Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

Bayern Mnichov – SC Paderborn 07

3:2

konec (1:1)

21.02.2020, 20:30 • Allianz Arena, Mnichov • 23. kolo • Petr Sumbal

Tipsport: 1.05 20.5 36.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

88

Bayern právě vstřelil branku!
Bayern se potřetí v utkání dostává do vedení a podruhé za to může jeho nejlepší střelec ROBERT LEWANDOWSKI! Skvělou přihrávku z levé strany před branku si připsal Gnabry a polský kanonýr pak dostal od obrany Paderbornu až moc prostoru, což okamžitě potrestal. Asistence: Serge Gnabry.

75

Paderborn právě vstřelil branku!
Další vyrovnání je přeci jen na světě! Paderbornu stačilo jen pět minut a je to 2:2. Paderborn přečíslil rychlým protiútokem obranu Bayernu. Jastrzembského střelu z levé strany ještě dokázal Neuer vyrazit, ale na dorážku SVENA MICHELA už neměl šanci dosáhnout. Bez asistence.

70

Bayern právě vstřelil branku!
Konečně Bayern předvedl ve vápně soupeře něco nápaditého a hned je z toho důležitá branka na 2:1. Coman dokázal z levé strany přihrát pod sebe na ROBERTA LEWANDOWSKÉHO, který byl na penaltě úplně sám a v pohodě uklidil míč do branky. Asistence: Kingsley Coman.

44

Paderborn právě vstřelil branku!
Paderborn v samotném závěru prvního poločasu vyrovnává! DENNIS SRBENY si dobře přebral míč a nebyl v ofsajdu. Z branky proti němu tradičně vyběhl Neuer, ale byl u míče až jako druhý. Srbeny si pak došel pro gól do prázdné brány.

26

Bayern právě vstřelil branku!
Tlak Bayernu se v posledních minutách stupňoval a nakonec je z toho pro domácí gól z první střely na branku. SERGE GNABRY prokázal ve vápně kvalitní dribling i dostatek sebevědomí a trpělivosti. Počkal si na ideální palebnou pozici a pak poslal míč přesně k levé tyči branky Paderbornu. Asistence: Corentin Tolisso.

Bayern Mnichov – SC Paderborn 07

3:2

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 26. Gnabry (Tolisso), 70. Lewandowski (Coman), 88. Lewandowski (Gnabry) – 44. Srbeny, 75. Michel

Karty:   54. Lucas Hernández (BAY) – 34. Gjasula (PDN), 61. Michel (PDN), 84. Antwi-Adjei (PDN)

Držení míče: 72 % : 28 %.
Střely na branku: 9:4. Střely mimo: 3:1. Rohy: 11:1. Ofsajdy: 2:6. Fauly: 4:9.

Bayern Mnichov: Neuer (C) – Odriozola Arzallus (63. Coman), Lucas Hernández, Alaba, A. Davies – Kimmich, Th. Alcântara – Gnabry, Tolisso (87. Zirkzee), Coutinho (63. T. Müller) – Lewandowski.
Náhradníci: Ulreich – Cuisance, Arp, Dajaku, T. Müller, Coman, Mai, Batista Meier, Zirkzee.

SC Paderborn 07: Zingerle – Jans, Strohdiek (C), Schonlau, Holtmann (29. Jastrzembski) – Pröger, Gjasula, Vasiliadis, Antwi-Adjei – Mamba (53. Michel), Srbeny (81. Fridjónsson).
Náhradníci: J. Huth – Hünemeier, Fridjónsson, Ritter, Michel, Kapić, Dräger, Zolinski, Jastrzembski.

Rozhodčí: Schmidt – Günsch, Foltyn