Menu

Florbal

Livesport Superliga

Předvýběr.CZ Florbal MB – ACEMA Sparta Praha

9:4

konec (3:1, 2:1, 4:2)

16.02.2020, 17:00 • MSH Mladá Boleslav • 24. kolo • Denisa Józsová

Tipsport: 1.25 7.0 5.9 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (19:11:18)
Nejlepší hráči utkání:

Mladá Boleslav – Tadeáš Chroust (2+2)
Sparta Praha – Jakub Kolstrunk (2+0)
Dnešní utkání sledovalo 565 diváků.
Je konec! Středočeši naprosto beze zbytku potvrdili roli favorita a ovládli dnešní zápas celkem jasně 9:4. V poslední třetině jsme viděli šest branek, z čehož hned čtyři padly do branky Sparty. Postupně se o ně zasadili – Jakub Gruber, Martin Tokoš, Marek Korych a Jiří Curney. Naopak do sítě Mladé Boleslavi dostali míček – Michal Zeman a Jakub Kolstrunk .

Konec zápasu.

59:47

Kristián Kozák je na hřišti!

59:15

Hostující florbalisté ještě dostali dopředu, kde také vybojovali rozehrávku. Vypadá to, že zápas končí za stavu 9:4 pro domácí Mladou Boleslav.

59:00

Minuta do konce zápasu!

58:16

Středočeši tak mohou dohrát zápas už v naprostém klidu, mohou se dokonce pokusit i vstřelení deseti branek. Tak uvidíme, jestli se to podaří.

57:47

Vyloučení v týmu ACEMA Sparta Praha (Kristián Kozák – 2 min., Hrubost).

57:29

Utkání se vlastně už víceméně jen dohrává, o vítězi je už dávno jasno. Boleslav si připíše další tři body do tabulky, kterou nadále jasně povede.

56:49

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Brankář se sice vrátil do své branky, přesto nedokázal zamezit další brance v síti Sparty! Jakub Gruber posunul míček od mantinelu k brance, kde byl JIŘÍ CURNEY, jenž kličkou překonal brankáře. Asistence: Jakub Gruber.

56:30

Pražané to ještě zkoušejí! V poli vidíme šest jejich hráčů, zatímco je prázdná branka!

56:03

Oddechový čas pro domácí.

55:37

55:37 Jakub KOLSTRUNK - 8:4

55:37

Sparta právě vstřelila branku!
Hosté alespoň snižují, takže využívají početní výhodu! JAKUB KOLSTRUNK vypálil od mantinelu a jeho pokus nakonec dolétl až za brankovou čáru. Asistence: Marek Zouzal.

55:09

Vyloučení v týmu Technology Florbal MB (Marek Korych – 2 min., Sekání).

54:42

Sparta hraje bez gólmana, jelikož má výhodu. Asi se ale nedá předpokládat, že stav dnešního utkání srovná nebo dokonce otočí.

54:00

Tak v posledních minutách jsme viděli opravdu selhání ve hře Sparty. Ta vlastně nabídla Boleslavi několik protiútoků, z nichž hned tři skončily v brance.

52:57

52:57 Marek KORYCH - 8:3

52:57

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Což ani jemu, ani týmu ale nakonec nemusí vadit, jelikož domácí střílí dnes už osmou branku! Právě MAREK KORYCH se dostal až před gólmana, kterého překonal střelou po zemi. Asistence: Tadeáš Chroust.

52:47

Mikuláš Komárek vymyslel parádní přihrávku od mantinelu před branku, kam si naběhl Marek Korych, ale ten ani nadvakrát nedokázal překonat brankáře hostujícího týmu.

52:04

Tak to bylo zase několik velmi nepovedených okamžiků Pražanů, kterým se to dnes stalo již podruhé. O vítězi zápasu už dnes není pochyb.

50:22

50:22 Martin TOKOŠ - 7:3

50:22

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
A domácí navíc střílí další branku během několika málo okamžiků! Patrik Suchánek vybojoval míček u mantinelu, čímž propadla obrana hostí. Ten následně předal Šebka, který ještě nahrál na druhou stranu pro MARTIN TOKOŠE, proti jehož ráně se nestihl gólman Sparty přesunout. Asistence: Daniel Šebek.

49:55

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Každopádně o dalších dvacet sekund později už to je zase o tři branky a s domácími to vypadá velmi dobře! JAKUB GRUBER si vzal míček na polovině hřiště a pěknou individuální akcí se dostal až před gólmana, kterého překonal bekhendem. Asistence: Petr Krzyžanek.

49:35

O několik sekund později to navíc mohlo být znovu o tři branky! Domácí totiž předvedli přečíslení dva na jednoho, ale finální přihrávka byla o kousek delší, než bylo potřeba.

49:00

Už máme z poslední periody odehraných devět minut, ve kterých jsme viděli jednu branku, která padla do sítě Boleslavi, to je pro Spartu stále málo.

48:15

Milan Tomašík rozehrával na útočné polovině, avšak tato situace nevedla k nějakému zakončení. Následně navíc ještě jeden z domácích fauloval.

47:55

Sparta se navíc s míčkem daleko nedostala! Ztratila jej už na polovině hřiště, takže u míče jsou znovu domácí, kterým je znepříjemňována rozehrávka.

47:08

Jan Marvánek držel kotouč několik sekund u své branky a dlouho neměl komu nahrát. Proto nakonec zvolil přihrávku na spoluhráče z obrany.

46:25

Středočeši drží míček na svých hokejkách, avšak zatím jen na obranné polovině. Tam navíc přišla chyba, ale Lukáš Bauer nyní zachránil svůj tým.

45:52

Jiří Curney je na hřišti!

45:29

Pražané museli začít znovu od svého gólmana a na branku v početní výhodě to zatím nevypadá. Milan Garčar hledal prostor na střelu, ale ten nedostal.

44:56

Jenže nyní se už Mladá Boleslav dostala k míčku, který poslala až za branku soupeře. K tomu nakonec vybojovala rozehrávku, na hřišti jsou čerstvé síly.

44:18

Sparťané mají nyní ideální možnost na snížení rozdílu na jedinou branku! Hrají totiž další početní výhodu, kdy zamkli svého soupeře u jeho branky.

43:52

Vyloučení v týmu Technology Florbal MB (Jiří Curney – 2 min., hra rukou).

43:34

43:34 Michal ZEMAN - 5:3

43:34

Sparta právě vstřelila branku!
Hosté byli v poslední periodě lepším týmem, načež to dohráli až do prázdné branky! Michal Pažák získal míček na útočné polovině a předal ho na střelu z první pro MICHALA ZEMANA, jehož střela trefila naprosto odkrytou branku. Asistence: Michal Pažák.

43:00

Josef Juha vybojoval další rozehrávku na útočné polovině, ale chvilku se mu nedařilo vyndat nohu z mantinelu, která se mu tam sekla mezi jeho částmi.

42:17

Nepřesná přihrávka v podání hráče hostí nakonec ztrátu neznamenala. Následovala proto střela o mantinelu, která jen prolétla okolo zadní tyčky.

41:55

Hosté se dostali do kombinace na útočné polovině, po které byl faulován Jan Krejča. Vyloučení z toho ale nebude, jen rozehrávka pro Pražany z rohu.

41:03

A už se hraje i poslední perioda dnešního utkání! ACEMA to bude mít velmi těžké, jelikož prohrává nadále o tři branky a není lepším celkem.

40:01

Začala třetí třetina.

Střely ve druhé části: 11 – 4
Za námi je už čtyřicet minut dnešního zápasu, po kterých vede domácí celek už o tři branky. Mladé Boleslavi totiž podstatně lépe vyšel vstup do druhé části. Nejprve se při přečíslení dva na jednoho trefil Mikuláš Komárek, načež po minutě udělali sparťané chybu na polovině a trefil se Daniel Šebek. I domácí ale předvedli chybu, a tak se v polovině utkání trefil Jakub Kolstrunk, který tak dal svému týmu ještě naději.

Další třetina začne přibližně v 18:30.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:18

Sparta má k dispozici ke konci druhé třetiny početní výhodu, kdy sice kombinuje na útočné polovině, ale k ničemu jim to zatím není.

38:42

Vyloučení v týmu Technology Florbal MB (Daniel Šebek – 2 min., Hrubost).

38:39

Oba týmy hrají v plném počtu!

38:09

Hra ve čtyřech na obou stranách podstatně více vyhovuje Středočechům, kteří jsou jasně lepší. Jakub Gruber ale ani nadvakrát gólmana nepřekonal.

37:32

Mladá Boleslav měla další šanci na vstřelení branky! Osamocený hráč už překonal gólmana Beneše, ale jeden z hostujících obránců odpálil míček mimo branku ze vzduchu!

37:03

Hostující útočníci se snaží napadat rozehrávku domácích a do menšího konfliktu se dostal Petr Krzyžanek a Michal Pažák. Na hřišti nám to nyní jiskří.

36:39

Vyloučení v týmu ACEMA Sparta Praha (Milan Garčar – 2 min., Hrubost).

Vyloučení v týmu Technology Florbal MB (Milan Tomašík – 2 min., Hrubost).

36:20

Prostřední část se nám pomalu ale jistě blíží ke svému konci. V nynější době už nevidíme branky, které nám přinesla jen první desetiminutovka druhé části.

35:12

Velké šance domácího celku! Tomáš Chroust se dostal z ničeho nic před gólmana, ale ten se natáhl a jeho pokus vyrazil. K dorážce se ještě dostal další domácí hráč, ale jeho pokus pro změnu zastavil hostující obránce!

34:52

Mikuláš Komárek byl nejspíše tím hráčem, který se nyní proletěl až za mantinel. Přesto je míček nakonec dán hostujícímu celku, a to na půlce hřiště.

33:58

Filip Zakonov počkal, než jeho spoluhráči vystřídají, načež rozehrál na polovinu hřiště. Mladá Boleslav vypálila, ale Martin Beneš míček lapil.

33:18

Hostí ustáli atak domácího celku a sami se dostali po rychlé akci ke střele. Lukáš Bauer ale předvedl dobrý zákrok a nepustil míček do sítě.

32:40

Domácí se provinili nějakým menším faulem na útočné polovině, takže balónek je přiřknut hostujícímu celku. Ten se s ním ale daleko znovu nedostal.

31:46

Středočeši jsou napadání za svou vlastní brankou a nedaří se jim pobít pryč. Patrik Suchánek se po nějaké chvíli musel na stejné místo pro míček vrátit.

31:04

Technology Florbal se dostal ke střeleckému pokusu, ale ten nakonec nebyl přesný. Martin Beneš nemusel zasahovat, míček šel hodně vedle branky.

30:26

Tak už nakonec víme, co se stalo! Skoro to vypadá, že někdo zkolaboval v hledišti, takže se nějakou dobu nehrálo! Nyní je už ale ošetření u konce a sám fanoušek si přeje, aby se hrálo dál. On už ale u toho nejspíše přítomen nebude.

30:26

Utkání je přerušeno! Popravdě nevím proč, tak snad se nám hra zase brzy rozjede.

30:08

30:08 Jakub KOLSTRUNK - 5:2

30:08

Sparta právě vstřelila branku!
Hosté snižují na rozdíl tří branek, takže ještě mají v dnešním utkání šanci! JAKUB KOLSTRUNK se dostal mezi dva obránce, načež mířil vstříc gólmanovi. Ten sice vyrazil jeho první zakončení, ale na to druhé už nestačil. Bez asistence.

29:43

Jakub Kolstrunk získal míček na polovině a okamžitě otočil hru. Dostal se v otevřené obraně domácích ke střele, ale o kousek minul pravou tyčku.

29:12

Mladá Boleslav se po nějaké době zase dostala ke střele, ale ta neměla úplně gólové parametry. Přeletěla totiž branku a skončila jen mimo mantinely.

28:12

Už to ale vypadá, že se hosté trochu vzchopili a snaží se zase kombinovat na útočné polovině. Tam bude mí k dispozici rozehrávku z rohu.

27:29

Až nyní se hostům konečně povedlo dostat se až na útočnou polovinu. Přišla však další chyba, po které se k balónku dostal Marek Korych.

26:42

Naopak byl faul písknut hráčovi Mladé Boleslavi. Sparťanům se ale rozehrávka znovu úplně nepovedla, přesto mají šanci ještě na reparát.

26:10

Na hostech je navíc už trochu vidět frustrace, a to za námi ještě není ani polovina utkání. Vidíme spoustu menších faulů, ale rozhodčí zatím nepískají.

25:42

A klidně už to mohlo být o pět branek! Marek Korych si totiž seběhl k tyči, kam na něj mířila přihrávka, ale domácí hráč neodkázal trefit letící míček.

24:46

Filip Zakonov si jako první doběhl pro odražený míček od mantinelu, načež ho rozehrál zpět na svou obrannou polovinu. To bylo dobrý tah domácího hráče.

24:08

Florbalisté v červeném se konečně dostali do menšího tlaku na útočné polovině, ale tam si nerozuměli. Lukáš Bauer následně po míčku skočil a rozehrál.

23:51

No, takovýto nástup do prostřední části si Sparta asi zrovna nepředstavovala. Místo snížení stavu totiž její ztráta narostla o další dvě branky.

23:19

23:19 Daniel ŠEBEK - 5:1

23:19

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Obrovská chyba posledního obránce Sparty znamená další inkasovanou brankou! Kristián Kozák nedokázal vypálit z první, což se mu stalo osudným. Martin Tokoš ho proto obral o míček, který posunul do strany na DANIELA ŠEBKA, jehož střela se zastavila až v síti. Asistence: Martin Tokoš.

22:07

22:07 Mikuláš KOMÁREK - 4:1

22:07

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Jenže domácí vymysleli pěknou akci, po které vedou už o tři góly! Jeden z obránců Středočechů vyslal dlouhou přihrávku za obranu, po které vzniklo přečíslení dva na jednoho. Chroust posunul míček na MIKULÁŠE KOMÁRKA, který dával do prázdné. Asistence: Tadeáš Chroust.

21:56

Marek Korych to chtěl vzít středem hřiště skrze dva soupeře, avšak tudy to nešlo, alespoň pro zatím.

21:06

Hostující florbalisté sice měli balónek na svých hokejkách, ale vyslali jen nepřesnou přihrávku, která se během okamžiku dostala k domácím hráčům.

20:19

Sparťané tak mají po první třetině co dohánět, zatímco Mladá Boleslav může pokračovat ve stejném výkonu. I nyní se drží na míčku právě ona.

20:01

Začala druhá třetina.

Střely po první části: 17 – 6!
Je za námi první třetina duelu mezi Mladou Boleslaví a Spartou, po které vede domácí favorit o dvě branky. V úvodu zápasu byli lepší Pražané, kteří toho využili ke vstřelení vedoucí branky. David Ježek vypálil od mantinelu a jeho pokus si nohou srazil do branky domácí Jakub Gruber. Středočechům ale vyšla parádně druhá desetiminutovka, kdy byli jasnými vládci na hřišti. Hned o dvě branky domácích se postaral Tadeáš Chroust. I hosté si dali vlastní branku, když střelu Petra Krzyžaneka si tečoval mimo dosah gólmana David Ježek, který byl u důležitých momentů třetiny.

Další třetina začne přibližně v 17:39.

20:00

První třetina skončila.

19:36

Vypadá to, že se třetina už dohraje z tohoto stavu. Mladá Boleslav se sice ještě dostala na útočnou polovinu, ale míček se nakonec odrazil mimo mantinely.

19:00

Minuta do konce třetiny!

18:06

Sparta se vydala dopředu, rozhodně by jí pomohlo, kdyby se jí podařilo snížit náskok soupeře ještě v této periodě. Lukáš Bauer ale nemusel zasahovat.

17:33

17:33 David JEŽEK - 3:1

17:33

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Nadvláda domácího celku v první třetině pokračuje a Boleslav vede už o dvě branky! Patrik Suchánek posunul míček pro Petra Krzyžanka na střelu z první! Ten vyslal moc pěknou střelu, kterou si DAVID JEŽEK tečoval do vlastní branky! V této periodě vidíme už druhou vlastní branku.

16:44

Mladá Boleslav je nadále hodně aktivní a Jakub Gruber schytal ránu úplně mimo hru. Ani nyní ale tuto situaci rozhodčí neposoudili jako faul hostí.

15:49

Sparta si nahrávala v čtyřech lidech na obranné polovině, kde byli hned dva soupeřící hráči. Ti se ale nakonec k míčku nedostali...

15:09

15:09 Tadeáš CHROUST - 2:1

15:09

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Domácí využívají svůj tlak ke vstřelení další branky, takže jdou poprvé v zápase do vedení! TADEÁŠ CHROUST si naběhl na střed hřiště, kam dostal přihrávku, a jeho střela z první se zastavila až v síti. Pro domácího hráče je to dnes druhá branka. Asistence: Marek Korych.

14:50

Stejný hráč domácího celku byl nyní doslova zbourán u mantinelu, ale rozhodčí to jako faul neposoudili. Sparta se dostala ke střele, Bauer chytá.

14:20

Daniel Šebek předvedl pěknou otočku, díky které se zbavil hned dvou soupeřů. Následně přihrál na střed hřiště, jenže tam byl jen hráč Sparty.

13:45

Michal Pažák se snažil prosadit individuální akcí, ale míček mu byl nakonec sebrán. Jeho následné napadání už nemělo žádný efekt, tak šel střídat.

13:18

Jan Natov poslal přihrávku do strany, takže jeho spoluhráč se mohl vydat směrem dopředu podél mantinelu. Domácí budou následně rozehrávat z rohu.

12:48

Domácím naopak jakoby někdo vlil novou a čerstvou krev do žil. Nyní jsou to oni, kdo je jasně lepším týmem na ledě a získali rozehrávku na útočné půlce.

12:20

Obrovská šance domácích nekončí brankou! Jakub Gruber mohl odčinit svou vlastní branku, ale nedokázal se trefit k bližší tyči. Poté ještě dorážel Daniel Šebek, avšak ani on gólmana nepřekonal! Mladá Boleslav mohla jít do vedení.

11:33

Avšak útok Středočechů nepřinesl nějaké větší nebezpečí. Na druhou stranu hosté působí trochu zaskočeně, takže se s míčkem nedostali ani za půlku.

10:55

To by přece jen mohlo Mladou Boleslav trochu nakopnout, jinak totiž byla jasně lepší Sparta. Juha ale nyní předvedl technickou chybu, míček pro domácí.

10:31

10:31 Tadeáš CHROUST - 1:1

10:31

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Hosté sice měli míček na svých hokejkách, ale nebylo jim to k ničemu! TADEÁŠ CHROUST se k míčku dostal kousek od branky a bekhendem ho poslal přesně pod horní tyčku. Bez asistence.

09:52

Jinak pro upřesnění. Domácí florbalisté dnes nastupují v černých dresech, zatímco ti hostující zvolili červenou barvu. Klasika z obou stran.

09:06

Jenže přechod do útoku se domácím nepovedl. Znovu se tak museli vrátit až ke svému gólmanovi a budou překonávat obranu Sparty od znovu.

08:31

Patrik Suchánek dobře odhadl odraz míčku, takže jej získal kousek od své branky. Mladá Boleslav čeká na vystřídání a bude znovu útočit.

07:54

Tadeáš Chroust dostal přihrávku do strany, ale neodvážil se ke střele z první. Přesto domácí vypálili, ale hostující gólman balónek v klidu lapil.

07:08

Pražané se hnali do další akce, ale tentokrát nemusel domácí brankář zasahovat. Středočeši by se měli zvednout, jinak znovu inkasují.

06:27

Hosté jsou od začátku zápasu o něco aktivnějším týmem, přestože dnes je favoritem Mladá Boleslav. Ta ale tlačila svého soupeře jen v přesilovce.

05:16

05:16 Jakub GRUBER - 0:1

05:16

Sparta právě vstřelila branku!
Pražané ubránili první oslabení v utkání a jako první se dostávají od vedení! Jeden z hráčů Sparty vystřelil od mantinelu a v brankovišti trefil nohu JAKUBA GRUBERA, od které se míček odrazil do branky.

04:20

Jakub Burian je na hřišti!

03:57

Sparťané dobře zastavili přihrávku, po které míček vylétl mimo hřiště. Středočeši ale nadále mohou hrát na útočné polovině s míčkem na holích.

03:28

Mladá Boleslav má k dispozici první početní výhodu a to hodně brzy na začátku utkání. Zatím kombinuje, ale nedostává se k nějakým zajímavým střelám.

02:20

Vyloučení v týmu ACEMA Sparta Praha (Jakub Burian – 2 min., Bránění ve hře).

01:15

Hostující florbalisté se jako první dostali do nějaké zajímavější kombinace. Jan Marvánek si připsal první střelu utkání, ale ta nebyla přesná.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Technology Florbal MB: L. Bauer (Musil) – Tichý, Suchánek, Gruber, Höffer, Zakonov, Krzyžanek – Šebek, Komárek, Tomáš Chroust – Tadeáš Chroust, Bína, Tokoš – Korych, Švejda, Curney – Tomašík, Natov.

ACEMA Sparta Praha: Mart. Beneš (Zítka) – Ježek, Bartoš, Garčar, Marvánek, Zeman, Křenek – Kolstrunk, Juha, Zouzal – Kozák, Pažák, Burian – Lang, Hurt, Čermák – Krejča, Pruner, Veselý.

Rozhodčí: Jakub Nábělek a Radek Štengl.
ACEMA Sparta Praha

Sparta je zatím na čtvrté pozici a je dost možné, že právě tu udrží až do vyřazovacích bojů. Po dvaceti třech zápasech má na svém kontě sedmačtyřicet bodů. Pražané mají na svém kontě méně vstřelených branek, konkrétně 129. Na druhou stranu inkasovali 99 gólů, což dělá z jejich obrany druhou nejlepší. Z posledních tří zápasů brala Sparta jen jednu výhru, když porazila Liberec (9:4). Naopak nestačila na Vítkovice (1:4) a na Chodov (4:5).

Nejproduktivnější hráči:
Lukáš Ujhelyi – 27 bodů (13+14)
Marek Zouzal – 24 bodů (9+15)
Jakub Kolstrunk – 22 bodů (13+9)
Technology Florbal MB

Mladá Boleslav skončila po loňské sezóně těsně pod vrcholem, když v Superfinále nestačila na Vítkovice. Letos ale půjde do vyřazovacích bodů z prvního místa. Po Dvaceti třech zápasech má totiž na svém kontě třiašedesát bodů a na druhé Vítkovice má náskok dvanácti bodů. Středočechy zdobí především útok, jelikož pouhé čtyři góly jim stačí do atakování 200 vstřelených branek. K tomu jich obdrželi jen 62, což je jasně nejlepší obrana v lize. Z posledních tří zápasů brala Mladá Boleslav tři výhry. Postupně porazila Českou Lípu (8:0), Black Angels (9:2) a Otrokovice (11:2).

Nejproduktivnější hráči:
Jiří Curney – 57 bodů (36+21)
Jan Natov – 46 bodů (26+20)
Milan Tomašík – 44 bodů (17+27)
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

Předvýběr.CZ Florbal MB – ACEMA Sparta Praha

9:4

konec (3:1, 2:1, 4:2)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 11. Tadeáš Chroust, 16. Tadeáš Chroust (Korych), 18. Ježek (vla.), 23. Komárek (Tadeáš Chroust), 24. Šebek (Tokoš), 50. Gruber (Krzyžanek), 51. Tokoš (Šebek), 53. Korych (Tadeáš Chroust), 57. Curney (Gruber) – 6. Gruber (vla.), 31. Kolstrunk, 44. Zeman (Pažák), 56. Kolstrunk (Zouzal)

Předvýběr.CZ Florbal MB: L. Bauer (Musil) – Tichý, Suchánek, Gruber, Höffer, Zakonov, Krzyžanek – Šebek, Komárek, Tomáš Chroust – Tadeáš Chroust, Bína, Tokoš – Korych, Švejda, Curney – Tomašík, Natov.

ACEMA Sparta Praha: Mart. Beneš (Zítka) – Ježek, Bartoš, Garčar, Marvánek, Zeman, Křenek – Kolstrunk, Juha, Zouzal – Kozák, Pažák, Burian – Lang, Hurt, Čermák – Krejča, Pruner, Veselý.

Rozhodčí: Jakub Nábělek a Radek Štengl

Diváci: 565

Průběh zápasu
1. třetina
02:20 SPA 2 Burian, Bránění ve hře
05:16 SPA 0:1 Gruber
10:31 MBL 1:1 Tadeáš Chroust
15:09 MBL 2:1 Tadeáš Chroust (Korych)
17:33 MBL 3:1 Ježek
Po 1. třetině
2. třetina
22:07 MBL 4:1 Komárek (Tadeáš Chroust)
23:19 MBL 5:1 Šebek (Tokoš)
30:08 SPA 5:2 Kolstrunk
36:39 SPA 2 Garčar, Hrubost
MBL 2 Tomašík, Hrubost
38:42 MBL 2 Šebek, Hrubost
Po 2. třetině
3. třetina
43:34 SPA 5:3 Zeman (Pažák)
43:52 MBL 2 Curney, hra rukou
49:55 MBL 6:3 Gruber (Krzyžanek)
50:22 MBL 7:3 Tokoš (Šebek)
52:57 MBL 8:3 Korych (Tadeáš Chroust)
55:09 MBL 2 Korych, Sekání
55:37 SPA 8:4 Kolstrunk (Zouzal)
56:49 MBL 9:4 Curney (Gruber)
57:47 SPA 2 Kozák, Hrubost
Konec