Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

1. FC Kolín nad Rýnem – Bayern Mnichov

1:4

konec (0:3)

16.02.2020, 15:30 • Rhein-Energie-Stadion, Kolín nad Rýnem - Müngersdorf • 22. kolo • Tomáš Kalas (@tomascipy)

Tipsport: 9.57 6.61 1.29 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

89

Anthony Modeste dostal průnikovou přihrávku mezi obránce a zblízka střílel na Neuera, ten se na zemi ale roztáhl a nohou vykopává na roh! Na jedné straně zmar domácích útočníků a neproměňování akcí, na té druhé výborný výkon Neuera, který ukazuje, že stále patří ke špičce!

86

Anthony Modeste se dostal na deseti metrech od branky do střelecké pozice po přistrčení od Utha, slabou střelu ale jenom nasměroval do Neuera! Troufám si tvrdit, že pokud by všechny tyto šance Kolín využil, tak se poslední minuty rozhodně nedohrávají z povinnosti.

82

Benjamin Pavard (BAY) za důrazný zákrok na Kainze vidí žlutou barvu, taktéž je to jeho pátá, což znamená, že společně s Boatengem budou sledovat zápas s Paderbornem akorát z tribuny.

81

Jhon Córdoba dnes vstřelil dva góly, ani jeden mu však nebyl uznán. Předvedl i tak ale velmi dobrý výkon, zejména ve druhé půli. Nyní ho nahradí tank Anthony Modeste.

79

Kingsley Coman dnes předvedl po zranění velice dobrý výkon. Fyzicky to ale ještě není ono, proto jej na posledních deset minut nahrazuje Leon Goretzka.

79

Žlutou kartu dostává Sebastiaan Bornauw (1. FC Kolín nad Rýnem).

78

Jhon Córdoba měl na noze snížení k přijatelnějšímu rozdílu! Uvolnil se a šel společně s obráncem Bayernu sám na branku, z penaltového puntíku ale napálil jenom vybíhajícího Neuera!

72

Střídání v týmu 1. FC Kolín nad Rýnem: ze hřiště odchází Ismail Jakobs, přichází Benno Schmitz.

72

Serge Gnabry mohl dokonat hattrick, Müller mu ještě na ose trávníku míč pouštěl, aby si mohl Gnabry vystřelit. Pokus mířil do pravého vinglu, ale nakonec skončil kousek nad břevnem Hornovy branky!

70

Köln právě vstřelil branku!
Teď už gól platit musí a pro Kozly je to zasloužená trefa v rámci prezentace během druhé půle! Rychlonohý Córdoba způsobil v obraně soupeře menší zmatek, předal míč na levou stranu pro Kainze. Záložník Kolína naservíroval hrací předmět na pravou stranu pro MARKA UTHA, který zametl balon do kasy, Neuer už neměl možnost dosáhnout – 1:4! Asistence: Florian Kainz.

66

Bayern právě vstřelil branku!
Bayernu ale stačí málo, prakticky první útočná akce končí gólem a výsledek už začíná narůstat do nepěkného rozměru. Hosté zatlačili obránce až k vlastnímu vápnu a získali balon. Přenos hry na levé křídlo zachytil Davies, nechal balon pro SERGE GNABRYHO, se kterým vyměnil pozici a Gnabry následně poslal technicky míč z úhlu na zadní tyč – 0:4! Asistence: Alphonso Davies.

61

Manuel Neuer předvedl krásný obranný zákrok, navíc daleko od své branky! Mark Uth po průnikové přihrávce už mazal sám na branku z půlky, Neuer ale proti němu vyběhl a učebnicovým zákrokem mu odebral míč z nohy.

59

Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Joshua Kimmich, přichází Corentin Tolisso.

55

Jhon Córdoba dal dva góly, ani jeden ale neplatí! Tentokrát dorážel Uthovu střelu z úhlu do branky na malém vápně, ale v momentě střely byl útočník domácích tak metr za posledním obráncem Mnichova.

49

Thiago Alcântara (BAY) skluzem sundal u postranní čáry Utha a dostává tak žlutou kartu, šestou v sezoně.

47

Kolín se radoval ze snížení na 1:3, gól Cordoby ale platil necelou minutu. Následně totiž rozhodčí Zwayer po poradě s kolegy odvolává gól kvůli ofsajdu Schirího, na kterého mířila přihrávka za obranu!

46

Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Jérôme Boateng, přichází Lucas Hernández.

45+3

V samotném závěru půle ještě Kingsley Coman našel z pravého křídla nabíhajícího Müllera ve vápně. Dlouholetý hráč Bayernu střílel z první, ale těsně nad břevno!

43

Obrana Kozlů tohle zvládla a může si připsat dílčí úspěch v této půli. Thomas Müller totiž poslal přihrávkou Lewandovskiho samotného na branku, ale vracející se Sebastiaan Bornauw výborně polského šutéra vystínoval a vytlačil mimo střelecký úhel. Lewandovski to následně ještě zkusil pozemním centrem před branku, Hector ale odkopl rezolutně na roh.

37

Zpočátku to tak rozhodně nevypadalo, ve finále tohle ale byla absolutně nečekaná střela Kimmicha po rozehrávce. Míč prolétl napříč celým vápnem křížem na delší tyč, a kdyby Horn nezasáhl konečky prstů, tak nejde balon na tyč, nýbrž přímo do sítě!

29

Další šance hostí zůstala nevyužita, nyní domácím pomohlo břevno! Thomas Müller si chtěl připsat už třetí asistenci a krásnou nahrávkou našel nabíhajícího Serge Gnabryho. Střelec třetího gólu se kličkou zbavil gólmana Horna před sebou, v rychlosti se ale do akce už zamotal a v takovém polopádu trefil místo prázdné branky z úhlu jenom břevno!

28

Střídání v týmu 1. FC Kolín nad Rýnem: ze hřiště odchází Noah Katterbach, přichází Florian Kainz.

28

Zatímco hrají Kolínští v deseti, tak je tu první žlutá karta zápasu. Jérôme Boateng (BAY) úplně zbytečně na půlící čáře přebrousil Córdobu a dostává za tento nevybíravý zákrok žlutou kartu. Navíc pátou v sezoně, takže příští zápas hrát nebude.

20

Na kolínskou branku se už valil další útok, a kdyby byl Thiago Alcântara v zakončení přesnější, jistě už by to bylo 0:4. Coman přenesl těžiště hry na levé křídlo a Davies ze vzduchu sklepával na Alcantaru, který ale netrefil balon dobře a poslal jej vedle pravé tyče!

12

Bayern právě vstřelil branku!
Tohle je na hodně velký ručník, možná i osušku. Kolín absolutně nestíhá a po 12 minutách hry už teče o tři branky! Přetažený rohový kop z dílny Kimmicha hodil na zem SERGE GNABRY, vytancoval bez většího ohrožení na osu hřiště a střelou k pravé tyči nedal Hornovi jakoukoliv šanci na zásah – 0:3! Asistence: Joshua Kimmich.

5

Bayern právě vstřelil branku!
Raketový start Bavorů a už je to o dvě branky! Hosté se postupně propracovali až do vápna a Lewandovski po kličce na osu místo čekané střely nahrál na Thomase Müllera. Ten ještě stihl v poměrně krkolomné pozici postrčit míč na volného KINGSLEY COMANA, který po zemi prostřelil Horna a Kolín zažívá pětiminutovku hrůzy – 0:2! Asistence: Thomas Müller.

3

Bayern právě vstřelil branku!
Bayern na začátku třetí minuty střílí důležitý gól! Kolínská obrana jednoduše propadla při bránění a před šestnáctkou se při zpracování vůbec neunáhlil Thomas Müller, zkušeně našel nabíhajícího ROBERTA LEWANDOVSKIHO na ofsajdové hraně, který zleva ostrou střelou pod víko překonal Horna – 0:1! Asistence: Thomas Müller.

1. FC Kolín nad Rýnem – Bayern Mnichov

1:4

konec (0:3)

Zpět na online

Branky: 70. Uth (Kainz) – 3. Lewandowski (T. Müller), 5. Coman (T. Müller), 12. Gnabry (Kimmich), 66. Gnabry (A. Davies)

Karty:   79. Bornauw (KLN) – 28. J. Boateng (BAY), 49. Th. Alcântara (BAY), 82. Pavard (BAY)

Držení míče: 41 % : 59 %.
Střely na branku: 11:17. Střely mimo: 2:9. Rohy: 1:6. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 13:13.

1. FC Kolín nad Rýnem: T. Horn – Ehizibue, Bornauw, Czichos, Katterbach (28. Kainz) – Schirí, Hector (C) – Drexler, Uth, Jakobs (72. Schmitz) – J. Córdoba (81. Modeste).
Náhradníci: Krahl – Höger, Schmitz, Rexhbecaj, Terodde, Modeste, Thielmann, Kainz, Leistner.

Bayern Mnichov: Neuer (C) – Pavard, J. Boateng (46. Lucas Hernández), Alaba, A. Davies – Kimmich (59. Tolisso) – Gnabry, T. Müller, Th. Alcântara, Coman (79. Goretzka) – Lewandowski.
Náhradníci: Ulreich – Lucas Hernández, Odriozola Arzallus, Coutinho, Cuisance, Goretzka, Tolisso, Zirkzee.

Rozhodčí: Zwayer – Schiffner, Henschel

Diváci: 50 000