Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Sevilla FC – Espanyol Barcelona

2:2

konec (1:1)

16.02.2020, 12:00 • Estadio Ramón Sánchez Pizjuán (Sevilla) • 24. kolo • Vít Schück (@VitSchuck)

Tipsport: 1.56 4.11 7.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

82

Sevilla právě vstřelila branku!
Sevilla se raduje z vyrovnání! Už už to vypadalo, že se domácí opět zastaví těsně před vápnem, ale tentokrát to vzal na sebe SUSO, který si navedl míč na levou nohu, poté ještě kličkou obešel obránce a střelou k první tyči překonal Diega Lópeze.

51

Espanyol právě vstřelil branku!
Espanyol se záhy po startu druhého poločasu ujímá vedení! Calleri vyhrál důležitý hlavičkový souboj, poté se míč odrazil přesně do pohybu WU LEJ, který si ještě tělem udělal prostor před Gómezem a poté snadno překonal Tomáše Vaclíka.

36

Espanyol právě vstřelil branku!
Espanyol z volného přímého kopu srovnává krok! Balon si postavil na místo faulu ADRIÁN EMBARBA. Vaclík měl před sebou hned desetičlennou zeď přes kterou vůbec nic neviděl a toho využil skrytou ránou právě Embarba.

17

Sevilla právě vstřelila branku!
První šance a Sevilla se ujímá vedení! Suso si navedl míč více k ose trávníku, poté z třiceti metrů nacentroval ke vzdálenější tyči, kde už čekal na šanci LUCAS OCAMPOS. Domácí útočník se opřel do balonu hlavou a křížným pokusem překonal Diega Lópeze.

Sevilla FC – Espanyol Barcelona

2:2

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 17. Ocampos (Suso), 82. Suso – 36. Embarba, 51. Lej (Calleri)

Karty:   34. Sergi Gómez (SEV), 60. Gudelj (SEV) – 39. Lej (ESB), 50. V. Sánchez (ESB), 87. Roca (ESB)   70. V. Sánchez (ESB)

Držení míče: 67 % : 33 %.
Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 7:0. Rohy: 9:2. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 17:9.

Sevilla FC: Vaclík – Navas, Sergi Gómez, Diego Carlos, Reguilón (55. Gudelj) – Banega (67. L. de Jong), Fernando, F. Vázquez (46. Nolito) – Suso, Nasjrí, Ocampos.
Náhradníci: Bunú – Escudero, Koundé, Gudelj, Munir, L. de Jong, Nolito.

Espanyol Barcelona: Diego López – Javi López, Espinosa, Cabrera, Pedrosa – Darder, V. Sánchez, Roca, Embarba (75. F. Calero) – Lej (72. V. Gómez), Calleri (83. Ferreyra).
Náhradníci: Prieto – Melendo, V. Gómez, Vargas, Iturraspe, Ferreyra, F. Calero.

Rozhodčí: Cordero – Escuela, Cerezo