Menu

Fotbal

Francouzská Ligue 1 Uber Eats

FC Méty – Girondins Bordeaux

1:2

konec (1:0)

08.02.2020, 20:00 • Stade Saint-Symphorien, Mety • 24. kolo • Michal Břuchanský

Tipsport: 2.73 3.04 3.04 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z tohoto zápasu je to vše, děkujeme za pozornost. (22:28:21)
Držení míče: 28 % : 72 %.
Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 5:7. Rohy: 5:13. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 5:11.
Domácí musí překousnout první porážku od sedmého prosince, ale na jejich šestnáctému místu v tabulce to nic nezměnilo. Bordeaux naopak bodovalo počtvrté za sebou a vyhouplo se na šesté místo.
Je dobojováno! Méty se zásluhou parádní Nianeho trefy dostaly do vedení hned z první akce. V deváté minutě se však nechal vyloučit Pajot a Bordeaux v dlouhatánské přesilovce skóre otočilo. Do dvaapadesáté minutě to od hostů bylo spíše trápení, pak ale Bašić vyrovnal a Oudin pár minut před koncem překonal domácího gólmana i podruhé.

90+5

Konec zápasu.

90+4

Hostující brankář a kapitán v jedné osobě se pod tribunou dostal do menší roztržky z fanouškem, který se po něm sápal. Další zdržení hraje Bordeaux do karet.

90+3

Nakonec to byly rohy hned dva. Po tom druhém Bordeaux nedokázalo vyvézt míč nebezpečí, nicméně přežilo i další z centrů a rozehrávat bude Costil.

90+2

Domácí se ještě zmohli na závěrečný odpor. Po získaném rohovém kopu míří před Costilovu branku také jeho brankářský protějšek Úkíddžá!

90+1

90+1. Thierry Ambrose (MTZ)

90+1

První menší šance pro Méty v tomto poločase! Delaine velmi dobře odcentroval z levé strany, ovšem Ambrose v lehce akrobatickém zakončení poslal míč přesně na Costila.

90

Nad rámec druhé půle jsou přidány tři minuty.

89

Pěkný průnik jednoho z domácích hráčů nebyl dokončen žádnou přihrávkou. Nařízen je odkop od branky a najednou je to Costil, který úmyslně zdržuje.

88

Hosté samozřejmě změnili přístup a volí zejména přihrávky na jistotu, kterými eliminuji hrozbu ztráty balónu.

87

Střídání v týmu FC Méty: ze hřiště odchází Matthieu Udol, přichází Thierry Ambrose.

86

Všem domácím fanouškům je asi jasné, že je s největší pravděpodobností rozhodnuto. Méty se už dobrou půlhodinu nedostaly z obranného sevření.

84

84. Rémi OUDIN - 1:2

84

Bordeaux právě vstřelilo branku!
Girondinds otáčí skóre a rázem má na dosah všechny tři body! Otávio měl moře času na promyšlení přihrávky. Tu nakonec chytře adresoval mezi dva rozestoupené obránce na RÉMIHO OUDINA a ten bez přípravy uklidil míč levačkou do sítě.

82

Bordeaux získalo roh, který se hned vzápětí opakoval, ale ani napodruhé z něj neresultovalo žádné vážnější ohrožení domácí branky.

81

Méty odolávají z posledních sil. Teď pustily de Prévilla ke střele z hranice vápna, nicméně Úkíddžá ji zneškodnil snadným zákrokem. Míč totiž letěl přímo na něj.

FC Méty – Girondins Bordeaux

1:2

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 2. Niane (Pajot) – 52. Bašić, 84. Oudin (Otávio)

Karty:   39. Maïga (MTZ), 62. Boye (MTZ), 79. Boulaya (MTZ) – 41. Hwang Ui-jo (BOR)   8. Pajot (MTZ)

Držení míče: 28 % : 72 %.
Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 5:7. Rohy: 5:13. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 5:11.

FC Méty: Úkíddžá – Centonze, Boye, Bronn, Udol (87. Ambrose) – Maïga, N'Doram, Pajot – Nguette (63. Boulaya), Niane (74. Delaine), Diallo (C).
Náhradníci: Delecroix – Delaine, Gakpa, Angban, Boulaya, Ambrose, Fofana.

Girondins Bordeaux: Costil (C) – Kwateng (20. Oudin), Koscielny, Pablo, Benito – Otávio, Bašić – Hwang Ui-jo (54. Sabaly), Briand, Adli (70. Pardo) – de Préville.
Náhradníci: Poussin – Poundjé, Mexer, Zerkane, Pardo, Oudin, Sabaly.

Rozhodčí: Letexier – Mugnier, Rahmouni