Menu

Futsal

2. Futsal liga západ

FC Jerigo 1994 Plzeň – TJ FC Dalmach Turnov

6:1

konec (3:0)

25.01.2020, 19:00 • SH Lokomotiva 3, Plzeň • 16. kolo • Vít Muzikář

40

Plzeň právě vstřelila branku!
Palka utekl po levé straně a nahrál na střed, kde zvedl hlavu TOMÁŠ PEKNÍK a zakončil ze svého pohledu do levé šibenice a zároveň protipohybu brankáře Prokopce. Asistence: Karel Palka.

39

Plzeň právě vstřelila branku!
Hotovo! Špínovu křižnou střelu z pravé strany vyrazil Šoltys a JAN ŠEBEK poté poslal balón z dálky do prázdné branky. Bez asistence.

36

Kristl tečoval střelu a změnu směru míče stihl zareagovat famózní Šoltys uprostřed své branky.

35

Dalmach bere timeout a bude hrát powerplay s Randákem v poli.

33

Rána Randáka z pravé strany končí na levém rameni Šoltyse u přední tyče. Dalmach dnes prostě hoří v koncovce a byť ve druhé půli má navrch, tak je pořád o tři branky zpět. Zejména kvůli tomu, že Šoltys drží Západočechy!

33

V situaci tři na dva vyřešil vše Krejčík střelou zprava o fous vedle zadní tyče. Převaha Dalmachu trvá dál. Poté ještě někdo z Jeriga přiznal teč.

32

Radek Rous tak dlouho přemýšlel komu nahraje až o balón přišel, míče se chopil Tvrdý a jeho zakončení z pravé strany po palubovce na delší tyč nescházelo zas až tolik.

30

Kristl (PLZ) dostává kartu za podražení při přechodu soupeře do útoku. Turnov se poté ještě dožadoval toho, že tomuto faulu předcházel nedovolený zákrok a tudíž se jednalo o Kristlův faul ve výhodě. Na fauly 2:2.

30

Obrana hostů zaspala! Marek dával míč zprava na střed do tutovky volnému Kristlovi, ale proti němu vyběhl připravený Prokopec.

29

Bangha předložil balón z levé strany pod sebe a nabíhající Randák měl na noze snížení, balón však v jasné šanci mířil vedle zadní tyče. Nicméně Jerigo si hraje s ohněm v posledních minutách.

28

Turnov právě vstřelil branku!
Další chybu Jeriga už Dalmach trestá! Randák nahrával na levou stranu, Šoltys vyběhl, ale zakončení PETRA SVOBODY propadlo k jeho zadní tyči. Asistence: Matěj Randák.

28

Tvrdý zůstal volný za obranou na pravé straně, Šoltys vyběhl až před své vápno a skočil protihráči pod nohy.

25

Šoltys vytáhl Randákův pokus u přední tyče a výhozem poslal Palku do brejku dva na jednoho. Palka adresoval křižnou nahrávku Kristlovi a ten spálil vyloženou šanci zblízka proti Prokopcovi.

23

Plzeň právě vstřelila branku!
Pekník přihrál na pravou stranu. ONDŘEJ VITOUŠ napoprvé zakončil do nohy brankáře a poté levačkou dorazil odražený balón pod víko.

21

Poměrně překvapivě sáhl trenér Pechr ke změně v brance, Rychnu nahradil Šoltys...

18

Plzeň právě vstřelila branku!
Marek nahrál pod sebe skoro z rohu hřiště a pravé strany. Palka poté našel v levé polovině vápna volného JANA ROUSE a ten z jedničky uklízel do horní části brány. Asistence: Karel Palka.

16

Šebek udělal snad třikrát kličku á la Zidane na středu proti Krejčíkovi, přehodil balón na pravou stranu a jeho střele vedle zadní tyče moc nechybělo.

15

Nepřímý kop pro z hranice šestky pro hosty! Kristl nahrál ve vápně pod sebe Rychnovi a ten chytil balón do rukou, tudíž malá domů.

15

Plzeň právě vstřelila branku!
Smůla pro Dalmach! Šebek nastřelil z levé strany na pivota Vitoušovi, ten přihrál pod sebe. Balón zachytil vracející se ALEŠ KREJČÍK, ale zákon v zákonu setrvačnosti nedokázal zastavit svůj pohyb a nohou si vsítil vlastní gól.

13

Randák se otáčel ve vápně, položil si Rychnu a z levé strany zakončoval křížem. Následně někdo z domácích hráčů nataženou pravou nohou uhasil požár těsně před brankovou čárou.

11

Plzeň právě vstřelila branku!
Což už neplatí! TOMÁŠ KRISTL natáhl k zakončení pravou nohou z levé strany a Randák při souboji se Šebkem tečoval balón nohou k bližší tyči své branky. Tak či onak – jakožto střelec gólu je označený TOMÁŠ KRISTL.

7

Randák si zpracoval na levé straně křižnou přihrávku a Rychnu zachránila přední tyčka.

7

Krejčík rozehrál aut zprava pod sebe na Randáka, ten nastřelil do ohně a zhruba ze středu pálil Špína ve vyložené šanci mimo branku Jeriga.

2

První loženka zápasu! Jan Rous sklepl z pivota do druhé vlny Vitoušovi a ten zleva zakončil vedle krátké tyče.

FC Jerigo 1994 Plzeň – TJ FC Dalmach Turnov

6:1

konec (3:0)

Zpět na online

Branky: 11. Kristl, 15. Krejčík (vla.), 18. J. Rous (Palka), 23. Vitouš, 39. Šebek, 40. Pekník (Palka) – 28. Svoboda (Randák)

Karty:   30. Kristl (JPL)

FC Jerigo 1994 Plzeň: Rychna (21. Šoltys) – Vitouš, Malý, J. Rous, Pekník (C) – Marek, Šebek, Palka, Kristl – R. Rous.

TJ FC Dalmach Turnov: Prokopec – Krejčík (C), Randák, Šimek, Špína – Bangha, Tvrdý, Svoboda.

Rozhodčí: Mollinger – Kresta

Diváci: 90