Menu

Fotbal

Přípravný zápas

SK Slavia Praha – FK VIAGEM Ústí nad Labem

0:1

konec (0:0)

22.01.2020, 13:30 • Stadion Evžena Rošického, Praha • Libor Kokoška

Tipsport: 1.08 9.0 20.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

BÍLEK - 0:1

78

Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
Tak tohle asi jen tak někdo nečekal! Po domácím břevně se do zakončení z bezprostřední blízkosti branky dostal na druhé straně hřiště MICHAL BÍLEK, který svou trefou do levé šibenice poslal druholigové Ústí do jednobrankového vedení.

73

Střídání v týmu FK Ústí nad Labem: ze hřiště odchází Jiří Pimpara, přichází Bohumil Hudec.

59

Střídání v týmu FK Ústí nad Labem: ze hřiště odchází Youba Drame, přichází Martin Jirkovský.

55

Peter Olayinka se hnal sám na ústeckou branku, nakonec i zřejmě kvůli drobnému popostrčení od dobíhajícího Marka Strady poslal z bezprostřední blízkosti severočeské branky míč těsně vedle levé tyče.

36

36. Drame nepřekonal Kováře.

36

Další velká šance Ústí! Sám na vršovickou branku se hnal Youba Drame, který se nakonec rozhodl pro zakončení z hranice šestnáctky. Míč mu trošku odskočil od nohy a on tak dokázal trefit pouze dobře postaveného Přemysla Kováře.

33

Štěstí se dnes Slavie drží zuby nehty! Při rychlém brejku na sešívanou branku se dostal k míči Fortune Bassey, který si povedenou kličkou do strany obešel obránce a střelou z vápna trefil spojnici vršovické branky!

30

30. Slavia nastřelila tyč.

30

I slávisté ale umí gólově zahrozit! Na centr na zadní tyč si vyskočil jeden z domácích hráčů, který nakonec rozezněl pravou tyč ústecké branky. Jakoukoli dorážku pak znemožnil ofsajd jednoho z vršovických fotbalistů.

23

I Slavia ale umí zahrozit, centr z pravé strany našel nabíhajícího Yusufa Helala, který si zpracoval balón na volej. Razantní zakončení domácího střelce nakonec letělo vysoko nad břevnem ústecké branky.

16

Tak tohle byla šance! Youba Dramé dostal pas po pravém křídle, kousek za hranicí šestnáctky se naznačením pohybu uvolnil od obránce a razantní trefou rozezněl pravou tyč sešívané branky.

SK Slavia Praha – FK VIAGEM Ústí nad Labem

0:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 78. Bílek

SK Slavia Praha: Kovář – Holeš, Frydrych, Zelený, Bořil – Hellebrand, Oscar, Traoré – Křišťan, Júsuf, Provod
Náhradníci: Markovič – Coufal, Takács, Kúdela, Kosek, Souček, Masopust, Stanciu, Ševčík, Olayinka, Tecl

FK VIAGEM Ústí nad Labem: Plachý – Pimpara (73. Hudec), Krátký, Drame (49. Jirkovský), Peterka, Bassey, Kolařík, Písačka, Vlček, Vais, Valenta
Náhradníci: Tvrdoň – Brak, Prošek, Bílek, Richter, Matějka, Škoda, Chodora, Hudec, Jirkovský