Menu

Fotbal

Turecká Superliga

Çaykur Rizespor – Gençlerbirliği S.K.

2:0

konec (0:0)

20.01.2020, 18:00 • 18. kolo • Tomáš Kubečka

Tipsport: 2.15 3.44 3.06 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (19:54:45)
Držení míče: 60 % : 40 %.
Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 4:4. Rohy: 4:0. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 19:14.
Je dobojováno! Rizespor zvládl dnešní domácí duel a poráží Genclerbirligi 2:0. Domácí celek o svém triumfu rozhodl až ve druhém poločasu. Hostující celek totiž po změně stran jen bránil a domácí využili své velké šance. Ve svém premiérovém utkání se hned dvakrát prosadil Milan Škoda! Český útočník se tak v Turecku zapsal skvěle.

90+4

Konec zápasu.

90+3

Střídání v týmu Çaykur Rizespor: ze hřiště odchází Fernando Boldrin, přichází Bariş Alici.

90+2

Domácí brankář si dal pozor na centr z pravé strany a schoval do rukavic neposedný míč. Gólman domácího celku s rozehrávkou rozhodně nespěchal.

90+1

Nastavují se tři minuty!

90

Hosté se usadili na polovině soupeře, jenže nikdo v bílém dresu se nyní nemůže dostat do blízkosti velkého vápna. Na stadionu panuje parádní atmosféra.

89

Mattias Bjärsmyr poslal prudkou přihrávku na polovinu Rizesporu, jenže Sio se k jeho pobídce nedostal. Hráči Rizesporu si bez problémů hlídají své vedení.

88

Genclerbirligi se vydalo do útoku po pravé straně, jenže nikdo v bílém dresu nakonec nedokázal odcentrovat před branku domácího mužstva.

86

86. Milan ŠKODA - 2:0

86

Rizespor právě vstřelil branku!
Domácí celek přidává druhou branku! MILAN ŠKODA prožívá skvostný nástup do nového angažmá! Český útočník se ve vápně dostal k průnikové přihrávce a parádním dloubákem překonal brankáře!

85

Domácí fanoušci si užívají vedení svého celku a začínají na tribunách pomalu slavit. Rizespor zatím zcela ovládá dění na trávníku.

84

Aminu Umar se z hranice pokutového území opřel do odraženého míče, jenže jeho dělovka prolétla vysoko nad břevnem hostující svatyně.

83

Sefa Yilmaz si v hlavičkovém souboji na polovině hřiště pomohl nedovoleným zákrokem. Domácí Rizespor může nasbírat další cenné sekundy.

82

Genclerbirligi zahrávalo přímý kop na polovině soupeře. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, jenže nikdo v bílém dresu se nedostal do zakončení.

81

Pierre-Yves Polomat prošel s balónem po levém křídle do blízkosti velkého vápna, jenže jeho centr skončil na hrudi připraveného obránce.

80

Mykola Morozjuk vhazoval na pravé straně hrací plochy. Na jeho pobídku si naběhl Durak, který si včas pomohl malou domů.

79

Daniel João Candeias si navedl míč na hranici velkého vápna, odkud zakončil pravačkou, jenže jeho přízemní dělovka skončila v rukavicích brankáře.

78

Hostujícímu celku se nyní vůbec nedaří dostat se do blízkosti pokutového území. Obrana domácího Rizesporu nedává soupeři moc prostoru ke kombinaci.

77

Střídání v týmu Gençlerbirliği S.K.: ze hřiště odchází Ahmet Oğuz, přichází Rahmetullah Berişbek.

76

Sefa Yilmaz dostal přihrávku na polovinu hrací plochy, jenže jeho pobídka na levou stranu byla hodně pomalá a obránci domácího Rizesporu se stačili vrátit.

75

Škoda se hnal za další krásnou přihrávkou za obranu soupeře, jenže tentokrát si nepohlídal své postavení a nechal se lapit v ofsajdu.

74

Škodovu branku ještě řešil VAR, ale nakonec branku uznal!

73

Střídání v týmu Çaykur Rizespor: ze hřiště odchází Miguel Samudio, přichází Orhan Ovacıklı.

71

71. Milan ŠKODA - 1:0

71

Rizespor právě vstřelil branku!
Domácí celek se dostává do vedení! Na prudkou přihrávku do pokutového území si naběhl MILAN ŠKODA, který svou první střelou brankáře nepřekonal, ale z dorážky už míč doklepl do sítě!

70

Miguel Samudio zůstává po tvrdém střetu ležet na trávníku a drží se za levou ruku. Uvidíme, zda domácí fotbalista dnešní duel vůbec dohraje.

69

Pierre-Yves Polomat vyslal z levé strany prudký centr do pokutového území, jenže nikdo v bílém dresu se do zakončení neprobil.

68

Miguel Samudio vyslal prudkou přihrávku na hranici pokutového území, kam si naběhl Milan Škoda, jenže útočník domácího celku se k balónu nedostal.

67

Střídání v týmu Çaykur Rizespor: ze hřiště odchází Ismaël Diomandé, přichází Aminu Umar.

66

Střídání v týmu Gençlerbirliği S.K.: ze hřiště odchází Zargo Touré, přichází Ertaç Özbir.

65

Übeyd Adiyaman nakopl míč na polovinu domácího Rizesporu, jenže nikdo v dresu hostujícího mužstva se k míči nedostal.

64

Hra je přerušena! Domácí Miguel Samudio byl faulován na pravé straně hrací plochy a zůstává ležet s bolestivou grimasou v obličeji. Uvidíme, zda bude pokračovat.

63

Rizespor zahrával rohový kop. Centrovaný míč propadl na zadní tyč, kde se do něj opřel Milan Škoda, ale jeho skákavý pokus skončil na noze prvního obránce.

62

Abdullah Durak si skvěle pokryl míč na polovině soupeře a nechal se faulovat. Obránci hostujícího celku teď musí vyhlásit stav nebezpečí.

61

Miguel Samudio vyslal průnikovou přihrávku mezi obránce hostujícího celku, jenže nikdo v modrém dresu se k jeho pobídce nedostal.

60

Je za námi hodina hry a zatím stále čekáme na velké možnosti. Zatím se většina důležitého dění na trávníku odehrává v prostoru mezi velkými vápny.

59

Daniel João Candeias vyslal průnikovou přihrávku do pokutového území, jenže na jeho pobídku nezareagoval nikdo v bílém dresu a domácí Rizespor se ubránil.

58

Abdullah Durak se zpoza velkého vápna opřel do odraženého míče, jenže jeho skákavý pokus mířil přímo do rukavic připraveného brankáře.

57

Miguel Samudio se na hranici pokutového území dostal k odraženému míči a před dotírajícím Siem jej raději odkopl na polovinu Genclerbirligi.

56

Sefa Yilmaz si naběhl na skákavou přihrávku na levou stranu, kde si poradil se zpracováním, jenže jeho následný centr skončil u prvního obránce.

54

Zadáci Rizesporu už znovu kombinují s míčem na kopačkách. Hráči v modrých dresech jsou zatím mnohem aktivnější, ale nemohou se dostat do šancí.

53

Pierre-Yves Polomat se ujal rozehrávky přímého kopu hostujícího celku. Jeho centr proletěl velkým vápnem, aniž by jej někdo v bílém dresu tečoval.

52

Fernando Boldrin si z pravé strany navedl míč na střed hrací plochy, odkud zakončil levačkou, ale jeho projektil prosvištěl kolem vzdálenější tyčky.

51

Dario Melnjak na pravé straně dlouho otálel s rozehrávkou a nepřesnou pobídkou našel jen prvního ze soupeřů. Fotbalisté Rizesporu jsou ale aktivnější.

50

Pierre-Yves Polomat doběhl přihrávku na levou stranu, jenže patičkou na hranici velkého vápna nenašel nikoho v bílém dresu Genclerbirligi.

49

Miguel Samudio zbytečně dojel soupeře v souboji u pomezní čáry a dopustil se nedovoleného zákroku. Genclerbirligi bude rozehrávat.

48

Montassar Talbi poslal prudkou přihrávku na polovinu soupeře, nicméně nikdo v modrém dresu si na jeho pobídku nenaběhl. Hosté se dokázali srovnat.

47

Zadáci domácího celku kombinují na vlastní polovině. Nikdo v bílém dresu Genclerbirligi jejich rozehrávku neatakuje. Domácí celek má dostatek času.

46

Rizespor obstaral výkop do druhého poločasu dnešního utkání. Domácí celek se ihned vydal do útoku, ale nákop na hranici velkého vápna byl moc dlouhý.

46

Začal druhý poločas.
První poločas končí! V úvodní pětačtyřicetiminutovce jsme sledovali hodně opatrný duel. Domácí Rizespor sice vstoupil do utkání aktivně, ale nedokázal si vypracovat příležitosti. Hodně vidět byl Milan Škoda, který ale zatím pálil jen mimo tři tyče. Do kabin se proto jde bez branek.

45+1

První poločas skončil.

45

Nastavuje se jedna minuta!

44

Sio nakopl míč na hranici pokutového území, jenže nenašel nikoho v bílém dresu Genclerbirligi. Hostující celek chce první půli dohrát s nulou v zadních řadách.

43

Stéphane Sessègnon chtěl obejít jednoho z domácích hráčů, jenže neustál souboj a poroučel se k zemi. Hostující fotbalista zůstává ležet hodně otřesený.

42

Fernando Boldrin nakopl míč na polovinu soupeře, nicméně nikdo v modrém dresu se k jeho nákopu nedostal. Obrana Genclerbirligi se stačila srovnat.

41

Hostující celek se krásnou kombinací dostal až do pokutového území, kde se k míči dostal Sio, jenže jeho zakončení levačkou skončilo na noze obránce.

39

Milan Škoda si naběhl na přihrávku do pokutového území, jenže jeho zakončení z ostrého úhlu skončilo vysoko nad břevnem.

38

Fabrício Baiano poslal přihrávku na levou stranu, jenže následný centr do pokutového území skončil u připraveného brankáře domácího mužstva.

37

Gökhan Akkan si dal pozor na zakončení z úctyhodné vzdálenosti a bez problémů schoval balón do svých rukavic. Domácí brankář poté rozehrál na levou stranu.

36

Ismaël Diomandé fauloval v hlavičkovém souboji na polovině soupeře a dostává žlutou kartu.

35

Giovanni Sio se hnal za centrem z pravé strany hrací plochy, jenže domácí obránce Montassar Talbi hlavičkou odehrál balón mimo pokutové území.

34

Fernando Boldrin dostal přihrávku na polovinu soupeře, ale nikdo z hráčů Rizesporu se mu nenabídl do volného prostoru. Genclerbirligi zatím brání skvěle.

33

Rizespor zahrával další rohový kop. Jeho exekuce se ujal Fernando Boldrin, který odcentroval levou nohou na malé vápno, ale Škoda zakončit nedokázal.

32

Übeyd Adiyaman se musel zapojit do rozehrávky svého celku. Jeho nákop na levou stranu skončil u zadáků Rizesporu. Opět pokračuje boj o každý metr.

31

Mohamed Abarhoun poslal krásnou přihrávku na levou stranu, nicméně Miguel Samudio si nepotykal se zpracováním a balón mu uskočil do zámezí.

30

Je za námi úvodní půlhodina dnešního duelu a zatím sledujeme hodně opatrný duel. Domácí Rizespor sice vlétl do utkání aktivněji, ale hosté v posledních minutách vyrovnali obraz hry.

29

Ismaël Diomandé dostal krásnou přihrávku do běhu na polovinu hřiště, jenže nikdo v dresu Rizesporu jeho průnik nepodpořil. Rizespor pak přišel o míč.

28

Sio dojel soupeře na levém křídle a za svůj skluz dostává žlutou kartu.

27

Miguel Samudio neustál souboj na polovině soupeře a zůstává ležet na trávníku. Uvidíme, zda bude schopen nadále pokračovat ve hře.

26

Škoda krásně přiklepl míč na hranici pokutového území, odkud pohotově zakončil Fernando Boldrin, ale jeho zakončení levačkou prolétlo nad břevnem.

25

Rizespor měl k dispozici rozehrávku rohového kopu. Centrovaný míč se snesl na malé vápno, kam vyrazil hostující brankář, který balón vyboxoval.

23

Gökhan Akkan odcentroval z levé strany do pokutového území, jenže trefil jen prostor, kde číhal obránce v bílém dresu hostujícího mužstva.

22

Škoda si řekl o přihrávku mezi obránce, jenže dostal hodně pomalou pobídku a musel se pro míč vracet. Bývalý útočník Slavie raději přenesl hru na levou stranu.

21

Übeyd Adiyaman se ujal odkopu od vlastní branky, jenže jeho nákop byl hodně dlouhý a skončil až u stoperů domácího Rizesporu.

20

Giovanni Sio neustál souboj na polovině hrací plochy a poroučel se k zemi. Fotbalista hostujícího celku tak pro své mužstvo vybojoval zajímavý přímý kop.

18

Abdullah Durak se na vlastní polovině zmocnil odraženého míče a odkopl jej na polovinu soupeře. Hráči Genclerbirligi se zatím nikam neženou.

17

Pierre-Yves Polomat potáhl míč vpřed po levém křídle, jenže jeho centr levou nohou skončil u dobře postaveného obránce Abarhouna.

16

Zadáci Rizesporu kombinují na vlastní polovině. Nikdo ze soupeřů jejich rozehrávku neatakuje. Fotbalisté Rizesporu se tak mohou vydat do útoku.

15

Abdullah Durak si při návratu na vlastní polovinu pomohl nedovoleným zákrokem. Rozhodčí měl střet přímo před očima a nařídil přímý kop pro soupeře.

14

Domácí Rizespor se hnal vpřed s dalším zajímavým brejkem, jenže domácí hráči si tentokrát moc nerozuměli a museli se rychle vrátit na svou polovinu.

13

Milan Škoda se nyní zjevil v pozici centrujícího hráče, jenže jeho pobídka skončila u prvního hráče v dresu Genclerbirligi. Zatím sledujeme velký boj.

12

Škoda si skvěle pokryl míč na polovině soupeře a jeden z hráčů jej nedovoleným zákrokem poslal k zemi. Rizespor bude znovu rozehrávat.

11

Mohamed Abarhoun si znovu splnil své defenzivní povinnosti ve velkém vápně a odhlavičkoval míč mimo šestnáctku. Hosté se zatím do zakončení tlačí marně.

10

Mattias Bjärsmyr odcentroval z pravé strany před branku domácího mužstva, ale gólman Rizesporu si dal na centr pozor a ukryl míč do rukavic.

9

Mohamed Abarhoun uspěl v hlavičkovém souboji na polovině hřiště, jenže nikdo v modrozeleném dresu se k odraženému míči nedostal.

8

Škoda se pustil do další akce, jenže si nepohlídal své postavení a nechal se lapit v ofsajdové pasti. Rozehrávat bude hostující Genclerbirligi.

7

Milan Škoda si tentokrát došel pro přihrávku do blízkosti velkého vápna, jenže měl velký problém s přenesením hry na levou stranu a odevzdal balón soupeři.

6

Fernando Boldrin vyslal další průnikovou přihrávku do pokutového území, jenže jeho pobídka byla tentokrát až moc dlouhá a skončila v rukavicích brankáře.

5

Škoda si pohybem opět řekl o přihrávku do pokutového území, jenže bývalý útočník pražské Slavie se tentokrát do zakončení vůbec nedostal.

4

Ahmet Oğuz dostal prostor na pravé straně, jenže jeho průnik neměl dlouhého trvání. Obránci domácího Rizesporu se stačili srovnat v bloku.

3

Milan Škoda si naběhl na centr z levé strany, jenže se musel otáčet a z těžké pozice vůbec nezakončil. Hráči hostujícího celku míč na poslední chvíli odkopli.

2

Giovanni Sio vybojoval míč na polovině hrací plochy, jenže jeho následná rozehrávka byla hodně nepřesná a skončila u prvního hráče v dresu soupeře.

1

Hostující Genclerbirligi obstaralo výkop do prvního poločasu. Nákop na levé křídlo byl ale příliš dlouhý a míč proskákal až do zámezí. Vhazuje domácí Rizespor.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Çaykur Rizespor: Akkan – Morozjuk, Abarhoun, Talbi, Melnjak – Durak, Diomandé – Samudio, Boldrin, Güçtekin – Milan Škoda.
Náhradníci: Görgen – Akkaynak, Alici, B. Albayrak, Ovacıklı, Ščepovič, Topçu, Umar, M. Çelik.

Gençlerbirliği S.K.: Adiyaman – Oğuz, Z. Touré, Bjärsmyr, Polomat – Sessègnon, F. Baiano – S. Yilmaz, Candeias, Ayité – Sio.
Náhradníci: Özbir – Berişbek, S. Diallo, Flávio, Karadaş, Özdemir, Özgenç, M. Seuntjens..
Vzájemný duel

Dnešní soupeři se spolu utkali hned v prvním kole. Rizespor venku vyhrál brankou Melnjaka 1:0.
Dnes budeme sledovat souboj dvou týmů ze spodních pater ligové tabulky. Hostující Genclerbirligi zatím sehrálo sedmnáct zápasů, ve kterých vybojovalo osmnáct bodů a patří mu třináctá pozice. Domácí Rizespor získal o dva body více a zatím se drží na dvanácté příčce. Hosté naposledy schytali výprask 1:4 na hřišti Besiktase, zatímco Rizespor doma remizoval 1:1 s Galatasarayem.
Dobrý den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání turecké ligy mezi Caykur Rizespor a Genclerbirligi S.K. Výkop je stanoven na 18 hodin.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

Çaykur Rizespor – Gençlerbirliği S.K.

2:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 71. Milan Škoda, 86. Milan Škoda (Umar)

Karty:   36. Diomandé (RIZ) – 28. Sio (GEN)

Držení míče: 60 % : 40 %.
Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 4:4. Rohy: 4:0. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 19:14.

Çaykur Rizespor: Akkan – Morozjuk, Abarhoun, Talbi, Melnjak – Durak, Diomandé (67. Umar) – Samudio (73. Ovacıklı), Boldrin (90+3. Alici), Güçtekin – Milan Škoda.
Náhradníci: Görgen – Akkaynak, Alici, B. Albayrak, Ovacıklı, Ščepovič, Topçu, Umar, M. Çelik.

Gençlerbirliği S.K.: Adiyaman – Oğuz (77. Berişbek), Z. Touré (66. Özbir), Bjärsmyr, Polomat – Sessègnon, F. Baiano – S. Yilmaz, Candeias, Ayité – Sio.
Náhradníci: Özbir – Berişbek, S. Diallo, Flávio, Karadaş, Özdemir, Özgenç, M. Seuntjens.