Menu

Fotbal

Italský pohár

Turín FC – Janov CFC

1:1

po penal. (5:3) (1:1)

09.01.2020, 21:15 • Stadio Olimpico (Turín) • Osmifinále • David Suchý

Tipsport: 1.87 3.38 4.05 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je konec! Dnešní utkání nám nakonec dospělo až do penaltového rozstřelu, ve kterém si lépe počínal domácí celek, jenž proměnil všech pět penalt. Janov si počínal celkem chladnokrevně, změna přišla ve čtvrté sérii, kde byl jediným neúspěšným střelcem Radovanović. Z postupu do čtvrtfinále se tak může radovat právě Turín FC. (00:02:30)
Držení míče: 58 % : 42 %.
Střely na branku: 9:5. Střely mimo: 7:6. Rohy: 5:6. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 17:25.

Konec zápasu.

BERENGUER

5. série 5:3

Postupovou branku tak mohl vsítit domácí Berenguer, který také tak učinil. Dokonce si troufl na penaltu alá Antonín Panenka.

4. série 4:3

První zaváhání přišlo až nyní, Sirigu totiž dokonale vychytal Radovanoviće.

4. série 4:3

Radu tentokráte zůstal stát uprostřed branky, Aina ho překonal střelou k pravé tyči.

3. série 3:3

Ani tentokráte jsme se nedočkali zaváhání, Sirigu ani tentokráte neodhadl směr letu míče.

3. série 3:2

Rincón si počínal velezkušeně, míč sice poslal na stranu, kam se vydal brankář, avšak mířil nad jeho osobu.

2. série 2:2

K exekuci se postavil také Favilli, který to udělal podobně jako jeho kolega, Sirigua poslal na opačnou stranu.

2. série 2:1

Slovo si za domácí celek vzal také Millico, jehož ránu brankář Radu málem zneškodnil.

1. série 1:1

Odpovědět se pokoušel hostující Destro, který pro změnu poslal brankáře na opačnou stranu.

1. série 1:0

Jako první se k exekuci pokutového kopu postavil domácí Belotti, který uklidil míč k levé tyči.

Střílení penalt začíná.

120

Druhé prodloužení skončilo.

119

Pomalu nám jistě tento duel spěje k penaltovému rozstřelu. Turín se ještě snaží s výsledkem něco udělat, nepovedlo se mu to ani po Ghiglioneho ráně.

118

Laxaltovi se povedlo zablokovat centr natolik dobře, že z toho nebyl ani rohový kop. Při následné protiakci se Belottimu povedlo vybojovat další standardku.

117

Hosté se opět pohodlně usadili na opačné polovině, kde navíc Radovanović rozehrával volný kop, po kterém se hra bleskově přesunula na levou stranu.

114

Na opačné straně se Belotti dostal mezi přesilu protihráčů, proti které neměl šanci na úspěch. Sturaro přesto fauloval, bude z toho standardní situace pro domácí.

113

Hosté sice dopravili míč do sítě, avšak dle sudího to bylo v ofsajdu. To potvrdil také opakovaný záběr, výsledek tak zůstává nerozhodný.

112

Turín se ve druhém prodloužení pochopitelně spíše jen brání. Mohla za to červená karta z konce úvodního prodloužení, kterou vyfasoval středopolař Meite.

111

Janovští si alespoň vybojovali rohový kop, který se snášel k přední tyči. Sturaro svým centrem našel pouze hlavu Bremera, kterému se povedlo odvrátit.

110

Hodně důležitý zákrok předvedl domácí Djidji, který šel zároveň do pořádného risku. V případě faulu by se jednalo o jednoznačný pokutový kop.

108

Hodně nepovedeným centrem se prezentoval hostující Barreca, který centroval pouze nad domácí branku. Sirigu nemusel zasahovat, avšak bude vykopávat.

107

Žlutou kartu dostává Ivan Radovanović (Janov CFC).

107

Rozehrávku druhého prodloužení si tentokráte vzali na starost hostující hráči, kteří budou po změně stran opět útočit z levé strany na pravou.

106

Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Lasse Schöne, přichází Stefano Sturaro.

106

Začalo druhé prodloužení.

105+1

První prodloužení skončilo.

105+1

105+1. Červená karta po 2. žluté

105+1

Komplikace pro domácí. Meite fauloval uvnitř opačného pokutového území, je z toho druhá žlutá karta.

105

První prodloužení bude nastaveno o jednu minutu.

103

Střídání v týmu Turín FC: ze hřiště odchází Kevin Bonifazi, přichází Nicolas N'Koulou.

102

Radu si dával s odkopem od své branky celkem dost načas, nakonec jeho nabídka přinesla obranný faul od Rincóna. Janov bude zahrávat standardní situaci.

101

Po delší době se k práci s míčem dostal také domácí brankář Sirigu, který i tentokráte roztáhl hru do volného prostoru, kde se nacházel osamocený Aina.

100

Turín zahrával rohový kop, který mohl přinést vytouženou vedoucí branku. Do vzduchu totiž vystoupal Djidji, kterého na brankové čáře vychytal Radu.

97

Žlutou kartu dostává Ola Aina (Turín FC).

96

Na levém křídle si domácí Bonifazi našel prostor k centru, avšak ten proletěl celým pokutovým územím. Z druhé vlny však velice nebezpečně pálil Meite.

95

Hezkým způsobem to provedl Berenguer, který se na hranici pokutového území zbavil svého strážce, avšak v dobré pozici vypálil hodně vysoko nad branku.

94

Turín celkem dlouho kombinoval na útočné polovině, načež se na vlastní polovinu vydal Laxalt, který posléze raději přenášel hru do volnějšího prostoru.

92

Odstartovalo nám první prodloužení, ve kterém měl úvodní rozehrávku na starosti Turín. Ten bude v tomto případě hrát opět zprava doleva.

91

Střídání v týmu Turín FC: ze hřiště odchází Simone Zaza, přichází Vincenzo Millico.

91

Začal první poločas prodloužení.

90+3

Druhý poločas skončil.

90+2

Na zadní tyči se ještě pokusil o skórování Belotti, který se ve vzduchu natlačil před protihráče, avšak své zakončení poslal vysoko nad branku.

90+1

Za pokutovým územím se k volnému míči dostal domácí Aina, který však narazil do hustého bloku. Poté si brankář Radu připsal další velice hezký zákrok.

90

Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.

88

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, dost možná se přesuneme do prodloužení. Ještě ale musíme počítat s nastaveným časem.

86

Ghiglione mohl vhazovat z pravé strany, přičemž jeho nabídku odklízel za postranní lajnu Laxalt. Janov se konečně po delší době dostal na útočnou polovinu.

85

Do konce druhého poločasu zbývá už jen něco málo kolem pěti minut, stav je i nadále nerozhodný. V posledních minutách navíc sledujeme celou řadu nepřesností.

84

Bremer si pomáhal rukama, nicméně sudí tuto situaci neviděl. Hosté přesto udrželi balón na svých kopačkách, avšak nákop od Cassaty skončil až u Sirigua.

83

Radu to v tomto případě zkoušel dalekonosným nákopem, který se snášel na střídajícího Destra, který však v osobním souboji s Djidjim nedokázal uspět.

82

Střídání v týmu Turín FC: ze hřiště odchází Lorenzo De Silvestri, přichází Ola Aina.

81

Turín si před malým momentem vybojoval další rohový kop, který však nebyl nebezpečný. Poté se povedlo zakročit Romerovi, který vybojoval volný kop.

77

Střídání v týmu Turín FC: ze hřiště odchází Saša Lukič, přichází Tomas Rincón.

75

Uvnitř pokutového území se vyhoupl na vzdušnou nabídku právě Favilli, který se navíc dostal před Djidjiho, avšak následný pokus směřoval kousek vedle.

74

Po následném rohovém kopu se domácí hráči dožadovali pokutového kopu, sudí ale nechal pokračovat. Janov i přesto přečkal hodně krušné momenty.

73

Obrovská šance pro domácí! Laxalt se na levém křídle protáhl k centru, kterým v pokutovém území našel Belottiho, jehož hlavičku zneškodnil Radu.

72

Favilli to neudělal zrovna nejlépe, ani on si totiž nedokázal načasovat náběh za obranu. I tentokráte se jednalo o ofsajd, Sirigu tak bude odkopávat od své branky.

71

Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Kevin Andres Agudelo, přichází Mattia Destro.

70

V ofsajdovém postavení číhal domácí Berenguer, čehož si pochopitelně všiml také hlavní sudí tohoto zápasu. Janov bude moci rozehrávat z vlastní poloviny.

69

Schöne tak přeběhl k opačnému praporku, odkud hledal za pokutovým územím jednoho z kolegů, avšak tento úmysl přečetl také pozorný Bonifazi.

68

Schöne si vzal na starost také tento rohový kop, který nebezpečně stáčel směrem do malého vápna. Tam domácí De Silvestri prodlužoval za cenu dalšího rohu.

67

Janov to zkoušel další vysokou nabídkou, na kterou si počíhal Agudelo. Po kombinaci jsme sledovali přímý pokus na branku, se kterým si Sirigu stačil poradit.

66

Od vlastního pokutového území vyvážel hrací předmět obránce Bremer, který s ním dokráčel až na druhou stranu, kde se mu pro spolupráci nabídl Lukić.

65

Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Valon Behrami, přichází Ivan Radovanović.

62

Žlutou kartu dostává Jawad El Yamiq (Janov CFC).

59

Janov měl obrovské problémy s napadající přesilou protihráčů, El Yamiq to nakonec vyřešil nákopem k půlící čáře, kde Barreca nevybojoval ani faul.

58

Do rozhozené obrany si to namířil Belotti, kterému se sice povedlo načasovat nahrávku na Zazu, avšak druhý jmenovaný ještě zbytečně vracel pod sebe.

57

Na opačné straně byla k viděná rychlá protiakce, která nebyl vůbec špatná. Centr žádné nebezpečí nepřinesl, stejně tomu tak bylo u nahrávky z kopačky Agudela.

56

O nahrávku si řekl také dnes celkem nevýrazně hrající Belotti, který si na levém křídle našel prostor k centru, avšak ten se snesl pouze na kopačku soupeře.

55

Turín pokračoval v útočení, avšak v něm musel na malý moment přestat. Po jednom ze soubojů se na zemi ocitl hostující Ghiglione, který má zdravotní problémy.

54

Ze zajímavé vzdálenosti rozehrával standardní situaci domácí Laxalt, avšak jeho nabídka pouze proletěla do zámezí. To znamená, že Radu bude vykopávat.

53

Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Cristián Zapata, přichází Jawad El Yamiq.

52

Až příliš agresivním způsobem vletěl do protihráče hostující Barreca, kterému tak byl pískán faul. Turínští se rozhodli rozehrát nakrátko po zemi na Bremera.

51

Na opačné straně vhazoval míč zpět do hry Barreca. Po jeho nahrávce se k centru dokázal prodrat Favilli, jehož centr však nenašel nikoho ze spoluhráčů.

50

Zpětná nahrávka směřovala na domácího brankáře Sirigua, kterému se opětovně povedlo oslovit Zazu, který v hlavičkovém souboji prodloužil na De Silvestriho.

49

Pro vzdušnou nabídku si seběhl útočník Zaza, kterému se povedlo zpracovat neposedný předmět. Následná kolmice na Belottiho skončila až u brankáře.

48

Hned v úvodu druhého poločasu jsme sledovali další nedovolený zákrok. Tím se prezentoval hostující Schöne, který místo míče trefil pouze protihráče.

47

Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzali na starost hostující hráči, jenž budou pro změnu hrát zprava doleva.

46

Začal druhý poločas.
Máme za sebou první poločas, který nám přinesl celkem zajímavou podívanou. Do kýženého vedení se dostal Janov, avšak favorit tohoto zápasu si přichystal celkem rychlou odpověď, načež měl ke konci poločasu navrch. Žádné další branky jsme se už nedočkali, uvidíme, co nám nabídne druhý poločas.

45+1

První poločas skončil.

45

První poločas bude nastaven o jednu minutu.

44

Goldaniga předvedl dalekonosné autové vhazování, které však našlo pouze domácího Bonifaziho. Janov si i přesto vyzkouší ještě jeden autový hod z pravé strany.

42

Zhruba ze vzdálenosti dvaadvaceti metrů to přímo na branku zkoušel domácí Meite, který pravou nohou mířil pouze do rukavic připraveného brankáře Radua.

41

První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem tří minut. Uvidíme, zda se bude něco málo nastavovat.

40

Favilli se sice na malý moment dostal k míči, avšak dobrý obranný zákrok předvedl domácí Djidji, kterému se povedlo roztáhnout hru do volného prostoru.

36

Janovští ještě posléze měli k dispozici rohový kop z pravé strany, avšak ten nepřinesl nic nebezpečného. Naopak se Siriguovi povedlo zkrotit hrací předmět.

35

Do velké šance se před malým momentem dostal hostující Agudelo, který se sympaticky protáhl až k zakončení, se kterým si Sirigu dokázal poradit.

34

Obrannou povinnost si splnil hostující Barreca, který za sebe nepustil rychlonohého Laxalta. Domácí zůstávají u míče, budou totiž moci vhazovat zleva.

33

Na dlouhou nohu to měl Favilli, který se přesto neprokousal přes hustý blok protihráčů. Následně měl daleko k míči Cassata, vhazovat tak budou domácí.

32

K vidění byl další nedovolený zákrok, po kterém rozehrával avizovanou standardní situaci Lukić, který raději vyprodukoval zpětnou nahrávku na Djidjiho.

29

Žlutou kartu dostává Cristian Romero (Janov CFC).
Žlutou kartu dostává Soualiho Meite (Turín FC).

28

Brankář Radu ani v tomto případě příliš nespěchal, naopak zvolil rutinní roztažení hry na pravou stranu, kde měl Goldaniga celkem dost prostoru na rozehrávku.

27

Bonifazi se celkem pohodlným způsobem dostal na druhou stranu, kde ještě zkoušel najít Belottiho, jenž se ale v době nahrávky nacházel v ofsajdu.

26

Přenesení hry směřovalo na pravou stranu, kde se Agudelo pokoušel prodrat kolem jednoho z protihráčů, avšak místo toho z toho byl další zákrok.

25

Domácí hráči nakonec rozehráli po zemi, o což se postaral sám faulovaný, tedy Laxala. Jeho nahrávka směřovala na Lukiće, jenž ještě vyprodukoval nahrávku na brankáře.

24

Kousek od postranní lajny byl nedovoleným zákrokem faulován domácí Laxalt, který si vybojoval standardní situaci. Další celkem důrazný zákrok Janova.

23

23. De SILVESTRI - 1:1

23

FC Turín právě vstřelil branku!
Až následující akce končí vyrovnávací brankou! Belotti byl na hranici pokutového území poslán k zemi, nicméně akce domácích pokračovala. Zpětná nahrávka v podání Berenguera našla LORENZA DE SILVESTRIHO, který překonal Radua.

23

Vypadalo to, že Zaza poběží sám na branku, avšak na poslední chvíli se skvělým obranným zákrokem blýskl Romero, který navíc zasáhl čistým způsobem.

22

Kousek od středového kruhu skončil na zemi Schöne, nicméně sudí nechal pokračovat ve hře. Na zemi se ocitl také Belotti, avšak ani tentokráte nešlo ofaul.

21

Máme za sebou úvodní dvacetiminutovku, která nám přinesla jednu branku. Trochu překvapivě se do vedení dostal Janov, domácí hráči tak musí zabrat.

16

Turín to bude mít v současné době hodně složité, bude muset dotahovat jednobrankové manko. I tak do konce tohoto zápasu zbývá celkem dost času.

15

Posléze si s míčem zahrál také hostující brankář Radu, kterému se sice povedlo najít Behramiho, avšak jeho průnik na opačnou stranu stačil zastavit Meite.

14

14. FAVILLI - 0:1

14

Janov právě vstřelil branku!
Na úvodní branku tohoto zápasu jsme nemuseli dlouho čekat! Janov totiž předvedl rychlý přechod do pokutového území, kde se Cassata zbavil jednoho z protihráčů, načež předkládal pod sebe na ANDREU FAVILLIHO, před kterým číhala prázdná svatyně.

14

Faulem si pomohl také hostující obránce Goldaniga, který tak domácím zařídil volný kop. O rozehrávku se postaral Lukić, jenž hledal vedle stojícího Laxalta.

13

Turín přesto útočný výpad úplně zabrzdil, mezitím se hostující hráči stačili vrátit na vlastní polovinu. Bonifazi tak pouze přenášel hru na volného Bremera.

12

Na opačné straně to Ghiglione zkoušel kroucenou nabídkou směrem do pokutového území, kde se však povedlo zakročit Djidjimu, jenž založil rychlou protiakci.

11

Na útočnou polovinu se dostal také domácí Meite, kterému se však nepovedlo přesnějším způsobem oslovit Lukiće, který tak na nahrávku vůbec nedosáhl.

10

Nedovoleným zákrokem si pomohl domácí Meite, který ve vzdušném souboji fauloval zkušeného Behramiho. Janov bude rozehrávat z vlastní poloviny.

9

Obrannou povinnost si dokázal splnit hostující Goldaniga, kterému se povedlo odehrát hrací předmět do bezpečnějšího prostoru, kde číhal De Silvestri.

8

Janov dokonce zahrával první rohový kop, který se snášel k hranici malého vápna. Nejvýše do vzduchu se ale dostal Djidji, který pohodlně odvracel hrací předmět.

7

Postupná akce domácích hráčů nevedla k ničemu nebezpečnému. Podobným způsobem to zkoušel také Barreca, kterému se povedlo otřít míč o nohu protihráče.

6

O rozehrávku od své branky se tak mohl postarat brankář Radu, kterém use povedlo poslat hrací předmět až za středový kruh, kde se nejvýše do vzduchu dostal Schöne.

5

Následně se o provedení autového vhazování postaral obránce Laxalt, kterému se na hranici pokutového území nabídl Meite, jenž ale fauloval protihráče.

4

Na vlastní polovině se dokázal dobře zorientovat Behrami, který poté přeposílal na levou stranu, kde se Zapatovi povedlo vybojovat další autové vhazování.

3

Hned v úvodu tohoto zápasu to centrem z levé strany zkoušel hostující Barreca, který však našel pouze kopačku protihráče, jenž odkopával až do zámezí.

2

Hlavní sudí poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali na starost domácí hráči, kteří budou hrát zprava doleva.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Turín FC: Sirigu – Bonfazi, Djidji, Bremer – De Silvestri, Meite, Lukić, Laxalt – Berenguer – Zaza, Belotti
Náhradníci: Rincón, Adopo, Singo, Izzo, Rosati, N'Koulou, Aina, Ujkani, Millico

Janov CFC: Radu – Goldaniga, Romero, Zapata – Ghiglione, Schöne, Behrami, Cassata, Barreca – Agudelo – Favilli
Náhradníci: Biraschi, Ankersen, Marchetti, Panděv, El Yamiq, Perin, Radovanović, Criscito, Gümüş, Destro, Sanabria, Sturaro.
Favoritem tohoto zápasu rozhodně bude domácí celek, tedy Turín, který si v letošním ročníku vede o poznání lépe. Tomuto mužstvu totiž patří průběžná devátá pozice italské nejvyšší soutěže, navíc manko na pohárovou Evropu je pouze pětibodové. Turín z posledních pěti ligových duelů prohrál pouze v jediném případě, a sice hodně překvapivě proti poslednímu Spalu, kterému se na hřišti soupeře povedlo vyhrát výsledkem 2:1.

Dnešním soupeřem bude trápící se Janov, který je největším zklamáním letošního ročníku. Janovští se totiž nacházejí na deváté pozici, tedy na předposlední příčce. Janov má na svém kontě čtrnáct bodů, avšak na poslední nesestupové místo ztrácí pouze jeden jediný bod. Janov v posledním duelu dokázal potřetí v sezoně zvítězit, povedlo se mu totiž na vlastním stadionu zdolat čtrnácté Sassuolo výsledkem 2:1
Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Italský pohár má před sebou osmifinálové zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi Turín FC a Janov CFC.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:15.

Turín FC – Janov CFC

1:1

po penal. (5:3) (1:1)

Zpět na online

Branky: 23. De Silvestri – 14. Favilli

Karty:   29. Meite (TUI), 97. Aina (TUI) – 29. Romero (JAN), 62. Yamiq (JAN), 107. Radovanović (JAN)   105+1. Meite (TUI)

Penaltový rozstřel:
1. série:
1:0   Belotti (TUI)
1:1   Destro (JAN)
2. série:
2:1   Millico (TUI)
2:2   Favilli (JAN)
3. série:
3:2   Rincón (TUI)
3:3   Cassata (JAN)
4. série:
4:3   Aina (TUI)
4:3   Radovanović (JAN)
5. série:
5:3   Berenguer (TUI)

Držení míče: 58 % : 42 %.
Střely na branku: 9:5. Střely mimo: 7:6. Rohy: 5:6. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 17:25.

Turín FC: Sirigu – Bonfazi (103. N'Koulou), Djidji, Bremer – De Silvestri (82. Aina), Meite, Lukić (77. Rincón), Laxalt – Berenguer – Zaza (91. Millico), Belotti
Náhradníci: Rincón, Adopo, Singo, Izzo, Rosati, N'Koulou, Aina, Ujkani, Millico

Janov CFC: Radu – Goldaniga, Romero, Zapata (53. El Yamiq) – Ghiglione, Schöne (106. Sturaro), Behrami (65. Radovanović), Cassata, Barreca – Agudelo (71. Destro) – Favilli
Náhradníci: Biraschi, Ankersen, Marchetti, Panděv, El Yamiq, Perin, Radovanović, Criscito, Gümüş, Destro, Sanabria, Sturaro