Menu

Hokej

Extraliga dorostu - o pořadí v play-off

HC Slavia Praha – HC Vítkovice Ridera

4:1

konec (2:0, 1:1, 1:0)

03.01.2020, 18:00 • Zimní stadion Eden • 7. kolo • David Soumar

55:36

Dobrá kombinace Vítkovic, na jejímž konci byl před brankovištěm Petr. V bezprostřední blízkosti brance se ale včas nezorientoval a obránce mu odebral kotouč. Kdyby zakončit dokázal, asi by Voleveckému přidělal hodně starostí.

47:50

Slavia právě vstřelila branku!
Pěkná kombinace sešívaných znamená navýšení vedení. Na konci akce byl ŠIMON SLAVÍČEK v prostoru pravého kruhu. Obránce měl daleko, a tak si střelu dobře připravil. Párkrát naznačil a pak Bartošáka zkušeně prostřelil. Asistence: Marek Vlasák a Jakub Štancl.

47:27

Vlasák dostal puk zpoza branky přesně na hokejku. Z prostoru před brankovištěm ale brankáře neprostřelil, přestože se nacházel ve velmi dobré pozici.

43:33

Hosté jdou do přesilovky. Malínek si odsedí menší trest za nedovolené bránění.

43:24

Schauer měl dobrou šanci, když se spoluhráčem vystihli rozehrávku Slavie. Nakonec se sám Schauer rozhodl na pravé straně zakončit. Volevecký zakročil, ale Rajčan měl velmi dobrou šanci puk doklepnou do odkryté branky. Kotouč mu ale nakonec ujel a už se mu ho těsně nepovedlo u pravé tyče zasunout.

32:22

Slavia právě vstřelila branku!
Domácí znovu odskakují na rozdíl dvou branek. MICHAL NOVÁK si nejprve dobře sjel mezi kruhy, kam dostal přesnou přihrávku. Bartošák jeho pokus ještě vyrazil před sebe, na dorážku od stejného hráče už byl krátký. Asistence: Vojtěch Malínek a Matěj Vymětal.

29:55

První přesilovka zápasu přichází až v polovině utkání. Irgl si odsedí trest za hákování, Slavia v přesilovce.

21:54

Vítkovice právě vstřelily branku!
Hosté snižují. Brankář sešívaných neměl vůbec dobrý výhled. Využil toho MICHAL BYSTROŇ, který vypálil po zemi z modré čáry. Kotouč se ještě odrazil od pravé tyče, nakonec ale skončil v brance. Bez asistence.

21:47

Další nedorozumění v sešívané obraně. Po špatné nahrávce se k zakončení z bezprostřední blízkosti dostal Irgl. Volevecký odolal.

15:13

Slavia právě vstřelila branku!
Domácí odskakují na rozdíl dvou branek. Dlouho se o puk bojovalo u mantinelu, sudí už signalizovali trest pro Vítkovice. VOJTĚCH MALÍNEK si nakonec kotouč našel. Vybruslil s ním mezi kruhy a trefil se pod víko. Asistence: Mikuláš Skoupý a Maxim Brummel.

13:48

Na levém křídle ujížděl Slavíček. Přebruslil hostujícího obránce a vystřelil do bližšího rohu. Bartošák skulinu mezi tělem a brankovou konstrukcí utěsnil.

08:11

Slavia právě vstřelila branku!
Jako první jdou do vedení slávisté. Malínek se dostal s pukem za branku, odkud se rozhodl nahrát před brankoviště. MIKULÁŠ SKOUPÝ se před Bartošákem rychle zorientoval a kotouč protlačil za hostujícího brankáře. Asistence: Vojtěch Malínek a Dominik Palát.

07:58

Vlasák dvakrát nebezpečně dorážel před brankovištěm. Bartošák situaci zvládl.

HC Slavia Praha – HC Vítkovice Ridera

4:1

konec (2:0, 1:1, 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 9. Skoupý (Malínek, Palát), 16. Malínek (Skoupý, Brummel), 33. Novák (Malínek, Vymětal), 48. Slavíček (Vlasák, Štancl) – 22. Bystroň

HC Slavia Praha: Volevecký (Vávra) – Hrdlička, Stejskal, Weitz, Dráb, Palát, Kluch – Vlasák, Slavíček, Malínek, Jokl, Hamršmíd, Kvasnička, Brummel, Skoupý, Novák, Štancl, Vymětal.

HC Vítkovice Ridera: Bartošák (Münch) – Bystroň, Bialy, Kosina, Puchala, Řepa, Vřeský, Prčík – Holaník, Přibyl, Petr, Rajčan, Pavelec, Schauer, Melovský, Irgl, Skripčák.

Rozhodčí: Květoň – Dědek, Štěpnek

Průběh zápasu
1. třetina
08:11 SLA 1:0 Skoupý (Malínek, Palát)
15:13 SLA 2:0 Malínek (Skoupý, Brummel)
Po 1. třetině
2. třetina
21:54 VIT 2:1 Bystroň
29:55 VIT 2 Irgl, hákování
32:22 SLA 3:1 Novák (Malínek, Vymětal)
Po 2. třetině
3. třetina
43:33 SLA 2 Malínek, nedovolené bránění
47:50 SLA 4:1 Slavíček (Vlasák, Štancl)
Konec