Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

Bayern Mnichov – Werder Brémy

6:1

konec (2:1)

14.12.2019, 15:30 • Allianz Arena, Mnichov • 15. kolo • Tomáš Kalas (@tomascipy)

Tipsport: 1.11 11.1 24.6 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

86

Splněno má i nejlepší hráč Brém pro toto utkání, Milot Rašica. Po zranění se na trávník vrací do závěru utkání Fin Bartels.

82

Ohromné ovace si užívá Philippe Coutinho, který dnes nasypal do sítě Brém hattrick. Třígólový střelec je nahrazen do posledních minut Sarpreetem Singhem.

78

Bayern právě vstřelil branku!
Tohle už je skutečná demolice Werderu. Perišič na levé straně vyhodnotil situaci tak, že patičkou sklepl na PHILIPPA COUTINHA, který si vycouval na hranici brankoviště a z levé strany krásným technickým obstřelem na zadní tyč – která mu ještě navíc pomohla – kompletuje svůj hattrick v dnešním zápase – 6:1! Asistence: Ivan Perišić.

75

Bayern právě vstřelil branku!
Bavorský tým se rozhodl, že šetřit se v závěru nebude a výsledek narůstá postupně až do obludného rozměru. Philippe Coutinho ještě stihl přihrávku na hrací ploše a téměř z brankové čáry vrátil míč pod sebe na THOMASE MÜLLERA z druhé vlny. Legenda Bayernu následně zametla míč hladce do kasy, přidala svůj 112. gól v 333. zápase Bundesligy ve své kariéře a Brémy mají skutečně hořký druhý poločas – 5:1! Asistence: Philippe Coutinho.

72

Bayern právě vstřelil branku!
Ve vyprodané Allianz Areně je hotovo a zápas se bude v závěru jenom dohrávat. Lewandovski si vyměnil míč s Müllerem, který mu následně doručil centr do vápna. ROBERT LEWANDOVSKI si poradil za dané situace zkušeně, měl hodně času a prostřelil Pavlenku přes otevřený prostor vrchní části branky – 4:1! Asistence: Thomas Müller.

70

Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Leon Goretzka, přichází Thomas Müller.

67

Na straně Werderu má splněno Juja Osako, na jeho místo nastupuje uzdravený záložník Leonardo Bittencourt.

63

Bayern právě vstřelil branku!
Bayern odskakuje na dvě branky náskoku a míří za třemi body! David Alaba si na ose hracího pole všiml nabíhajícího PHILIPPA COUTINHA na levém křídle. Oblouček za obranu mu poslal přesně na ofsajdové hraně, šikovný záložník navíc registroval, že měl proti sobě vyběhnutého Pavlenku. Proto nabral balon na nárt a vysokým lobem překonal gólmana Brém, ten sprintoval zpět marně – 3:1! Asistence: David Alaba.

62

Marco Friedl zahrál míč rukou při zpracování u postranní čáry, za tento zvláštní zásah vidí žlutou kartu.

46

Do druhé poloviny již nevstoupí Jerome Boateng, kterého vystřídal Ivan Perišič.

45+4

Bayern právě vstřelil branku!
Na konci první půle je Allianz Arena v extázi, neboť Bayern otáčí zápas v nastaveném čase poločasu! Coutinho získal po chybné rozehře Brém balon, obloučkem vyzval do otevřeného prostoru ROBERTA LEWANDOVSKIHO, který se štěstím prostřelil přes ruku vybíhajícího Pavlenku – 2:1! Asistence: Philippe Coutinho.

45+2

Velká ztráta pro Brémy! Theodor Gebre Selassie se snažil ještě zabránit Coutinhovi ve skórování, jenže se mu podlomilo koleno a obránce Werderu skončil v kotrmelcích. Po lékařské pomoci musí Gebre Selassie střídat, na jeho místo jde Friedl. Tohle nevypadalo vůbec dobře...

45

Bayern právě vstřelil branku!
Bayern srovnává „gólem do šatny“! Za obranu Werderu prošel centr od Kimmicha, který sebral na pravém křídle Gnabry a dokázal ještě před vybíhajícím Pavlenkou píchnout míč na druhou stranu pro dobíhajícího PHILIPPA COUTINHA. Ten už v poklidu zametl míč do prázdné branky – 1:1!

39

Jiří Pavlenka nyní předvedl dva klíčové zákroky! Nejprve se vytáhl výborně proti Lewandovskimu, který zůstal viset za obranou. Polský šutér chtěl přehazovat vyběhnutého českého gólmana, ale míč zvedl málo a Pavlenka rukou dokázal střelu vytěsnit.

Tlak ale pokračoval a zpoza vápna přišel technický obstřel na delší tyč od Daviese, i tuto střelu však hostující gólman vyráží mimo tři tyče!

24

Werder právě vstřelil branku!
Neskutečná akce MILOTA RAŠICY, který dalším brejkem posílá Brémy do překvapivého vedení! Hostující útočník zůstal na půlce a z hloubi pole na něj přišla průniková přihrávka od Klaassena. Rašica si poradil tentokrát s Alabou a neskutečnou střelou zpoza vápna překonává Neuera – 0:1! Asistence: Davy Klaassen.

22

Christian Groß vidí celkově třetí žlutou kartu v zápase. Kimmich si před něj píchl balon a Groß jej z boku sundal k zemi.

18

Boateng se stává dalším trestaným, vyšlápl si na Klaasena někde na 25 metrech od branky. Brémy mají další trestný kop, tentokrát z lepší pozice.

16

Pavard vlétl do souboje s Augustinssonem na vlastní půlce hodně pozdě a dostává za tento skluz žlutou kartu, Brémy pak trestňák z dobrých 25 metrů.

14

Pomalu se dostáváme za první patnáctiminutovku zápasu. Bayern je naprosto dominantním týmem, ale nedokáže to vyjádřit gólem, jako například nyní! Volný Robert Lewandowski si ve vápně ukázal, kam je potřeba zahrát balon, přesně si jej ve vzduchu našel a usměrnil jej na branku, Pavlenka výborným zákrokem vyráží na roh!

8

Z rohového kopu Bayernu se však urodil samostatný útěk Milota Rašicy, který doběhl přes dobrých 70 metrů až do vápna domácích. Na křižujícího obránce zkusil zvratnou kličku, avšak sám hráč Brém zakopl a z celé akce tak nic nevzešlo!

5

První šance Bayernu! Boateng na levé straně vyzval znovu Daviese, jehož přetažený centr přes vápno přilepil na zem Pavard a okamžitě vracel míč zpátky do šestnáctky. Tam si na hlavičku naskočil Serge Gnabry, ale hlavičkoval kousek nad břevno!

Bayern Mnichov – Werder Brémy

6:1

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 45. Coutinho (Gnabry), 45+4. Lewandowski (Coutinho), 63. Coutinho (Alaba), 72. Lewandowski (T. Müller), 75. T. Müller (Coutinho), 78. Coutinho (Perišić) – 24. Rašica (Klaassen)

Karty:   16. Pavard (BAY), 18. J. Boateng (BAY) – 22. Groß (BRM), 62. Friedl (BRM)

Držení míče: 68 % : 32 %.
Střely na branku: 17:10. Střely mimo: 12:1. Rohy: 8:2. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 15:14.

Bayern Mnichov: Neuer (C) – Pavard, J. Boateng (46. Perišić), Alaba, A. Davies – Kimmich – Goretzka (70. T. Müller), Th. Alcântara – Gnabry, Lewandowski, Coutinho (82. S. Singh).
Náhradníci: Ulreich – Mai, Batista Meier, S. Singh, Perišić, T. Müller, Zirkzee.

Werder Brémy: Pavlenka – Gebre Selassie (45+2. Friedl), Veljković, Groß – Şahin – Lang, M. Eggestein, Klaassen (C), Augustinsson – Osako (67. Bittencourt), Rašica (86. Bartels).
Náhradníci: Kapino – Friedl, Bittencourt, Bartels, J. Eggestein, C. Pizarro, Goller.

Rozhodčí: Schröder – Gittelmann, Neitzel-Petersen (všichni GER)

Diváci: 75.000