Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Liverpool FC – Watford FC

2:0

konec (1:0)

14.12.2019, 13:30 • Anfield Road, Liverpool • 17. kolo • David Panuška

Tipsport: 1.19 8.16 15.3 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+2

Opět se celá situace kontrolovala na videu přes VAR, ale nakonec to nyní dopadlo dobře pro domácí celek. Ten tak vede o dvě branky.

90

Liverpool právě vstřelil branku!
Tato branka již platit bude a Liverpool potvrzuje tři body! Sadio Mané unikl po pravé straně a u penalty našel Origiho. Ten se možná lehce ukopl a u levé tyčky se patičkou prosadil MOHAMED SALAH!

88

Střídání v týmu Watford FC: ze hřiště odchází Abdoulaye Doucouré, přichází Domingos Quina.
Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Roberto Firmino, přichází Divock Origi.

80

Liverpool by potřeboval vstřelit ještě jednu branku a nyní si ho málem dal do vlastní branky. Virgil van Dijk dával malou domů a málem trefil vlastní branku, bude z toho nakonec jen roh!

75

Střídání v týmu Watford FC: ze hřiště odchází Troy Deeney, přichází Andre Gray.

70

Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Xherdan Shaqiri, přichází Alex Oxlade-Chamberlain.

59

Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Georginio Wijnaldum, přichází Andrew Robertson.

57

Domácímu celku moc nevyšla aktivní hra před brankou a do útoku šel hostující celek. James Milner si pomohl faulem ve středovém kruhu a vidí žlutou kartu.

54

54. Velká šance Deulofea

54

Toto utkání nás ovšem fakticky baví! Alisson nyní musel vystoupit, Gerard Deulofeu šel totiž na branku, ale vyběhnutého brazilského borce neprostřelil!

52

52. Neuznaná branka Maného

52

Hra milimetrů se ukázala ve své plné kráse. Sadio Mané dal parádní branku hlavičkou, ale stál v naprosto milimetrovém ofsajdu a po konzultaci s VARem byla branka odvolaná.

49

První zákrok Alissona v utkání a hned byl důležitý! Ismaïla Sarr se dostal po pravé straně do vápna, ale z úhlu zakončoval jen do brazilského brankáře!

44

Co chybělo! Sadio Mané před vápnem dobíhal míč a před dvojici bránících hráčů a brankářem Fosterem si hodil míč do vzduchu. Zakončit se mu ale díky hře tělem hostů nepovedlo.

43

Domácímu celku se nepovedlo zakročit a Jordan Henderson ukončil snažení Deulofeua zatáháním za dres. Liverpoolský střední záložník tak vidí žlutou kartu.

42

Watford ale neuvěřitelně pálí své šance! Ismaïla Sarr byl naprosto sám před malým vápnem, ale opět se mu nepovedlo trefit míč – to je trestuhodné. Obrana Liverpoolu dnes nefunguje na jedničku.

38

38. Mohamed SALAH - 1:0

38

Liverpool právě vstřelil branku!
Watfordu se roh nepovedl a domácí předvedli naprosto ukázkový protiútok! Sadio Mané poslal míč do běhu na MOHAMEDA SALAHA, který si před vápnem míč zasekl, obešel obránce a parádně obstřelil brankáře Fostera.

37

Watford nyní spálil obrovskou šanci! Étienne Capoue se dostal do vápna po pravé straně a předložil míč na penaltu. Abdoulaye Doucouré zde byl sám, ale netrefil míč! Pokračující akce přinesla alespoň roh. To byla tutovka...

24

Po dalším nevyužitém centru Jamese Milnera se k odraženému míči dostal Mané, ale ani jeho rána z voleje neskončila v brance. Zároveň viděl dodatečnou kartu Hughes.

6

Následně se na hřišti objevila první velká šance! Troy Deeney dostával míč do vápna, kde byl úplně sám. Míč se mu ale trestuhodně nepovedlo trefit.

Liverpool FC – Watford FC

2:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 38. M. Salah (Mané), 90. M. Salah (Origi)

Karty:   43. J. Henderson (LIV), 57. Milner (LIV) – 24. Hughes (WAT)

Držení míče: 68 % : 32 %.
Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 8:6. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 5:4. Fauly: 8:6.

Liverpool FC: Alisson – Alexander-Arnold, Joe Gomez, V. van Dijk, Milner – J. Henderson, Wijnaldum (59. Robertson) – Shaqiri (70. Oxlade-Chamberlain), Firmino (88. Origi), Mané – M. Salah.
Náhradníci: Adrián – Robertson, Keïta, Oxlade-Chamberlain, Lallana, Origi, N. Williams.

Watford FC: Foster – Mariappa, Cathcart, Femenía, Kabasele – Doucouré (88. Quina), Capoue – Deulofeu, Hughes, Sarr – Deeney (75. A. Gray).
Náhradníci: Gomes – Foulquier, C. Dawson, N. Chalobah, Quina, A. Gray, Success.