Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

CD Leganés – Celta de Vigo

3:2

konec (2:0)

08.12.2019, 18:30 • Estadio Municipal de Butarque (Leganés) • 16. kolo • Tomáš Kubečka

Tipsport: 2.65 2.99 3.21 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (20:23:15)
Držení míče: 33 % : 67 %.
Střely na branku: 8:4. Střely mimo: 3:4. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 14:11.
Je konec! Leganés nakonec zvládlo důležitý duel a poráží Celtu Vigo 3:2. Leganés vlétlo do duelu velmi dobře a Óscar Rodríguez otevřel skóre z přímého kopu. Stejný hráč přidal druhou branku pět minut před přestávkou krásnou střelou zpoza hranice velkého vápna. Po změně stran přidal třetí domácí branku Rodrigues. Hosté ale rychle snížili hlavičkou Arauja. Vigo si ale pořádně zkomplikovalo život červenou kartou Fernandéze. Hosté přesto zdramatizovali závěr duelu, když se prosadil Iago Aspas. Domácí už ale Vigo do dalších šancí nepustili a slaví tři body.

90+3

Konec zápasu.

90+3

Okay Yokuşlu se dožadoval odpískání pokutového kopu pro hostující celek. Chidozie Awaziem měl však ruku u těla a sudí nechal pokračovat ve hře.

90+2

Araujo vybojoval míč pro hostující celek a bleskově rozehrál do středu hrací plochy. Celta Vigo pokračuje v aktivním napadání domácí rozehrávky.

90+1

Nastavují se tři minuty!

90

Domácí hráči nyní drží míč daleko od vlastní branky. Leganés se snaží kombinovat s míčem na kopačkách a nepouští soupeře do blízkosti velkého vápna.

88

Střídání v týmu CD Leganés: ze hřiště odchází Óscar Rodríguez, přichází Javi Eraso.

88

Sisto znovu obdržel přihrávku na polovinu domácího celku. Dánský fotbalista hledal vysokou přihrávkou rozběhnutého Minu, ale ten si nepotykal se zpracováním.

87

Pione Sisto načechral dobrý centr do pokutového území, kam se tlačil Méndez, ale druhý jmenovaný si při zpracování míče pomohl rukou.

86

Domácí fanoušci nyní ženou své oblíbence hlasitým skandováním. Fotbalisty Leganés však proti oslabenému Vigu nečeká snadný závěr duelu.

85

Iago Aspas sprintoval za přihrávkou do pokutového území, jenže jeho průnik neměl moc šancí na úspěch. Španělský útočník ale hecuje své spoluhráče.

84

Aspas se znovu prosmýkl do pokutového území, jenže jeho další dělovku z ostrého úhlu dokázal domácí brankář vyrazit k nohám spoluhráče.

82

Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
Tak pozor! Máme tady drama! Hosté sice hrají v deseti, ale dotahují na rozdíl jediné branky! IAGO ASPAS se probil do pokutového území, ustál souboj s obráncem a přízemní střelou uklidil míč k zadní tyči!

81

Hostující celek zahrával rohový kop. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, odkud balón odhlavičkoval důrazný stoper Chidozie Awaziem.

80

Rubén Pérez se v souboji na polovině soupeře dopustil šlapáku a může být rád, že nevyfasoval žlutou kartu. Celta Vigo bude rozehrávat.

79

Domácí se usadili v blízkosti pokutového území, jenže po kombinaci na pravé straně se nikomu v modrobílém dresu nepodařilo odcentrovat do šestnáctky.

78

Iago Aspas poslal prudkou přihrávku do pokutového území, kam spěchal Mina, jenže domácí stoper Chidozie Awaziem před ním stačil odkopnout míč do autu.

77

Rubén Blanco si dal pozor na vysokou přihrávku za obranu hostujícího mužstva a došel si pro dlouhou pobídku na hranici velkého vápna.

76

Pione Sisto udělal chybu v rozehrávce a nabídl domácímu celku možnost přejít do útoku. Fotbalisté v modrobílém ale prostor nevyužili.

75

Střídání v týmu CD Leganés: ze hřiště odchází Martin Braithwaite, přichází Guido Carrillo.

74

Óscar Fernández mohl zaútočit na hattrick, jenže místo zakončení nártem ještě poslal přihrávku do velkého vápna, kde nenašel nikoho v bílém dresu.

73

Domácí brankář nakopl míč na hranici velkého vápna, jenže nikdo v modrobílém dresu se za jeho pobídkou zrovna neřítil. Fotbalisté Celty tak získali míč zadarmo.

72

Další komplikace pro hostující celek! Gabriel Fernández ostrým zákrokem sestřelil domácího hráče a dostává červenou kartu!

71

Další nepovedená rozehrávka hostujícího celku proskákala až do pokutového území, kde si na míč počkal dobře postavený brankář Iván Cuéllar.

70

Néstor Araujo diriguje rozehrávku Viga na jeho polovině. Hostující stoper poslal přihrávku na pravou stranu, jenže Aspas se neprotáhl do pokutového území.

69

Leganés zahrávalo rohový kop. Centrovaný míč přiletěl do pokutového území, jenže zadáci domácího celku jej bez problémů odehráli mimo šestnáctku.

67

Celta Vigo už opět kombinuje na polovině soupeře a hledá si cestičku do pokutového území. Domácí obránci však stojí v pevném bloku.

66

Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Rafinha, přichází Brais Méndez.

65

Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
Je sníženo! Hostující celek zahrával přímý kop na polovině Leganés. Pione Sisto odcentroval na zadní tyč, odkud se míč vrátil zpět na malé vápno a NÉSTOR ARAUJO míč hlavou uklidil do sítě!

64

Hosté se probili na polovinu domácího celku a Lucas Olaza se nechal faulovat. Celta Vigo tak bude zahrávat přímý kop v blízkosti velkého vápna.

63

Domácí fanoušci si dnešní duel skutečně užívají. Příznivci Leganése ženou své oblíbence dopředu hlasitým skandováním. Vigo to má opravdu těžké.

62

Sisto vymyslel zajímavý oblouček do pokutového území, ale domácí brankář Iván Cuéllar vyrazil ven z branky a došel si pro nepřesnou přihrávku.

61

Óscar Rodríguez prošel do pokutového území, jenže jeho technická střela levačkou nyní postrádala potřebnou přesnost a míč prosvištěl nad horní tyčí.

60

Pione Sisto po hodině hry vyslal velmi nebezpečný centr do pokutového území, jenže jeho pobídka prolétla velkým vápnem, aniž by míč někdo dokázal tečovat.

59

Hostující Santiago Mina si v souboji s domácím obráncem na polovině hřiště pomohl nedovoleným zákrokem, což neuniklo zraku hlavního arbitra.

58

Celta Vigo si nyní vypracovala rozehrávku přímého kopu v blízkosti pokutového území. Jeho exekuce se ujal Sisto, ale jeho střela placírkou prolétla nad břevnem.

56

Leganés právě vstřelili branku!
Leganés přidává třetí branku a výrazně se přibližuje k důležitému vítězství! Po obrovském tlaku domácího mužstva se do zakončení dostal KÉVIN RODRIGUES a jeho pokus se od tyčky odrazil do sítě!

55

Leganés se vydalo na polovinu soupeře, nicméně domácí celek se už nikam netlačí a snaží se hrát s míčem na kopačkách. Naopak Vigo potřebuje hrát aktivně.

54

Óscar Rodríguez si naběhl na průnikovou přihrávku za obranu, jenže jeho prudký centr na malé vápno skončil u prvního fotbalisty v tmavém dresu.

53

Okay Yokuşlu získal odražený míč, bez problémů si jej zpracoval a přenesl těžiště hry na pravou stranu. Hostující celek hraje po změně stran aktivně.

52

Okay Yokuşlu poslal přihrávku na hranici pokutového území, jenže jeho pobídka skončila u pozorného hráče v bílém dresu domácího Leganés.

51

Domácí celek se usadil na polovině soupeře a drží míč na svých kopačkách. Hráčům soupeře už začínají téct nervy a na hřišti přibývá nedovolených zákroků.

50

Žlutou kartu dostává Rodrigo Tarín (CD Leganés).

49

Hostující brankář nakopl míč na polovinu domácího mužstva, jenže Sisto hlavičkou prodloužil míč jen do prostoru, kde nebyl nikdo z jeho spoluhráčů.

48

Pione Sisto diriguje rozehrávku Viga na polovině hřiště. Hostující středopolař přenesl míč na pravou stranu, ale tam nebyl nikdo z jeho spoluhráčů.

47

Celta Vigo se hned v úvodu druhého poločasu vydala na polovinu soupeře, jenže kombinace hostujícího celku neměla dlouhého trvání. Zadáci v bílém se rychle vrátili.

46

Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Hugo Mallo, přichází Gabriel Fernández.

46

Začal druhý poločas.
První poločas končí! Po úvodní pětačtyřicetiminutovce mohou být mnohem spokojenější fotbalisté domácího celku. Leganés vlétlo do duelu velmi dobře a Óscar Rodríguez otevřel skóre z přímého kopu. Stejný hráč přidal druhou branku pět minut před přestávkou krásnou střelou zpoza hranice velkého vápna. Do kabin se proto jde za stavu 2:0.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje druhý poločas?

Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

45+1

První poločas skončil.

45+1

Nastavují se dvě minuty!

45

Do rozehrávky hostujícího mužstva se musel zapojit také brankář Blanco, který nakopl míč na levou stranu, jenže tam kralovala jen obrana domácích.

44

Zadáci hostujícího celku si vyměňují krátké přihrávky na polovině hřiště a nepouštějí fotbalisty Leganése k míči. Celta Vigo chce v závěru první půle ještě zdramatizovat vývoj duelu.

43

Žlutou kartu dostává Rubén Pérez (CD Leganés).

43

Martin Braithwaite spěchal za průnikovou přihrávkou na polovinu soupeře, jenže důrazný obránce se před něj natlačil tělem a včas si pomohl malou domů.

42

Unai Bustinza získal míč na polovině hrací plochy, jenže při obranném zákroku si přivodil menší svalové zranění a potřebuje ošetření. Jeho odstoupení by pro domácí byla velká ztráta.

40

Leganés právě vstřelili branku!
Domácí celek v závěru prvního poločasu přidává druhou branku! ÓSCAR RODRÍGUEZ si tentokrát navedl míč do blízkosti pokutového území a krásnou dělovkou pod břevno překonal brankáře!

40

Hosté vybojovali míč na vlastní polovině a znovu se vydali do útoku. Akci hostujícího celku však zhatila nepřesná přihrávka na čerstvého Sista.

39

Střídání v týmu CD Leganés: ze hřiště odchází Recio, přichází Roque Mesa.
Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Denis Suárez, přichází Pione Sisto.

38

Aspas se hnal za další přihrávkou do pokutového území, jenže na hranici velkého vápna před ním stačil zakročit důrazný obránce.

37

Hostující fotbalisté kombinují s míčem na polovině soupeře, ale jejich akce se odehrává takových dvacet metrů od pokutového území. Domácí se brání bez problémů.

36

S domácím hráčem to nevypadá dobře. Recio bude muset podle gest zdravotníků střídat.

35

Hra je přerušena! Recio zůstává ležet na trávníku a drží se za levou nohu. Uvidíme, zda bude schopen nadále pokračovat ve hře.

34

Santiago Mina obdržel krásnou přihrávku do běhu na levé křídlo, poslal prudký centr do velkého vápna, kde se k míči dostal Aspas, ale jeho rána mířila přímo do rukavic domácího brankáře.

33

Okay Yokuşlu dostal přihrávku do velmi složité pozice, ale na poslední chvíli odehrál míč vnějším nártem mimo nebezpečný prostor. Celta si v kombinaci moc nevěří.

32

Domácí celek se opět snažil zahrozit po přímém kopu. Nadýchaný centr přiletěl na malé vápno, ale Júsuf Nasjrí špičkou kopačky těsně minul zadní tyč.

31

Žlutou kartu dostává Okay Yokuşlu (Real Club Celta de Vigo).

31

Júsuf Nasjrí získal volný míč na levé straně hrací plochy, jenže jeho následná rozehrávka skončila u prvního fotbalisty v dresu Viga.

30

Je za námi úvodní půlhodina dnešního utkání! Domácí celek využil skvělého vstupu do zápasu a dostal se v úvodu do vedení. Hosté ale v posledních minutách zlepšují svou hru.

29

Júsuf Nasjrí prošel do pokutového území, ale důrazný obránce Mallo mu na poslední chvíli postavil do cesty tělo a čistým zákrokem vybojoval míč pro Vigo.

28

Lucas Olaza se hnal za odraženým míčem na polovinu hřiště, ale špičkou kopačky jej přiklepl jen do míst, kde kralovala obrana soupeře.

27

Rodrigo Tarín vymyslel dlouhý aut za obranu hostujícího celku, jenže nikdo v bílomodrém dresu za jeho přihrávkou nespěchal. Hráči Viga teď kombinují na vlastní polovině.

26

Néstor Araujo dostal přihrávku na pravou stranu, jenže napadající Unai Bustinza mu nedal prostor k manévrování s míčem u nohy. Vigo stále čeká na první velkou šancí.

25

Celta Vigo se opět usadila na polovině soupeře a hledá si cestičku do nebezpečné pozice. Fotbalisté domácího celku však brání v pevném bloku.

24

Celta Vigo zahrávala rohový kop. Prudký centr přiletěl na malé vápno, jenže nikdo v tmavém dresu se do zakončení nedostal. Silva odehrál míč mimo šestnáctku.

23

Santi Mina poslal přihrávku do pokutového území na rozběhnutého Malla, ale Jonathan Silva obětavým skluzem odehrál balón do zámezí. Bude z toho roh.

22

Rodrigo Tarín dostal přihrávku na pravou stranu hrací plochy, jenže si nepotykal se zpracováním a důrazný soupeř jej následně připravil o míč.

21

Rodrigo Tarín si dal pozor na nepovedenou rozehrávku Celty Vigo a získal míč pro domácí celek. Hráči Leganés teď uklidňují hru kombinací v zadních řadách.

20

Óscar Rodríguez si rychlým dotykem připravil míč pro zakončení uvnitř pokutového území, ale jeho ránu směřující do horního rohu vyhlavičkoval na poslední chvíli obránce!

19

Leganés pokračuje ve vysokém napadání v blízkosti pokutového území. Domácí celek je po vstřelení úvodní branky nabuzený a chce přidat další zásahy.

18

Hosté teď hrají hodně důrazně. Júsuf Nasjrí se dral za odraženým míčem a jeden z hráčů domácího celku mu rázným odkopem málem ukopl hlavu.

17

Vigo se okamžitě vydalo do útoku se snahou o bleskovou odpověď. Hostující celek dokonce vybojoval rohový kop, ale jeho exekuce nebyla nebezpečná.

15

Leganés právě vstřelili branku!
Domácí celek se dostává do vedení a byl to opravdu parádní gól! Leganés zahrávalo přímý kop v blízkosti velkého vápna. Jeho rozehrávky se ujal ÓSCAR RODRÍGUEZ a jeho projektil zapadl přesně k tyči!

14

Iago Aspas si vzal odražený míč a hnal se s ním do pokutového území. Hostující útočník se prodral mezi obránce, ale nenatlačil se do střelecké pozice.

13

Júsuf Nasjrí prošel s míčem do blízkosti pokutového území a natáhl k tvrdé střele pravačkou. Jeho dělovka směřovala k přední tyči, ale Cuéllar nakonec nemusel zasahovat.

12

Hugo Mallo si splnil také své defenzivní povinnosti. Krajní obránce hostujícího mužstva vystoupil proti Oscarovi a odhlavičkoval míč do bezpečí.

11

Joseph Aidoo hledal prudkou průnikovou přihrávkou Minu, jenže ten si dal míč daleko před sebe a už jej nedohnal před rozběhnutým zadákem.

10

Mallo se pro změnu pokusil překvapit obranu domácího celku vysokým obloučkem, jenže nikdo v tmavém dresu jeho pobídku nepochopil a míč proskákal do autu.

9

Rafinha vybojoval míč na polovině hrací plochy, přenesl hru na Malla, který mohl centrovat, ale do cesty se mu na poslední chvíli postavil domácí obránce.

8

Hugo Mallo si naběhl na další krásnou přihrávku na pravou stranu, jenže musel centrovat v pádu a jeho pobídka skončila u připraveného obránce.

7

Do rozehrávky domácího mužstva se musel zapojit také brankář Iván Cuéllar. Domácí gólman nakopl míč na levou stranu, ale nenašel spoluhráče.

6

Hosté se usadili na polovině soupeře, jenže Hugo Mallo měl problémy se zpracováním a míč mu přes kopačku uskočil do zámezí. Vhazovat budou domácí.

5

Žlutou kartu dostává Recio (CD Leganés).

4

Sisto upadl v souboji na polovině domácího celku a přivodil si nějaké menší zranění kotníku. Uvidíme, zda bude schopen nadále pokračovat ve hře.

3

Iago Aspas získal míč na pravé straně hrací plochy a vyslal prudkou přihrávku za obranu soupeře. Na jeho pobídku ale nedosáhl nikdo ze spoluhráčů.

2

Unai Bustinza vybojoval vhazování na pravé straně hrací plochy, jenže nepřesnou rozehrávkou poslal do šance soupeře, který ale minul branku.

1

Domácí celek obstaral výkop do prvního poločasu dnešního utkání. Leganés se pokusilo zaútočit po levé straně, ale dlouhý nákop propadl do autu.

1

Utkání právě začalo.
Oba týmy už nastupují na hrací plochu. Leganés bude hrát v tmavě modrém, zatímco Celta Vigo oblékne modrobílé dresy.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje první poločas?

Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

Úvodní sestavy:

CD Leganés: Cuéllar – Bustinza, Tarín, Awaziem, J. Silva, Rodrigues – Óscar Rodríguez, R. Pérez, Recio – Braithwaite, Nasjrí.
Náhradníci: Soriano – Mesa, Eraso, Carrillo, Omeruo, Arnáiz, Ruibal.

Real Club Celta de Vigo: Blanco – Mallo, Aidoo, N. Araujo, Olaza – Pape Diop, Yokuşlu, Denis Suárez – Rafinha, Aspas, S. Mina.
Náhradníci: S. Álvarez – Costas, Beltrán, Lobotka, G. Fernández, Méndez, Sisto.

Rozhodčí: Sánchez – Cabaňero, Gallego.
CD Leganés

Domácí celek je na tom mnohem hůře. Leganés zatím odehrálo patnáct zápasů, ve kterých vybojovalo šest bodů. S tímto ziskem je domácí celek až na poslední pozici. Leganés dosud nasázelo soupeřům jen osm branek a právě kvůli slabé produktivitě se domácí celek krčí na dně celé soutěže. V posledním duelu prohrálo Leganés 0:1 na půdě Sevilly.
Real Club Celta de Vigo

Celta Vigo zatím neprožívá zrovna povedenou sezónu. Dnešní hostující celek byl v minulých ročnících zvyklý na boj o postup do pohárové Evropy. Letos zatím v patnácti duelech vybojoval jen třináct bodů a patří mu osmnáctá pozice ligové tabulky. Na záchranu aktuálně ztrácí jediný bod. V posledním duelu však uhrál bezbrankovou remízu s Realem Valladolid.
Dobrý den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání španělské Primera Division mezi CD Leganés a Realem Celta de Vigo. Výkop je stanoven na 18:30.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.

CD Leganés – Celta de Vigo

3:2

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 15. Óscar Rodríguez, 40. Óscar Rodríguez (Nasjrí), 56. Rodrigues – 65. N. Araujo (G. Fernández), 82. Aspas (Méndez)

Karty:   5. Recio (LGS), 43. R. Pérez (LGS), 50. Tarín (LGS) – 31. Yokuşlu (CVG)   72. G. Fernández (CVG)

Držení míče: 33 % : 67 %.
Střely na branku: 8:4. Střely mimo: 3:4. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 14:11.

CD Leganés: Cuéllar – Bustinza, Tarín, Awaziem, J. Silva, Rodrigues – Óscar Rodríguez (88. Eraso), R. Pérez, Recio (39. Mesa) – Braithwaite (75. Carrillo), Nasjrí.
Náhradníci: Soriano – Mesa, Eraso, Carrillo, Omeruo, Arnáiz, Ruibal.

Celta de Vigo: Blanco – Mallo (46. G. Fernández), Aidoo, N. Araujo, Olaza – Pape Diop, Yokuşlu, Denis Suárez (39. Sisto) – Rafinha (66. Méndez), Aspas, S. Mina.
Náhradníci: S. Álvarez – Costas, Beltrán, Lobotka, G. Fernández, Méndez, Sisto.

Rozhodčí: Sánchez – Cabaňero, Gallego