Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Arsenal FC – Brighton & Hove Albion

1:2

konec (0:1)

05.12.2019, 21:15 • Emirates Stadium, Londýn • 15. kolo • Michal Luxa (@MisakMispulin)

Tipsport: 1.6 4.49 5.56 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+3

Individuální akcí se prezentoval Leandro Trossard, jenž od půlící čáry zamířil až do šestnáctky, kde rychlou kličkou ošálil soupeře. Jeho pokus pak zamířil těsně nad břevno. Hostující hráč si od fanoušků Brightonu vysloužil obrovský potlesk – pěkná akce.

90

Jednu z posledních příležitostí budou mís Londýnští po rozehrání přímého kopu. Balon si postavil střídající technik Nicolas Pépé, jehož zakončení zamířilo do spodního rohu branky, kde stál Mathew Ryan.

88

Střídání v týmu Brighton & Hove Albion FC: ze hřiště odchází Steven Alzate, přichází Shane Duffy.

87

87. Gabriel Martinelli (ARS)

87

Arsenal vyslal centr z levé strany a v šestnáctce si na míč vyskočil Gabriel Martinelli. Jeho hlavička mířila k pravé tyči, ovšem Mathew Ryan vytáhl parádní zákrok, kterým možná vybojoval Brightonu vítězství.

80

80. Neal MAUPAY - 1:2

80

Brighton právě vstřelil branku!
Vypadá to, že krize Arsenalu se bude dále prohlubovat! Z levé strany odcentroval Aaron Mooy, který na malém vápně našel NEALA MAUPAYE, který se pro hlavičku musel trochu vracet, ale umístil ji k zadní tyči. David Luiz v tomto momentě zaspal a nechal autora gólu snadno zakončit.

80

Střídání v týmu Brighton & Hove Albion FC: ze hřiště odchází Pascal Groß, přichází Leandro Trossard.

77

Střídání v týmu Arsenal FC: ze hřiště odchází Alexandre Lacazette, přichází Gabriel Martinelli.

76

Střídání v týmu Brighton & Hove Albion FC: ze hřiště odchází Aaron Connolly, přichází Martín Montoya.

72

Střídání v týmu Arsenal FC: ze hřiště odchází Sead Kolašinac, přichází Kieran Tierney.

68

Žlutou kartu dostává David Luiz (Arsenal FC), jenž podražením zastavil pronikajícího soupeře. Domácí stoper zatáhl za záchranou brzdu a bude pokračovat s hrozbou vyloučení.

64

64. David Luiz (ARS)

64

Arsenal sice po standardní situaci vsítil branku, která pro ofsajd nemohla platit! Za obranu si naběhl David Luiz, který z jedné trefil přesně. Ovšem při pohybu směrem dopředu se už nacházel v ofsajdovém postavení.

61

Po centru z pravé strany zůstal před brankou nikým nestrážený Neal Maupay, jemuž dlouho trvalo než míč zpracoval, a tak k němu vyběhl Bernd Leno. Německý brankář se dneska rozhodně nenudí.

60

Prvním potrestaným hráčem na straně hostujícího celku je Pascal Groß (Brighton), který sáhl po míči, aby zastavil pronikajícího Mesuta Özila.

56

Pierreu-Emericku Aubameyangovi dnes není přáno! Granit Xhaka poslal centr před branku zprava, ovšem kapitán The Gunners na míč jen těsně nedosáhl. Arsenal doslova mele soupeře, který se jen těžko brání.

55

Do šestnáctky vnikl na pravé straně Héctor Bellerín, který střílenou přihrávkou hledal svého kapitána. Jenomže Pierre-Emerick Aubameyang situaci přeběhl, a tak míč skončil jen za postranní čárou.

51

51. Alexandre LACAZETTE - 1:1

51

Arsenal právě vstřelil branku!
The Gunners vstoupili do druhého poločasu jako vyměněni a zaslouženě vyrovnávají stav zápasu! Centr od rohového praporku zamířil na první tyč, odkud ALEXANDRE LACAZETTE míč přizvedl do zadní části branky. Mathew Ryan si na míč sice sáhl, ale už jej nedokázal vyrazit mimo prostor tří tyčí.

46

Střídání v týmu Arsenal FC: ze hřiště odchází Joe Willock, přichází Nicolas Pépé.

45+1

Dalším potrestaným hráčem je Sokratis Papastathopoulos (Arsenal), který až u rohového praporku došlápl na nohu soupeře, jedná se o zbytečné potrestání.

41

41. Joe Willock (ARS)

41

Arsenal zahodil další velkou šanci! Pierre-Emerick Aubameyang odcentroval z pravé strany a našel na hranici malého vápna Joea Willocka. Jeho hlavičku zastavil nohama Mathew Ryan, který byl znovu na správném místě, ikdyž měl tentokrát obrovskou dávku štěstí.

36

36. Adam WEBSTER - 0:1

36

Brighton právě vstřelil branku!
Tak dlouho se chodí s džbánem pro vodu, až se ucho utrhne. Tohle pořekadlo by platilo v případě Arsenalu, jenž po rohovém kopu inkasoval. Přetažený centr od rohového praporku vrátil před branku Daniel Burn, jenž našel Aarona Connollyho. Ten si zpracoval míč na prsa, ale nezakončil. Ovšem míč skončil u ADAMA WEBSTERA, který vystřelil do levého spodního rohu branky.

33

Individuální akcí se prezentoval Neal Maupay, který si navedl míč středem za pokutové území. Bernd Leno musel střelu vyrazit a vzápětí musel pokrýt i další pokus.

26

V krátkém sledu rozehrával hostující tým druhý rohový kop, který byl tentokrát odvrácen. Po chvíli se míč do pokutového území vrátil, ale na střílenou přihrávku u levé tyče nedosáhl Aaron Connolly.

24

24. Adam Webster (BRN)

24

Na centr od rohového praporku si na malém vápně naskočil Adam Webster, jehož hlavička zamířila doprostřed branky, kde se nacházel Bernd Leno.

20

Žlutou kartu dostává Héctor Bellerín (Arsenal FC).

20

20. Héctor Bellerín (ARS)

20

Přímý kop z hranice šestnáctky pro Brighton & Hove Albion! Héctor Bellerín se vracel a těsně před šestnáctkou sáhl po soupeři, který skončil na trávníku. Chvíli to vypadalo, že hosté budou kopat pokutový kop, ale situace byla přezkoumána a vykázaná ven z vápna.

10

Centr od rohového praporku přizvedl na první tyči Alexandre Lacazette, který vybídl spoluhráče v zadní části šestnáctky. Arsenal ale rozehrával ještě jeden roh, který byl odvrácen. Zpoza šestnáctky po zemi zakončil David Luiz, jehož pokus brankáři vypadl. K dorážce se ještě dostal francouzský útočník, jenž trefil ležícího Mathewa Ryana.

Arsenal FC – Brighton & Hove Albion

1:2

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 51. A. Lacazette (Özil) – 36. Webster, 80. Maupay (Mooy)

Karty:   20. Bellerín (ARS), 45+1. Papastathopoulos (ARS), 68. David Luiz (ARS) – 60. Groß (BRN)

Držení míče: 49 % : 51 %.
Střely na branku: 5:9. Střely mimo: 4:5. Rohy: 9:9. Ofsajdy: 7:0. Fauly: 10:11.

Arsenal FC: Leno – Bellerín, Papastathopoulos, David Luiz, Kolašinac (72. Tierney) – Xhaka, Torreira – Aubameyang (C), Willock (46. Pépé), Özil – A. Lacazette (77. Martinelli).
Náhradníci: E. Martínez – Chambers, Tierney, Martinelli, Nelson, Pépé, Guendouzi.

Brighton & Hove Albion: Ryan – Webster, Dunk (C), D. Stephens – Alzate (88. Duffy), D. Pröpper, Mooy, Burn – Groß (80. Trossard), Connolly (76. Montoya) – Maupay.
Náhradníci: Button – Bernardo, Duffy, Bissouma, G. Murray, Trossard, Montoya.

Rozhodčí: Scott – Bennett, Davies