Menu

Hokejbal

CROSSDOCK Extraliga

HC Kert Park Praha – HbK Karviná

7:2

konec (2:2, 4:0, 1:0)

30.11.2019, 16:00 • Kert Park aréna, Praha-Lužiny • 16. kolo • Richard Wagner (@Groundhoppik)

42:45

Kert Park právě vstřelil branku!
Na Lužinách se dnes bude slavit. Pojistku v podobě sedmého gólu přidává TOMÁŠ FEJFAR, který na brankovišti doklepl střelu Martina Kručka, kterou předtím vyrazil brankář Lukáš Heczko před sebe. Posléze se notně zlobil na obránce před sebou. Oprávněně. Skutečně dělal, co mohl, ale nepokrytí od defenzivy je chybou fatální. Asistence: Martin Kruček a David Šperl.

37:15

Dalimil Zvonek se snažil dorážet za Lukáše Heczka, který pokrýval vyražený míček. Zcela zbytečně ostře do něj ale zajel Zbyněk Sladký, který jej shodil na zem. Zvonkovi se to přirozeně nelíbilo, a tak ho (opět zcela zbytečně a neuváženě) sekl nohy, načež na něj Sladký doslova skočil a sevřel mu hlavu nohama. Bude se vylučovat. Hosté mají přesilovku. Zvonek dostává dvojku za sekání, Sladký s Wróbelem, který pak svého spoluhráče bránil, mají tresty za hrubost.

35:15

Jan Střecha se prosmýkl obranou a byl sám na brankovišti. Gólman Lukáš Heczko fantasticky zalehl a ukradl mu šanci bryskním zákrokem. Dorážet se snažil David Rozenberg, kterého rychle zpacifikoval Jaroslav Růžička.

29:45

Kert Park právě vstřelil branku!
Tomu říkám povedená třetina! Na přetahovanou z první části navázal pražský tým už čtvrtým zásahem a získává na své hole pohodlný náskok. Tomáš Wróbel vypálil a míček se orazil k DALIMILU ZVONKOVI, který byl úplně volný u levé tyče z pohledu Lukáše Heczka, který jen ze stoje smutně pozoroval, jak si zmíněný střelec připisuje snadný druhý gól. Stačilo jen balonek zasunout vedle tyče. Asistence: Tomáš Wróbel a Filip Macek.

27:06

Vyloučení v týmu HbK Karviná (Daniel Čapka – 2 min., hákování).

25:37

Petr Mikl na brankovišti zlikvidoval tutovku Tomáše Mikeše. Sportovně se sluší říci, že měl i štěstí, že Mikešovi zakončení nesedlo. To naopak vyšlo náramně Martinu Palovi na levém křídle, ale míček zastavila pohotová vyrážečka gólmana Kert Parku.

24:31

Kert Park právě vstřelil branku!
Tvrdý důraz na brankovišti se vyplatil a na Lužinách se opěvuje tříbrankový náskok! DALIMIL ZVONEK prokázal důraz na brankovišti, kdy dotlačil míček do sítě přes Lukáš Heczka i bránícího Jaroslava Růžičku. Bez asistence.

22:30

Dalimil Zvonek běžel sám na Lukáše Heczka, který jeho brejk vystihl a míček odpravil betony do bezpečí. Výborný zákrok pak doprovodil slovní stížností na své kolegy, kterou musíme z první poloviny výrazně cenzurovat. "K****, do p*** už s váma." To museli slyšet i obyvatelé nedalekého panelového sídliště.

20:28

Kert Park právě vstřelil branku!
Domácí poprvé vedou o dvě branky a nutno dodat, že zaslouženě. Úvod druhé třetiny patří výhradně jim. Nyní to korunovali kombinací, kterou zakončil střelou z pravého kruhu TOMÁŠ WRÓBEL, na kterého byl tentokrát Lukáš Heczko krátký. Asistence: Jiří Vaniš a Dalimil Zvonek.

17:09

Kert Park právě vstřelil branku!
Druhý obrat v zápase! Kert Park podruhé vede. Tentokrát se prosazuje dvě minuty po rozehrávce prostřední periody. Jan Střecha našel na modré čáře ONDŘEJE KUBEŠE, jehož parádní dělovka se zastavila až o síťku v Heczkově brance. Asistence: Jan Střecha.

14:36

Jan Čejka nahrával před branku, kde se ocitl Martin Kruček, proti němuž se brankář Karviné převalil, ale domácí střelec nakonec nedokázal trefit balonek ideálně.

12:18

Kert Park právě vstřelil branku!
Také na druhé straně je využita početní převaha a v hlavním městě je znovu srovnáno. Už už jsem chtěl napsat, že domácí družina sice kombinuje hezky, ale chybí tomu lepší pohyb a nabídka do střeleckých pozic. V ten moment ale přišla nahrávka Tomáše Fejfara křížem na JIŘÍHO VANIŠE, který z běhu zametl míček za záda marně skákajícího Heczka. Asistence: Tomáš Fejfar a Martin Kruček.

10:40

Vyloučení v týmu HbK Karviná (Lukáš Zaremba – 2 min., držení protihráče).

10:16

Karviná právě vstřelila branku!
Parádní obrat v podání hostujícího družstva! Slezané se prosazují podruhé během jediné minuty a rázem vládne na Kert Parku zcela odlišná nálada. Na levém křídle dostal TOMÁŠ MIKEŠ kousek prostoru, seběhl si blíže k brance a vypálil kolem lapačky Petra Mikla. Jím vypálený balonek zapadl přesně k tyči. Asistence: Ondřej Farský.

09:21

Karviná právě vstřelila branku!
Početní převahu se povedlo slezské ekipě využít! Hodně prostoru dostal šutér Lumír Rosůlek, který byl zcela sám na ose hrací plochy. Jeho tvrdou ránu ještě Petr Mikl dokázal vykopnout betonem, ale na dorážku číhajícího JANA DIVIŠE neměl nárok! Asistence: Lumír Rosůlek a Martin Pala.

08:30

Vyloučení v týmu HC Kert Park Praha (Tomáš Wróbel – 2 min., sekání).

05:13

Tomáš Mikeš dostal nahrávku do volného prostoru na vrcholu brankoviště, ještě před střelou ho ale seběhl obránce, který mu balonek vypíchl. To byla parádní příležitost a ještě lepší obranný zákrok!

01:06

Kert Park právě vstřelil branku!
Tomu říkám ostrý start v podání domácího Kert Parku! Všichni diváci si ještě ani nenašli místo na tribuně a už se třepetá oranžový míček v síti. Zblízka se prosadil TOMÁŠ FEJFAR, kterému nabil Jan Čejka. Lukáš Heczko byl bez šance. Asistence: Jan Čejka.

HC Kert Park Praha – HbK Karviná

7:2

konec (2:2, 4:0, 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 2. Fejfar (Čejka), 13. Vaniš (Fejfar, Kruček), 18. Kubeš (Střecha), 21. Wróbel (Vaniš, Zvonek), 25. Zvonek, 30. Zvonek (Wróbel, Macek), 43. Fejfar (Kruček, Šperl) – 10. Diviš (L. Rosůlek, Pala), 11. Mikeš (Farský)

HC Kert Park Praha: Mikl (Koch) – Bošák, Dejneka, Kubeš, Laurinc, Macek, Rozenberg, Šperl (A) – Čejka, Danko, Fejfar, M. Kruček, Poštulka, Střecha, Vaniš, Wróbel (C), Zvonek, Janiurek.
Trenér: Kuna.

HbK Karviná: Heczko (Žídek) – Pilch (A), J. Rosůlek (C), Zaremba (A), Sladký, Růžička, Vašek, Dzik – Mikeš, Diviš, Farský, L. Rosůlek, Pala, Vosyka, Řehůřek, Stromko, Čapka, Novák, Krul.
Trenér: Popek.

Rozhodčí: Josef Vrba a Tomáš Zbořil

Průběh zápasu
1. třetina
01:06 KER 1:0 Fejfar (Čejka)
08:30 KER 2 Wróbel, sekání
09:21 KAR 1:1 Diviš (L. Rosůlek, Pala)
10:16 KAR 1:2 Mikeš (Farský)
10:40 KAR 2 Zaremba, držení protihráče
12:18 KER 2:2 Vaniš (Fejfar, Kruček)
Po 1. třetině
2. třetina
17:09 KER 3:2 Kubeš (Střecha)
20:28 KER 4:2 Wróbel (Vaniš, Zvonek)
24:31 KER 5:2 Zvonek
27:06 KAR 2 Čapka, hákování
29:45 KER 6:2 Zvonek (Wróbel, Macek)
Po 2. třetině
3. třetina
37:15 KER 2 Zvonek, sekání
KER 2 Wróbel, hrubost
KAR 2 Sladký, hrubost
42:45 KER 7:2 Fejfar (Kruček, Šperl)
Konec