Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

SC Paderborn 07 – RB Lipsko

2:3

konec (0:3)

30.11.2019, 15:30 • Benteler-Arena, Paderborn • 13. kolo • Martin Augustin (@ogy_16)

Tipsport: 8.03 5.9 1.36 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+5

Domácí Christopher Antwi-Adjei tam strkal do Demmeho a dostal za to žlutou kartu.

90+3

Rozhodčí to vyřešila žlutými kartami pro hostujícího Tima Wernera a domácího kapitána Klause Gjasulu. Rozehrávat bude Lipsko.

90+2

Mamba s protihráči ostře bojoval o míč. Poté, co balón skončil v autu, se vše přelilo v šarvátku za postranní čárou. Do ní se zapojili i členové realizačních týmů!

88

Hosté mohli rozhodnout zápas! Conha odcentroval z pravé strany. Míč prolétl k Nkunkuovi, který ho ještě předložil Timovi Wernerovi. Domácí zachránil obránce Kilian, který ránu Wernera před brankářem zablokoval!

85

Střídání v týmu SC Paderborn 07: ze hřiště odchází Laurent Jans, přichází Abdelhamid Sabiri.

75

Střídání v týmu RB Lipsko: ze hřiště odchází Patrik Schick, přichází Matheus Cunha.

74

Žlutou kartu dostává Patrik Schick (RB Lipsko).

73

Střídání v týmu SC Paderborn 07: ze hřiště odchází Ben Zolinski, přichází Sven Michel.

73

Paderborn právě vstřelil branku!
Domácí jsou ve hře o body! Antwi-Adjei unikl na levé straně Demmemu a od brankové čáry poslal před bránu zpětnou přihrávku, na kterou si naběhl KLAUS GJASULA, který zhruba z prostoru penaltového puntíku zamířil mimo dosah brankáře Mvoga – 2:3.

67

Ožili také domácí fotbalisté! Po rohovém kopu ještě zůstali u míče a do pokutového území přilétl další centr. Ten Mvogo neudržel a měl velké štěstí, že Mamba jeho chybu nepotrestal. Bránu Lipska totiž přestřelil!

62

Paderborn právě vstřelil branku!
Tak pozor! Domácím se podařilo obranu soupeře možná trochu uspat. Poté, co si vyměňovali míč obránci mezi sebou, přišla přihrávka dopředu. Vasiliadis balón dokázal prodloužit do běhu STRELIHO MAMBY a ten svůj únik zakončil střelou k bližší tyči Mvogovy brány

61

Střídání v týmu RB Lipsko: ze hřiště odchází Marcel Sabitzer, přichází Amadou Haidara.

61

Střídání v týmu SC Paderborn 07: ze hřiště odchází Gerrit Holtmann, přichází Christopher Antwi-Adjei.

57

Střídání v týmu RB Lipsko: ze hřiště odchází Nordi Mukiele, přichází Marcelo Saracchi.

49

A nakonec je tomu tak! Mamba vybíhal z ofsajdové pozice a gól tak neplatí. Paderborn nadále prohrává 0:3.

47

Streli Mamba si naběhl na krásnou přihrávku za obranu a ze samostatného úniku překonal Mvoga. Rozhodčí Steinhausová si ale celou situaci ještě nechá zkontrolovat kolegy u videa. Je dost možné, že se útočník Paderbornu nacházel v ofsajdu!

44

Sabitzer tentokrát chyboval, když jeho zpětnou přihrávku na Stefana Ilsankera vystihl Mamba. Ilsanker si musel pomoci faulem, za který dostal žlutou kartu.

43

Sabitzer poslal z pravé strany míč do šestnáctky a ideálně našel nabíhajícího Christophera Nkunkua. Ten vypálil z první o centimetry vedle levé tyče!

33

Jamilu Collins zezadu fauloval Patrika Schicka a paní Steinhausová tento zákrok zaslouženě ocenila žlutou kartou.

26

Lipsko právě vstřelilo branku!
Hosté ubránili roh a okamžitě přešli do bleskového protiútoku, který končí gólem! Rozběhnutý Christopher Nkunku dostal míč na levé křídlo, odkud nahrál doprava TIMOVI WERNEROVI. Ten postupoval sám na brankáře Zingerleho, kterého obešel a poslal balón do odkryté brány.

25

První větší příležitost domácích. Gjasula našel kolmicí Gerrita Holtmanna, který sprintoval na levém křídle. Mukiele ho ale zahnal do relativně ostrého úhlu, z něhož domácí hráč nepropálil brankáře Mvoga.

22

Po rohu Christophera Nkunkua přišla velká šance hostí. Balón se v pokutovém území dostal k nohám Upamecana, který ho napálil nad!

4

Lipsko právě vstřelilo branku!
Za minutu je tu další gól hostí! MARCEL SABITZER se opřel do míče z nějakých 22 metrů. Balón Zingerleho přeletěl a zapadl pod břevno domácí svatyně – 0:2.

3

Lipsko právě vstřelilo branku!
Tohle je pro PATRIKA SCHICKA premiéra v základní sestavě Lipska jako hrom! Český útočník přebral v pokutovém území přihrávku od Tima Wernera, šikovně obehrál dva bránící hráče a obloučkem přes padajícího brankáře Zingerleho poslal balón do sítě.

SC Paderborn 07 – RB Lipsko

2:3

konec (0:3)

Zpět na online

Branky: 62. Mamba (Vasiliadis), 73. Gjasula (Antwi-Adjei) – 3. Schick (Werner), 4. Sabitzer (Mukiele), 26. Werner (Nkunku)

Karty:   33. Collins (PDN), 90+3. Gjasula (PDN), 90+5. Antwi-Adjei (PDN) – 44. Ilsanker (RBL), 74. Schick (RBL), 90+3. Werner (RBL)

Držení míče: 51 % : 49 %.
Střely na branku: 4:7. Střely mimo: 2:5. Rohy: 6:6. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 10:13.

SC Paderborn 07: Zingerle – Jans (85. Sabiri), Kilian, Schonlau, Collins – Pröger, Vasiliadis, Gjasula (C), Holtmann (61. Antwi-Adjei) – Zolinski (73. Michel), Mamba.
Náhradníci: J. Huth – Antwi-Adjei, Dräger, Hünemeier, Strohdiek, Michel, Sabiri, Kapić, Cauly.

RB Lipsko: Mvogo – Mukiele (57. Saracchi), Ilsanker, Upamecano – Sabitzer (61. Haidara), Demme (C), Laimer, Klostermann – Werner, Schick (75. Cunha), Nkunku.
Náhradníci: Tschauner – Lookman, Halstenberg, Saracchi, Cunha, Krauss, H. Wolf, Ampadu, Haidara.

Rozhodčí: Steinhausová – Stein, Unger

Diváci: 13 352