Menu

Futsal

2. Futsal liga východ

SKP Ocel Třinec – FERRAM Opava

2:2

konec (0:2)

29.11.2019, 20:00 • Sportovní hala STARS Třinec • 10. kolo • Igor Mainka (@igor_mainka)

34:52

Pospěch ukázal třineckým hráčům záda a střelou přes padajícího brankáře Kreželoka trefil levou tyč!

33:33

Po střetu Barona s Pospěchem opavský hráč upadl, míče se zmocnil Baron a střelou z kroku orazítkoval pravou tyč opavské branky!

31:42

Střílená přihrávka Buryana prošla k Opluštilovi, ten se na pravé straně opřel do míče a doslova trefil bezmocného brankáře Muczku!

26:03

Samek našel střelou prostor mezi nohami Tůmy, brankář Muczka míč vyrazil a založil rychlý protiútok, po kterém Tůma orazítkoval pravou tyč třinecké brány!

25:28

Třinec právě vstřelil branku!
Opluštil přihrál na levou stranu LUKÁŠI BARONOVI. Třinecký hráč se uvolnil kolem svého hráče a střelou po zemi k levé tyči vyrovnal na 2:2! Asistence: Jan Opluštil.

23:54

Třinec právě vstřelil branku!
Třinec snižuje! Buryan našel v levém rohu LUKÁŠE BARONA, který prudkou střelou těsně nad zemí vstřelil první branku Ocelářů! Asistence: Filip Buryan – 1:2!

14:35

Baron se pustil do trojice protihráčů a byl sražen k zemi. Žlutou kartu za faul inkasoval Zbyněk Pospěch, který zaznamenal pátý faul svého týmu.

12:03

Opava právě vstřelila branku!
Tak v Třinci se nám rodí překvapení. Domácí nechali před brankou zcela volného KRYŠTOFA KURKU, který nadvakrát umístil míč do třinecké branky! Asistence: Jakub Tůma – 0:2!

10:46

Opava právě vstřelila branku!
Po asistenci brankáře Muczky se míč dostal před brankoviště ke ZBYŇKOVI POSPĚCHOVI, který našel skulinu mezi nohami brankáře Kreželoka a přesnou střelou po zemi otevřel skóre! Asistence: David Muczka – 0:1!

01:17

V první dobré šanci byl po přihrávce Samka z pravé strany střílející Buryan, ale jeho střelu k levé tyči gólman Muczka vyrazil.

SKP Ocel Třinec – FERRAM Opava

2:2

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 24. Baron (Buryan), 26. Baron (Opluštil) – 11. Pospěch (Muczka), 13. Kurka (Tůma)

Karty:   15. Pospěch (OPA)

SKP Ocel Třinec: Kreželok – Buryan (C), Baron, Godfryd, Kisza, Očadlík, Opluštil, Przyczko, Samek, Teofil, Kalfas.

FERRAM Opava: Muczka – Kurka, Hudeček, Šimeček, Tůma, Bitomský, Režnar, Pospěch (C).

Rozhodčí: Čuba, Klečacký.