Menu

Fotbal

Kvalifikace ME

Španělsko – Rumunsko

5:0

konec (4:0)

18.11.2019, 20:45 • Estadio Wanda Metropolitano • Skupina F • David Suchý

Tipsport: 1.17 8.14 19.1 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+2

90+2. Mikel OYARZABAL - 5:0

90+2

Španělsko právě vstřelilo branku!
Tak přeci jenom se domácí hráči dočkali pověstného bůra pro soupeře! Celkem kostrbatá kombinace nakonec přinesla Busquetsovu prudkou nahrávku k pokutovému území, kde se nacházel MIKEL OYARZABAL. Posledně jmenovaný hráč si přichystal střelu levou nohou, která bezpečně směřovala k tyči.

45

45. Adrian RUS - 4:0

45

Španělsko právě vstřelilo branku!
Tady se schyluje k pořádnému výprasku! Ven z branky se vydal domácí brankář Kepa, který v poklidu eliminoval útočnou akci soupeře. Španělsko navíc rozjelo velice svižnou kombinaci, po které se do pokutového území dostal Moreno, jehož přihrávku pod sebe si do vlastní branky srazil vracející se ADRIÁN RUS.

43

43. Gerard MORENO - 3:0

43

Španělsko právě vstřelilo branku!
Před koncem prvního poločasu se domácí reprezentace opět prosazuje! Cazorla dokázal v tandemu najít Gayu, který pro změnu okamžitě centroval do malého vápna, kde se zorientoval GERARD MORENO. Forvard Villarrealu si dal se zakončením načas, nakonec levačkou vypálil mimo dosah brankář Rumunska.

33

33. Gerard MORENO - 2:0

33

Španělsko právě vstřelilo branku!
Záhy se domácí hráči dočkali druhého přesného zásahu! Cazorla totiž rozehrál rohový kop nakrátko, načež se sám dostal k centrované nabídce do pokutového území. Na tu si dokázal naskočit GERARD MORENO, který z těžké pozice bezpečně zamířil ke vzdálenější konstrukci hostující svatyně.

8

8. Fabián RUIZ - 1:0

8

Španělsko právě vstřelilo branku!
Domácí hráči se dostávají do kýženého vedení! Gayovi se na levém křídle povedlo nasadit jesličky, což vedlo k nebezpečnému centru do malého vápna. Míč se nakonec dostal na nohu Saúla, jehož střelu si Tătăruşanu vyrazil, avšak odražený balón si jako první našel FABIÁN RUIZ, kterému se povedlo zacílit přesně.

Španělsko – Rumunsko

5:0

konec (4:0)

Zpět na online

Branky: 8. Ruiz, 33. G. Moreno (Cazorla), 43. G. Moreno (Gayá), 45. Rus (vla.), 90+2. Oyarzabal (Busquets)

Karty:   25. Busquets (ESP) – 36. Nedelcearu (RUM)

Držení míče: 72 % : 28 %.
Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 10:0. Rohy: 8:2. Ofsajdy: 1:6. Fauly: 10:7.

Španělsko: Arrizabalaga – Gayá, I. Martínez, Ramos (C) (62. Albiol), Carvajal – Ruiz, Busquets, Saúl Ñíguez – G. Moreno (57. Oyarzabal), Morata, Cazorla (67. Alcácer).
Náhradníci: Pau López, de Gea – Alcácer, Albiol, Th. Alcântara, Bernat, Rodri, Navas, Olmo, Oyarzabal, Sarabia, Francisco Torres.

Rumunsko: Tătăruşanu (C) – Benzar, Rus, Nedelcearu, Tosca – T. Baluța, Marin (65. Cicaldau) – Hagi (73. Nistor), Stanciu, Coman (56. Mitrita) – Puşcaş.
Náhradníci: Lung, Nita – Alibec, Bancu, Budescu, Cicaldau, Deac, Keșerü, Mitrita, Mogoş, Nistor, Burcă.

Rozhodčí: Kulbakov – Žuk, Masljanko (všichni Bělorusko)