Menu

Fotbal

Kvalifikace ME

Gibraltar – Švýcarsko

1:6

konec (0:1)

18.11.2019, 20:45 • Victoria Stadium, Gibraltar • Skupina D • Michal Břuchanský

Tipsport: 50.0 41.0 1.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

86

86. Granit XHAKA - 1:6

86

Švýcarsko právě vstřelilo branku!
A hned vzápětí dávají Švýcaři také gól s pořadovým číslem šest. Djibrill Sow posunul balón na osu hřiště GRANITU XHAKOVI, který si skvěle narazil s Ittenem a pak z patnácti metrů zavěsil přesně k boční tyči.

84

84. Cédric ITTEN - 1:5

84

Švýcarsko právě vstřelilo branku!
Další zakončení dvaadvacetiletého útočníka už končí jeho druhým gólem! Přes Elvediho a Sowa se balón dostal k Langovi, který z pravé strany přesně odcentroval a CÉDRIC ITTEN hlavičkou trefil ze svého pohledu pravý horní roh brány.

75

75. Loris BENITO - 1:4

75

Švýcarsko právě vstřelilo branku!
Tak to bylo opravdu rychlé. Gibraltarci se po vstřeleném gólu nestihli pořádně zkoncentrovat a už počtvrté loví míč ze své sítě. Christian Fassnacht se po nepřehledné situaci v pokutovém území ocitl zády brance, míč posunul před LORISE BENITA a ten levačkou propálil několikačlenný blok.

74

74. Reece STYCHE - 1:3

74

Gibraltar právě vstřelil branku!
Obrovská radost domácího týmu, který z první střely na branku dosáhl vytouženého gólu! Joseph Chipolina si pečlivě nachystal dlouhý aut, který se dá srovnat s rohovým kopem. Míč se ve vápně dvakrát odrazil a REECE STYCHE jej uklidil mimo dosah Sommera. Bránění skórujícího hráče v této situaci nezvládl Lang.

57

57. Christian FASSNACHT - 0:3

57

Švýcarsko právě vstřelilo branku!
Hostující výběr začíná navyšovat náskok do vcelku očekávané podoby. Vše začal Langův centr z pravé strany, po kterém vznikla před brankou menší skrumáž. Trojice Gibraltarců neodpravila míč do bezpečí a nezabránila gólové dorážce CHRISTIANA FASSNACHTA.

50

50. Ruben VARGAS - 0:2

50

Švýcarsko právě vstřelilo branku!
Podle všeho zlomový okamžik celého zápasu, hosté odskakují na 2:0 a kráčí za vítězstvím! Po špatně odvráceném nákopu z půlky hřiště zleva centroval Benito a RUBEN VARGAS hlavičkou z malého vápna nedal Coleingovi šanci zasáhnout.

10

10. Cédric ITTEN - 0:1

10

Švýcarsko právě vstřelilo branku!
Velký favorit jde v desáté minutě do vedení! První gól jde jednoznačně na vrub Coleinga, který vyrazil za Vargasovým přízemním centrem, jenže míč nechal projít na CÉDRICA ITTENA a ten na malém vápně vstřelil jeden z nejjednodušších gólů v kariéře.

Gibraltar – Švýcarsko

1:6

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 74. Styche – 10. Itten (Vargas), 50. Vargas (Benito), 57. Fassnacht, 75. Benito (Fassnacht), 84. Itten (Lang), 86. Xhaka (Itten)

Karty:   29. Walker (GIB), 78. Britto (GIB), 90+2. Styche (GIB) – 18. Ricardo Rodríguez (SUI), 49. Elvedi (SUI)

Držení míče: 31 % : 69 %.
Střely na branku: 2:15. Střely mimo: 1:12. Rohy: 0:5. Ofsajdy: 1:8. Fauly: 8:12.

Gibraltar: Coleing – Sergeant, R. Chipolina (C), Barnett, J. Chipolina – De Barr (61. Coombes), Mouelhi, Walker, Badr (85. Pons), Britto – L. Casciaro (62. Styche).
Náhradníci: Goldwin, Banda – Coombes, J.-C. Garcia, Andrew Hernandez, Anthony Hernandez, Jolley, Pons, Power, Santos, Styche.

Švýcarsko: Sommer – Benito, Akanji (65. Cümert), Elvedi, Ricardo Rodríguez – Fassnacht, Zakaria (60. Sow), Lang, Vargas (85. Aebischer) – Itten, Xhaka (C).
Náhradníci: Mvogo, Omlin – Aebischer, Al. Ajeti, Cümert, E. Fernandes, Lichtsteiner, Mbabu, Moubandje, Sow, Steffen.

Rozhodčí: Millot – Haquette, Jouannaud