Menu

Fotbal

Česká fotbalová liga (B)

FK Dukla Praha B – TJ Sokol Živanice

1:2

konec (1:2)

17.11.2019, 10:15 • Satalice UMT • 15. kolo • Michal Sadlek

Tipsport: 2.0 3.6 2.69 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+1

Střídání v týmu TJ Sokol Živanice: ze hřiště odchází David Petrus, přichází Martin Hundák.

90

Žlutou kartu za zdržování hry dostává Lukáš Polák (TJ Sokol Živanice).

89

A už mohli definitivně rozhodnout! Centr ze standardky vrátil jeden z hráčů Živanic před branku, kde byl úplně volný Staněk. Ten hlavou poslal míč do pravé tyče a od ní se odrazil k brankáři Šťovíčkovi, jenž ho hned chytil.

87

Střídání v týmu TJ Sokol Živanice: ze hřiště odchází Jan Nikodem, přichází Petr Motyčka.

84

Petrus přihrávkou na levou stranu uvolnil Gašpara, jehož tvrdou střelu z hranice pokutového území vyrazil dalším výborným zákrokem brankář Šťovíček. Před dobíhajícím Petrusem pak míč odkopl Ullman.

83

Žlutou kartu za podražení Petruse dostává Ondřej Ullman (FK Dukla Praha B). Hosté mají k dispozici přímý kop z pravé strany, z bezprostřední blízkosti šestnáctky domácího týmu.

81

Hosté po zisku míče otočili hru a získali rohový kop. Po něm se dostal k zakončení z brankoviště Herzán, míč ale opět skončil jen těsně mimo domácí branku.

80

Žlutou kartu za podražení Herzána zezadu dostává David Kozel (FK Dukla Praha B).

79

Střídání v týmu TJ Sokol Živanice: ze hřiště odchází Pavel Štěpánek, přichází Jiří Gašpar.

72

Na Houhův oblouček za obranu hostů si skvěle naběhl střídající Kim Seung Bin, hlavičkou ale míč jen slabě tečoval do náručí připraveného brankáře Frydrycha.

71

Střídání v týmu FK Dukla Praha B: ze hřiště odchází Lukáš Kosík, přichází David Kozel.

67

Střídání v týmu TJ Sokol Živanice: ze hřiště odchází David Pánek, přichází Radek Gorol.

64

Ullman vystihl rozehrávku hostů a přesnou přihrávkou za obranu Živanic našel Houhu. Ten z první trefil vybíhajícího brankáře Frydrycha a brankář hostů pak zlikvidoval i dorážku dobíhajícího hráče Dukly B z větší vzdálenosti.

63

Střídání v týmu FK Dukla Praha B: ze hřiště odchází Tomáš Lauko, přichází Viktor Veniger.

56

Střídání v týmu FK Dukla Praha B: ze hřiště odchází Josef Jakab, přichází Kim Seung Bin.
Střídání v týmu FK Dukla Praha B: ze hřiště odchází David Bezdička, přichází William Mackleyther Palacios Vera.

55

Další gólová příležitost hostů! Po centru z pravé strany se dostal k hlavičce v brankovišti osamocený Štěpánek, míč ale usměrnil mimo domáci branku.

54

Centr ze standardky letěl těsně nad zemí a ve středu šestnáctky Dukly B ho jemně tečoval Vyšehrad. Střela končí těsně mimo domácí branku.

50

Buriánek skvělým centrem z pravé strany našel ideálně hlavu Štěpánka, jehož prudkou hlavičku zblízka zlikvidoval zákrokem zápasu domácí brankář Šťovíček.

41

Bezdička si na levé straně pokutového území zpracoval dobrou průnikovou přihrávku, zasekl si obránce a střelou po zemi těsně minul branku Živanic.

34

Sám faulovaný Polák nacentroval ideálně na zadní tyč, kam si nabíhala úplně volná hned dvojice hráčů Živanic. Petrus se nakonec dostal k hlavičce, zblízka ale míč usměrnil mimo domácí branku.

27

Trávníček se pokusil hned odpovědět a střelou ze střední vzdálenosti minul levou spojnici branky hostů jen o pár centimetrů.

25

Živanice právě vstřelily branku!
Hosté se znovu dostávají do vedení! Na centr z rohu si odskočil od obránce MARTIN STANĚK a úplně osamocen v brankovišti Dukly B poslal míč zblízka za záda brankáře Šťovíčka.

21

Tým Dukla B právě vstřelil branku!
Je vyrovnáno! Houha v rychlém protiútoku domácích našel na pravé straně pokutového území Živanic LUKÁŠE TRÁVNÍČKA a ten střelou po zemi poslal míč k vzdálenější tyči.

16

Po skvělém centru z levé strany se ocitl v šestnáctce hostů za obranou úplně volný Houha, letící míč ale z první poslal mimo Frydrychovu branku.

10

Živanice právě vstřelily branku!
Hosté otevírají skóre! Polák vysunul na pravé straně spoluhráče do náběhu za obranu a ten přihrál přesně do brankoviště. Míč ve skluzu zastavil pred LUKÁŠEM VYŠEHRADEM obránce Dukly B, hráč Živanic se k němu ale dostal a přece jen ho zblízka dorazil do odkryté branky.

FK Dukla Praha B – TJ Sokol Živanice

1:2

konec (1:2)

Zpět na online

Branky: 21. Trávníček – 10. Vyšehrad, 25. Staněk

Karty:   80. Kozel (DKB), 83. Ullman (DKB) – 90. Polák (ZIV)

FK Dukla Praha B: Šťovíček – Fišl, Kovernikov, Kosík (71. Kozel), Ullman, Lauko (63. Veniger), Kott (C), Trávníček, Jakab (56. Kim Seung Bin), Bezdička (56. Palacios), Houha
Náhradníci: Janda – Veniger, Mentberger, Kozel, Palacios, Kim Seung Bin

TJ Sokol Živanice: Frydrych – Staněk, Herzán (C), Buriánek, Petrus (90+1. Hundák), Štěpánek (79. Gašpar), Polák, Nikodem (87. Motyčka), Langr, D. Pánek (67. Gorol), Vyšehrad
Náhradníci: Volšík – F. Pánek, Gorol, Kakrda, Hundák, Gašpar, Motyčka

Rozhodčí: Vychodil – Tesař, Němec

Diváci: 50