Menu

Futsal

2. Futsal liga západ

FC Rapid Ústí nad Labem – Pampuch Liberec

7:4

konec (4:2)

12.11.2019, 20:30 • Sportovní hala Spartak Krásné Březno, Keplerova 800/56, Ústí nad Labem 7 • 3. kolo • Zdeněk Kamínek ml. (@ZdenekKaminek)

Rapid si vedení ve druhém poločase pohlídal a i po dohrávce 3. kola 2. ligy, skupiny Západ zůstává stoprocentní. Naopak Liberec se v letošním ročníku zatím trápí.

Akumulované fauly ve druhém poločase: 3:3.

Z Ústí nad Labem je to ode mě pro dnešek vše, těším se na počtenou opět někdy příště. Zdeněk Kamínek ml. (22:24:13)
Pozápasové ohlasy trenérů:

Martin Dlouhý (FC Rapid Ústí nad Labem):
"V úterní dohrávce proti Liberci jsme si vytvářeli spoustu střeleckých příležitostí a i přes počáteční nepříznivý vývoj skóre jsme začali proměňovat šance. Ve druhé půli jsme pokračovali ve stejném duchu, kontrolovali tříbrankový náskok a utkání dovedli do vítězného konce. Utkání nedohrál pro zranění Václav Sloup, jenž má potíže s levým ramenem a nejspíše ho budeme v klíčovém nedělním duelu postrádat."

Dominik Kejdana (Pampuch Liberec): "Začátek střetnutí nám vyšel podle představ. Chtěli jsme být aktivnější, to vyústilo v rychlých pět akumulovaných faulů Rapidu, ale naší výhody jsme nevyužili. Bylo to právě Ústí nad Labem, které otočilo utkání na svoji stranu. Zaznamenali jsme další prohraný zápas v řadě, přestože předvedená hra měla úroveň, ale Rapid nám udělil školení v efektivitě."

Konec zápasu.

39:45

Utkání se dohrává na útočné polovině Rapidu.

38:59

Z následného protiútoku mohli domácí navýšit svůj náskok, když Martin Gajdoš z pravé strany hledal u levé tyče Tomáše Vobořila, který vystřelil do náruče Michaela Kvítka.

38:51

Jan Šulc z protiútoku zamířil vedle.

37:20

Martin Gajdoš si zblízka na Michaelu Kvítkovi nesmlsl.

36:57

Střelecká muška Matěje Kliera nebyla přesná, míč zamířil vysoko nad.

36:46

Matěj Klier vybojoval rohový kop.

35:55

Liberec kombinuje na ofenzivní části hrací plochy, Ústí nad Labem pozorně brání a nechce připustit větší drama.

34:36

Liberec právě vstřelil branku!
Gólové hody pokračují! Defenziva Rapidu pozapomněla na MICHALA STÝBALA, který se prosadil po přihrávce hrajícího trenéra jménem Dominik Kejdana. Asistence: Dominik Kejdana.

34:00

Rapid právě vstřelil branku!
K odražené střele Tomáše Vobořila se jako první dostal PETR VÝBORNÝ, jenž uklidil z bezprostřední blízkosti míč za brankovou čáru. Asistence: Tomáš Vobořil.

32:49

Liberec právě vstřelil branku!
Pampuch nic nevzdává! Jan Šulc křižnou přihrávkou nalezl TOMÁŠE MACHÁČKA, který jako první přelstil Martina Džudžu. Asistence: Jan Šulc.

31:56

Martin Džudža vyslal také střelu, Michael Kvítek připraven.

30:14

V bráně domácích došlo ke změně, Tomáše Votavu střídá Martin Džudža.

29:44

Tomáš Vobořil zleva minul vysněný cíl.

28:44

Kapitán Dalibor Moravec chtěl z vlastní poloviny využít prázdné brány Rapidu při power-play, domácí zachránil od inkasování vracející se Tomáš Vobořil.

27:14

Rapid právě vstřelil branku!
Guilheme Guirelli Mosna si vyměnil míč s RADKEM HRDÝM, který po pohledné akci posílá domácí do čtyřbrankového vedení! Asistence: Guilheme Guirelli Mosna.

27:03

Vladimír Stádník rozdal žluté karty, konkrétně Matěji Klierovi (RUL) a Dominiku Kejdanovi (PLB).

FC Rapid Ústí nad Labem – Pampuch Liberec

7:4

konec (4:2)

Zpět na online

Branky: 14. Guirelli (Hrdý), 14. Hrdý (Výborný), 15. Výborný (10 m kop), 17. Guirelli (Klier), 23. Sloup (Vobořil), 28. Hrdý (Guirelli), 34. Výborný (Vobořil) – 12. Hořák (Šulc), 19. Sloup (vla.), 33. T. Macháček (Šulc), 35. Stýbal (Kejdana)

Karty:   12. Hrdý (RUL), 28. Klier (RUL) – 28. Kejdana (PLB)

FC Rapid Ústí nad Labem: Votava (31. Džudža) – Klier, do 33. Sloup, Hrdý – Mosna Guirelli, Gajdoš – Vobořil, P. Výborný. Trenér: Martin Dlouhý.

Pampuch Liberec: Kvítek (Vik) – Moravec, Soukeník, Hořák, T. Macháček – Šulc, Kejdana – Stýbal. Hrající trenér: Dominik Kejdana.

Rozhodčí: Stádník, Dragoun; delegát: Hora

Diváci: 66