Menu

Fotbal

Liga mistrů

Atalanta Bergamo – Manchester City

1:1

konec (0:1)

06.11.2019, 21:00 • Skupina C • Jiří Polášek (@Pol45Jiri)

Tipsport: 6.94 5.25 1.44 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+6

Žlutou kartu dostává Bernardo Silva (Manchester City). Ten předvedl další tvrdý faul na konci hřiště.

90+4

Mendy zdržel hru asi o 30 sekund při vhazování autu. Tohle měl rozhodčí trestat! Hodně zajímavá situace, vidět Manchester City jak zdržuje hru, protože se bojí o body.

90+2

Střídání v týmu Atalanta Bergamasca Calcio: ze hřiště odchází Timothy Castagne, přichází Luis Muriel.

90+2

Žlutou kartu dostává Benjamin Mendy (Manchester City). Který kopl přímo do zvednuté nohy protihráče. Tohle mohla být další červená karta. Rozhodčí byl ještě mírný!

89

Walker chytá! Iličič sice kopl míč z volného přímého kopu až na branku, ale Walker si připisuje první zákrok jako brankář.

88

Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Rijád Mahríz, přichází Kyle Walker.

87

Prolémem zdržení je, že Kyle Walker nemá brankářský dres. Musí se tak čekat, než ho City sežene. Nastaví se tak určitě minimálně 6 minut.

86

Ještě se stále nehraje, což se nelíbí nejen fanouškům, ale ani hráčům bergamského celku, a také ani trenéru Atalanty.

84

Střídání v týmu Atalanta Bergamasca Calcio: ze hřiště odchází Remo Freuler, přichází Ruslan Malinovskyj.

83

POTVRZENO! City hrají bez brankáře! A v deseti! Rozhodčí stále diskutuje s hráči bledě modrého Manchesteru.

82

Stále se zkoumá červená karta, zatímco u lavičky Manchesteru city se obléká do dresu Kyle Walker. Jednalo se ale o jasný faul, takže čekám, že se karta potvrdí.

81

81. Červená karta

81

Červenou kartu dostává Claudio Bravo (Manchester City). Iličič běžel sám na brankáře a Bravo se mu vrhl skluzem mimo vápno pod nohy! Manchester City už nemá brankáře! VAR ještě zkoumá potencionální kartu.

79

Žlutou kartu dostává Timothy Castagne (Atalanta Bergamasca Calcio). Hodně přísná karta, ještě k tomu se jednalo o první prohřešek tohoto hráče v dnešním zápase. No nevím, jestli byla karta na místě.

73

Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Gabriel Jesus, přichází Sergio Agüero. Jesus dneska nebyl moc vidět a ještě k tomu zahodil penaltu. Argentinský snajpr přichází tedy vykonat služby, které Jesus nezvládl.

70

Žlutou kartu dostává Fernandinho (Manchester City). Dostává ji za předchozí faul na Hateboera.

62

Bergamo odehrálo rohový kop velice dobře! Gómez dostal míč přímo na hlavu a poslal míč na zadní tyč těsně před Bravem. Kulatý nesmysl ale branku těsně minul.

56

Claudio Bravo nyní perfektně zlikvidoval šanci domácího celku! Iličič se hnal za centrovaným míčem už sám, ale Bravo vyběhl asi čtyři metry za vápno a perfektně míč odhlavičkoval.

49

49. Mario PAŠALIĆ - 1:1

49

Bergamo právě vstřelilo branku!
Autorem branky je MARIO PAŠALIĆ. Atalanta srovnává! A Bravo brzy inkasuje! Kapitán Gómez poslal opravdu skvělý míč na nikým nehlídaného Pašaliče! Obrana totálně zaspala a bravo proti hlavičce neměl nejmenší šanci. Asistence: Alejandro Gómez.

46

Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Ederson, přichází Claudio Bravo. Opravdu nečekané střídání! Jediným možným vysvětlením by mohlo být zranění Edersona.

43

43. Neproměněná penalta - Jesus

43

Gabriel Jesus trestuhodně zahazuje penaltu! Bylo to opravdu příšerné, relativně pomalý míč šel mimo levou tyčku! Atalanta tak stále prohrává o jeden gól.

42

Žlutou kartu dostává Josip Iličić (Atalanta Bergamasca Calcio).

42

Rozhodčí komunikoval s VAR sudím, ale nakonec se šel sám podívat k monitoru. Následně uznává penaltu a taky uděluje Iličičovi žlutou kartu.

41

Sterling zahrál tento přímý kop z obrovské blízkosti doslova příšerně! Napálil míč přímo do zdi kousek před ním. Pravděpodobně ale trefil Iličiovu ruku.

40

Nakonec hlavní sudí po konzultaci s VAR rozhodčím uznává Toloiovy argumenty, které zněly tak, že faul byl mimo pokutové území. Penalta se tedy nepíská, kope se "přímák".

39

Žlutou kartu dostává Rafael Tolói (Atalanta Bergamasca Calcio). Ten poslal ve vápně zataháním za rameno k zemi Sterlinga a možná se tedy bude kopat penalta.

34

Gómez viděl dlouhou přihrávku do běhu a unikal za míčem už osamocen, avšak rychlejší byl brankář Ederson, který ho vykopl až na hranici pokutového území.

31

Pep Guardiola se drží za hlavu! Kevin de Bruyne dostal míč do vápna a od čáry ho přihrál volnému Sterlingovi, který ale než se rozmyslel kam vystřelit, byl o míč obrán.

27

Žlutou kartu dostává Berat Djimsiti (Atalanta Bergamasca Calcio). Ten nyní několikrát po sobě tahal za dres Mahríze a pak ho ještě málem poslal k zemi.

26

Riyad Mahríz dostal míč centrem, naběhl až k hranici hřiště a poslal přes vápno rovný pas na druhou stranu. Tam si velmi rychle nabíhal Raheem Sterling, ale míč nedostihl a nedokopl do prázdné branky.

11

Raheem Sterling se nyní dostal do další obrovské šance, když se přímo k němu odrazil míč na hranici malého vápna, avšak domácí obránce k němu přiskočil v první milisekundě a míč vykopl.

7

7. Raheem STERLING - 0:1

7

Manchester City právě vstřelil branku!
Autorem branky je RAHEEM STERLING. Tohle bylo hodně rychlé! Velmi pěkná kombinace City vrcholila Jesusovým přenecháním pro volného Sterlinga, který si ve středu hřiště se střelou poradil výtečně – 0:1. Asistence: Gabriel Jesus.

5

5. Šance - Hateboer

5

První velká šance zápasu! Hlavním aktérem Hateboer, který si naběhl k pravé tyčky branky Edersona na Pašaličův centr, z voleje vystřelil, ale trefil jen bok branky.

Atalanta Bergamo – Manchester City

1:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 49. Pašalić (A. Gómez) – 7. Sterling (Jesus)

Karty:   27. Djimsiti (ABC), 39. Tolói (ABC), 42. Iličić (ABC), 79. Castagne (ABC) – 70. Fernandinho (MAC), 90+2. B. Mendy (MAC), 90+6. B. Silva (MAC)   81. Bravo (MAC)

Neproměněná penalta: 43. Jesus (MAC), mimo

Držení míče: 42 % : 58 %.
Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 3:3. Rohy: 2:9. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 12:11.

Atalanta Bergamo: Gollini – Tolói, Djimsiti, Palomino – Hateboer, de Roon, Freuler (84. Malinovskyj), Castagne (90+2. Muriel) – Pašalić, A. Gómez (C) – Iličić.
Náhradníci: Sportiello – A. Masiello, Kjaer, Arana, Malinovskyj, Muriel, Barrow.

Manchester City: Ederson (46. Bravo) – Cancelo, Fernandinho (C), Otamendi, B. Mendy – De Bruyne, Gündoğan, B. Silva – Mahríz (88. Walker), Jesus (73. Agüero), Sterling.
Náhradníci: Bravo – Angeliño, Walker, Stones, García, Doyle, Agüero.