Menu

Fotbal

Liga mistrů

Bayern Mnichov – Olympiakos Pireus

2:0

konec (0:0)

06.11.2019, 18:55 • Allianz Arena, Mnichov • Skupina B • Michal Luxa (@MisakMispulin)

Tipsport: 1.15 8.76 21.2 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+1

Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Kingsley Coman, přichází Philippe Coutinho.

89

89. Ivan PERIŠIĆ - 2:0

89

Bayern právě vstřelil branku!
Je definitivně rozhodnuto, jelikož Olympiakos opět předvedl snadnou ztrátu míče! Bayern se pak vydal do otevřené obrany. Kingsley Coman táhl celou akci z vlastní poloviny až k šestnáctce, kde přihrál do levé části šestnáctky. Corentin Tolisso pak přihrál na zadní tyč, kde míč neodkopl Kostas Tsimikas, a tak IVAN PERIŠIĆ mohl uklidit balon pod břevno.

88

Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Serge Gnabry, přichází Ivan Perišić.

87

Krásná akce, ale až moc překombinovaná! Serge Gnabry přihrál zprava do šestnáctky, kde hru zrychlil Corentin Tolisso. Thomas Müller pak mohl vystřelit, ale ještě přihrával na zadní tyč, kde se ale nikdo v červeném už nenacházel.

85

Řecké mužstvo se ubránilo další akci soupeře, ale přišla zbytečná ztráta. Joshua Kimmich vystřelil z pravé strany šestnáctky, ale jeho pokus byl sražený. Z druhé strany pak nepřesně zamířil Kingsley Coman.

82

Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Leon Goretzka, přichází Corentin Tolisso.

79

Střídání v týmu Olympiakos FC: ze hřiště odchází Daniel Podence, přichází Youssef El Arabi.

74

Kimmichův centr od rohového praporku zamířil na první tyč, ale propadl až před branku, kde se nacházel překvapený Thomas Müller. Olympiakos odvrátil míč za šestnáctku, odkud branku těsně přestřelil Kingsley Coman.

71

Střídání v týmu Olympiakos FC: ze hřiště odchází Andreas Bouchalakis, přichází Mathieu Valbuena.

70

70. Kingsley Coman (BAY)

70

Do levé části šestnáctky vnikl Serge Gnabry, který viděl nabíhajícího spoluhráče na zadní tyče. Kingsley Coman zavíral situaci a musel jít do skluzu, ovšem balon poslal nepochopitelně vedle odkryté brány.

69

69. Robert LEWANDOWSKI - 1:0

69

Bayern právě vstřelil branku!
Hráči v červených dresech se poprvé radují, protože se prosadil polský sniper! Na pravé straně měl dost času Kingsley Coman, který si počkal až mu naběhne na první tyč ROBERT LEWANDOWSKI. Domácí útočník vytočil nohu tak, aby balon zasáhl šajtlí a zamířil přesně. Asistence: Kingsley Coman.

61

Střídání v týmu Olympiakos FC: ze hřiště odchází Lazar Ranđelović, přichází Georgios Masouras.

60

Na levé straně si míč na pravačku hodil Serge Gnabry, jenž na nic nečekal a vystřelil. José Sá byl na správném místě, což musel pak zopakovat i na druhé straně, jelikož se do vápna hnal Kingsley Coman.

52

Bayern utahuje šrouby, ale vstřelené branky se nedočkal ani Robert Lewandowski. Polský útočník si naběhl do vápna, kde chtěl zakončit podél brankáře. Ovšem skvěle se vrátil jeden z obránců, jenž práci brankáře nedokonal.

50

50. Leon Goretzka (BAY)

50

José Sá drží Olympiakos ve hře o bod! Joshua Kimmich poslal centr na první tyč, odkud míč přizvedl Robert Lewandowski. Na zadní tyči zavíral situaci Leon Goretzka, jehož pokus zamířil do míst, kam se přemístil hostující gólman.

45

45. Benjamin Pavard (BAY)

45

Nyní byl Bayern velice blízko vstřelení branky! Na první tyči míč podskočil Robert Lewandowski, a tak se k hlavičce dostal Benjamin Pavard. Jeho pokus letěl jen do pravé tyče a domácí hráč schoval hlavu do dlaní.

34

34. Kingsley Coman (BAY)

34

Balon z volného kopu mířil na pravou stranu šestnáctky, kde si rukou pomohl Daniel Podence. Bayern rychle otočil hru a po pravé straně postoupil do pokutového území Kingsley Coman, jehož bodlo mířilo k zadní tyči. Jenže hostující brankář si připsal výborný zákrok.

25

25. Robert Lewandowski (BAY)

25

Hráči v červených dresech opět dlouhou kombinovali, až přišel další centr před branku. Tentokrát si na míč na malém vápně naskočil Robert Lewandowski, jehož hlavička zamířila na hostujícího brankáře.

5

Nejprve se o průnikovou přihrávku pokusil Thomas Müller, ovšem balon na Sergea Gnabryho neprošel. Po chvíli se německé mužstvo dostalo ke střele, kterou na branku vyslal Leon Goretzka. Jeho pokus mířil do pravého spodního rohu branky, kam přispěchal se zákrokem José Sá.

Bayern Mnichov – Olympiakos Pireus

2:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 69. Lewandowski (Coman), 89. Perišić

Držení míče: 65 % : 35 %.
Střely na branku: 10:0. Střely mimo: 9:2. Rohy: 14:1. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 12:10.

Bayern Mnichov: Neuer (C) – Pavard, Javi Martínez, Alaba, A. Davies – Kimmich, Goretzka (82. Tolisso) – Gnabry (88. Perišić), T. Müller, Coman (90+1. Coutinho) – Lewandowski.
Náhradníci: Ulreich – Th. Alcântara, J. Boateng, Coutinho, Cuisance, Perišić, Tolisso.

Olympiakos Pireus: J. Sá – Elabdellaoui (C), R. Semedo, Maríá, Tsimikas – Guilherme, M. Camara, Bouchalakis (71. Valbuena) – Ranđelović (61. Masouras), Guerrero, Podence (79. El Arabi).
Náhradníci: Allain – Benzia, El Arabi, Masouras, Papadopoulos, Torosidis, Valbuena.

Rozhodčí: Raczkowski – Obukowic, Siejka (všichni POL)