Menu

Fotbal

Liga mistrů

Borussia Dortmund – Inter Milán

3:2

konec (0:2)

05.11.2019, 21:00 • Signal Iduna Park, Dortmund • Skupina F • Jiří Polášek (@Pol45Jiri)

Tipsport: 2.19 3.44 3.59 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

89

Střídání v týmu Borussia Dortmund: ze hřiště odchází Thorgan Hazard, přichází Raphaël Guerreiro. To je pravděpodobně už jen na pozdržení času.

82

Střídání v týmu Borussia Dortmund: ze hřiště odchází Jadon Sancho, přichází Łukasz Piszczek. Ačkoliv Dortmund otočil zápas, ztráta Sancha by určitě nebyla dobrá. Vypadá to ale spíš na preventivní stáhnutí ze hřiště, aby se zranění nezhoršilo.

79

Žlutou kartu dostává Thorgan Hazard (Borussia Dortmund).

77

77. Achraf HAKIMÍ - 3:2

77

Dortmund právě vstřelil branku!
Autorem branky je ACHRAF HAKIMÍ. Neskutečné, co Inter v druhém poločase soupeři dovolí. Hakimi si výtečně narazil se Sanchem, který ho vyslal do dobré pozice a Hakimi už jen lehce vystřelil za Handanovićem. Asistence: Jadon Sancho.

73

Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Romelu Lukaku, přichází Matteo Politano.

70

Axel Witsel si naskočil na centr svého spoluhráče a právě nyní poslal míč těsně vedle pravé tyče branky Samira Handanoviče!

68

Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Matías Vecino, přichází Stefano Sensi.

66

Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Cristiano Biraghi, přichází Valentino Lazaro.

64

64. Julian BRANDT - 2:2

64

Dortmund právě vstřelil branku!
Autorem branky je JULIAN BRANDT. To je nástup! Alcácer okamžitě po příchodu posunul míč na Brandta a ten svůj sprint zakončil přesnou střelou z velkého úhlu. Asistence: Paco Alcácer.

Máme se ještě na co těšit"

64

Střídání v týmu Borussia Dortmund: ze hřiště odchází Mario Götze, přichází Paco Alcácer.

63

Opět hrozně velká šance domácích! Obrana Interu se rozpadá na kousky a je asi jen otázkou času, než se rozpadne úplně a kapituluje podruhé.

62

Brandt ve velké šancí! V souboji jeden na jednoho na hraně hřiště oklamal protihráče a poslal centr do malého vápna, který ale nikdo do prázdné branky nedorazil.

56

Na druhé straně se k nečekané střele dostal Marcelo Bronzovič. Ten poslal hezkou střelu z velké dálky, kterou však Burki chytá do náruče.

55

Další tvrdá střela mladíka Sancha! Nyní svůj tým opět skvěle podržel Samir Handanović. Bez něho by byl Inter opravdu poloviční.

51

51. Achraf HAKIMÍ - 1:2

51

Dortmund právě vstřelil branku!
Autorem branky je ACHRAF HAKIMÍ. Domácí snižují! Nebyl to jeden z těch pohledných gólů, ale to je teď momentálně jedno. Hakimi míč ledabylou střelou do branky dostal a to se počítá! Asistence: Mario Götze.

48

Žlutou kartu dostává Antonio Candreva (Inter Milán). Za Inter Milán v dnešním zápase je to už třetí žlutá karta. Získal ji za faul na Juliana Weigla.

44

Handanović!!! Brankář Internazionale právě zneškodnil další tutovku Jadona Sancha! Dortmund měl obrovskou, ale opravdu obrovskou příležitost ke snížení.

40

40. Matías VECINO - 0:2

40

Inter Milán právě vstřelil branku!
Autorem branky je MATÍAS VECINO. Hosté odskakují už na dva góly! Lautaro si naběhl na dlouhý pas křížem, přenechal Candrevovi, který pak na pravé straně naběhl k vápnu, poslal na střed na Vecina, a ten už se zakončením neměl problém. Asistence: Antonio Candreva.

36

Další Handanovićův zákrok byl nyní proti nečekané střele Thorgana Hazarda. Samir jí ale celou dobu viděl a tak míč pokryl a podržel v náruči.

30

Žlutou kartu dostává Milan Škriniar (Inter Milán). Ten si musel pomoci s unikajícím protihráčem faulem těsně před bokem vápna.

24

24. Tyč - Lukaku

24

Obrovská šance! Lukaku si vyběhl za obranu a osamocen dostal míč do perfektní střelecké pozice. Ohromný útočník nakonec trefil tyč!

18

18. Zákrok - Handanović

18

Handanović nyní parádně podržel svůj tým po Hakimiho centru. Ten si totiž přímo ve vápně zpracoval Gotze a vyslal rychlou a nebezpečnou střelu, kterou právě brankář Interu zneškodnil.

5

5. Lautaro MARTÍNEZ - 0:1

5

Inter Milán právě vstřelil branku!
Autorem branky je LAUTARO MARTÍNEZ. Inter se hodně rychle dostává do vedení! Argentinský šikula dostal přihrávku až na hranu obrany Dortmundu, předběhl Hummelse, počkal si s míčem ve vápně a prostřelil Burkiho.

1

Žlutou kartu dostává Cristiano Biraghi (Inter Milán). Opravdu hloupá žlutá karta hned v první minutě. Její příčinou byl faul.

Borussia Dortmund – Inter Milán

3:2

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 51. Hakimí (M. Götze), 64. Brandt (Alcácer), 77. Hakimí (Sancho) – 5. Lautaro Martínez, 40. Vecino (Candreva)

Karty:   79. T. Hazard (DOR) – 1. Biraghi (INM), 30. Škriniar (INM), 48. Candreva (INM)

Držení míče: 57 % : 43 %.
Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 10:4. Rohy: 6:1. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 10:9.

Borussia Dortmund: Bürki – Hakimí, Akanji, Hummels (C), N. Schulz – Witsel, Weigl – Sancho (82. Ł. Piszczek), Brandt, T. Hazard (89. Guerreiro) – M. Götze (64. Alcácer).
Náhradníci: Oelschlägel – Ł. Piszczek, Zagadou, Guerreiro, Delaney, Dahoud, Alcácer.

Inter Milán: Handanovič (C) – Godín, de Vrij, Škriniar – Candreva, Vecino (68. Sensi), Brozović, Barella, Biraghi (66. Lazaro) – R. Lukaku (73. Politano), Lautaro Martínez.
Náhradníci: D. Padelli – Bastoni, Sensi, Politano, Lazaro, Valero, S. Esposito.

Diváci: 66 099