Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Burnley FC – Chelsea FC

2:4

konec (0:2)

26.10.2019, 18:30 • Turf Moor • 10. kolo • Milan Huppert

Tipsport: 5.01 4.0 1.73 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+2

Třetím držitelem žluté karty v kádru domácích je Robbie Brady, jenž viditelným zatáhnutím za dres zastavil slibně se rozvíjející protiútok The Blues.

90+1

Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby čtyři minuty.

89

89. Dwight MCNEIL - 2:4

89

Burnley právě vstřelilo branku!
Tak pozor, domácí vsítili druhý gól v rozmezí tří minut a do konce zápasu ještě pár minutek zbývá! Z dálky napřáhl DWIGHT MCNEIL. Do rány vložil nohu Tomori, čímž poslal balón do protipohybu vlastního gólmana, Kepa na změnu směru vůbec nereagoval.

86

86. Jay RODRIGUEZ - 1:4

86

Burnley právě vstřelilo branku!
Vítězství s čistým kontem se nekoná. Z dobrých dvaceti metrů napřáhl JAY RODRIGUEZ, jehož rána dokonale zaplavala a přeletěla pravou ruku Kepy.

84

Střídání v týmu Burnley FC: ze hřiště odchází Jeffrey Hendrick, přichází Robbie Brady.

77

Opakované záběry jasně prokázaly simulování Hudsona-Odoie. Místo penalty tedy následuje přímý kop na druhou stranu a žlutá karta pro anglického fotbalistu.

76

A znova Hudson-Odoi! Po narážečce s Mountem ho v šestnáctce podrazil Tarkowski a rozhodčí nařídil pokutový kop! Celá situace se ještě konzultuje s VARem.

72

Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Willian, přichází Callum Hudson-Odoi.

70

Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Tammy Abraham, přichází Olivier Giroud.

67

Reece James si šikovně hodil balón kolem Pieterse, který posléze anglického mladíka skluzem poslal k zemi. V krátkém časovém rozmezí tu máme druhou žlutou kartu.

65

Jeff Hendrick nevybíravě dojel šlapákem rozehrávajícího Matea Kovačiće, za což si od sudího vysloužil žlutý kartónek.

63

Střídání v týmu Burnley FC: ze hřiště odchází Ashley Barnes, přichází Matěj Vydra.
Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Marcos Alonso, přichází Reece James.

58

58. WILLIAN - 0:4

58

Chelsea právě vstřelila branku!
Gólový koncert The Blues na Turf Moor pokračuje! Abraham přihrál na pravou stranu WILLIANOVI, který si v šestnáctce potáhl míč na pravou stranu a následně ránou na vzdálenější tyč propálil marně se natahujícího Popeho.

56

56. Christian PULISIC - 0:3

56

Chelsea právě vstřelila branku!
Takhle se hraje o místo v základní sestavě, CHRISTIAN PULISIC zapisuje hattrick! Na poprvé se Mountovi centr od rohového praporku nepovedl, dostal však druhou možnost. Balónem našel právě amerického mladíka, který i ze záklonu dokázal zamířit neomylně do pravého horního rohu.

53

První hráčem potrestaným žlutou kartou se stává Brailec Willian. Ten se všemi možnými prostředky pokusil zastavit McNeila, což se mu stejně nakonec nepodařilo.

45

45. Christian PULISIC - 0:2

45

Chelsea právě vstřelila branku!
Tvrdou ránu do šaten zasazuje domácím znovu CHRISTIAN PULISIC! Tentokráte chyboval v rozehrávce Tarkowski. Willian přihrál Pulisicovi, jenž se zbavil jednoho protihráče a poté za přispění druhého poslal míč do protipohybu brankáře.

30

30. Barnes z metru minul prázdnou bránu

30

Je až neuvěřitelné, co všechno se dá zahodit! Po standardce Tarkowski našel svou hlavičkou na zadní tyči volného Barnese, forvard však z metru zakončil mimo!

27

27. Výborný zákrok předvedl i na druhé straně Pope, který vychytal Pulisice

27

Skvělý zákrok i na opačné straně! Willian nádherným přenesením hry našel Pulisice, který ještě otřel střelu o obránce a i Pope ukázal parádní reflex, pokus vyškrábl levou rukou.

25

25. Proti ráně Hendricka ukázal skvělé reflexy Kepa

25

Fantastický Kepa Arrizabalaga! Hendrickovu ránu výrazně zpomalil Azpilicueta, gólman však ukázal skvělé reflexy, míč vyrazil pravou rukou!

23

23. Barnes ze záklonu nedokázal zamířit přesně

23

Mohlo být rychle srovnáno! Po dalším rohu vracel do ohně stoper Tarkowski, Ashley Barnes ale nedokázal z velkého záklonu hlavičkovat mezi tři tyče.

21

21. Christian PULISIC - 0:1

21

Chelsea právě vstřelila branku!
Londýnský klub se ujímá vedení! Obrovskou chybu Lowtona využil CHRISTIAN PULISIC. Americký křídelník si navedl míč do šestnáctky a poté křižnou ránou prostřelil Popeho! Jedná se o Pulisicův premiérový gól v dresu Blues!

Burnley FC – Chelsea FC

2:4

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 86. Jay Rodriguez (Brady), 89. McNeil (Brady) – 21. Pulisic, 45. Pulisic (Willian), 56. Pulisic (Mount), 58. Willian (T. Abraham)

Karty:   65. Hendrick (BLY), 67. Pieters (BLY), 90+2. Brady (BLY) – 53. Willian (CHE), 77. Hudson-Odoi (CHE)

Držení míče: 37 % : 63 %.
Střely na branku: 5:7. Střely mimo: 5:2. Rohy: 5:6. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 7:8.

Burnley FC: Pope – Lowton, Tarkowski, Mee (C), Pieters – McNeil, Cork, A. Westwood, Jay Rodriguez – Hendrick (84. Brady) – A. Barnes (63. Vydra).
Náhradníci: Hart – Bardsley, Brady, Lennon, Vydra, K. Long, Taylor.

Chelsea FC: Arrizabalaga – Azpilicueta (C), K. Zouma, Tomori, M. Alonso (63. James) – Kovačić, Jorginho, Mount – Willian (72. Hudson-Odoi), T. Abraham (70. Giroud), Pulisic.
Náhradníci: Caballero – Guehi, Batshuayi, Giroud, Hudson-Odoi, Pedro, James.

Rozhodčí: Oliver – Burt, Bennett