Menu

Fotbal

Evropská liga

Arsenal FC – Vitória SC Guimarães

3:2

konec (1:2)

24.10.2019, 21:00 • Emirates Stadium, Londýn • Skupina F • Michal Luxa (@MisakMispulin)

Tipsport: 1.29 6.1 10.1 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+2

90+2. Nicolas PÉPÉ - 3:2

90+2

Arsenal právě vstřelil branku!
Druhý přímý kop, druhý gól! Arsenal ve druhém poločase devastoval soupeře a dočkal se otočení stavu zápasu! K přímému kopu se postavil NICOLAS PÉPÉ, jehož pokus zamířil do levé šibenice. Miguel Silva znovu zbytečně plachtil vzduchem, protože na tohle nemohl mít.

87

Střídání v týmu Vitória SC Guimarães: ze hřiště odchází Davidson, přichází Rochinha.

85

85. Rob Holding (ARS)

85

Další přímý kop rozehrál Nicolas Pépé, který tentokrát centroval. Balon zamířil do nebezpečné pozice, kde vyplul osamocený Rob Holding, jehož hlavička mířila k pravé tyči. Ovšem Miguel Silva se zaskvěl výborným zákrokem.

84

Žlutou kartu dostává Edmond Fayçal Tapsoba (Vitória SC Guimarães).

82

Tlak domácího celku je větší, ale stav zápasu se zatím neotočil na stanu Kanonýrů! Héctor Bellerín si naběhl na pravé straně a vnikl do šestnáctky, kde dal balon pod sebe. Ve vyložené situaci se nacházel Gabriel Martinelli, který nastřelil přesouvající se ho brankáře.

80

80. Nicolas PÉPÉ - 2:2

80

Arsenal právě vstřelil branku!
Přišel, viděl, vyrovnal! K volnému kopu se postavil NICOLAS PÉPÉ, jehož zakončení se zatočilo přesně do vzdálenějšího spodního rohu branky. Miguel Silva se po balonu natahoval marně, a tak je Arsenal zase na koni.

75

Střídání v týmu Arsenal FC: ze hřiště odchází Alexandre Lacazette, přichází Nicolas Pépé.

75

Po zákroku od stopera zamířil Alexandre Lacazette (Arsenal) na zelený pažit. Po chvíli si pustil pusu na špacír a hlavní rozhodčí tak Francouze trestá.

70

Střídání v týmu Vitória SC Guimarães: ze hřiště odchází Marcus Edwards, přichází André Pereira.

64

Střídání v týmu Vitória SC Guimarães: ze hřiště odchází André Almeida, přichází Pedro Rodrigues.

61

Dalším potrestaným hráčem je hostující Denis-Will Poha (Guimarães), který zastavil nedovoleně pronikajícího Matteoa Guendouziho. Arsenal totiž mířil do otevřené obrany, ovšem jeho snažení bylo takticky ukončené.

58

Victor García (Guimarães) je za pořádnou klukovinu potrestán žlutou kartou, jelikož zcela zbytečně vrazil do francouzského útočníka ve službách londýnského klubu.

54

Domácí mužstvo čeká pořádná práce, protože Vitória výborně napadá hráče s balonem. Se štěstím se na levé straně uvolnil Kieran Tierney, jehož přihrávka byla sražená do druhé vlny. Emile Smith-Rowe měl na kopačce vyovnání, ovšem pokus dostal opačnou rotaci a zamířil vedle branky.

50

50. Denis-Will Poha (GUM)

50

No, portugalské mužstvo se favorita skupiny rozhodně nebojí! Davidson se na straně uvolnil a přihrál zleva na první tyč, odkud zakončil Denis-Will Poha, jehož pokus zlikvidoval Emiliano Martínez nohou. Akce trvala dál a stejný hráč se dostal k hlavičce, ale mířil jen doprostřed brány.

49

49. Shkodran Mustafi (ARS)

49

Další velká šance londýnského celku je zahozená! Na centr ze strany si na malém vápně naskočil Shkodran Mustafi, jehož hlavička zamířila těsně vedle levé tyči – vyrovnání bylo blízko.

46

Střídání v týmu Arsenal FC: ze hřiště odchází Ainsley Maitland-Niles, přichází Matteo Guendouzi.
Střídání v týmu Arsenal FC: ze hřiště odchází Joe Willock, přichází Dani Ceballos.

42

Hostující mužstvo táhlo další akci po pravé straně a poté přišla přihrávka na střed, kde si ji přebral Davidson. Jeho pokus z jedné letěl jen těsně vedle pravé tyče, Guimarães hraje opravdu skvěle.

37

37. Bruno Duarte Da Silva - 1:2

37

Guimarães právě vstřelilo branku!
Po chybě v rozehrávce se portugalský celek vrací zpátky do vedení! K míči se dostal Davidson, který zpoza šestnáctky orazítkoval pravou tyčku. Míč se pak odrazil před dobíhajícího BRUNA DUARTEHO DA SILVU, který domácímu brankáři nedal nejmenší šanci zasáhnout. Asistence: Davidson.

35

Pronikajícího soupeře zastavil zatažením za ruku Shkodran Mustafi (Arsenal), který je tak prvním potrestaným hráčem v duelu. Vitória pak rozehrával volný kop, jenž byl rychle odklizen ze šestnáctky.

33

Arsenal mohl v krátkém ledu přidat druhou branku! Na levou stranu šestnáctky si naběhl Emile Smith-Rowe, jenž si přehodil míč na pravou nohu, ovšem sražený míč skončil těsně vedle pravé tyče.

32

32. Gabriel MARTINELLI - 1:1

32

Arsenal právě vstřelil branku!
Nejprve z pravé strany přihrával do šestnáctky Alexandre Lacazette, který hledal pozdějšího autora branky. Následně z druhé strany centroval Kieran Tierney, jehož pas našel na malém vápně hlavu GABRIELA MARTINELLIHO, který zamířil přesně k levé tyči. Asistence: Kieran Tierney.

8

8. Marcus EDWARDS - 0:1

8

Guimarães právě vstřelilo branku!
Tak tohle málokdo čekal, ale portugalské mužstvo se ujímá vedení! Přihrávku do vápna dostal MARCUS EDWARDS, který si hodil míč z levé nohy na pravou a zamířil po zemi přesně mezi brankářovy nohy.

4

Rychlými přihrávkami se portugalský tým prokombinoval až na levou stranu, odkud před branku přihrával Davidson, jenž našel obsazeného spoluhráče. Akce hostů pokračovala a přihrávku do šestnáctky dostal André Almeida, jenž se obtočil kolem Roba Holdinga a vystřelil do spodního rohu branky. Ovšem Emiliano Martínez zasáhl.

Arsenal FC – Vitória SC Guimarães

3:2

konec (1:2)

Zpět na online

Branky: 32. Martinelli (Tierney), 80. Pépé, 90+2. Pépé – 8. Edwards (García), 37. Da Silva (Davidson)

Karty:   35. Mustafi (ARS), 75. A. Lacazette (ARS) – 58. García (GUM), 61. Poha (GUM), 84. Tapsoba (GUM)

Držení míče: 63 % : 37 %.
Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 6:9. Rohy: 11:3. Ofsajdy: 5:0. Fauly: 12:12.

Arsenal FC: E. Martínez – Tierney, Holding, Mustafi, Bellerín (C) – Torreira, Willock (46. D. Ceballos) – Martinelli, Smith-Rowe, Maitland-Niles (46. Guendouzi) – A. Lacazette (75. Pépé).
Náhradníci: Leno – D. Ceballos, Pépé, Chambers, Guendouzi, Kolašinac, Saka.

Vitória SC Guimarães: M. Silva – Venâncio (C), García, Hanin, Tapsoba – A. Almeida (64. Rodrigues), Agu, Poha – Edwards (70. A. Pereira), Davidson (87. Rochinha), Da Silva.
Náhradníci: Douglas – Pedro Henrique, Bonatini, Rochinha, Elmusrati, A. Pereira, Rodrigues.

Rozhodčí: Serdar Gözübüyük – Charles Schaap, Jan de Vries (všichni NED)