Menu

Hokej

Extraliga dorostu

HC Oceláři Třinec – AZ Havířov

2:5

konec (0:1, 2:1, 0:3)

24.10.2019, 17:30 • Skupina Východ • Šárka Kolková

Konec zápasu. (19:42:04)

59:45

Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Jánoš – 5 min. + osobní trest do konce utkání, hrubost).

59:44

Pospíšil přihrál Wawrzkiewiczovi, který se však špatně otočil a nemohl zakončit. Urbančík získal puk a jde to ještě zkusit.

58:53

Pospíšil se dopracoval ke kotouči. Nahrál Wawrzkiewiczovi. Ten střílí na bránu, jenže Zlatnický vyhodil puk pryč z jeho dosahu.

58:01

Kozlík se snažil zakončit, jenže Pavlačka mu to nedovolil a vyhodil puk pryč. Kozlík to zkusil, ale Kašpárek špatně zareagoval na jeho přihrávku.

56:54

Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (Csabi – 5 min., zásah do hlavy nebo krku + osobní trest do konce utkání, zásah do hlavy nebo krku).

56:46

Petrovský se ocitl sám před branou a Zlatnický sám nevěděl, kde se kotouč nacházel. Bohužel Petrovský minul bránu.

56:05

Mošnička skvěle vyhodnotil situaci a zamířil do útoku. Kolat se však nenechal zastrašit a zajel do protiakce. Halouzka jeho střelu vyhazuje ven.

55:27

Petr Kubíček se dostal ke kotouči a zamířil do útočného pásma. Pavlačka střílí na Halouzku. Ten si s jeho ranou poradil a chytil puk do lapačky.

54:46

Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Kašpárek – 2 min., pozdní dohrání).

54:42

Hyklovi se podařilo vybojovat puk. Nahrál Kozlíkovi. Kozlík prudce pálí, jenže Belan je ve střehu a přihrávku překazil. Oceláři však drží puk v útoku.

53:42

Petr Kubíček se rozjel proti třinecké bráně, nahrál Becherovi. Becher přihrál zpátky a Kubíček ostře pálí, trefil však jen mantinel.

52:16

Havířov právě vstřelil branku!

Kolat se rozjel před bránu a našel si tam PETRA KUBÍČKA. Halouzka nemohl nic dělat a havířovský celek vede už s náskokem tří gólů. Asistence Dominik Kolat.

51:40

Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Petrovský – 2 min., sekání).

51:39

Kozlíkovi se nepodařilo vybojovat kotouč a Moškoř se pouští do akce. Jenže tomu nevyšlo a tak to šel zkusit Procházka.

50:34

Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Przybyla – 2 min., hrubost).

50:34

Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (Zmarzlák – 2 min., hrubost).

50:18

Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Hrůzek – 10 min. osobní trest, zásah do nohou).
Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Jánoš – 2 min., podrážení).

50:15

Hrůzek nezpracoval dobře přihrávku a Petr Kubíček zamířil do útoku. Oceláři si vzali kotouč velmi rychle nazpět.

49:32

Mošnička bojoval o kotouč s Belanem. Šotkovský však do boje zasáhl a bere si puk pod svá křídla. Snaží se vypálit, ale puk posílá na zakázané uvolnění.

48:43

Kozlík zpracoval přihrávku od Jánoše a pálí na Zlatnického. Bílek je však mnohem rychlejší a zamířil do útoku. Snažil se vypálit, jenže bezúspěšně.

47:45

Procházka si dojel pro puk a nahrává Kašpárkovi. Kašpárek přihrál Hyklovi, jenže ten měl problém se zakončením. Procházka se ocitl sám před Zlatnickým, ale nezakončil.

46:30

Zmarzlák nahrál Kusakovi, který se však pere o kotouč s Tomiczkem. Tomiczek zamířil do akce, ale Kusak mu jeho radost kazí. Kusak od modré střílí na Halouzku a ten posílá kotouč ven.

44:14

Havířov právě vstřelil branku!

Kusak využil další chybu mezi rozehrávkou Ocelářů a zamířil do útoku. Nahrál DOMINIKU KOLATOVI a ten si našel prázdné místo v Halouzkově bráně. Asistence: Pavel Makovec

43:41

Belan vybojoval kotouč. Nahrává Horváthovi, který má však problém se dostat přes Oceláře. Ročák mu akci překazil a jde do útoku. Ne na dlouho. Kusak se opět dostal ke kotouči. Pálí na Halouzku a ten má puk mezi betony.

41:49

Havířov právě vstřelil branku!

Makovec využil špatné rozehrávky mezi Hyklem a Hrůzkem a okamžitě se dostal do útočného pásma. Přihrál Kusakovi a ten JAKUBOVI URBANČÍKOVI. Halouzka však nestihl zareagovat a hokejisté Havířova vedou s náskokem jednoho gólu.

41:47

Belan se dostal ke kotouči, jenže ne na dlouho. Procházka se velkou rychlostí dostal k puku. Nahrává Hlávkovi, ale ten měl problém se zakončením.

40:55

Kašpárek vybojoval kotouč od Petra Kubíčka a dostal se do útočného pásma. Pavlačka však využil chyby při rozehrávce a jde do akce. Pálí, ale Hykl střelbu kazí.

40:01

Začala třetí třetina.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:29

Havířov právě vstřelil branku!

Makovec skvěle odhadl situaci a zamířil do akce. Přihrál JANU MOŠKOŘOVI a ten byl sám před bránou a už jen zakončil. Asistence: Makovec

38:55

Urbančík se zmocnil kotouče od Reného Kubíčka. Bohužel Hykl je však obezřetný a jde do útoku. Puzoň se vrací a Halouzka skvěle vychytal jeho střelu.

38:15

Bílek se snažil vybojovat kotouč, ale tomu však nevyšlo. Pospíšil se ujal kotouče a míří vpřed. Zlatnický si však pohlídal nahrávání mezi nimi a Wlodara jde do útoku.

37:09

Hlávka se rozjel od modré přes celé útočné pásmo. Nahrává Hrůzkovi. Hrůzek pálí od modré a Zlatnický má kotouč v lapačce.

36:40

Procházka neuspěl na vhazování a do akce se spustil Horváth. Ten se však kotouče příliš nedržel a Hrůzek jde do protiakce. Wawrzkiewicz pálí, ale Zlatnický má vše pod kontrolou.

36:08

Hykl si teď po skvělé přihrávce Hrůzka našel místo před branou a prudce pálil. Trefil však pouze jen betony Zlatnického.

35:32

Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (Csabi – 2 min., příliš mnoho hráčů).

34:29

Třinec právě vstřelil branku!

Pospíšil skvěle využil špatné rozehrávky mezi Becherem a Urbančíkem a rozjel se vpřed. Przybyla se zmocnil nahrávky a od modré si našel DAWIDA WAWRZKIEWICZE. Ten si našel prázdné místo v horním levém rohu a zakončil.
Asistence: Petr Przybyla

34:10

Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Jánoš – 2 min., napadení).

34:09

Kozlík nahrává Kašpárkovi, ten Pospíšilovi. Pospíšil se snaží vypálil, ale Wlodara se pouštěl do další akce. Ta mu však nevyšla a tak má prostor zase Petrovský.

33:01

Kremnický nahrává Moškořovi. Ten byl sám před bránou, neměl však komu nahrát a tak se do akce pouští Andrle.

32:39

Urbančík se s Csabim rozjel do útoku. Urbančík pálí na Halouzku. Halouzka jeho šanci vyráží ven.

32:30

Hykl špatně rozehrál a Bílek jde znovu do akce. Nahrává Moškořovi, který však kotouč pouští a ten končí na zakázaném uvolnění.

32:10

Hrůzek nahrával Andrlemu, ten si však s kotoučem nedokázal poradit a Kolat se rozjel přímo do útoku. Bílek pálí na Halouzku, ten chytl kotouč do lapačky.

31:22

Petrovský přihrává Hyklovi, ten Hrůzkovi. Hrůzek střílí, ale jeho střelu posílá Becher mimo. Petrovský znovu rozjíždí útočnou formaci.

30:26

Tomiczek se po Hrůzkově přihrávce ocitl před Zlatnickým. Tomiczek pálí na Zlatnického, který má kotouč mezi betony a drží Havířov.

29:56

Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (Makovec – 2 min., hákování).

29:50

Petr Kubíček nahrává Renému Kubíčkovi. Ten nahrává Moškořovi, který byl sám před Halouzkou. Kozlík však je rychlejší a posílá puk pryč.

28:55

Puzoň se po přihrávce od Bechera od modré rozpřáhl a prudce zaútočil. Halouzka si však s natolik těžkou střelou poradil. Ocelářům se však nedaří vyhodit.

27:25

Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Andrle – 2 min., podrážení).

27:20

Petr Kubíček se zmocnil kotouče a jde do akce. Wawrzkiewicz však kolem něj nebezpečně kroužil a nakonec si puk vzal. Chtěl vystřelit, ale Puzoň jeho akci překazil.

26:33

Petrovský mohl vyhodit, jenže puk špatně zpracoval. Wlodara pálí, ale jeho pokus okamžitě kazí Andrle. Andrle jde dopředu. Wawrzkiewicz pálí, ale Zlatnický je připraven.

25:15

Przybyla vyhodil kotouč ven, ale Urbančík se okamžitě vrací. Pálí na třineckou bránu, ale mimo. Andrle se okamžitě pouští do akce a pálí od modré na Zlatnického. Ten o něm vůbec nevěděl, ale jeho střela jde mimo.

23:39

Makovec špatně zpracoval přihrávku. To však nevadí, protože Puzoň dobře odhadl situaci a pálí. Horváth pálí na Halouzku. Halouzka je připraven.

23:09

Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Petrovský – 2 min., napadení).

22:03

Třinec právě vstřelil branku!

Kašpárek si poradil s špatnou rozehrávkou mezi Bílkem a Puzoněm a rozjel se do útočného pásma. Přihrál PETROVI PRZYBYLOVI, který už jen zakončil.
Asistence: Kašpárek

21:26

Hlávka se probojoval ke kotouči a jde do akce. Horváth mu však jeho rychlost kazí a jde do obranného pásma Ocelářů Pálí, ale mimo. Petrovský se dostal ke kotouči a jde do akce.

20:01

Střídání v týmu HC Oceláři Třinec: ze hřiště odchází Nowak, přichází Zlatnický.

20:01

Začala druhá třetina.

20:00

První třetina skončila.

19:50

Wawrzkiewicz neuspěl na vhazování, ale Przybyla se okamžitě ujímá kotouče. Nahrává Andrlemu, ten Hlávkovi, ale Puzoň vyhazuje ven.

19:10

Střídání v týmu AZ RESIDOMO Havířov: ze hřiště odchází Zlatnický, přichází Nowak.

18:47

Kozlík přihrává Petrovskému. Petrovský měl s přihrávkou problémy, jenže Hrůzek je rychlý a kotouče se hravě ujal a pálí zprudka na bránu. Zlatnický je připraven.

18:22

Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (Wlodara – 2 min., hákování).

18:15

Hlávka špatně zpracoval přihrávku a Bílek se toho okamžitě chytá. Střílí, ale mimo. Kusak ještě doráží, ale Halouzka vyhazuje kotouč ven.

17:22

Urbančík se snažil o akci s Kusákem, ten však špatně zahrál a do akce jde Kašpárek. Kašpárek prudce pálí, ale jeho střela jde mimo. Moškoř rozjíždí další akci. Pálí na Halouzku a ten má kotouč pod kontrolou.

16:20

Andrle se ujal kotouče míří do akce. Tomiczek se zmocnil jeho přihrávky a snaží se vypálit. Ve střele mu však brání Makovec. Ten se ujímá puku a jde do útočného pásma.

15:21

Moškoř vyhrál buly. Becher nahrává Urbančíkovi. Urbančík pálí prudce na Halouzku, ten si však se střelou skvěle poradil.

14:40

Przybyla nahrává Kašpárkovi. Kašpárek však o kotouč přichází. Petrovský však dobře odhadl situaci a nenechá kotouč poslat ven. Petrovský střílí, ale mimo.

13:52

Andrle nahrává Przybylovi. Przybyla posílá přihrávku zpátky na Andrleho. Andrle od modré pálí, ale kotouč jde mimo dosah Zlatnického.

13:00

Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (Becher – 2 min., držení).

12:01

Pospíšilovi nevyšla přihrávka a Oceláři nevyužívají početní výhodu. Belan vyhazuje kotouč a nedává Ocelářům žádnou šanci.

11:40

Kozlík byl sám před bránou. Pálil zprudka od modré, jenže Kremnický situaci dobře vyhodnotil a posílá kotouč ven.

11:10

Puzoň se dostal ke kotouči a vyhazuje. Oceláři se však dostávají zpátky do útoku. Hrůzek však ztratil kotouč a Pavlačka vyhazuje puk do obranného pásma Ocelářů.

09:55

Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (Kolat – 2 min., hákování).

09:08

Havířov právě vstřelil branku!

Becher se dostal přes Hykla a nahrává Moškořovi. Moškoř byl rozjetý a šel dopředu, nahrál KEVINOVI HORVÁTHOVI a ten překonává Halouzku.
Asistence: Moškoř, Horváth.

09:05

Bílek se dostal přes Oceláře ke kotouči a rozjíždí další útok. To se mu však nedaří a Bujak se ujímá kotouče. Jde do útočného pásma, jenže Becher mu jeho šance kazí.

08:13

Petrovský byl teď ve skvělé pozici, nemohl však zakončit, protože Petr Kubíček byl rychlejší než on a jde do akce. Nahrává Urbančíkovi, ale přichází o kotouč. Ročák jde do akce.

07:16

Przybyla sice vyhrál vhazování, ale Bílek byl mnohem rychlejší a ujal se kotouče. Makovec nahrává Pavlačkovi, ten pálí, ale puk se jen odráží o mantinel.

06:24

Wawrzkiewicz bohužel prohrál boj o kotouč a do akce se řítí Pavlačka. Nemá však komu nahrát a Hlávka se ujímá kotouče a jde do útoku.

05:20

Belan se dostal ke kotouči, nahrává Moškořovi. Moškoř střílí, ale jeho střelba jde mimo. Kotouče se ujímá Petrovský a ten rozjíždí další třinecký útok. Nahrává Kozlíkovi. Kozlík pálí, ale Zlatnický má kotouč mezi betony.

04:04

Urbančík se probojoval ke kotouči a jde do útočného pásma, Jánoš však neměl problém s jeho akcí a kotouč přebírá. Hlávka vybojoval kotouč a pálí. Puk jde mimo, ale Oceláři to zkoušejí.

02:48

Pospíšil se dostal ke kotouči, nahrává Hlávkovi. Hlávka přihrává Pánkovi, ale ten o puk přichází a do akce jde Becher.

02:00

Šotkovský neudržel kotouč a Puzoň se ujímá puku, snaží se projít přes třineckou obranu, ale tento krok mu nevychází. Tomiczek pálí z ostra od modré čáry, ale kotouč jde mimo bránu.

00:50

Kremnický vybojoval kotouč a snaží se jít do útoku. Kozlík však perfektně odhadl situaci a kotouč drží ve svém útočném pásmu. Hrůzek pálí od modré, ale střela jde mimo Zlatnického.

00:01

Utkání právě začalo.
AZ Havířov
Dorostenci Havířova odehráli jedenácté kolo na domácím ledě proti Beranům. Na Berany však
nestačili a museli se smířit s porážkou 0:2. Sobotní utkání však patřilo pouze jim. V Porubě si vystřelili
výhru 3:0. Brankář Marek Slíž udržel pro Havířov čisté konto. V tabulce ELD jsou aktuálně na druhém
místě a na první dorostence Vítkovic ztrácí jen jeden bod.
Nejproduktivnější hráč: Kevin Horváth (8+4)
Brankářská jednička: Štěpán Zlatnický – 94,67%
HC Oceláři Třinec
Třinečtí dorostenci si v posledních dvou zápasech připsali dvě výhry. Brankářská jednička Matěj
Halouzka si připsal dvě čistá konta po sobě. Čtvrteční utkání se odehrávalo ve WERK ARENĚ. Oceláři
se utkali v zápase proti dorostencům Vsetína. Oceláři si vystřelili vítězství v podobě 5:0. Desáté kolo
odehráli na ledě Zlína. Svěřencům trenéra Muchy stačili k vítězství tři branky a čisté konto Matěje
Halouzky. V tabulce se nachází na pátém místě.
Nejproduktivnější hráč: Filip Hrůzek (5+11)
Brankářská jednička: Matěj Halouzka – 90%
Vítáme vás u on-line přenosu. Zápas třináctého kola extraligy dorostenců mezi Třincem a Havířovem začíná v 17:30.

HC Oceláři Třinec – AZ Havířov

2:5

konec (0:1, 2:1, 0:3)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 23. Przybyla (Kašpárek), 35. Wawrzkiewicz (Przybyla) – 10. Horváth (Moškoř, Becher), 40. Moškoř (Makovec), 42. Urbančík (Kusak, Makovec), 45. Kolat (Kusak), 53. Kubíček (Kolat)

HC Oceláři Třinec: Halouzka (Klimek) – Mošnička, Hykl, Andrle, Pospíšil, Ročák, Bujak, Hrůzek – Šutý, Šotkovský, Petrovský, Jánoš, Tomiczek, Przybyla, Wawrzkiewicz, Hlávka, Kašpárek, Pánek, Kozlík Procházka

AZ Havířov: Zlatnický (Nowak) – Wlodara, Bílek, Kremnický, Kubíček P., Puzoň, Zmarzlák, Kubíček R. – Belan, Pavlačka, Kubík, Moškoř, Makovec, Kolat, Becher, Urbančík, Csabi, Horváth, Kusak

Rozhodčí: Čahoj – Gančarčík, Bartek

Diváci: 123

Průběh zápasu
1. třetina
09:08 HAV 0:1 Horváth (Moškoř, Becher)
09:55 HAV 2 Kolat, hákování
13:00 HAV 2 Becher, držení
18:22 HAV 2 Wlodara, hákování
19:10 HAV -Nowak +Zlatnický (Střídání)
Po 1. třetině
2. třetina
20:01 TRI -Zlatnický +Nowak (Střídání)
22:03 TRI 1:1 Przybyla (Kašpárek)
23:09 TRI 2 Petrovský, napadení
27:25 TRI 2 Andrle, podrážení
29:56 HAV 2 Makovec, hákování
34:10 TRI 2 Jánoš, napadení
34:29 TRI 2:1 Wawrzkiewicz (Przybyla)
35:32 HAV 2 Csabi, příliš mnoho hráčů
39:29 HAV 2:2 Moškoř (Makovec)
Po 2. třetině
3. třetina
41:49 HAV 2:3 Urbančík (Kusak, Makovec)
44:14 HAV 2:4 Kolat (Kusak)
50:18 TRI 10 Hrůzek, zásah do nohou
TRI 2 Jánoš, podrážení
50:34 HAV 2 Zmarzlák, hrubost
50:34 TRI 2 Przybyla, hrubost
51:40 TRI 2 Petrovský, sekání
52:16 HAV 2:5 Kubíček (Kolat)
54:46 TRI 2 Kašpárek, pozdní dohrání
56:54 HAV 5+OK Csabi, zásah do hlavy nebo krku+zásah do hlavy nebo krku
59:45 TRI 5+OK Jánoš, hrubost
Konec