Menu

Fotbal

Italská Serie A

Brescia Calcio – ACF Fiorentina

0:0

konec (0:0)

21.10.2019, 21:00 • Stadio Mario Rigamonti, Brescia (ITA) • 8. kolo • Filip Lefenda

Tipsport: 3.97 3.78 1.96 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z tohoto zápasu je to vše. Děkujeme vám za pozornost a přejeme hezký zbytek večera, případně rovnou dobrou noc. (23:15:23)
V dalším kole se tým, jehož dres oblékají i čeští fotbalisté Matějů se Zmrhalem, představí na půdě zachraňujícího se Janova. Fiorentina bude naopak v domácím prostředí hostit římské Lazio.
Brescia remizovala vůbec poprvé v sezóně. V tabulce má po výsledku 0:0 sedm bodů a je patnáctá. Fiorentina je se dvanácti body na deváté pozici.
Držení míče: 44 % : 56 %.
Střely na branku: 1:6. Střely mimo: 2:4. Rohy: 6:9. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 10:16.
Zápas mezi Bresciou a Fiorentinou nakonec skončil bez branek, a tak si oba týmy připisují do tabulky Serie A po bodu. Největší vzrušení přinesl samotný úvod utkání, když se již ve čtvrté minutě radovali domácí z vedoucí trefy. Ta ale nebyla Ayému po dlouhém zkoumání videa uznána. Následně se rodily zajímavé příležitosti na obou stranách, přičemž po změně stran postupně rostl tlak Fiorentiny. Favorit si ale v pondělí nesčetněkrát vylámal zuby na pozorném Joronenovi, a tak čtvrtou výhru v řadě i přes dominanci na hrací ploše nezískal.

90+8

Konec zápasu.

90+7

90+7. Castrovilli v poslední šanci utkání neuspěl.

90+7

Castrovilli se mohl stát hrdinou, když se před hranicí malého vápna dostal k odraženému míči. Ten ale v pádu napálil pouze do před sebou stojícího protihráče, od něhož šel balon do zámezí!

90+7

Balon u Joronena. Ten jej z rukou odkopne daleko od své svatyně.

90+6

Brescia nedokáže udržet na delší dobu míč. Vypadá to, že domácí budou do posledních vteřin bránit bezbrankovou remízu, se kterou budou spokojeni.

90+5

Jeho rozehrávka se Pulgarovi vůbec nepovedla. Přesto hosté po chvíli opět vybojovali balon.

90+4

Zdlouhavé obléhání domácího vápna končí dalším rohem pro Fiorentinu.

90+3

Badelj zajel do Sabelliho, rozhodčí Calvarese píská faul. A Joronen si dává s rozehrávkou docela načas.

90+2

Brescia zahrávala standardku. Tonali poslal do vápna Fiorentiny prudký centr, ten ale doletěl jen do rukavic Drągowského.

90+1

Po rohovém kopu se ke střele dostal střídající Boateng, rána mu ale vůbec nesedla, a tak se po zemi pomalu dokutálela k Joronenovi.

90+1

Nastavovat se bude sedm minut nad rámec řádné hrací doby!

90+1

A zatím se jí to daří pouze za cenu dalšího rohového kopu.

90

Cistana je za postranní čárou, Brescia se musí bránit v deseti.

89

Fiorentina má k dispozici autové vhazování na polovině soupeře. Aktuálně se však nehraje, neboť v pokutovém území leží Cistana, jenž si žádá ošetření.

Brescia Calcio – ACF Fiorentina

0:0

konec (0:0)

Zpět na online

Karty:   53. Pulgar (FIO), 66. Chiesa (FIO), 77. Ribéry (FIO)

Držení míče: 44 % : 56 %.
Střely na branku: 1:6. Střely mimo: 2:4. Rohy: 6:9. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 10:16.

Brescia Calcio: Joronen – Sabelli, Cistana, Chancellor, Matějů – Bisoli (C), Tonali, Dessena (55. Špalek) – Rômulo (78. Zmrhal) – Al. Donnarumma (46. Balotelli), Ayé.
Náhradníci: Alfonso – Balotelli, Gastaldello, Matri, Morosini, Semprini, Špalek, Zmrhal.

ACF Fiorentina: Drągowski – Milenković, Pezzella (C), M. Cáceres – Lirola (79. Sottil), Pulgar, Badelj, Castrovilli, Dalbert – Chiesa (68. Vlahović), Ribéry (88. K-P. Boateng).
Náhradníci: Terracciano – Benassi, K-P. Boateng, Ceccherini, Cristóforo, R. Ghezzal, Ranieri, Sottil, Venuti, Vlahović, Żurkowski, Pedro.

Rozhodčí: Calvarese G. (ITA)