Menu

Fotbal

Liga mistryň

SK Slavia Praha – Arsenal FC

2:5

konec (0:3)

16.10.2019, 18:30 • Sinobo Stadium (Praha) • Vít Trubička (@VtTrubika)

Tipsport: 9.19 5.7 1.29 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je pro dnešek odsud ze Sinobo Stadium vše. Přeji vám hezký zbytek večera a někdy příště u dalších online přenosů na počtenou! (20:25:46)
Střely na branku: 6:8. Střely mimo: 4:6. Rohy: 5:7. Ofsajdy: 1:5. Fauly: 16:7.
Druhá půle už byla o něco vyrovnanější. Již na jejím počátku Slávistky zatlačily svého soupeře, přesto se musely vyrovnat s další trefou Arsenalu. Poté však získaly postupně herní převahu, a byť inkasovaly ještě jeden gól z penalty, dvakrát se prosadily. Přesto do odvety vstupuje Arsenal s celkem jasným náskokem.

90+3

Konec zápasu.

90+2

Slávistky ještě v posledních chvílích kombinují na středu pole.

90+1

V nastaveném čase se Arsenal drží v útoku a pokouší se ještě navýšit skóre. To se ale příliš nedaří.

90

Druhý poločas bude nastaven o dvě minuty.

88

88. PERSSONOVÁ - 2:5

88

Slavia právě vstřelila branku!
Pokus o kontaktní gól Slavii vychází! Odraženou střelu dopravila rychle zpět do branky MIA PERSSONOVÁ a snižuje tak jen na rozdíl třech branek!

85

Tuhý boj o míč jej vrátil do rukou Lukášové. Ta neváhala ani nejmenší okamžik a vzápětí jej poslala opět na střed hřiště. Zde dokonce nasdila Khýrová jesle Mitchellové, souběžně ale poslala míč mimo hrací plochu a to umožnilo kontr Arsenalu.

83

Sešívané fotbalistky rozehrávají od vlastní branky. V tom si počínaly úspěšně. tedy až do chvíle, kdy jim sudí Antoniouová odpískala nedovolený zákrok a rozehrávalo se proti Lukášové.

81

Odkop gólmanky Arsenalu neudržel příliš dlouho míč mimo polovinu londýnského týmu. Slávistky tak stále bojují o další vstřelenou branku.

79

Slavia pokračuje ve své útočné hře proti brance Arsenalu. Přesto ji obrana Kanonýrek nedovolí víc než musí a ač se Slávistky i dostanou ke střele, neohrozí s ní Peyraud-Magninovou nijak zásadně.

78

Nějakou chvíli se Slavia opět držela v útočné oblasti. Šanci sešívaných ale ukončila svým zákrokem gólmanka Peyraud-Magninová. Nutno ovšem říct, že ten nepřinesl brankářce Arsenalu příliš velké množství práce.

77

Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Franny Černá, přichází Denisa Veselá.
Střídání v týmu Arsenal FC: ze hřiště odchází Vivianne Miedemaová, přichází Jill Roordová.

76

To ale neplatí o chvilku později, kdy se Slávistiky znovu dostaly k rohovému kopu. Ten ale srazila sama hráčka Arsenalu mimo hřiště.

75

Lukášová v akci podruhé! Tentokrát sama odebrala míč od nohou Vivenne Miedemaové, přesto se stále hráčky Arsenalu drží na hranici velkého vápna.

73

Důležitý obranný zákrok v podání Deneishy Blackwoodové, která zkřižila cestu pronikající Miedemaové a posunutím míče na Lukášovou umožnila následný odkop a zmírnění tlaku na branku sešívaných.

72

Na dnešní duel si sem na Sinobo Stadium našlo cestu hned 5248 fanoušků, které neodradil ani takhle nepříznivý stav a stále vytrvale podporují Slavii.

SK Slavia Praha – Arsenal FC

2:5

konec (0:3)

Zpět na online

Branky: 70. Svitková, 88. Perssonová – 24. Miedemaová, 26. Miedemaová, 39. Miedemaová, 52. Miedemaová, 58. Littleová (pen.)

Karty:   57. Perssonová (SLA) – 38. McCabeová (ARS)

Střely na branku: 6:8. Střely mimo: 4:6. Rohy: 5:7. Ofsajdy: 1:5. Fauly: 16:7.

SK Slavia Praha: Lukášová – Blackwoodová, Pincová, Necidová, Jarchovská – Bartovičová (C) – Perssonová, Svitková – Szewieczková (60. Khýrová), Černá (77. Veselá), Divišová
Náhradníci: Votíková – Sedláčková, Khýrová, Veselá, Dědinová, Krejčiříková, Žemberyová.

Arsenal FC: Peyraud-Magninová – Evansová, Williamsonová (67. Quinnová), Beattieová, McCabeová (67. Mitchellová) – Nobbsová, Wältiová, Littleová (C) – van de Donková, Miedemaová (77. Roordová), Meadová.
Náhradníci: Zinsbergerová – Vejeová, Mitchellová, Roordová, Quinnová, Fillsová.

Rozhodčí: Eleni Antoniouová – Chrysoula Kourompyliaová, Maria Detsiová – Alexandra Deligianniová (všechny GRE)

Diváci: 5248

Odveta: Arsenal - Slavia 8:0