Menu

Fotbal

Kvalifikace ME

Bulharsko – Anglie

0:6

konec (0:4)

14.10.2019, 20:45 • Stadion Vasil Levski (Sofia) • Skupina A • David Suchý

Tipsport: 13.5 6.58 1.25 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90

Druhý poločas bude nastaven o dvě minuty.

85

85. Harry KANE - 0:6

85

Anglie právě vstřelila branku!
HARRY KANE se přeci jenom dočkal! Ani tentokráte si bulharská obrana nepočínala vůbec dobře, naopak jeden z hráčů chyboval, k balónu se tak dostal již zmiňovaný HARRY KANE. Hostující útočník nasadil Terzijevovi jesličky, načež bezpečným způsobem uklidil míč za brankáře Ivanova.

82

Co scházelo! Svůj první dnešní gól si mohl připsat také Kane, který převzal nahrávku od Hendersona, avšak poté napálil pouze vzdálenější brankovou konstrukci.

76

Střídání v týmu Anglie: ze hřiště odchází Marcus Rashford, přichází Callum Wilson.
Střídání v týmu Bulharsko: ze hřiště odchází Wanderson, přichází Kristijan Malinov.

73

Střídání v týmu Anglie: ze hřiště odchází Ross Barkley, přichází Mason Mount.
Střídání v týmu Anglie: ze hřiště odchází Raheem Sterling, přichází Jadon Sancho.

69

69. Raheem STERLING - 0:5

69

Anglie právě vstřelila branku!
Tak přeci jenom tady máme pátý zásah Anglie! Hostující reprezentace podnikla další bleskurychlý protiútok, přičemž si další asistenci připisuje forvard Harry Kane, který i tentokráte dokázal načasovat kolmici na RAHEEMA STERLINGA, jenž sám před brankářem zamířil podél Ivanova.

68

Střídání v týmu Bulharsko: ze hřiště odchází Ismail Isa, přichází Galin Ivanov.

64

Anglii zřejmě došel střelecký prach! Tentokráte se sám před brankářem zjevil Kane, který měl hodně času, avšak i přesto trefil pouze domácího brankáře.

59

59. Ilijev podržel svůj celek.

59

Další šance pro Anglii! Rashford ještě celou akci vyšperkoval nahrávkou na vedle stojícího Sterlinga, jehož zakončení vykopl domácí brankář Ivanov.

53

Angličané najednou podnikli rychlý protiútok. Kane si počkal na náběh Rashforda, pod kterého skočil Ivanov. Následná Sterlingova dorážka putovala vedle.

46

Střídání v týmu Bulharsko: ze hřiště odchází Georgi Sarmov, přichází Božidar Krajev.

45+4

45+4. Raheem STERLING - 0:4

45+4

Anglie právě vstřelila branku!
V nastaveném čase přichází čtvrtý zásah Anglie! Bulharsko sice předvedlo sympatickou kombinaci, jenomže mnohem efektivnější byla k vidění na opačné straně. Trippierovi se povedlo načasovat nahrávku pro Kanea, který si ještě posléze všiml lépe postaveného RAHEEMA STERLINGA, jenž měl před sebou prázdnou svatyni.

45+1

První poločas bude nastaven o šest minut.

44

Domácí fanoušci zřejmě pokračují s nepřiměřeným fanděním, sudí tak celou situaci řeší u postranní lajny.

32

32. Ross BARKLEY - 0:3

32

Anglie právě vstřelila branku!
Třetí přesná trefa na sebe nenechaal dlouho čekat! Kane se zjevil v hodně nezvyklé pozici, přičemž se sám pokusil o centr do pokutového území. Ten byl natolik dobrý, že směřoval přesně na hlavu ROSSE BARKLEYHO, jehož hlavička putovala mimo dosah brankáře Ivanova, který si na míč ještě trochu sáhl.

20

20. Ross BARKLEY - 0:2

20

Anglie právě vstřelila branku!
Zničehonic tady máme druhou branku zápasu! Bulharsko se dostalo pod velký tlak, což vedlo k naprosto famózní kombinaci soupeře. Sterling si na hranici pokutového území narazil s Kanem, načež se dostal do menšího úhlu, ze kterého ještě nahrával na zadní tyč, kde měl velice snadnou práci kolega ROSS BARKLEY.

7

7. Marcus RASHFORD - 0:1

7

Anglie právě vstřelila branku!
Na první branku tohoto zápasu jsme nemuseli dlouho čekat! Angličané se v poklidu dostali k pokutovému území, kde to senzačním způsobem provedl MARCUS RASHFORD. Hostující křídelník posadil na zadek jednoho z protihráčů, načež fantastickou ránou zamířil přesně ke vzdálenější konstrukci branky.

4

Žlutou kartu dostává Jordan Henderson (Anglie).

Bulharsko – Anglie

0:6

konec (0:4)

Zpět na online

Branky: 7. Rashford (Barkley), 20. Barkley (Sterling), 32. Barkley (Kane), 45+4. Sterling (Kane), 69. Sterling (Kane), 85. Kane

Karty:   4. J. Henderson (ENG)

Držení míče: 32 % : 68 %.
Střely na branku: 2:13. Střely mimo: 3:4. Rohy: 2:2. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 6:10.

Bulharsko: P. Ilijev – Pašov, Terziev, Hadžijev, Zanev – Despodov – I. Popov (C), Sarmov (46. Krajev), Kostadinov, Wanderson (76. Malinov) – Isa (68. G. Ivanov).
Náhradníci: Mihajlov, Ch. Ivanov – K. Dimitrov, Goranov, G. Ivanov, Karagaren, Lozev, Krajev, Malinov, Marcelinho, Nedjalkov, Slavčev.

Anglie: Pickford – Trippier, Mings, Maguire, Chilwell – J. Henderson, Barkley (73. Mount), Winks – Rashford (76. C. Wilson), Kane (C), Sterling (73. Sancho).
Náhradníci: D. Henderson, Pope – T. Abraham, Alexander-Arnold, Joe Gomez, M. Keane, Mount, Sancho, Rice, Tomori, C. Wilson.

Rozhodčí: Bebek – Pataki, Zobenica (všichni Chorvatsko)