Menu

Futsal

Liga mistrů

Sparta Praha – Rekord Bielsko-Biała

4:1

konec (2:0)

13.10.2019, 20:00 • UNYP Arena, Praha • Libor Kokoška

Tipsport: 1.2 7.0 8.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

39:46

Sparta právě vstřelila branku!
TOMÁŠ DRAHOVSKÝ využil sražené střely Oleksandra Bondara, vybojoval míč a zakončením přes polovinu hřiště potvrzuje postup Sparty do další fáze Ligy mistrů!

31:56

Rekord Bielsko-Biała to zkusí bez brankáře!

24:49

Sparta právě vstřelila branku!
Tak to byla parádní trefa! Brazilec AMADEU se kousek za hranicí polského vápna napřáhl k parádní dělové ráně k tyči, která skončila až za zády zkušeného gólmana Bartłomieje Nawrata. Sparta jde opět do dvoubrankového vedení.

21:12

Oleksandr Bondar na polovině hřiště tvrdě zajel do Tomáše Drahovského, první akumulovaný faul pro Rekord, rozhodčí mu za to nekompromisně udělil žlutou kartu.

20:38

Rekord právě vstřelil branku!
Tak tohle je nepříjemný moment pro Spartu! OLEKSANDR BONDAR se napřáhl k dobré střele zpoza vápna, jeho střelecký pokus zřejmě překvapil Ondřeje Vahalu, který na míč nakonec nedokázal zareagovat.

16:48

Artur Popławski byl v souboji o míč pozdě a na polovině hřiště stáhl k zemi unikajícího Kristijana Grbešu. Tohle je už pátý akumulovaný faul pro polského mistra, při každém dalším bude Sparta zahrávat desetimetrový kop.

08:54

Sparta právě vstřelila branku!
Fanoušci Sparty jsou v euforii! Tomáš Drahovský po střele od Brazilce Amadea poslal odražený míč pod sebe na nabíhajícího MICHALA SEIDLERA, který parádním zakončením z první k tyči posílá Spartu už do dvoubrankového vedení!

01:29

Sparta právě vstřelila branku!
Tak to je opravdu rychlý gól pro Spartu! Centr z rohu našel kousek za hranicí hostujícího vápna volného KRISTIJANA GRBEŠU, sparťanský střelec parádním zakončením z voleje pod břevno polské branky skóroval.

Sparta Praha – Rekord Bielsko-Biała

4:1

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 2. Grbeša, 9. Seidler, 25. Amadeu, 40. Drahovský – 21. Bondar

Karty:   22. Bondar (BIE)

Sparta Praha: Vahala (Gerčák, Plecitý) – Kocič, Novak, Wilde, Grbeša, Rick, Brahimi, Amadeu, Seidler, Drahovský, Křivánek,, Hora

Rekord Bielsko-Biała: Nawrat (Iwanek) – Popławski, Budniak, Marek, Bondar, Kubik, Pietyra, Surmiak, Dudek, Gasior, Viana, Korpela, Janovský

Rozhodčí: Alejandro Martinez Flores (ESP), David Grøndal Nissen (DEN), Ibrahim El Jilali (NED)

Diváci: 850