Menu

Fotbal

Česká fotbalová liga (B)

SK Zápy – Slovan Liberec B

2:0

konec (0:0)

13.10.2019, 15:30 • 10. kolo • Denisa Józsová

Tipsport: 1.55 4.1 3.84 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90

Střídání v týmu SK Zápy: ze hřiště odchází Bruno Palmeria, přichází Lukáš Koutenský.

85

Střídání v týmu SK Zápy: ze hřiště odchází Josef Eliáš, přichází Mike Koumba.

80

Střídání v týmu SK Zápy: ze hřiště odchází Tomáš Matějka, přichází Matyáš Kubů.

78

Konečně pořádná střela na straně Severočechů! Dominik Gembický pálil z hranice šestnáctky a jeho rána nadělala Soukupovi problémy. Tem ji přesto vyrazil na rohový kop.

69

Střídání v týmu SK Zápy: ze hřiště odchází Pavel Hašek, přichází Radek Skuhravý.

68

Střídání v týmu FC Slovan Liberec B: ze hřiště odchází Yiseok Kim, přichází Marek Šíma.

64

Zápy měly k dispozici standardní situaci. Jiří Duben se znovu dostal k hlavičce, když vyskočil nejvýše, jenže znovu se netrefil mezi tři tyče. Už mohl mít na svém kontě dva góly...

61

61. KOUTENSKÝ - 2:0

61

Zápy právě vstřelily branku!
Ten navíc střílí druhou branku a dělá velký krok za třemi body! Po rychlé akci přišel centr do šestnáctky, kde se s trochu štěstí dostal k hlavičce LUKÁŠ KOUTENSKÝ, jehož skákavý pokus zapadl k tyči! Vliegen jen zůstal stát.

57

A velká šance na domácí straně, jak odskočit do dvougólového vedení! Na standardku si totiž nejvýše vyskočil Jiří Duben, jenže jeho hlavička bránu minula o několik desítek centimetrů.

51

Severočeši se snažili odpovědět hned z další akce! Do šestnáctky totiž přišel centr, který někdo jemně lízl hlavičkou, ovšem střela trefila jen tyčku! Alespoň to tak vypadalo.

49

49. ELIÁŠ - 1:0

49

Zápy právě vstřelily branku!
Konečně vidíme první branku utkání a střílí ji domácí tým! JOSEF ELIÁŠ dostal krásnou přihrávku za obranu a střelou nedal gólmanovi hostí ani tu nejmenší šanci! Liberec bude muset přidat, jestli si chce odvézt nějaké body.

46

Střídání v týmu SK Zápy: ze hřiště odchází Milan Matoušek, přichází Duval Nzembi.

Další poločas začne přibližně v 16:31.

42

Soukup v první těžkém zákroku! Po střele totiž vyrazil míč jen před sebe, kde přišla dorážka, avšak domácí gólman stačil střelci snížit úhel, a ten ho už nedokázal propálit!

38

Krásný dlouhý aut v podání Vojtěcha Hrona! Ten přeletěl obránce hostí a Tomáš Matějka mohl běžet vstříc gólmanovi. Nejdříve by si však musel lépe zpracovat balón.

32

Jenže nyní obrana hostí propadla a byla z toho obrovská šance pro Zápy! Na centr si totiž v pokutovém území jako jediný naskočil Petr Putz, jehož fantastickým zákrokem vychytal Vliegen.

8

Obrovská šance na straně Záp, které právě mohly vést o jednu branku! Parádní centr ze standardní situace se snesl přesně na hlavu domácího hráče, kteří přeskočil svého soupeře. Mířil na zadní tyč, překonal gólmana, ovšem mířil těsně vedle!

SK Zápy – Slovan Liberec B

2:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 49. Eliáš, 61. Koutenský

SK Zápy: Soukup – Hašek (69. Skuhravý), Duben, Pávek, Hron, Matoušek (46. Nzembi), Jelínek (K), Putz, Koutenský (90. Palmeria), Eliáš (85. Koumba), Matějka (80. Kubů).
Náhradníci: Doležal, Skuhravý, Kubů, Koumba, Palmeria, Nzembi.

Slovan Liberec B: Vliegen – Blažek, Vrabec, Baláž (K), Kim (68. Šíma), Yu, Dvořák, Šulc, Michal, Gembický, Beran.
Náhradníci: Gabko, Petr, Šíma, Kratochvíl, Daněk, Aussi, Hnízdil.

Rozhodčí: Melničuk – Hányš, Šmat