Menu

Fotbal

Mezinárodní přípravné zápasy

Kolumbie A – Chile

0:0

konec (0:0)

12.10.2019, 18:00 • Estadio José Rico Pérez (Alicante) • Gerard Filip

To je z mé strany vše, děkuji vám za pozornost a u dalšího utkání, na viděnou. (19:58:49)
Držení míče: 44 % : 56 %.
Střely na branku: 6:0. Střely mimo: 4:1. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 14:27.
Je konec. Kolumbie měla od začátku navrch, jenomže nedokázali prostřelit brankáře Brava. Chilané si za celý zápas vystřelili pouze jednou, což když se podíváme na sestavy, je poměrně šokující. Utkání po celou doprovázela vynikající atmosféra, bohužel to žádnému klubu nepomohlo. Hráčem utkání byl zvolen brankář Chile Claudio Bravo.

90+3

Konec zápasu.

90+2

Střídání v týmu Chile: ze hřiště odchází Vidal, přichází Pavez.

90+1

Rozhodčí nastavuje tři minuty!

90

Barrios si vsítil málem vlastní gól. Kolumbijský záložník, se rozhodl o přihrávku na brankáře Ospinu, místo klidného pasu však zapotil brankáře a málem z toho byla vlastní branka.

89

Medina si nepohlídal svou pozici a v té nejhorší chvíli, se vystavil ofsajdovému postavení.

88

Střídání v týmu Chile: ze hřiště odchází Sanchez, přichází Mora Aliaga.

87

Nepadne! Kop na sebe vzal Baeza, který místo centru zvolil přímou střelu na bránu, míč se však k Ospinovi vůbec nedostal.

86

Alexis Sanchéz ještě vybojoval pro svůj celek přímý kop! Padne vítězná branka?

84

84. Dělovka Lermy letěla do středu brány, kde stál připravený Bravo

84

Lerma se skvěle uvolnil a našel si výtečné místo pro zakončení, jenomže on si míč nezastavil a rovnou vypálil na bránu. Míč ale s přehledem vychytal Bravo.

83

Žlutou kartu dostává Rubio (Chile).

82

Chilané začínají opět od obrany, to se ale domácím divákům nelíbí, neboť zdržují hru.

80

Běží nám závěrečná desetiminutovka, uvidíme zda se domácí opravdu dočkají vedoucí branky, nebo nastane překvapení ze strany Chile.

78

Žlutou kartu dostává Isla (Chile).

76

Kolumbijci rozjeli rychlou akci po levé straně, avšak ta byla ihned ukončena, protože se čerstvý Díaz nacházel v ofsajdovém postavení.

75

Střídání v týmu Kolumbie: ze hřiště odchází Muriel, přichází Díaz.

74

Kolumbie je jasně lepší, dokazují to i statistiky. Chilané si za dnešní zápas podstatě nic nevytvořili a pouze se brání. Hrdinou je momentálně Claudio Bravo.

73

Statistika střel: 12-1 (na bránu 5-0)

72

Žlutou kartu dostává Vidal (Chile).

71

Domácí fanoušci ženou své borce dopředu, závěr utkání bude opravdu vyhrocený, uvidíme kdo se nakonec bude radovat z vítězství.

69

Střídání v týmu Chile: ze hřiště odchází Pinares, přichází Baeza.

67

Atmosféra je na stadionu opravdu výtečná. To nyní domácím pomohlo k vybojování dalšího přímého kopu, ke gólu již ale ne!

66

Kolumbie začala opět tlačit! Hráči rozehrávali přímý kop. Míč se dostal až do brankoviště, kde se o mnohočetné zakončení snažil Mina, ovšem obrana mu nic nedovolila.

64

Muriel se prosmýkl kolem dvou obránců Chile, následně ještě dokázal z těžké pozice vystřelit. Střelu ale pokryl dnes skvělý Bravo.

62

Kolumbie si vzápětí vytvořila až dva rohové kopy, ani jeden však gólový nebyl. Největší šanci měl čerstvý Lerma, jeho hlavička ale směřoval těsně vedle.

60

Střídání v týmu Kolumbie: ze hřiště odchází Martínez, přichází Lerma.

59

Chilané zahrávali rohový kop, který putoval do středu vápna. K míči se nedostal žádný z hostů, neboť ho jako první vyboxoval brankář Ospina.

57

Střídání v týmu Chile: ze hřiště odchází Orellana, přichází Rubio.

55

Druhý poločas je zatím takový neslaný, nemastný. Ani jeden z týmů si nedokázal nic vytvořit, tak uvidíme jak v následujících minutách.

53

Střídání v týmu Chile: ze hřiště odchází Parot, přichází Opazo.

52

Kolumbie se ihned pokoušela dostat do vedení, obrana Chilanů však funguje bravurně.

50

Žlutou kartu dostává Morelos (Kolumbie).

49

Cuadrado byl zfaulován v brankovišti Chile a bez debat, toto měla být penalta!! Rozhodčí ji však nepískl a rozčílení ze strany Kolumbie je znát.

48

Cuadrado mohl svou tečí posunout míč na Martíneze, ten se ale neohlížel za sebe a ukončil tak nadějnou akci Kolumbie.

46

Začal druhý poločas.
Druhý poločas začne přibližně v 19:05.
První poločas je u konce. Branka k vidění bohužel nebyla. Od začátku to jsou spíše Kolumbijci, kteří utkání diktují. Právě oni si dokázali vytvořit tři velké situace, všechny však vychytal brankář Claudio Bravo. Chilané se též o něco pokoušeli, brankáře Ospinu ale zatím nijak neotestovali.

45+1

První poločas skončil.

45

Rozhodčí nastavuje jednu minutu!

44

Před koncem poločasu, začali poměrně aktivně hrát i hráči Chile. Uvidíme zda jim to zůstane i do začátku druhé části.

43

Žlutou kartu dostává Parot (Chile).

41

Pomalu, ale jistě se nám blíží konec první části. Stále jsme však neviděli úvodní branku. Nejblíže k ní byli domácí hráči, v brance ale úřadoval Bravo.

39

Moreno se vrhl do úniku po pravé straně, to bylo ale celé co nám ukázal. Ihned k němu přiběhl obránce Vegas, který souboj lehce vyhrál.

37

Domácí diváci nejsou spokojeni s výroky hlavního sudího. Jeden z kolumbijských hráčů byl opětovně zfaulován, rozhodčí však faul vůbec nepískl.

35

Tempo hry se opět o něco málo zklidnilo. Sledujeme spíše kombinační hru domácích na vlastní polovině. Uvidíme zda se dočkáme nějaké branky do konce první části.

33

Zatím je to Kolumbie, která si se svým soupeřem dělá co chce. Nyní se o test brankáře pokusil Morelos, Bravo byl ale připraven.

32

Další přímý kop domácích putoval do středu vápna. Do hlavičky se nebál vložit Barrios, Bravo však jeho pokus hladce pokryl.

31

Cuadrado zřejmě není u Chilanů oblíbený. Nyní se v klidu dostal do výtečné pozice, následně ho však zezadu podrazil Orellana, ovšem ani on kartu nedostává.

29

Martínez se s míčem dostal až na samotnou hranici malého vápna, tam se však nešťastně zamotal a zkazil tak tutovou šanci svého týmu.

28

Zde mohla být i žlutá karta! Arturo Vidal velmi tvrdě podrazil Morena, kartu za to ale nedostal!!

27

Nedokáží. Míč se svezl po hlavičce Yerryho Miny, to bylo ale tak vše. Míč následně putoval nad a brankář Bravo nemusel ani zasahovat.

26

Martínez byl sražen k zemi, a to na úplné hranici brankoviště. Kolumbie tak dostává šanci na úvodní branku. Dokáží to proměnit ?

25

Utkání se nám od střídání poměrně zpomalilo. Domácí se snaží kombinovat na středu hřiště a pomalými přihrávkami obklopit brankoviště Chile.

23

Na obou stranách již došlo k brzkému střídání, a to kvůli srážce v brankovišti Chile. Medel se v souboji nechtěně srazil s Zapatou, oba hráči tak museli pryč.

22

Střídání v týmu Kolumbie: ze hřiště odchází Zapata, přichází Morelos.

21

Střídání v týmu Chile: ze hřiště odchází Medel, přichází Vegas.

20

20. Ani Zapata si na zkušeného Chilana nepřišel

20

Další velká šance Kolumbie! Opět se nám skóre nemění. Zapata se dostal do výtečné pozice pro střelu, konkrétně zpoza malého vápna, Bravo však proti střele znovu vyzrál.

19

Hosté si moc dlouho míč neužili. I přesto, že se hráči vydali do protiútoku, na středu hřiště již byli bez něj.

18

Domácí měli výhodu autového vhazování v blízkosti brankoviště hostů, Cuadrado ale nedokázal přes obranu projít, v moci jsou tak Chilané.

16

16. Bravo si poradil se zakončením Cuadrada

16

První velká šance! Cuadrado ukázal, jak rychlé nohy má a všem hráčům v červeném dokázal náramně utéct. Jeho následné zakončení zpoza malého vápna však vyrazil Bravo.

14

Vidal se pokoušel o přihrávku do běhu, na kterou mu sbíhal Isla. Přihrávka však na něj byla příliš rychlá, následuje odkop od brány.

12

Domácí jsou zatím aktivnější. Nyní byla k vidění dobrá točená přihrávka na volného Muriela, ovšem obránce Medel situaci zřejmě očekával a skvěle ji přečetl.

11

Tentokrát to byl Zapata, který hledal skulinku v hostující obraně, ta se však žádná nenašla a o míč vzápětí přišel.

9

Chile mělo k dispozici první rohový kop tohoto utkání. Míč putoval na zadní tyč, kde se o hlavičku pokoušel Parot. Míč mu však prolétl pouze kolem hlavy.

8

Moreno hledal svým pasem Martíneze, ten ale zareagoval příliš pozdě, následuje tak autové vhazování.

7

Chilané se rozhodli o klidnou hru z obrany. Do hry dokonce zapojili i brankáře Brava, uvidíme co nám přinesou následující minuty.

5

Na stadionu sice není vyprodáno, ale panuje zde opravdu úžasná atmosféra, kterou tvoří domácí diváci svými trubkami a hlasitými pokřiky.

4

K vidění máme první faul. Díaz zbytečně zazmatkoval a nedovoleně odebral míč jednomu z obránců Kolumbie. Domácí si tak kopnou volný kop.

3

Vzápětí na to, do protiútoku pronikli hosté, ovšem ani zde se velká šance neděla.

2

Domácí se pokoušeli proběhnout po pravé straně, ovšem Cuadrado na Maripána nevyzrál.

1

O úvodní výkop se postarali hráči Kolumbie, kteří místo nákopu dopředu zvolili přihrávku na brankáře, ten tak může založit první útok domácího celku.

1

Utkání právě začalo.
Hráči obou týmů již přicházejí na hřiště. Kolumbie nastupuje v žlutých dresech, zatímco Chile v dresech červených.
Úvodní sestavy:

Kolumbie: Ospina – Medina, Sánchez, Mina, Tesillo – Moreno, Barrios, Cuadrado – Martínez, Zapata, Muriel
Náhradníci: Murillo – Orejuela, Morelos, Vargas, Díaz, Uribe, Lerma, Mojica, Ibarguen, Lucumí, Quintana, Sinisterra, Chaux

Chile: Bravo – Medel, Maripán, Díaz – Isla, Vidal, Pulgar, Pinares, Parot – Sánchez, Orellana
Náhradníci: Arias – Opazo, Pavez, Bravo, Albornoz, Vegas, Castro, Collao, Mora, Baeza, Rubio, Meneses, Sierralta

Rozhodčí: J. Barcelo – A. Parody, S. Tuttifrutti.
Dobrý den všem fanouškům a fanynkám fotbalu! Dnes se podíváme na přátelské utkání mezi Kolumbií – Chile. Dle kurzů, je favoritem Kolumbijský tým, který má o něco málo lepší formu než Chile. Na obou stranách to ale není žádná sláva. Chile je již čtyři zápasy bez výhry, tudíž mají dnes co napravovat. Kolumbii se též moc nedaří. Po červnových dvou výhra z ničeho nic upadla forma a hráči také čekají tři zápasy na výhru. Poslední vzájemný zápas byl odehrán 29.6.2019. Vítězně z něj vyšli hráči Chile, a to po výhře 1:0. Uvidíme, kdo se bude dnes na Estadio José Rico Pérez radovat. Výkop je stanoven na 18:00.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

Kolumbie A – Chile

0:0

konec (0:0)

Zpět na online

Karty:   50. Morelos (CLM) – 43. Parot (CLE), 72. Vidal (CLE), 78. Isla (CLE), 83. Rubio (CLE)

Držení míče: 44 % : 56 %.
Střely na branku: 6:0. Střely mimo: 4:1. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 14:27.

Kolumbie A: Ospina – Medina, Sánchez, Mina, Tesillo – Moreno, Barrios, Cuadrado – Martínez (60. Lerma), Zapata (22. Morelos), Muriel (75. Díaz)
Náhradníci: Murillo – Orejuela, Morelos, Vargas, Díaz, Uribe, Lerma, Mojica, Ibarguen, Lucumí, Quintana, Sinisterra, Chaux

Chile: Bravo – Medel (21. Vegas), Maripán, Díaz – Isla, Vidal (90+2. Pavez), Pulgar, Pinares (69. Baeza), Parot (53. Opazo)– Sánchez (88. Mora Aliaga), Orellana (57. Rubio)
Náhradníci: Arias – Opazo, Pavez, Bravo, Albornoz, Vegas, Castro, Collao, Mora, Baeza, Rubio, Meneses, Sierralta

Rozhodčí: J. Barcelo – A. Parody, S. Tuttifrutti