Menu

Fotbal

Přípravný zápas

FC Baník Ostrava – MFK Vítkovice

2:1

konec (1:0)

11.10.2019, 11:00 • Radvanice • Tomáš Kubečka

Tipsport: 1.23 6.06 9.53 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (12:38:17)
Je konec! Baník Ostrava nakonec poráží MFK Vítkovice po velkém boji 2:1! Baník se v první půli dostal do vedení, když se prosadil Patrizio Stronati! Po hodině hry však ligový celek trošičku polevil a Vítkovice dokázaly po rohovém kopu vyrovnat. V závěru utkání dostal Baník k dispozici přímý kop ze skvělé pozice a Jiří Fleišman krásnou střelou rozhodl o vítězství Baníku.

90

Konec zápasu.

90

Baník v samotném závěru zahrával ještě jeden přímý kop. Hráči v modrém se rozhodli pro rozehrávku do kombinace a postupně se vytlačili až na vlastní polovinu.

89

Václav Procházka diriguje rozehrávku Baníku na polovině hřiště. Ligový celek se už nikam nežene.

88

Vítkovice se v závěru utkání ještě snaží o vyrovnání, ale Baník si další výpad fotbalistů v červeném pohlídal.

86

86. Jiří FLEIŠMAN - 2:1

86

Baník právě vstřelil branku!
Baník Ostrava si z přímého kopu bere zpět své ztracené vedení! Rozehrávky přímého kopu se ujal JIŘÍ FLEIŠMAN a krásnou střelou přes zeď nedal gólmanovi šanci!

85

Baník Ostrava ještě vybojoval přímý kop ve výborné pozici. Zraněný hráč po faulu opouští hrací plochu.

84

Jiří Fleišman se zapojil také do defenzivní činnosti na vlastní polovině. Krajní obránce Baníku tělem odstavil rozběhnutého soupeře.

83

Také brankář Baníku si opět sáhl na míč. Jeho nákop směřoval na levou stranu pro Fleišmana, ale zadáci Vítkovic dokonce získali vhazování.

82

Robert Hrubý operoval s míčem na pravé straně hřiště, jenže Baník se dostal pod tlak a musel si pomoci zpětnou přihrávkou.

81

Vítkovice uklidňují hru na vlastní polovině. Pro celek ze spodních pater druhé ligy by byla remíza se čtvrtým týmem nejvyšší soutěže úspěchem.

80

Ligový Baník uklidňuje hru postupnou kombinací na vlastní polovině. Vítkovici kombinaci svého soupeře zastavily za cenu faulu.

79

Obrovská šance Baníku Ostrava! Na parádní centr si na malém vápně počkal osamocený hráč, ale obrana Vítkovic neskutečně zasáhla!

78

Baník zahrával další rohový kop, jenže ani v tomto případě nedokázal branku Vítkovic ohrozit.

77

Rudolf Reiter se nádherně prosmýkl do pokutového území, zkoušel procedit míč na malé vápno, ale jeden z obránců balón zakopl na roh.

76

Tomáš Smola si navedl míč do blízkosti pokutového území, odkud střílel levou nohou, ale trefil jen prvního obránce v červeném dresu Vítkovic.

75

Baník zahrával přímý kop v blízkosti pokutového území soupeře. Brankář Vítkovic však vystartoval na malé vápno a ukryl centr do rukavic.

74

Rudolf Reiter si krásně zpracoval těžkou přihrávku a roztáhl hru na levou stranu hřiště. Baník se už opět žene do šestnáctky.

73

Robert Hrubý odcentroval z levé strany na malé vápno, kde vznikl závar, ale nikdo v modrém dresu nenapálil odražený míč do sítě.

72

Jirásek si v souboji na vlastní polovině pomohl nedovoleným zákrokem. Baník se v posledních minutách takřka nedostává do hry.

71

Tomáš Smola bojoval o míč na polovině hřiště, jenže důrazný stoper Vítkovic byl tentokrát úspěšnější.

70

Nedovolený zákrok také na straně Vítkovic. Baník se tak znovu může usadit na polovině svého soupeře.

69

Jiří Fleišman napadal rozehrávku soupeře na polovině hřiště, ale dopustil se nedovoleného zákroku.

68

Baník se ihned po obdržení vyrovnávací branky vydal do útoku, jenže nepřesnou kombinací daroval Vítkovicím odkop od branky.

66

66. Ondřej CHVĚJA- 1:1

66

Vítkovice právě vstřelily branku!
Je vyrovnáno! Vítkovice využily dobrou pasáž hry a dokázaly najít recept na obranu Baníku. Autorem branky po rohovém kopu je ONDŘEJ CHVĚJA!

65

Jan Laštůvka musel vytáhnout povedený zákrok proti střele zpoza pokutového území. Zkušený brankář míč zkrotil až na druhý pokus.

65

Obrana Vítkovic si poradila s dalším výpadem Baníku vedeném po pravé straně. Hráči v modrém v posledních minutách trošičku polevili.

63

Šance také na opačné straně! Do odraženého míče se opřel Kaloč, ale jeho skákavá střela těsně minula zadní tyč!

62

Mohlo být vyrovnáno! Přetažený centr si v pokutovém území zpracoval osamocený hráč Vítkovic, ale v dobré šanci přestřelil!

61

Před branku Baníku přiletěl hodně zajímavý centr z levé strany. Jan Laštůvka se vydal ven z branky a vyboxoval míč za hranici šestnáctky.

60

Je za námi hodina hry a Baník si stále hlídá své těsné jednobrankové vedení. Nikdo z fotbalistů Vítkovic se však nemůže dostat do zakončení.

59

Martin Fillo si tentokrát došel pro míč na střed hrací plochy. Nikdo ze spoluhráčů se mu ale neuvolnil a Fillo si musel pomoci přihrávkou na stopery.

58

Exekuce rohového kopu se ujal Milan Jirásek, který odcentroval na malé vápno, kde zasáhl pozorný obránce Vítkovic.

57

Tomáš Smola uspěl v souboji s obráncem a vybojoval pro ligový celek další rohový kop. Baník se snaží přidat druhou branku.

56

Vítkovice se při přechodu na polovinu soupeře dopustily nedovoleného zákroku a přišly o míč.

55

Tomáš Smola napadal rozehrávku Vítkovic na hranici pokutového území. Osamocený brankář Vítkovic nakonec nakopl míč dopředu.

54

Milan Jirásek skvěle napadal rozehrávku soupeře na polovině hřiště a vypíchl míč mimo nebezpečný prostor.

53

Daniel Holzer spěchal za nákopem na levou stranu, jenže neustál souboj s urostlým obráncem. Je z toho odkop od branky Vítkovic.

52

Martin Fillo pět potáhl míč na polovinu soupeře, kde si míč zasekl kolem obránce, ale tam nebyl nikdo v modrém, kdo by se mu nabídl pohybem.

51

Tomáš Smola si skvěle pokryl míč na polovině hřiště a jeden ze soupeřů jej nedovoleným zákrokem poslal k zemi. Baník bude rozehrávat.

50

Vítkovice zahrávaly rohový kop. Na malém vápně zakončoval jeden z hráčů v pádu, jenže vůbec netrefil zařízení.

49

Útočnou snahu Baníku Ostrava zastavuje taktický faul Filipa Kaloče. Vítkovice se snad poprvé po změně stran mohou vydat do útoku.

48

Robert Hrubý si brousil zuby na nadýchaný centr z pravé strany, ale jeden z obránců jej předskočil a odhlavičkoval míč do bezpečí.

47

Baník se hned v úvodu druhého poločasu vydal do útoku. Z dobré pozice mohl střílet Daniel Holzer, ale ten ukazuje, že není v ideální formě.

46

Začal druhý poločas.
První poločas je minulostí! Po úvodní pětačtyřicetiminutovce může být spokojenější ligový Baník, který vede 1:0. O jedinou branku se ve 33. minutě postaral stoper Patrizio Stronati! Vítkovice si také vypracovaly slibnou šanci, jenže zatím netrefují branku.

45

První poločas skončil.

44

Vítkovice se hnaly do pokutového území, jenže nikdo v červeném dresu se neuvolnil do střelecké pozice. Baník brání velmi dobře.

43

Vítkovice se snažily rozjet útočnou akci po levé straně a Rudolf Reiter jejich akci zastavil nedovoleným zákrokem.

42

Obrana Vítkovic si dala pozor na Fleišmanův centr z levé strany a odkopla míč mimo pokutového území. Odražený balón však ukořistil Baník.

41

Hostující brankář si dal pozor na další centr z levé strany. Gólman Vítkovic jej bez problémů ukryl do rukavic.

40

Rudolf Reiter vybídl k odcentrování Martina Filla, který vysokým centrem našel Tomáše Smolu, od jehož hlavy se míč odrazil do rukavic brankáře.

39

Mohlo být vyrovnáno! Na centr z levé strany si naběhl osamocený hráč, který střelou o zem těsně minul vzdálenější tyč!

38

Jan Laštůvka se opět musel zapojit do rozehrávky Baníku na vlastní polovině. Zkušený brankář nechtěl míč nakopávat a raději si pomohl přihrávkou do kombinace.

37

Rudolf Reiter se po pravé straně prosmýkl do pokutového území, jenže přízemním centrem vybojoval pouze další rohový kop.

36

Baník je vstřelenou brankou porádně povzbuzený a nadále se tlačí do útoku. Obranu Vítkovic čekají v závěru poločasu těžké časy.

35

Jiří Fleišman ukázal přehled v defenzivě, tělem se natlačil před rozběhnutého soupeře a odehrál míč do zámezí.

33

33. Patrizio STRONATI - 1:0

33

Baník právě vstřelil branku!
Baník Ostrava se ujímá vedení! Martin Fillo měl prostor na pravé straně, vyslal krásný centr do pokutového území a PATRIZIO STRONATI dopravil míč do sítě!

32

Tomáš Smola dostal skvostnou přihrávku do pokutového území, jenže se musel otáčet, čehož využil obránce Vítkovic a ve skluzu míč odkopl.

31

Baník opět kombinuje na polovině Vítkovic, ale zatím si není schopen najít cestičku do pokutového území.

30

Je za námi úvodní půlhodina hry a stále čekáme na úvodní branku dnešního souboje. Baník je sice aktivnější, ale Vítkovice skvěle brání.

29

Ani po dalším rohu se hráči v modrém nedostali do zakončení. Obrana Vítkovic si nebezpečné centr s přehledem hlídá.

28

Před branku Vítkovic přiletěl další nebezpečný centr z pravé strany, ale nikdo z trojice hráčů Baníku jej nedopravil do sítě. Bude z toho další roh.

27

Martin Fillo si dal pozor na dlouhý nákop Vítkovic a bez přípravy odkopl míč pryč z vlastní poloviny.

26

Ligový celek zahrával další rohový kop. Centrovaný míč z kopačky Milana Jiráska hledal Stronatiho, který se do zakončení neprotlačil.

25

Vítkovice se po dlouhé době podívaly do útoku, ale nedostaly se do zakončení. Baník naopak vybojoval vhazování na levé straně.

24

Martin Fillo vymyslel zajímavý centr do pokutového území, který však srazil obránce Vítkovic do rukavic brankáře.

23

Hra je přerušena! Jeden z fotbalistů Baníku zůstal chvíli ležet u pomezní čáry, ale podle všeho bude pokračovat ve hře.

22

Exekuce přímého kopu se chopil Robert Hrubý, který vymyslel oblouček na zadní tyč, jenže tam se neuvolnil nikdo v modrém dresu.

21

Tomáš Smola si pokryl míč tělem v blízkosti pokutového území a byl faulován. Baník tak bude zahrávat slibný přímý kop.

20

Favorizovaný Baník stále hraje s míčem na kopačkách, ale velmi těžko si hledá cestičku do pokutového území soupeře.

18

Hrubý chtěl chytrou přihrávkou z prvního dotyku uvolnit Tomáše Smolu, ale stoper Vítkovic na poslední chvíli natáhl nohu a přihrávku zastavil.

17

Jirásek zabojoval o míč ve středu hrací plochy, ale v souboji se soupeřem si pomohl nedovoleným zákrokem. Rozehrávat budou Vítkovice.

16

Martin Fillo se prosmýkl do pokutového území a odcentroval z pravé strany. Na jeho střílený centr však nedosáhl nikdo v modrém dresu.

15

Vítkovice opět mohly využít nepřesnost v rozehrávce Baníku, jenže rozběhnutý hráč si ukopl míč příliš daleko před sebe.

14

Jiří Fleišman vymyslel oblouček za obranu Vítkovic, jenže jeho spoluhráč dlouhou pobídku nedostihl na hrací ploše.

13

Milan Jirásek si nachystal míč ke střele zpoza hranice pokutového území, jenže při zakončení upadl a jeho pokus nebyl nebezpečný.

12

Baník zahrával další rohový kop. Prudký centr přiletěl na přední tyč, kde však zasáhla připravená obrana Vítkovic.

11

Jirásek měl velké problémy se zpracováním na polovině hřiště, jenže hráči Vítkovic si dali nepřesnou přihrávku a připravili se o držení míče.

10

Baník Ostrava zahrával úvodní rohový kop dnešního souboje. Jeho exekuce se ujal Robert Hrubý, který našel Pokorného, jehož hlavička prolétla nad břevnem.

9

Před branku Vítkovic přiletěl nepříjemný centr z levé strany hřiště, ale brankář vyrazil na malé vápno a ukryl míč do rukavic.

8

Filip Kaloč natáhl ke střele zpoza pokutového území. Jeho pokus levačkou před brankou ještě skočil, ale brankář Vítkovic si poradil.

7

Jiří Fleišman přenesl těžiště hry přes celou šíři hrací plochy na Martina Filla, který měl problémy se zpracováním, ale nakonec si poradil.

6

Milan Jirásek na hranici vlastní šestnáctky namazal jednomu ze soupeřů a poslal jej do vyložené šance! Obrana Baníku to na poslední chvíli zvládla!

5

Také Jan Laštůvka se musel zapojit do rozehrávky ligového celku. Brankář Baníku přenesl hru na levou stranu, kde byl Jiří Fleišman.

4

Martin Fillo si na vlastní polovině musel pomoci rozehrávkou na stopery. Baník v úvodu hraje s míčem, ale nemůže se dostat do zakončení.

3

Baník Ostrava se poprvé probil až do pokutového území. Prostor si v něm dělal Tomáš Smola, ale důrazný obránce mu zamezil v zakončení.

2

Baník už se zmocnil míče a také rozjel svou úvodní akci. Jakub Pokorný našel na pravé straně Filla, ale tomu nevyšla průniková přihrávka za obranu.

1

Vítkovice obstaraly výkop do prvního poločasu dnešního utkání. Druholigový celek v úvodu zvolil postupnou kombinaci v zadních řadách.

1

Utkání právě začalo.
Oba týmy už jsoj na hřišti. Baník bude hrát v modrém, zatímco Vítkovice obléknou červené dresy.
Dnes budeme společně sledovat souboj čtvrtého celku nejvyšší soutěže s týmem, který se ve druhé lize pohybuje ve spodních patrech tabulky. Ligový Baník totiž v posledních duelech s Příbramí a Zlínem nasázel dohromady sedm branek a ani jednou neinkasoval. Baníkovci absolvovali v reprezentační přestávce čtyřdenní soustředění v Čeladné, které zakončení právě dnešním soubojem.
Dobrý den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování přenosu z přátelského utkání mezi Baníkem Ostrava a MFK Vítkovice. Utkání začíná v 11 hodin.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 11:00 a budeme z něj přinášet změny stavu.

FC Baník Ostrava – MFK Vítkovice

2:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 33. Stronati, 86. Fleišman – 66. Chvěja

FC Baník Ostrava: Laštůvka – Fillo, Pokorný, Stronati, Fleišman – Reiter, Jirásek, Kaloč, Hrubý, Holzer – Smola.

MFK Vítkovice: Simkanič – Surzyn, Holiš, Cverna, Klusák – Praus, Matěj, Buchvaldek, Martišiak, Kania – Kovařík. Náhradníci: Stříž, Zorvan, Bzirský, Květon, Chvěja, Leixner, Šindler.