Menu

Fotbal

Kvalifikace ME U21

Bělorusko – Norsko

1:1

konec (0:0)

11.10.2019, 17:00 • Torpedo, Zhodino • Skupina 7 • Gerard Filip

Tipsport: 4.16 3.94 1.76 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90

Rozhodčí nastavuje závěrečné dvě minuty!

87

Střídání v týmu Norsko: ze hřiště odchází Heintz, přichází Johnsen.

82

Střídání v týmu Bělorusko: ze hřiště odchází Sedko, přichází Kirilenko.

80

Střídání v týmu Norsko: ze hřiště odchází Bohinen, přichází Christensen.
Střídání v týmu Norsko: ze hřiště odchází Thorstvedt, přichází Donnum

79

Norsko právě vstřelilo branku!
Je vyrovnáno!! Bělorusko nakonec tlak neudrželo a Norové se radují z vyrovnávací branky. Vetlesen opět zahrával úspěšný roh, tentokrát našel volného EMILA BOHINENA, který se zpoza malého vápna nemýlil.

71

Střídání v týmu Norsko: ze hřiště odchází Bjorkan, přichází Brynhildsen.

70

Vzápětí na to, nastal faul v brankovišti Běloruska, hosté si žádali pokutový kop, hlavní sudí však tato rčení odmítl a hraje se dále.

69

Heintz byl blízko vyrovnání!! Evjen založil rychlý protiútok, ve kterém nechybělo zakončení. Heintz si dnes ale zřejmě obul špatné kopačky, protože co střela to vedle.

60

Žlutou kartu dostává Sedko (Bělorusko).

58

Bělorusko právě vstřelilo branku!
Máme tady první a poměrně i překvapivou branku!! Norové opět vypustili druhý poločas, stejně jako proti Kypru a domácí toho využívají! DENIS GREHIKO se uvolnil s míčem a dostal se až do brankoviště, odkud se již střelecky nemýlil!

54

Ukázková akce! Norové to opravdu výtečně sehráli. Bohinen dokázal nadvakrát protlačil míč až na Risu, který zakončoval zpoza šestnáctky. Branku ale o pár milimetrů míjel!

38

Domácím předešlá velká akce nestačila! Škurin se dokázal prosmýknout obranou Norska a následně zakončit z poměrně dobré vzdálenosti, brankář Lund však střelu vyrazil nohou!

36

Žlutou kartu dostává Podstrelov (Bělorusko).

35

Norové zahrávali dnes již několikátý rohový kop. První nevyšel, druhý již ano! Druhý roh mířil přesně na hlavičku Heintze, s tím si ale brankář Pavljučenko poradil!

32

Bělorusku na lovu!! Domácí se dnes poprvé dostali do velké šance, která nabídla rovnou dvě střely! O první se pokusil Sedko, ta však byla zblokovaná. Jeho nepřesnost mohl napravit Škurin, ovšem ten branku míjel.

19

Norové doslova tlačí Bělorusy! Hove poslal do brankoviště rychlého Heintze, který zkusil střelu ihned z první. Jeho bombu ale očekával brankář Pavljučenko.

16

Skóre se nemění! Evjen si naběhl do tutové pozice, ze které dokázal zakončit, brankář Pavljučenko byl však proti a střelu náramně chytil!

6

A nakonec jsou to Norové, kteří se jako první dostali do velké šance! Hove svým pasem našel volného Thorstvedta, který se dokázal uvolnit a dokonce ještě zakončit. Jeho střelu zpoza vápna však Pavljučenko vychytal.

Bělorusko – Norsko

1:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 58. Grehiko – 79. Bohinen

Karty:   36. Podstrelov (BLR), 60. Sedko (BLR)

Držení míče: 42 % : 58 %.
Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 6:14. Rohy: 4:10. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 8:11.

Bělorusko: Pavljučenko – Kučinski, Škurdjuk, Lukaševič, Ševčenko (C) – Podstrelov, Grehiko, Mjakiš, Sedko (82. Kirilenko) – Volkau, Škurin
Náhradníci: Svirski – Švetsov, Vegerja, Kirilenko, Kenofontov, Lyakh, Konstvevoi, Borodin, Suša

Norsko: Lund – Bjorkan (71. Brynhildsen), Ostigard, Frederiksen, Risa (C) – Evjen, Bohinen (80,Christensen), Hove, Vetlesen – Heintz (87. Johnsen), Thorstvedt (80. Donnum)
Náhradníci: Klaesson – Christensen, Salte, Zekhnini, Hoberg Vetti, Johnsen, Donnum, Brynhildsen

Rozhodčí: E. Jorgji – R. Cokaj, D. Rexha