Menu

Fotbal

Italská Serie A

Turín FC – AC Milán

2:1

konec (0:1)

26.09.2019, 21:00 • Stadio Olimpico Grande Turín • 5. kolo • Michal Luxa (@MisakMispulin)

Tipsport: 2.6 3.19 3.07 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+5

Tři domácí hráči běželi na posledního obránce AC. Situaci skvěle roztáhl Simone Zaza, který se řítil sám na brankáře, ale ve vyložené příležitosti podklouzl. Hra se znovu otočila před druhou z branek, kde se k hlavičce z malého vápna dostal Krzysztof Piątek, jenž napálil jen brankáře. To byl závěr zápasu z říše snů.

90+3

90+3. Franck Kessié (ACM)

90+3

Tak to je nepochopitelné, co AC Milán zahodilo za tutovku! Franck Kessié si zpracoval míč a dostal se až na roh malého vápna, kde kolem něj ve skluzu proletěl Koffi Djidji. Hostující záložník se brankáře mohl zeptat kam to chce, ale nepochopitelně přestřelil volnou část brány.

88

Ještě jednu žlutou kartu rozdal hlavní rozhodčí a viděl ji Mateo Musacchio (AC Milán). Hostující zadák dostoupil soupeře, kterého nekompromisně poslal na zelený pažit.

83

Střídání v týmu Turín FC: ze hřiště odchází Ola Aina, přichází Koffi Djidji.

79

Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Ismaël Binnásir, přichází Ante Rebić.

77

Gianluigi Donnarumma (AC Milán) se dalším potrestaným hráčem! Hostující brankář si nejprve zakryl ústa rukavicí a mluvil směrem na rozhodčího. Následně ještě vztekle hodil míčem o zem, a tak i on vidí žlutou kartu.

76

76. Andrea BELOTTI - 2:1

76

FC Turín právě vstřelil branku!
Domácí mužstvo otáčí stav zápasu na svou stranu! Turínští se znovu vydali do protiakci, kterou táhl ANDREA BELOTTI, jenž přihrál na Simonea Zazaa, jehož pokus vyrazil Gianluigi Donnarumma. K míči se ale vrátil domácí kapitán, jenž nezakončil a jen si hodil míč do vzduchu. Následně jako pokus nůžkami už rozvlnil síť.

72

Tak pozor! Vyloučeným nebyl funkcionář, nýbrž náhradní brankář Pepe Reina (AC Milán), který si asi neodpustil pár pikantních slov na adresu rozhodčích.

72

72. Andrea BELOTTI - 1:1

72

FC Turín právě vstřelil branku!
No, tak o tomto gólu se bude asi hodně dlouho mluvit, protože hlavní rozhodčí nechal být faul na hráče AC! Hra se tak otočila na druhou stranu, kde se nalevo nacházel ANDREA BELOTTI, který se odhodlal jít na střed a tvrdou střelou překonal hostujícího brankáře. Hlavní rozhodčí pak udělil jednomu z funkcionářů AC červenou kartu.

66

Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Rafael Leao, přichází Giacomo Bonaventura.
Střídání v týmu Turín FC: ze hřiště odchází Simone Verdi, přichází Álex Berenguer.

65

Theo Hernández se aktuálně zachoval jako sobec, protože kdyby přihrál, mohlo jít AC do dvoubrankového vedení. Rafael Leao přihrál na levou stranu na již zmíněného hráče, který se odhodlal ke střele do boční sítě.

62

Theo Hernández (AC Milán) byl v souboji s Danielem Baselliem, když do toho přiletěl ještě Armando Izzo. Hostujícímu hráči byla za nebezpečnou hru udělena žlutá karta.

61

61. Simone Zaza (TUI)

61

Na tribunách to jen zahučelo, když míč z pravé strany brankáři propadl a zůstal ležet v malém vápně. K zakončení se dral Simone Zaza, jenže předním zasáhl jeden z obránců.

57

Střídání v týmu Turín FC: ze hřiště odchází Lyanco, přichází Cristian Ansaldi.

54

54. Krzysztof Piątek (ACM)

54

Ve druhém poločase se hra přelévá ze strany na stranu a oba týmy měly příležitost skórovat. Nejprve se přihrávkou po zemi prezentoval Ola Aina, ovšem Andrea Belotti míč přeběhl. Na druhé straně byl zase v ideální pozici Krzysztof Piątek, jehož pokus po zemi zamířil jen těsně vedle pravé tyče.

50

Hra se opět rychle přesunula před branku AC, kde se ke střele odhodlal Ola Aina- Domácí hráč vnikl do levé části šestnáctky a vyslal pumelici, kterou brankář vyrazil na rohový kop.

45+3

45+3. Andrea Belotti (TUI)

45+3

Mohlo být vyrovnáno, jelikož Gianluigi Donnarumma nesmyslně vystartoval z branky. U dlouhého pasu byl dříve Andrea Belotti, který si míč zpracoval, ovšem následně z velkého vápna překopl opuštěnou branku AC!

42

Centr od rohového praporku mířil mezi malé vápno a penaltový puntík. V nebezpečném prostoru se nejvýše vyšrouboval Ismaël Binnásir, jehož hlavička proletěla kolem pravé tyče. Hostující hráč se okamžitě chytil za hlavu, na znamení zmaru.

33

Andrea Belotti (Turín) přispěchal pozdě do souboje, v němž dohrál Matea Musacchia. Hostující hráč dostal pořádně naloženo, a tak je tu další žlutý trest.

31

Také Simone Zaza (Turín) uviděl z ruky rozhodčího žlutou kartu! Domácí hráč šel zezadu do skluzu a trefil nohu soupeře, sudí neměl jinou možnost než trestat.

24

AC po vstřelené brance ožilo, dalším pokusem z velké dálky se prezentoval Hakan Çalhanoğlu. Jeho pokus mířil spíše na levou stranu branky, ovšem Salvatore Sirigu míč vyboxoval.

22

22. Rafael Leao (ACM)

22

Aktuálně předvedl perfektní zákrok Salvatore Sirigu, který se stal hrdinou okamžiku. Přihrávku do vápna mohl zachytit Daniele Baselli, od něhož šel míč do vzduchu. K hlavičce se dostal Rafael Leao, jehož pokus do protipohybu zneškodnil brankář.

21

Žlutou kartu dostává Ismaël Binnásir (AC Milán), který zastavil nebezpečně se rozvíjející útok domácího mužstva.

21

Následně se střelou zpoza pokutového území prezentoval Franck Kessié, jehož pokus proletěl vedle pravé tyče. Domácí brankář by v prostoru u tyče asi byl včas.

19

19. Krzysztof PIĄTEK - 0:1

19

AC Milán právě vstřelil branku!
Po přezkoumání celé situace se penalta opravdu rozehrávala. Postavil se k ní KRZYSZTOF PIĄTEK, který zamířil přesně do levého spodního rohu branky, kam také mířil Salvatore Sirigu, jenž na balon nedosáhl.

17

17. Penaltový zákrok

17

Pokutový kop pro AC Milán! Rafael Leao nabíhal do šestnáctky, kde jej k zemi stáhl Lorenzo De Silvestri. Hlavní sudí ihned ukázal na penaltový puntík, ale celou situaci ještě řeší s kolegou u videa.

9

9. Hakan Çalhanoğlu (ACM)

9

K rozehrání přímého kopu se postavil Hakan Çalhanoğlu, jenž mířil technickou střelu k první tyči. Ovšem jeho pokusu chyběla trocha přesnosti, a tak zakončení skončilo jen vedle branky.

8

Prvním potrestaným hráčem je Lyanco (Turín), jemuž soupeř unikal a bránící hráč ve snaze obskočit jej fauloval. Milánští budou rozehrávat standardní situaci z nadějné pozice.

Turín FC – AC Milán

2:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 72. Belotti (Rincón), 76. Belotti (Zaza) – 19. K. Piątek (pen.)

Karty:   8. Lyanco (TUI), 31. Zaza (TUI), 33. Belotti (TUI) – 21. Binnásir (ACM), 62. Hernández (ACM), 77. G. Donnarumma (ACM), 88. Musacchio (ACM)   72. Reina (ACM)

Držení míče: 45 % : 55 %.
Střely na branku: 5:4. Střely mimo: 6:12. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 15:20.

Turín FC: Sirigu – Izzo, Lyanco (57. Ansaldi), Bremer – De Silvestri, Baselli, Rincón, Aina (83. Djidji) – Belotti (C), Verdi (66. Berenguer), Zaza.
Náhradníci: Rosati, Ujkani – Berenguer, Bonifazi, N'Koulou, Meïté, Ansaldi, Djidji, Millico, Edera, Laxalt, Falqué.

AC Milán: G. Donnarumma – Calabria, Musacchio, A. Romagnoli (C), Hernández – Kessié, Binnásir (79. Rebić), Çalhanoğlu – Suso – K. Piątek, Leao (66. Bonaventura).
Náhradníci: An. Donnarumma, Reina – Duarte, Krunić, Conti, Bonaventura, Gabbia, Biglia, Rebić, Castillejo.

Rozhodčí: Guida – Carbone, Peretti