Menu

Další

Mistrovství světa v ragby

Rusko - Samoa

9:34

konec

24.09.2019, 12:15

80

No a v samém závěru zápasu se ještě trefuje Leuia a zvyšuje na 34:9.

64

A Samoa už jen zvyšuje a zvyšuje své vedení. Další parádní a pohledná akce končí pětibodovým ziskem, o nějž se postaral Lee-Lo, když zakončoval z levého křídla!

54

No a tohle už začíná vypadat celkem jasně pro Samou! Ed Fidow se připisuje další zářez, Samoa předvedla pohlednou kombinaci, Fidow se prosadil z levé strany hřiště.

50

Následně ještě Samoa proměnila penaltu, stav je tak 17:9 ve prospěch ostrovního státu.

50

Jenže skóre se opět mění poté, co na druhé straně udeřila Samoa. Na konci ukázkové kombinace stál Ed Fidow, který doběhl s míčem až do území, které je k tomu určeno!

49

Ruský ostřostřelec Kušnarev je dnes při chuti, zaznamenává totiž již třetí trojku v dnešním zápase. Jeho kop z velké dálky byl velmi přesný! Už je to zase jenom o bod...

45

Karta přichází po faulu na Amosu, kterému se podařilo skórovat za 5 bodů při svém průniku.

39

Wow! Tak tohle byla velká šance pro Rusko! Hráči sborné se dostali těsně před pole, v němž by mohli skórovat a Ostruško málem dokázal zabránit výkopu Samoy ale míč nakonec končí v zámezí.

30

Matu'u na tom byl hůř, ale nakonec bude v pořádku. Matu'u dostává žlutou kartu a míří ze hřiště!

29

Lee-Lo nakonec dostává po vysvětlení od rozhodčího žlutou kartu, ale popravdě může být rád, že to dopadlo jen tímto způsobem.

25

Rusko se nyní dostává do vedení! Opět Kušnarev trefuje přímý kop na háčko, což znamená, že na ruské straně propuká radost.

19

Rusku se však zápětí ihned podařilo snížit! 3 body připisuje Kušnarev z trestného kopu.

16

A máme tu první změnu skóre! Alapati Leiua (Samo) si naběhl do křídla, kde si přebral míč a získává první body pro svůj tým.

Rusko - Samoa

9:34

konec

Zpět na online


Statistiky:
Rusko
Artěmov, Davydov, Dorofejev, Fedotko, Gadžijev, Gerasimov, Golonitskij, Gotovcev, Kušnarev, Morozov, Ostrikov, Ostruško, Selskij, Vavlin, Živatov.

Náhradníci: Bitijev, Gajsin, Garbuzov, Matvějev, Perov, Polivalov, Sozonov, Syčov.
Samoa
Alaalatoa, Amosa, Fidow, Ioane, Leaupepe, Lee-Lo, Leiua, Matu'u, Mulipola, Nanai-Williams, Paulo, Pisi, Polataivao, Taefu, Vui.

Náhradníci: Alatimu, Alo-Emile, Lay, Matavao, Niuia, Seuteni, Toleafoa, Tyrell.