Menu

Hokejbal

Extraliga juniorů

Elba DDM Ústí nad Labem – HBC Plzeň

5:3

konec (2:2, 2:0, 1:1)

22.09.2019, 13:00 • Stadion mládeže Ústí nad Labem • Jiří Cícha (@cichic18)

A je konec dnešního utkání, kde úspěšnější jsou hráči Elby DDM, kteří díky své dobré produktivitě vítězí v dnešním utkání. Já Vám děkuji za pozornost a zase někdy na počtenou u Extraligy juniorů. (14:36:18)

Konec zápasu.

44:24

Plzeň právě vstřelila branku!
Těsně před koncem hosté snižující výsledek, ke střele se dostal LUKÁŠ ZÍKA, který trefil míček přesně k tyči – 5:3! Asistence: Ladislav Svoboda, Štěpán Hrdlička.

44:12

Krejčí se dostal do útočného pásma, díky krásné nahrávce o mantinel od Škurly, avšak dál už nic první jmenovaný nevymyslel, jelikož se mu míček zamotal míček mezi nohy a dopředu jdou hsoté.

43:06

Oddechový čas pro domácí.

43:06

Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
A v dnešním utkání je hotovo! Krásná nahrávka z hole Magasanika doputovala až k TOMÁŠI GIESLOVI, který provedl kličku do backhendu, jeho pokus však skončil na tyči, ale domácí útočník se natáhl a míček škvírkou mezi betonem a tyčí dorazil – 5:2! Asistence: David Magasanik, Zbyšek Kastner.

42:38

Zatím to vypadá, že si domácí dnes odnesou tři body z dnešního utkání. Uvidíme, jak to nakonec bude.

41:46

Domácí v plném počtu. Plzni začíná téct do bot, jelikož výsledek, který je momentálně o dvě branky je už pro ně kritický.

41:08

Tak to byla obrovská šance Plzně! Mezi kruhy dostal míček Poláček, který vyslal velice tvrdou střelu, kterou Toht vyrazil vedle sebe a vzápětí ze vzduchu krásně trefil oranžovou kuličku Miksan, brankář Toth byl však velice rychlý a do dráhy střely skočil a míček zastavil!

40:00

Pět minut před koncem závěrečné třetiny dostávají hosté početní výhodu, ake tu zatím opět nehrajou moc dobře, jelikož jim opět dělá problémy Stupka, který dvakrát zvládl míček dostat k brance Kojzara a ukousnout pár vteřinek z probíhajícího trestu Škurly.

39:46

Vyloučení v týmu Elba DDM Ústí nad Labem (Škurla – 2 min., hákování).

39:01

Z mínusového úhlu prověřil Totha útočník Hýbl, ale domácí ochránce svatyně byl přilepení k tyči a míček do branky nepustil.

38:32

Tomáš Giesel velice hlasitě vyčinil svému spoluhráči Krejčímu, který si sběhl na opačnou stranu, než mířila nahrávka a je z toho zakázané uvolnění.

37:30

Plzeň si zažádala na začátku třetí třetiny o točení stran, a tak časoměřič Červinka tak učinil zvukovým signálem.

36:00

Hostující se pohybují převážně ve svém útočném pásmu, ale zatím z toho žádná šance není. Hra se během chvilky přenesla na druhou stranu, kde se k míčku mezi kruhy dostal dvougólový střelec Krejčí, avšak na hattrick mu zbývalo pár centimetrů.

34:52

David Štípek se snažil vytočit a prohodit si dva hráče, prohození se mu povedlo, ale míček, který si poslal před sebe už nedoběhl.

33:57

Hosté v plném počtu. Hra se nám začíná u mantinelů trošku přiostrovat, nejprve jsme viděli jak Krejčí přispendlil Svobodu na mantinel a o chvilku později se o to pokusil naopak Svoboda, ale spíš odpal hostující útočník.

33:55

Před koncem početní výhody si domácí díky obrovskému tlaku do branky, vybojovali další slibnou příležitost, ale ochránce svatyně Kojzar udržel míček před brankovou čarou.

33:07

Stupka opět v přesilové hře velice aktivní, zvedl hlavu a vyslal přízemní střelu zápěstím na Kojzara, který udělal rozklek a měl štěstí, že ho míček jen tak tak trefil.

32:59

K další střele se po minutě přesilové hry dostal od modré Giesel, ale k dorážce se Kastner už nedostal, jelikož Kojzar byl rychlejší a přerušil hru.

32:11

Kombinace hráčů v bílém zatím probíhá pouze ve středním pásmu, první střelu na branku zkusil Stupka, ale střela mu vůbec nesedla.

31:57

Výrok rozhodčího se hostující střídačce nelíbí, ale už s tím nic neudělají a musejí čelit další početní výhodě Elby DDM.

31:57

Vyloučení v týmu HBC Plzeň (Svoboda – 2 min., držení hole).

31:02

Škurla vyslal Krejčího do útoku, ten míček doběhl, ale následná střela byla ztečovaná obráncem do rohu hřiště. Do útoku opět postupuje hostující celek.

30:10

Vstupujeme do třetí třetiny a Plzeň se hned v úvodu dostala ke dvoum po sobě jdoucím střelám, ale s oběmi si Toth dokázal poradit.

30:01

Začala třetí třetina.
Druhá třetina se nesla v duchu neměného tlaku západočechů, ale odměněni za to nejsou, jelikož domácí hráči dokázali zvýšit skóre o dvě branky, a tak jsou tím spokojenějším týmem.

Další třetina začne přibližně ve 14:07.

30:00

Druhá třetina skončila.

29:52

Nic se v závěru periody už nestalo a tak hráči odcházejí do kabin za stavu 4:2.

29:03

Nikdo se do útoku v závěru druhé třetiny nežene. Do konce patnáctiminutovky budou hrát domácí přesilovou hru, uvidíme co za půl minuty dokážou vymyslet.

28:02

Trestná lavice se nám začíná díky nešikovnosti hráčů plnit. Skončil trest hráče Miksana a hra pokračuje dále 4 na 4.

27:55

Vyloučení v týmu HBC Plzeň (Poláček – 2 min., vysoká hůl).

27:18

Padesát sekund se bude hrát 4 na 4, Krejčí se dostal do útočného pásma, ale to bylo vše, co vymyslel. Následovaz bude další vyloučení, tentokrát na hostující straně.

27:18

Vyloučení v týmu Elba DDM Ústí nad Labem (Kastner – 2 min., držení protihráče).

26:21

Špatné vyhraná bule Škurly zapříčinila ztrátu pásma, do kterého se domácí nemůžou opět dostat. Nyní si vybojoval pásmo Giesel, ale to nic neznamená, jelikož se bude vylučovat na domácí straně.

26:07

Vyloučení v týmu HBC Plzeň (Miksan – 2 min., podražení).

25:27

Domácí v plném počtu. Z této přesilové hry nic extra nebylo, až na šanci Stupky bylo vše tak, jak když se hraje při shodném počtě hráčů.

23:40

I hosté si zahrají početní výhodu, avšak se jim zatím moc nedaří. Martin Stupka nastartoval svoje nohy a snažil se útect obráncům, na poslední chvilku zatáhl za záchranou brzdu Štěpán Hrdlička a míček mu vyrazil.

23:27

Vyloučení v týmu Elba DDM Ústí nad Labem (Nežádal – 2 min., podražení).

22:42

Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
Poprvé v utkání vede domácí celek o dvě branky. Stupka nahrál míček do rohu hřiště, kde se ho ujal TOMÁŠ GIESEL, který se vytočil podél kruhu a poslal míček mezi pavučiny do levého horního rohu, tam už uklízečka dnes mít práci nebude – 4:2! Asistence: Martin Stupka.

21:52

Krásná šance domácího týmu, velice aktivní Magasanik vybojoval míček pro Stupku, který napřáhl na modré čáře a vyslal dělovku na Kojzara, který měl se střelou co dělat.

21:02

Stejně jako Chramosta, tak i Holeček to zkusil od modré čáry, ale jeho pokus skončil nad brankou Totha.

20:24

Po delší odmle prověřil Totha od mordré čáry Tomáš Chramosta, ale toto nahození ústecký brankář viděl zcela přesně a míček lapil do lapačky, vhazovat se bude po jeho levici.

19:39

Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
K tlaku se nakonce po vyrovnaném počtu hráčů na hřišti nedostali. Naopak úřadují domácí a to nejlepším možným způsobem, vstřelenou branku, o kterou se v mezikruží z otočky postaral ADAM KREJČÍ, toto je jeho druhá branka v utkání – 3:2! Asistence: Jan Babka, Petr Maule.

19:12

Hosté v plném počtu. I druhou početní výhodu přečkali Plzeňstí bez obdržené branky a můžou zase pokračovat v nastaveném tlaku od první třetiny.

18:07

Stále drží domácí míček v útočném pásmu. Magasanik nahrál na vrchol modré čáry Stupkovi, který vyslal jedovku na Kojzara a jeho pokus těsně minul tři tyče, poté dorážel ještě Giesel, ale střela byla skákavá a jeho pokus nebyl tak přesný.

17:12

Další přesilovka v pořadí druhá pro domácí celek. U míčku je Giesel, který se chopil zaezí a nyní Elba DDM kombinuje v útočném pásmu. Domácí zasypali Kojzara střelami, ale žádná se nedokázala ujmout vedoucí branky.

17:12

Vyloučení v týmu HBC Plzeň (Hýbl – 2 min., podražení).

16:29

Jak jsme v první třetině skončili, tak nyní i pokračujeme. Tlak hostů je stále rovnoměrný a domácí se mu nemůžou zatím nijak vyrovnat.

15:02

Jdeme do druhé třetiny a na úvodní buly opět úspěšný tým zelených. Ty sice míček získaly, ale nyní mají problém s rozehrávkou. K míčku se nakonec dostal Roman Poláček a jeho nebezpečnou střelu ze strany kryje Toth vyrážečkou.

15:01

Začala druhá třetina.
Máme za sebou první třetinu utkání Extraligy juniorů, kde zatím o dost aktivní celek je ten ze západní Čech. Ústečtí můžou být rádi, že dokázali vstřelit dvě branky a pokaždé ty vedoucí.

Další třetina začne přibližně ve 13:30.

15:00

První třetina skončila.

14:06

Neuznaná branka hostujícímu týmu z důvodu vysoké hole! Plzeňský celek s títmo rozhodnutím souhlasí, a tak se jde do utkání dál za nerozhodnutého stavu.

13:11

Nyní se nelíbí domácí střídačce rozhodnutí rozhodčích o zakázaném uvolnění, jelikož Magasanikovi k doběhnutí míčku bránil obránce.

12:42

Plzeňský Jaroslav Svoboda si krásně prohodil jednoho z obránců domácího celku, ale nakonec sílu, kterou do něho dal, byla až moc příliš a Toth opět přerušil hru.

11:05

Hosté v plném počtu a hned jdou do útoku, kde o míček přišli. Za brankou měl míček Giesel, který zbytečně čekal s nahrávkou na Stupku, a ten byl o míček po chvilce obrán, akci zastavuje až Toth.

10:12

První poskytnutá početní výhoda v dnešním utkání a v této výhodné pozici se nachází Ústí nad Labem, ale zatím se jim nedaří nic kloudného vymyslet. Střely se dvakrát ujal Stupka od modré čáry, ale před brankou nikdo neclonil, a tak brankář Kojzar měl lehkou práci.

09:05

Vyloučení v týmu HBC Plzeň (Holeček – 2 min., hákování).

08:38

Plzeň právě vstřelila branku!
Tak to je parádní odpověď od hostujícího týmu. Po levé straně se rozběhl ROMAN POLÁČEK, který se dokázal vytáhnou před brankoviště a zavěšní míčku do branky už byla jednoduchá záležitost – 2:2! Asistence: Tomáš Chramosta.

08:27

Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
A ústecká Elba DDM jde opět do vedení. Giesel nahrál DAVIDU MAGASANIKOVI, který vystřelil backhendem z mezikruží a dostal se i k dorážce, jenž znamenala už branku – 2:1! Asistence: Tomáš Giesel.

07:43

První střelec plzeňské branky prověřil z dálky Totha, ale ten si s míčkem, který plachtil velice snadno poradil.

05:12

Domácí Krejčí poslal na slepo přihrávku před branku, kde však nikdo z jeho spoluhráčů nestál a u míčku jsou hosté. Z protiútoku vystřelil Michal Gala, ale jeho pokus byl ztečován Kastnerem mimo tři tyče.

04:34

Plzeň právě vstřelila branku!
Zpoza branky se dostal do šance JAROSLAV SVOBODA, terý byl na brankovišti velice důrazný a dostal míček díky své snaze za záda Totha – 1:1! Asistence: Tomáš Hýbl.

03:21

Do šance se dostával Poláček, ale Stupka zapnul na druhý stupeň a jako útočník doběhl nepříjemně dotírajícího plzeňského hráča, a dokonce ho obral i o míček.

02:34

Po vstřelené brance domácích opět musí odolávat tlaku, ale nic ze šancí, které se zeleným naskytly, nebylo.

01:50

Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
Opět se prokázalo pravidlo nedáš, dostaneš! ADAM KREJČÍ nechal svoje protivníky za sebou, utekl všem a krásně trefil víko Kojzarovy branky – 1:0! Bez asistence.

01:08

Maule udělal obrovskou chybu, když chtěl vyvézt míček před brankáře Totha, o oranžovou kuličku přišel a v šanci byl Hýbl, ten však v rozhodující moment promáchl.

00:02

Úvodní buly vyhrál celek z Plzně a ihned se západočeši vydali do útoku, kde zatápí domácí obraně. K míčku se dostal Navarra, ale při osvobození mu míček přeskočil hokejku a tak tlak pokračuje.

00:01

Utkání právě začalo.
Za malou chvilku můžeme začít. Hostující celek dnes obleká zelenou sadu dresů a ústecká Elba DDM zvolila dresy bílé. Hráči již stojí na modrých čarách, ještě pár pokynů od sudích a jdeme na to.
Úvodní sestavy:

Elba DDM Ústí nad Labem: Toth (Tůma) – Bečvář, Černý, Kastner, Navarra, Nežádal, Hrdlička, Maule – Belica, Giesel, Hanzlík, Janáček, Krejčí, Magasanik, Stupka (C), Škurla, Zilcher, Babka

HBC Plzeň: Kojzar – Chramosta, Štípek (C), Hrdlička, Holeček, Fiala, Šlechta – Poláček, Miksan, Gala, Svoboda, Hýbl, Zíka, Svoboda, Deja, Klasna

Rozhodčí: Michal Pečený, Petr Bačo.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:00.

Elba DDM Ústí nad Labem – HBC Plzeň

5:3

konec (2:2, 2:0, 1:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 2. Krejčí, 9. Magasanik (Giesel), 20. Krejčí (Babka, Maule), 23. Giesel (Stupka), 44. Giesel (Magasanik, Kastner) – 5. Svoboda (Hýbl), 9. Poláček (Chramosta), 45. Zíka (Svoboda, Hrdlička)

Elba DDM Ústí nad Labem: Toth (Tůma) – Bečvář, Černý, Kastner, Navarra, Nežádal, Hrdlička, Maule – Belica, Giesel, Hanzlík, Janáček, Krejčí, Magasanik, Stupka (C), Škurla, Zilcher, Babka

HBC Plzeň: Kojzar – Chramosta, Štípek (C), Hrdlička, Holeček, Fiala, Šlechta – Poláček, Miksan, Gala, Svoboda, Hýbl, Zíka, Svoboda, Deja, Klasna

Rozhodčí: Michal Pečený, Petr Bačo

Průběh zápasu
1. třetina
01:50 UNL 1:0 Krejčí
04:34 PLZ 1:1 Svoboda (Hýbl)
08:27 UNL 2:1 Magasanik (Giesel)
08:38 PLZ 2:2 Poláček (Chramosta)
09:05 PLZ 2 Holeček, hákování
Po 1. třetině
2. třetina
17:12 PLZ 2 Hýbl, podražení
19:39 UNL 3:2 Krejčí (Babka, Maule)
22:42 UNL 4:2 Giesel (Stupka)
23:27 UNL 2 Nežádal, podražení
26:07 PLZ 2 Miksan, podražení
27:18 UNL 2 Kastner, držení protihráče
27:55 PLZ 2 Poláček, vysoká hůl
Po 2. třetině
3. třetina
31:57 PLZ 2 Svoboda, držení hole
39:46 UNL 2 Škurla, hákování
43:06 UNL 5:2 Giesel (Magasanik, Kastner)
44:24 PLZ 5:3 Zíka (Svoboda, Hrdlička)
Konec