Menu

Další

Mistrovství světa v ragby

Austrálie - Fidži

39:21

konec

21.09.2019, 06:45 • Sapporo Dome • Jan Vojkůvka (@JanVojkuvka)

76

Na dvou metrech byl Toomua tvrdě zasažen a přišel o míč. Fidži s výhodou si přihrávalo ve vlastním brankovišti. Ale únik nevyšel.

74

Matt Toomua proměnil svou druhou konverzi v utkání a zvyšuje na 39:21!

72

Rychlá kombinace z pravého křídla po autu až k levé lajně a Marika Koroibete oběhl posledního obránce a proměnil svůj únik v další pětku Australanů!

70

Toomua proměnil snažší konverzi za dva body a Austrálie vybudovala náskok více než jedné pětky s konverzí.

69

Hra se přesunula na levou stranu, Samu Kerevi s míčem naznačil přihrávku a pronikl skrz dva obránce do brankoviště! Další australská pětka, a to je také bonusový bod do tabulky za 4 a více pětek.

63

Další neproměněná konverze Australanů. To už jsou čtyři body ztráta během dvou skórování. Nicméně to Austrálii nyní mrzet nemusí.

62

Další úspěšné protlačení Australanů po autu až do brankoviště a pětka od Tolu Lata! Druhá pětka během nějakých 6 minut a Austrálie jde do vedení!

61

Hodge se dostal dva metry od brankoviště!

59

Nádherná kombinace Australanů, kteří se z vlastní dvaadvacítky dostali před skládkou až na dvaadvacítku soupeře!

58

Reece Hodge neproměnil svou konverzi ze 40 metrů. Fidži tak zůstává o jeden bod ještě ve vedení.

57

A povedlo se! Tolu Latu byl dotlačen svými spoluhráči až do brankoviště a je to pětka pro Austrálii, která se může dostat poprvé v utkání do vedení!

51

Hodge sebejistě proměnil trestný kop. 15:21!

45

Jednoduše proměněná dvoubodová konverze.

44

Jenže přichází hrubá chyba v rozehrávce, míč ziskal Waisea Nayacalevu, který z poloviny hřiště vyrazil do úniku a dobrých 48 metrů si doběhl pro pětku! Fantastická akce Fidži!

38

Lealiifano konverzi z velmi ostrého úhlu neproměnil.

36

Skvělá rozehrávka do křídla a pravou stranou už to šlo. Přes čtyři přihrávky se dostal míč k Reece Hodgeovi, který skočil do brankoviště a skóruje pětkou!

31

Volavola parádně zakroutil míč do háčka! Už to vypadalo, že netrefí pravou tyč branky, ale míč se zakroutil nakonec do háčka a jsou to další tři body pro Fidži!

26

Chyba Austrálie po rychlé rozehrávce autu! Fidži přinutilo soupeře zalehnout míč ve vlastním brankovišti a bude to mlýn na australské pětce právě pro Fidži. Fidžané mají o něco slabší mlýn, co se týče váhových proporcí, ale výhoda vhodu je veliká.

23

Volavola se ze 45 metrů trefil do háčka a získává další tří body na konto Fidži!

18

Jednoduchá konverze pro Lealiifana, který kopal do háčka prakticky ze středu, bez nepříjemného úhlu.

18

Austrálie dává pětku! Michael Hooper se protlačil s rukou až do brankoviště. Na začátku celé akce byl úspěšný mlýn, ve kterém vazač sebral míč a rozjel kolotoč přihrávek Australanů, kteří se dostali k prvnímu skórování na tomto mistrovství světa.

10

Konverzi Volavola proměnit nedokázal, musel kopat z velmi těžkého úhlu a háčko minul.

8

Jenže vzápětí už přichází nádherná akce Fidži! Z vlastní poloviny se dokázalo trio hráčů v bílých dresech protlačit za polovinu hřiště, zbavili se tří obránců a Mata vyslal do úniku Peceliho Yata, který si doběhl až do brankoviště pro pětku!

5

Ben Volavola se zhostil trestného kopu z levé strany, svůj kop poslal do háčka a zapisuje první tři body pro Fidži!

Austrálie - Fidži

39:21

konec

Zpět na online


Statistiky:
Sestavy
Austrálie
Sio, Latu, Alaalatoa, Rodda, Arnold, Pocock, Hooper (C), Naisarani, White, Lealiifano, Koroibete, Kerevi, O'Connor, Hodge, Beale.
Náhradníci: Uelese, Slipper, Kepu, Coleman, Salakaia-Loto, Genia, Toomua, Haylett-Petty

Fidži
Ma'Afu, Matavesi, Ravai, Cevubati, Nakarawa, Waqaniburotu (C), Yato, Mata, Lomani, Volavola, Radradra, Botia, Nayacalevu, Tuisova, Murimurivalu.
Náhradníci: Vugakoto, Mawi, Saulo, Ratuva, Voka, Matawalu, Veitokani, Goneva