Menu

Fotbal

Moravskoslezská fotbalová liga

1.FC Slovácko B – FC Zlínsko

0:0

konec (0:0)

15.09.2019, 10:15 • Bělinka, Kunovice • 7. kolo • Tomáš Kučera

Tipsport: 1.5 4.2 4.09 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

83

Viktoria si vytvořila šanci, po které musel zasahovat brankář Daněk. Hubr dával míč pod sebe na Vašulku a ten mířil na přední tyč, ale jen vyprášil Daňkovy rukavice.

78

Martin Vašulka stáhl za dres Janšu a viděl žlutou kartu.

70

Střídání v týmu FC Viktoria Otrokovice: ze hřiště odchází Dnistrianskyj, přichází Novák.

65

Dekleva hodil míč z autu dobrých třicet metrů, až na hranici malého vápna, kde hlavičkoval Fiala na vzdálenější tyč a konstrukci branky těsně minul.

64

Třetí střídání v domácím celku. Martina Řeholu vyměnil Marek Janša.

62

Střídání v týmu FC Viktoria Otrokovice: ze hřiště odchází Mlýnek, přichází Hubr.

60

Václav Mozol nebezpečně střílel na vzdálenější tyč, Daněk musel zasahovat, aby míč neskočil v síti, dobíhající Mlýnek byl v jiném prostoru než měl být a balon nestihl.

46

Kouč Němčický provedl do druhého poločasu dvě střídání, zraněného Patrika Hellebranda vyměnil Filip Krejčík a Tomáše Vasiljeva nahradil Marcel Hladký.

45

Otrokovice mohly jít do vedení, ze standardní situace balon proletěl až na zadní tyč, kde byl zcela sám Malý, který zakončoval zblízka, brankář Daněk se stačil přesunout a balon reflexivně vyrazil na roh.

45

Adam Řihák je prvním potrestaným hráčem v dnešním utkání.

42

Dva metry před vápnem vystřelil Hellebrand, rána nadělala hodně starostí brankáři Semankovi, před kterým nikdo z hráčů Slovácka nebyl a nemohl doklepnout míč do sítě.

25

První šanci zápasu si vypracovalo Slovácko! Krejčí vyslal dlouhý míč do vápna, hostující Fiala situaci podcenil a nechal projít míč za sebe, za ním byl Vasiljev, který zakončoval, Semanko byl však na místě.

1.FC Slovácko B – FC Zlínsko

0:0

konec (0:0)

Zpět na online

Karty:   45. Řihák (SOB) – 78. Vašulka (OTR)

1.FC Slovácko B: Daněk – Řihák , Jamný, Krejčí, Řehola (64. Janša), Olšanský, Baran, Tischler, Hellebrand (46. Krejčík), Pernica, Vasiljev (46. Hladký)
Náhradníci: Dzeminskij – Miklík, Jahoda, Krejčík, Janša, Hladký, Pek

FC Zlínsko: Semanko – Malý, Fiala, Mozol, Vavřík, Jasenský, Vybíral, Dnistrianskyj (70. Novák), Vašulka, Dekleva, Mlýnek (62. Hubr)
Náhradníci: Hrnčiřík – Horák, Hubr, Bahounek, Novák, Slaný, Minář

Rozhodčí: Křepský – Mikyska, Vejtasa

Diváci: 134