Menu

Fotbal

Italská Serie A

Spal – S. S. Lazio

2:1

konec (0:1)

15.09.2019, 15:00 • Stadio Paolo Mazza (Ferrara) • 3. kolo • Michal Luxa (@MisakMispulin)

Tipsport: 5.85 4.17 1.62 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+7

Dalším potrestaným hráčem Federico Di Francesco (Spal), který se snažil zdržovat hru.

90+2

90+2. Jasmin KURTIĆ - 2:1

90+2

Spal právě vstřelil branku!
Domácí mužstvo otáčí stav zápasu na svou stranu! První zakončení obrana Lazia ještě odvrátila, ale následná dorážka skončila ve vzdálenějším dolním rohu branky. JASMIN KURTIĆ je tak hrdinou okamžiku a užívá si oslav ze strany fanoušků.

89

Francesco Acerbi (Lazio) se snažil zvednout ležícího soupeře. Tomu se na nohy očividně nechtělo, a tak to hostující hráč přehnal s agresí.

85

Dalším hříšníkem v dnešním utkání je Felipe (Spal), který vystoupil proti soupeři, jenž si bránícího hráče obhodil, a tak musel přijít faul za hranicí pravidel.

80

80.

80

Domácí mužstvo mohlo otočit stav zápasu! Na centr z volného kopu si naskočil jeden z hráčů, jehož hlavička z malého vápna letěla těsně nad břevno!

80

Střídání v týmu Spal: ze hřiště odchází Nenad Tomović, přichází Felipe.

79

Remízový stav vyhovuje spíše Spalu, který favorita střetnutí pořádně trápí. Další žlutou kartu vidí Stefan Radu (Lazio), jenž podražením zastavil pronikajícího soupeře.

73

Střídání v týmu Spal: ze hřiště odchází Marco D'Alessandro, přichází Jacopo Sala.

68

Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Felipe Caicedo, přichází Joaquín Correa.
Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Lucas Leiva, přichází Sergej Milinković-Savić.

63

63. Andrea PETAGNA - 1:1

63

Spal právě vstřelil branku!
Fanoušci na tribunách propukli radostí, jelikož jejich tým se postaral o vyrovnání! Centr od rohového praporku byl přetažen na zadní tyč, odkud byl vrácen před branku. V nebezpečném prostoru se nacházel ANDREA PETAGNA, jehož halfvolej zamířil do pravého spodního rohu branky.

61

Střídání v týmu Spal: ze hřiště odchází Arkadiusz Reca, přichází Espeto.

51

Mezitím se nám hra otočila na druhou stranu hrací plochy, kde k vidění bylo zablokované zakončení Spalu. Simone Missiroli (Spal) pak musel zastavit rodící protiakci a viděl za to žlutý kartónek.

48

Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Patric, přichází Denis Vavro.

43

Na pravé straně se zase rozeběhl Manuel Lazzari, který ihned přihrával na penaltový puntík, odkud vystřelil nad branku Marco Parolo. To byla další nadějná šance Římanů.

42

42. Felipe Caicedo (LAZ)

42

Ciro Immobile si náběhem za obranu řekl o balon a podařilo se mu i obhodit si brankáře. Hostující útočník už byl hodně z úhlu, a tak přihrál pod sebe, kde se nacházel Felipe Caicedo. Jeho střela ale zamířila jen vedle pravé tyče.

38

38. Luis Alberto (LAZ)

38

Domácí obrana zaváhala a přišla o balon. Celou na situaci na sebe vzal Luis Alberto, jenž si míč přehodil na levou nohu a vystřelil. Jeho pokus letěl doprostřed branky, kde byl připravený Etrit Beriša.

35

35. Marco Parolo (LAZ)

35

Centr z levé strany odvrátil patičkou Arkadiusz Reca, který ale na hranici šestnáctky našel soupeře. Marco Parolo okamžitě zakončil, ale trefil jen soupeře před brankou, od něhož míč zamířil na další roh.

28

28. Alessandro Murgia (SPAL)

28

Na centr z volného kopu si naskočil Alessandro Murgia, který měl na hlavě vyrovnání. Bohužel pro Spal jeho pokus zamířil těsně nad břevno. Domácí hráč ihned schoval hlavu do dlaní, jako gesto zmaru.

26

Žlutou kartu dostává Patric (S. S. Lazio), který postavil hokejový strom do cesty pronikajícímu soupeři. Federico Di Francesco bude v pořádku a více to odnesl spíše hostující hráč.

20

Centr od rohového praporku byl přetažen na zadní tyč, kde sis jej zpracoval Felipe Caicedo. Jeho následný pokus pak zamířil jen do brankáře, který skvěle vyběhl proti útočníkovi.

17

17. Ciro IMMOBILE - 0:1

17

Lazio právě vstřelilo branku!
CIRO IMMOBILE dává další branku, tentokrát z penalty! Střelec z povolání si vybral pravý spodní roh branky a brankář se vydal na druhou stranu, a tak se stav zápasu poprvé mění.

16

Žlutou kartu dostává Nenad Tomović (Spal).

16

Pokutový kop pro Lazio Řím!

15

Situace kolem pokutového kopu se stále řeší. Rozhodčí spolu diskutují a čeká se, co se vlastně bude dít.

13

Hlavní rozhodčí v přerušené hře konzultuje celou situaci s kolegou u videa. Nařídí pokutový kop?

11

Za pokutovým územím si zpracoval míč Felipe Caicedo. Jeho následný pokus byl tak přesný, že orazítkoval pravou tyčku domácí branky.

Spal – S. S. Lazio

2:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 63. Petagna (Tomović), 90+2. Kurtić – 17. Immobile (pen.)

Karty:   16. Tomović (SPAL), 51. Missiroli (SPAL), 85. Felipe (SPAL), 90+7. Di Francesco (SPAL) – 26. Patric (LAZ), 79. Radu (LAZ), 89. Acerbi (LAZ)

Držení míče: 45 % : 55 %.
Střely na branku: 4:7. Střely mimo: 5:4. Rohy: 8:5. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 8:11.

Spal: Beriša – Vicari (C), Cionek, Tomović (80. Felipe) – D'Alessandro (73. Sala), Missiroli, Murgia, Kurtić, Reca (61. Espeto) – Petagna, Di Francesco.
Náhradníci: Thiam, Letica – Felipe, Igor, Floccari, M. Janković, Moncini, Paloschi, Espeto, Valdifiori, Valoti, Sala.

S. S. Lazio: Strakoša – Patric (48. Vavro), Acerbi, Radu – Lazzari, Parolo, Lucas Leiva (68. S. Milinković-Savić), Alberto, Lulić (C) – Immobile, F. Caicedo (68. Correa).
Náhradníci: Guerrieri, Proto – Anderson, Valon Beriša, Cataldi, Correa, Marušić, S. Milinković-Savić, Bastos, Jony, Silva, Vavro.

Rozhodčí: Calvarese – Schenone, Bresmes