Menu

Fotbal

Kvalifikace ME

Kypr – Kazachstán

1:1

konec (1:1)

06.09.2019, 18:00 • GSP Stadium, Nikósie (kapacita 22 859 míst) • Skupina I • Adam Lacek (@laci_17)

Tipsport: 2.12 3.1 3.5 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+4

Zřejmě konec nadějí pro domácí. Constantinos Laifis na polovině hřiště sestřelil Islambeka Kuata a zaslouženě obdržel žlutou kartu.

90

Naposledy střídají také domácí. V utkání končí právě Fotis Papoulis, jehož na závěrečné minuty nahrazuje Ioannis Pittas.

89

89. Papoulis ve velké šanci přestřelil

89

Další skvělý průnik levého obránce Nicholase Ioannoua! Po svém sólu vybídl ke skórování Fotise Papoulise, ten však ze slibné pozice v záklonu přestřelil branku!

87

Poslední střídání na straně Kazachstánu. Odchází střelec jediné branky Alexej Ščotkin, přichází Abat Ajmbetov.

86

Gafuržan Sujumbajev u střídaček ostře atakoval Kyriakoua a po zásluze vidí žlutou kartu.

82

Podruhé v utkání střídá také Kazachstán. Georgij Žukov střídá Aschata Tagybergena, který po předešlých problémech zřejmě už nemohl pokračovat ve hře.

73

Druhé střídání na straně Kypru. Dohráno má Georgios Efrem, kterého nahrazuje Ioannis Costi.

65

Poprvé v utkání střídá také Michal Bílek. Ze hry stahuje kapitána Bauržana Islamchana, místo něhož přichází Maxim Fedin.

58

Máme tu první střídání v dnešním zápase. Na domácí straně odstupuje ze hry Grigoris Kastanos, jehož nahrazuje Anthony Georgiou.

54

54. Efrem z úhlu minul branku

54

Obrovská šance domácích! Georgios Efrem se probil do pokutového území přes dva soupeře, z úhlu se pak snažil pálit na zadní tyč, ale branku minul!

51

Serhij Malyj zezadu fauloval Pierose Sotiriou, faul na středu hřiště mu u rozhodčího neprošel bez žluté karty.

45+4

Parádní střela Islamchana z přímého kopu končí ještě lepším zákrokem Constantinose Panayiho v brance Kypru!

45+2

V závěru nastavení se ještě do šance probíjel kazašský útočník Alexej Ščotkin. Dobíhající Ioannis Kousoulos ho zastavil skluzem, za který vidí žluté napomenutí.

39

39. Pieros SOTIRIOU - 1:1

39

Kypr právě vstřelil branku!
Úžasný gól! Nicholas Ioannou si na levé straně pohrál se dvěma protihráči, jednomu dokonce nasadil housle a následně krásnou přízemní přihrávkou našel na zadní tyči volného PIEROSE SOTIRIOUA! Kypr zaslouženě srovnává na 1:1.

20

20. Sotiriou pálil tvrdě do břevna

20

Parádní akci nyní předvedl Pieros Sotiriou! Na hranici šestnáctky si nechal spadnout míč na prsa a rovnou z voleje vypálil tvrdou ránu, která orazítkovala břevno. Následovat bude rohový kop, takže Nepohodov si zřejmě na míč sáhl.

15

Nicholas Ioannou se nyní snažil vymodlit faul v pokutovém území soupeře. Finský rozhodčí ovšem nedovolený zákrok neviděl, naopak domácího obránce potrestal žlutou kartou za simulování.

10

Po nepovedeném zákroku hostujícího brankáře Nepogodova se do slibné příležitosti dostal domácí kapitán Giorgos Merkis, z voleje ovšem přestřelil kazašskou branku!

7

Za ostrý zákrok ve středu hřiště na kazašského kapitána Islamchana vidí kyperský obránce Constantinos Mintikkis žlutou kartu.

2

2. Alexej ŠČOTKIN - 0:1

2

Kazachstán právě vstřelil branku!
Hosté se rychle ujímají vedení! Přízemní centr Sujumbajeva z levé strany usměrnil do branky z hranice malého vápna ALEXEJ ŠČOTKIN.

Kypr – Kazachstán

1:1

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 39. Sotiriou (Ioannou) – 2. Ščotkin (Sujumbajev)

Karty:   7. Mintikkis (CYP), 15. Ioannou (CYP), 45+2. Kousoulos (CYP), 90+4. Laifis (CYP) – 51. Malyj (KAZ), 86. Sujumbajev (KAZ)

Držení míče: 60 % : 40 %.
Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 5:7. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 12:15.

Kypr: Panayi – Mintikkis, Merkis (C), Laifis, Ioannou – Papoulis (90. Pittas), Kousoulos, Ch. Kyriakou, Kastanos (58. Georgiou) – Sotiriou, Efrem (73. Costi).
Náhradníci: Pardo, Michael – Karo, Vasiliou, Ioannou, Roles, Georgiou, M. Špoljarić, Costi, Artymatas, Panayiotou, Pittas.

Kazachstán: Nepohodov – Maročkin, Malyj, Jerlanov – Vorogovskij, Tagybergen (82. Žukov), Kuat, Percuch, Sujumbajev – Ščotkin (87. Ajmbetov), Islamchan (C) (65. Fedin).
Náhradníci: Pokatilov, Šackij – Dmitrenko, Abiken, Mužikov, Žukov, Dosmagambetov, Ajmbetov, Šomko, Fedin, Bejsebekov.

Rozhodčí: Gestranius – Aravirta, Alakare (všichni Finsko)