Menu

Fotbal

Kvalifikace ME

Finsko – Řecko

1:0

konec (0:0)

05.09.2019, 20:45 • Ratinan Stadion • Skupina J • David Suchý

Tipsport: 2.24 3.09 3.93 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 45 % : 55 %.
Střely na branku: 2:2. Střely mimo: 5:3. Rohy: 3:2. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 10:17. (22:38:44)
Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Finska, které svého soupeře porazilo těsně 1:0. Finové vstoupili do druhého poločasu velice aktivně, díky čemuž se dostali do kýženého vedení, o které se postaral forvard Pukki. Posléze přišla celkem vyrovnaná pasáž, avšak Řecko se do žádné vyložené šance nedokázalo dostat, tři body tak bere domácí celek.

90+4

Konec zápasu.

90+3

Střídání v týmu Finsko: ze hřiště odchází Pyry Soiri, přichází Rasmus Schüller.

90+3

V ochozech panuje velice dobrá atmosféra, Finsko je totiž nesmírně blízko k zisku tří bodů. Nicméně ještě nepředbíhejme, soupeř se dostal na útočnou polovinu.

90+2

Žlutou kartu dostává Evangelos Pavlidis (Řecko).

90+1

Před malým momentem musel hlavní sudí přerušit hru, zdravotní problémy měl totiž domácí Sparv, ke kterému se vydal také lékařský personál domácí reprezentace.

90

Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.

89

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Řekové jsou stále mnohem aktivnější, avšak domácí obrana si počíná velice zodpovědným způsobem.

87

Střídání v týmu Finsko: ze hřiště odchází Jasse Tuominen, přichází Fredrik Jensen.

86

Řecko raději přenášelo hru do volného prostoru, kde si gestem ruky řekl o nahrávku křídelník Masouras, který posléze zvolil spolupráci s kolegou Manolasem.

85

Do konce zápasu zbývá něco málo kolem pěti minut. Finsko i nadále vede o jednu branku, avšak v posledních minutách má navrch hostující mužstvo.

84

Střídání v týmu Finsko: ze hřiště odchází Teemu Pukki, přichází Rasmus Karjalainen.

84

Další klíčový zákrok předvedl domácí Sparv, který přečetl hodně čitelnou kolmici z kopačky Masourase. Následovat bude odkop od branky finské reprezentace.

83

U středového kruhu se Bouchalakis zbavil napadajícího protihráče, jenomže následnou nahrávku zablokoval Sparv, který ihned založil protiútok.

82

O rozehrávku rohového kopu se postaral Masouras, který se pokoušel najít Manolase. Druhý jmenovaný sice na míč nedosáhl, avšak hosté jsou stále u balónu.

81

Pavlidis si to neohroženým způsobem namířil na opačnou polovinu, kde se sám dostal až k hranici pokutového území, kde svému celku vybojoval rohový kop.

76

Střídání v týmu Řecko: ze hřiště odchází Efthimis Koulouris, přichází Evangelos Pavlidis.

75

Snad poprvé v utkání se hodně otevřela domácí obrana, avšak Vrousai to neudělal vůbec dobře. Míč mu uskočil od kopačky, což okamžitě využil Arajuuri.

Finsko – Řecko

1:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 52. Pukki (pen.)

Karty:   57. Sparv (FIN), 72. Kamara (FIN) – 39. Torosidis (GRE), 45+1. Kourbelis (GRE), 66. Pelkas (GRE), 90+2. Pavlidis (GRE)

Držení míče: 45 % : 55 %.
Střely na branku: 2:2. Střely mimo: 5:3. Rohy: 3:2. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 10:17.

Finsko: Hrádecký – Uronen, Arajuuri, Toivio, Raitala – Lod, Sparv (C), Kamara, Soiri (90+3. Schüller) – Tuominen (87. Jensen), Pukki (84. Karjalainen).
Náhradníci: Jaakkola, Joronen – Forsell, Granlund, Jensen, Karjalainen, Kauko, Schüller, L. Väisänen, Väisänen, Pirinen, Markkula.

Řecko: Barkas – Torosidis (C) (70. Bakakis), Papastathopoulos, Manolas, Stafylidis – Kourbelis, Bouchalakis – Kolovos (60. Pelkas), Vrousai, Masouras – Koulouris (76. Pavlidis).
Náhradníci: Paschalakis, Vlachodimos – Bakakis, Fetfatzidis, Pavlidis, Pelkas, Zeca, Siovas, Siopis, Samaris, Limnios, Tsimikas.

Rozhodčí: Martínez – Cabaňero, Prieto (všichni Španělsko)