Menu

Hokej

Hokejová Liga mistrů

Cardiff Devils – Moser Medical Graz 99ers

4:3

po s.n. (1:0) (0:1, 3:1, 0:1 - 0:0)

01.09.2019, 17:00 • Ice Arena Wales • Skupina H • Vendula Zdražilová

Tipsport: 2.65 4.5 2.05 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek nedělního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (19:36:31)

Dnešní utkání sledovalo 2 815 diváků.
Je dobojováno. Bonusový bod navíc si připisují hráči Cardiffu, když udolali svého soupeře z Grazu v samostatných nájezdech, a sice v sedmé sérii. Hosté se tak musí spokojit s bodem. Avšak rozhodně budou spokojeni, po skalpu Frölundy mají zvenku další bod.

Konec zápasu.

65:00

65:00 Sean MCMONAGLE - 4:3

65:00

V samostatných nájezdech zvítězil tým Cardiff Devils.
Jako jediný se v dlouhé sérii samostatných nájezdů prosadil SEAN MCMONAGLE a nakonec byl vítězný. Domácí hráč si sjel do těsné blízkosti hostujícího brankáře a poté ho překonal.

7. série 1:0

Joakim HILLDING neproměňuje.

7. série 1:0

Sean McMonagle posílá Cardiff do vedení v samostatných nájezdech, když zblízka prostřelil Nihlstorpa.

6. série 0:0

Sebastian COLLBERG neproměňuje.

6. série 0:0

Sean MCMONAGLE neproměňuje.

5. série 0:0

Mark RICHARDSON neproměňuje.

5. série 0:0

Daniel OBERKOFLER neproměňuje.

4. série 0:0

Joey HADDAD neproměňuje.

4. série 0:0

Robin WEIHAGER neproměňuje.

3. série 0:0

Blair RILEY neproměňuje.

3. série 0:0

Colton YELLOW HORN neproměňuje.

2. série 0:0

Charles LINGLET neproměňuje.

2. série 0:0

Joakim HILLDING neproměňuje.

1. série 0:0

Sean MCMONAGLE neproměňuje.

1. série 0:0

Sebastian COLLBERG neproměňuje.

Samostatné nájezdy začínají.
Ani prodloužení nedospělo ke konečnému výsledku a na řadu tedy přicházejí avizované dovednostní soutěže v podobě samostatných nájezdů.

65:00

Prodloužení skončilo.

64:30

Oba týmy jsou hodně opatrné, nikdo nechce obdržet gól a tak se stále nikdo nedostal do další velké šance. Nyní jsou hosté před brankou domácích a ještě to zkoušejí.

64:00

Hraje se poslední minuta prodloužení.

63:32

K odraženému puku se ve vlastním oslabení dostali domácí hráči a hned poté zahrozili před Nihlstorpem. Ten sklapl své betony a neinkasoval.

62:30

Polovina prodloužení je pryč, stále se ani jeden tým nedostal do nějaké výraznější šance.

61:43

Nyní mají puk domácí a i oni se snaží dostat ho do blízkosti soupeřovy brány. Při zakládání akce se ale dostali do ofsajdu a hra je vykázána do středního pásma.

61:08

Až nyní zakončoval zblízka Egger, ale jeho pokus skončil nakonec v moci brankáře Bownse.

60:28

Puk mají ve své moci hosté a už s ním míří před domácí branku. Na ledě je v této herní činnosti spousta prostoru, ale zatím se jim nepovedlo dostat se před Bownse.

60:01

Začalo prodloužení.
Základní hrací doba vítěze neurčila a následovat tak bude pětiminutové prodloužení se třemi hráči na obou stranách. Pokus ani to nerozhodne, budou následovat samostatné nájezdy.

60:00

Třetí třetina skončila.

59:58

Ještě menší závar před domácí brankou, už se ale nic nestane.

59:07

Na druhé straně pak zblízka střílel Matthew Garbowsky, ale ani jeho pokus nekončí mezi třemi tyčemi.

58:36

Tlak před brankou hostů Graz ustál a dostal puk do neutrální zóny. Nyní tak jdou do akce hosté.

58:00

Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.

57:30

Nihlstorp si musel dávat pozor, neboť k němu přijel jeden z domácích, ale nestihl před ním zakončit.

56:48

56:48 Trevor HAMILTON - 3:3

56:48

Graz právě vstřelil branku!
Je vyrovnáno! Hosté si dost možná vynucují nastavenou hrací dobu. TREVOR HAMILTON dostal puk od Dixona a poté ho na levé straně posunul za Bownsova záda – 3:3. Asistence: Stepen Dixon a Daniel Oberkofler.

56:10

Domácí se brzy dostali k puku a hned ho poslali až před hostující klec. Šetří tak cenné vteřiny ze svého oslabení.

55:22

Vyloučení v týmu Cardiff Devils (Gleason Fournier – 2 min., hákování).

55:22

Nadvakrát nedokázal Bownse překonat jeden z hostů. Bude ale následovat vyloučení, takže hosté budou hrát další početní výhodu.

53:51

Domácí celek je v plném počtu.

53:49

Yellow Horn napálil kotouč z pravého kruhu, kotouč se odrazil od betonu domácího brankáře na zadní mantinel a domácí se pak znovu osvobozují.

53:15

Hosté mají šanci, hrají přesilovou hru. Uhnízdili se v pásmu soupeře, kde roztáhli přesilovkovou akci, ale ta ke gólu nevedla a následně pak se domácí osvobozují.

52:51

Vyloučení v týmu Cardiff Devils (Charles Linglet – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).

52:14

Pasáž hry, kdy se prakticky nic nedělo a hrálo se ve středním pásmu je pryč, u puku jsou hosté a vrhají své poslední síly do útoku. Podaří se jim vyrovnat?

50:32

Kalle Johansson v pokleku pálil z prostoru mezi kruhy, jeho projektil ale skončil jen na připraveném Benu Bownsovi, který zapsal další důležitý zákrok a svůj tým podržel.

49:25

Od vlastní branky zakládali další akci hosté, ale jejich souhru ve středním pásmu překazili hráči Cardiffu, kteří pak bleskově otočili hru na opačnou stranu.

48:46

Lukas Kainz vyslal střelu na branku soupeře, domácí brankář Ben Bowns zakročil a dostal kotouč do bezpečí.

48:07

Charles Linglet sebral soupeři puk a dostal ho do rohu kluziště, odkud ho poslal do mezikruží. Tam však nikdo z jeho spoluhráčů nedokázal zakončit.

47:25

Hosté se stále marně snaží o vyrovnání. Domácí naopak brání svůj velmi těsný náskok a neradi by o něj přišli.

47:03

Následuje další komerční přestávka.

45:02

Za brankou hostů vybojovali puk právě hráči Grazu a vyvezli ho opět do středního pásma. Poté zamířili až do útočného pásma, kde z levé strany vyslal pokus Trevor Hamilton, avšak ta skončila jen vedle.

43:52

Trevor Hamilton vyslal nebezpečnou střelu z pravého kruhu, která ale končí zase jen v moci domácího brankáře Bownse.

43:10

Do obranného pásma spěchali pro puk hosté, aby nehrozil zisk pro domácí Cardiff. Nakonec se to Grazu povedlo a vyváží ho do neutrální zóny.

42:55

Další pozorný zákrok domácího brankáře, který poté raději pozastavil hru. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.

41:51

Joey Haddad si sjel na levou stranu a zblízka pak další střelou vystrašil hostujícího brankáře. Ale Nihlstorp byl mezi třemi tyčemi pozorný a zakročil včas.

41:01

Nyní musel do zákroku Ben Bowns, jenž na pravé straně brankoviště ukryl puk pod lapačku. Poté nechal hru plynout a poslal kotouč na hokejky svých spoluhráčů.

40:55

Ten si poté připisuje další zákrok, po němž hru raději přerušil a vhazovat se bude po jeho levé ruce.

40:07

Hosté mají jednobrankové manko a budou se snažit o vyrovnání, aby ho smazali a dostali se zpět do hry. Nyní jsou ale u puku hráči Cardiffu a operují před Nihlstorpem.

40:01

Začala třetí třetina.
Střely na branku: 22 – 18
Také druhá třetina je za námi. V ní domácí nejprve vyrovnali, poté strhli vedení na svou stranu. Ale hostům se povedlo znovu vyrovnat. A v samotném závěru této části hry se prosadili domácí, kteří jsou tak před třetí třetinou ve vedení. Ještě nás čeká zajímavá třetí třetina, která začne přibližně v 18:38.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:45

Ještě se vhazovalo před domácí klecí, ale hostům se nepovedlo se dostat už ke střele a i druhé dějství je pomalu, ale jistě minulostí.

39:00

Hraje se poslední minuta druhé třetiny.

38:25

38:25 Mike MCNAMEE - 3:2

38:25

Cardiff právě vstřelil branku!
Domácí hráči si své vedení vrací zase zpátky. Nejprve vystřelil z mezikruží tváří v tvář Nihlstorpovi Matthew Pope, ale kotouč se odrazil k zadnímu mantinelu, kde už byl znovu Pope a namazal kotouč před branku, kde ho MIKE MCNAMEE uklízí za záda hostujícího brankáře – 3:2. Asistence: Matthew Pope.

37:32

Nyní se zase do útočného pásma dostali domácí hráči, kteří vyslali střelu na branku soupeře, ale kotouč končí jen v moci pozorné obrany Grazu.

36:00

Znovu se tak začíná od začátku. U puku jsou hosté a operují před Bownsovou klecí. Zatím se ale domácí Ďáblové drží u svého brankáře a pomáhají mu zlomit odpor soupeře.

35:44

35:44 Philipp LINDNER - 2:2

35:44

Graz právě vstřelil branku!
A je znovu vyrovnáno. Hosté se udrželi v pásmu domácích a poté dostal kotouč PHILIPP LINDNER, jenž poté svou střelou z levé strany prostřelil domácího brankáře – 2:2. Asistence: Matthew Garbowsky a Colton Yellow Horn.

34:21

Kevin Moderer zachytil puk u pravého mantinelu a udržel ho v útočném pásmu. Poté vyslal střelu téměř od modré čáry Oliver Setzinger, ale puk skončil jen vedle Bownsovy branky.

33:40

Zápas má rychlý spád, vylučuje se jen sporadicky a už jdeme do závěrečné části prostředního dějství. Domácí se dostali do vedení a i nyní jsou uhnízděni před soupeřovou klecí.

32:17

Sointu byl u zrodu další akce Cardiffu, avšak jeho přihrávka na levou stranu nenašla adresáta, nýbrž jen hůl obránce hostů.

31:07

31:07 Mark LOUIS - 2:1

31:07

Cardiff právě vstřelil branku!
Přesilovku sice domácí hráči neproměnili, ale nakonec se prosadili a strhávají vedení na svou stranu. MARK LOUIS se dostal k puku v prostoru mezi kruhy, odkud přízemní střelou překonal Cristophera Nihlstorpa – 2:1. Asistence: Matias Sointu a Masi Marjamäki.

30:41

Hosté v plném počtu.

30:00

Polovina základní hrací doby za námi a stav je stále nerozhodný. Nyní jsou u kotouče domácí, kteří si před chvilkou vypracovali další šanci. Ale tu zastavil pozorný zákrok hostujícího brankáře Nihlstorpa.

29:15

Domácí začali přesilovku náporem před brankou Grazu, ale jejich pokus neskončil za Nihlstorpovými zády. Hosté se pak dostali na kotouč a poslali ho až před Bena Bownse.

28:41

Vyloučení v týmu Moser Medical Graz 99ers (Kevin Moderer – 2 min., podrážení).

27:12

Hráči Cardiffu notně ožili po vyrovnání a nyní se natlačili před hostující klec, kde z první střílel dnešní domácí Top Scorer, a sice Charles Linglet. Ten ale zamířil jen mimo tři tyče.

26:25

Daniel Oberkofler vyslal z pravého kruhu přízemní střelu, kterou ale zastavila pozorná domácí obrana a dostala puk pod kontrolu. Nyní jsou to domácí hráči, kteří míří dopředu.

25:45

Následuje další komerční přestávka.

25:24

Riley dalším pokusem nasměroval kotouč na branku hostů, ale jeho přízemní střela se jen otřela o jeho beton. Následně pak na druhé straně v akci neuspěli hosté z Grazu.

24:33

Hosté tak na začátku druhé třetiny přišli o vedení a nyní se dostali před branku domácích. Snaha Lukase Kainze však nevedla k tomu, aby si Graz vrátil své veden zase zpátky.

23:50

23:50 Sean BENTIVOGLIO - 1:1

23:50

Cardiff právě vstřelil branku!
Hlavního sudího už musela pořádně bolet ruka, jak dlouho ji měl při signalizovaném vyloučení zdvihnutou. Nakonec se nevylučuje, neboť je vyrovnáno. SEAN BENTIVOGLIO našel u brankoviště odražený puk od betonů Nihlstorpa a poté ho uklidil do jeho branky – 1:1. Začíná se znovu od začátku. Bez asistence.

23:10

Domácí celek je v plném počtu. Navíc má ponechanou výhodu, pokud nepadne branka, budou oni hrát v početní výhodě.

22:27

U pravého hrazení našel puk Amadeus Egger, záhy o něj přišel a do akce se řítili domácí. Avšak jejich únik v oslabení netrestali vyrovnáním.

21:54

Ďáblové získali kotouč a hned ho poslali až před branku hostů. Graz tak musí další přesilovkovou akci zakládat od vlastního brankáře znovu.

21:26

Hosté si zahrají početní výhodu, když byl za hákování vyloučen domácí Riley. A už směřují před branku soupeře.

21:10

Vyloučení v týmu Cardiff Devils (Blair Riley – 2 min., hákování).

20:45

Domácí se dostali do zakončení, z pravé strany však hostujícího brankáře nerpostřelil Matthew Pope.

20:01

Začala druhá třetina.
Střely na branku: 10 – 10
První třetina je za námi. Už v páté minutě se prosadil Trevor Hamilton, který se na levé straně dostal na kotouč a ten poté poslal do odkryté domácí klece. Hráči Cardiffu měli k dispozici dvě přesilové hry, ale nedokázali je využít a nedostali se tak k vyrovnání. I hosté si zahráli v početní výhodě, i oni se neprosadili. Uvidíme, co nám přinese druhá třetina, která začne přibližně v 17:45.

20:00

První třetina skončila.

19:39

Zintis Zusevics napálil puk z pravé strany a ten betonem vyrazil Ben Bowns. Hned na to pak jdou ještě do akce domácí hráči, avšak už to asi nestihnou.

19:00

Hraje se poslední minuta první třetiny.

18:35

Hosté otočili rychle hru na opačnou stranu a vypracovali si akci, ve které však nebyli schopni zakončit. Přicházejí tak o puk a do jejich pásma už směřují hráči Cardiffu.

18:08

Matias Sointu se sice proháčkoval do útočného pásma, tam ale svou přihrávkou nenašel adresáta. Nicméně stále se domácí celek drží před brankou hostujícího Grazu.

17:15

Sebastian Collberg si sjel na vrchol pravého kruhu a vyslal tvrdou ránu, jenž končí znovu v moci domácího brankáře Bena Bownse.

16:57

Ben Bowns si nyní připsal hodně důležitý a přesný zákrok. Po střele z prostoru mezi kruhy zakročil a sklapl své betony. Puk za záda nepustil a poté raději přerušil hru. Vhazuje se po jeho levé ruce.

16:15

Domácí si vypracovali další tlak před brankou soupeře, ale znovu se jim nepovedlo vyrovnat. Po zisku kotouče pak jdou do akce zase hráči Grazu.

15:38

A to právě skončilo. Hráči Grazu se opět ubránili přesile Cardiffu a nyní jsou už v plném počtu.

15:00

Hosté drží puk ve svém obranném pásmu a jen tak ho nepouštějí soupeři. Šetří tak cenné vteřiny ze svého oslabení.

14:12

Další početní výhoda pro Cardiff a domácí se hned dostali před branku soupeře a kombinují před Nihlstorpem. Ten však mezi třemi třemi tyčemi je pozorný.

13:38

Vyloučení v týmu Moser Medical Graz 99ers (Philipp Lindner – 2 min., vysoká hůl).

13:22

Po levé straně dostal kotouč do útočného pásma Bryce Reddick, jenž si pak nabruslil do těsné blízkosti Cristophera Nihlstorpa, jeho projektil však skončil jen na jeho betonech. Hra je přerušena a po reklamní pauze se bude vhazovat po jeho pravé ruce.

13:01

Graz je v plném počtu.

12:14

Nyní už jsou ale hráči Cardiffu před brankou Grazu a operují před Nihlstorpem. Tomu nyní pomohla obrana, která získala puk a odpálila ho opět až před Bownse.

11:36

Také domácí mají výhodu v podobě přesilové hry a už se natlačili do útočného pásma. Pozorně hrající obrana hostů však kotouč zachytila a poslala až před Bena Bownse. Domácí tak začínají akci od něho.

11:01

Vyloučení v týmu Moser Medical Graz 99ers (Philipp Lindner – 2 min., podrážení).

10:43

K odraženému puku před brankou domácích se dostal jeden z hostů, ale nakonec o něj stejně přišel a hráči Grazu se musejí vracet zpět do obrany. Domácí Ďáblové totiž míří před jejich branku.

10:00

V polovině první třetiny mají hosté stále jednobrankový náskok a snaží se ho navýšit. Ovšem obrana Devils je pozorná a nic takového nedovolí.

08:57

Matias Sointu si sjel do blízkosti hostující branky a z kraje levého kruhu vyslal štiplavou střelu. Ta však skončila na betonu Cristophera Nihlstorpa. Ten poté přerušil hru před dotírajícími domácími hráči.

08:29

Za brankou domácích vybojovali puk hosté a už se ním směřují před branku Bownse. Avšak po špatné nahrávce zachytil kotouč McMonagle a dostal ho do neutrální zóny.

07:43

Domácí se sice opět dostali do prostoru před hostující brankou, ale obrana Grazu dokázala zakročit a nedovolila, aby hráči Cardiffu jakkoli ohrozili branku Nihlstorpa.

07:37

Nyní následuje první komerční přestávka tohoto zápasu.

06:53

V obrovské šanci se nyní ocitl domácí Stephen Dixon, jenž napřahoval před úplně prázdnou brankou hostů, ale s údivem všech pak nedokázal zařízení trefit!

05:47

A znovu agilní hosté, kteří přenesli hru do útočného pásma. Po střele z prostoru mezi kruhy, kterou vyslal Lukas Kainz, se vyznamenal Ben Bowns, který ukryl puk do lapačky.

05:11

Nyní si vypracovali šanci domácí hráči, kteří se natlačili před hostující klec, ale pokus Sama Duggana končí mimo tři tyče.

04:05

04:05 Trevor HAMILTON - 0:1

04:05

Graz právě vstřelil branku!
Domácí sice už byli v plném počtu, hosté však dokázali skórovat. TREVOR HAMILTON dostal na levou stranu puk od Ograjenšeka a poté ho nad ležícím domácím hráčem poslal do částečně odkryté klece Cardiffu – 0:1. Asistence: Ken Ograjenšek a Daniel Oberkofler.

04:03

Hosté v plném počtu.

03:17

Hosté mají k dispozici přesilovou hru a až nyní se dostali do útočného pásma. Střelu Ograjenšeka z pravého kruhu dostal pod kontrolu domácí brankář. Nicméně hosté stále operují před jeho brankou.

02:06

Matthew Myers se prodral do útočné třetiny a sám poté zblízka zakončoval, ale dobrý zákrok si připsal Nihlstorp, jenž svůj tým podržel.

02:03

Vyloučení v týmu Cardiff Devils (Charles Linglet – 2 min., vražení na hrazení).

01:51

A znovu Ďáblové z Cardiffu zahrozili před brankou Grazu, leč neúspěšně dobývali branku Cristophera Nihlstorpa. Obrana Graz pak sbírá kotouč a dostává ho na své hokejky.

01:18

Gleason Fournier se dostal na pravé straně k táhlé střele, ta ale skončila pouze na boční konstrukci branky hostů. Ti tak ohroženi nebyli.

00:42

Ale také domácím se nepovedlo ohrozit branku soupeře a ten tak po zisku puku míří opět do pásma domácího celku.

00:10

Do akce se vydávají hosté, kteří už byli chvíli v útočném pásmu. Tam ale o kotouč přišli a následoval tak rychlý přesun na opačnou stranu na straně domácího Cardiffu.

00:01

Utkání právě začalo.
Oficiality utkání jsou za námi a nyní můžeme přistoupit k samotnému zápasu. Domácí hráči nastoupí v červenozelených dresech, hosté v černooranžových.
K zápasu je vše připraveno, nyní budou následovat hymny obou zemí.
Úvodní sestavy:

Cardiff Devils: Bowns (Murdy) – Richardson (C), Fournier, Reddick, Jardine, Louis, McMonagle – Riley (A), Haddad (A), Bentivoglio – Sointu, Dixon, Marjamäki – Pope, McNamee, Linglet (TS) – Duggan, Myers, Batch – Rutkis

Moser Medical Graz 99ers: Nihlstorp (Höneckl) – Weihager (A), Setzinger, Johansson, Lindner, Hamilton, Kirchschläger, Egger – Collberg, Hillding, Oberkofler (A) – Yellow Horn (TS), Garbowsky, King – Ograjenšek, Oleksuk, Grafenthin – Zusevics, Moderer, Kainz – Pauschenwein, Setzinger (C)

Rozhodčí: Piechaczek, Hogarth – Kisil, Beresford.
Graz se postaral v prvním utkání této soutěže o senzaci, když po nájezdech skolil úřadujícího šampiona Champions Hockey League, švédskou Frölundu. Cardiff si zase doma vyšlápl na na českého účastníka této prestižní soutěže, a sice na Mountfield HK, jenž porazil těsně 3:2. Dokáží domácí i dnes zvítězit nebo naopak hosté potvrdí skalp silné Frölundy a potvrdí tuto výhru? Nechme se překvapit.
Hezké nedělní odpoledne přeji všem příznivcům hokeje. Liga mistrů pokračuje dalšími zápasy a my budeme sledovat duel mezi Cardiffem a Grazem.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

Cardiff Devils – Moser Medical Graz 99ers

4:3

po s.n. (1:0) (0:1, 3:1, 0:1 - 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 24. Bentivoglio, 32. Louis (Sointu, Marjamäki), 39. McNamee (Pope), rozh. náj. McMonagle – 5. Hamilton (Ograjenšek, Oberkofler), 36. Lindner (Garbowsky, Yellow Horn), 57. Hamilton (Dixon, Oberkofler)

Samostatné nájezdy:
1. série:
0:0   Sebastian Collberg (GRA)
0:0   Sean McMonagle (CAR)
2. série:
0:0   Joakim Hillding (GRA)
0:0   Charles Linglet (CAR)
3. série:
0:0   Colton Yellow Horn (GRA)
0:0   Blair Riley (CAR)
4. série:
0:0   Robin Weihager (GRA)
0:0   Joey Haddad (CAR)
5. série:
0:0   Daniel Oberkofler (GRA)
0:0   Mark Richardson (CAR)
6. série:
0:0   Sean McMonagle (CAR)
0:0   Sebastian Collberg (GRA)
7. série:
1:0   Sean McMonagle (CAR)
1:0   Joakim Hillding (GRA)

Cardiff Devils: Bowns (Murdy) – Richardson (C), Fournier, Reddick, Jardine, Louis, McMonagle – Riley (A), Haddad (A), Bentivoglio – Sointu, Dixon, Marjamäki – Pope, McNamee, Linglet (TS) – Duggan, Myers, Batch – Rutkis

Moser Medical Graz 99ers: Nihlstorp (Höneckl) – Weihager (A), Setzinger, Johansson, Lindner, Hamilton, Kirchschläger, Egger – Collberg, Hillding, Oberkofler (A) – Yellow Horn (TS), Garbowsky, King – Ograjenšek, Oleksuk, Grafenthin – Zusevics, Moderer, Kainz – Pauschenwein, Setzinger (C)

Rozhodčí: Piechaczek, Hogarth – Kisil, Beresford

Diváci: 2 815

Průběh zápasu
1. třetina
02:03 CAR 2 Linglet, vražení na hrazení
04:05 GRA 0:1 Hamilton (Ograjenšek, Oberkofler)
11:01 GRA 2 Lindner, podrážení
13:38 GRA 2 Lindner, vysoká hůl
Po 1. třetině
2. třetina
21:10 CAR 2 Riley, hákování
23:50 CAR 1:1 Bentivoglio
28:41 GRA 2 Moderer, podrážení
31:07 CAR 2:1 Louis (Sointu, Marjamäki)
35:44 GRA 2:2 Lindner (Garbowsky, Yellow Horn)
38:25 CAR 3:2 McNamee (Pope)
Po 2. třetině
3. třetina
52:51 CAR 2 Linglet, zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo
55:22 CAR 2 Fournier, hákování
56:48 GRA 3:3 Hamilton (Dixon, Oberkofler)
Po 3. třetině
Prodloužení
před nájezdy
Samostatné nájezdy
65:00 CAR 4:3 McMonagle (rozh. náj.)
po s.n.