Menu

Fotbal

Evropská liga (předkola)

FC Kodaň – Riga FC

3:1

konec (1:1)

22.08.2019, 19:45 • Telia Parken, Kodaň • Play-off • Milan Šplíchal

Tipsport: 1.19 6.92 18.2 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+3

90+3. Mohammed DARAMY - 3:1

90+3

Kodaň právě vstřelila branku!
Tohle je zřejmě definitivní tečka za výsledkem. Santos ve vápně krásně přistrčil míč před sebe, kde byl naběhnutý MOHAMMED DARAMY, který míč zpracoval hrudí a poté střelou na přední tyč překonal brankáře soupeře – 3:1! Asistence: Michael Santos.

90

Rakels dostal dobrý balon na hranici vápna, byť byl tísněn, tak dokázal zakončit. Snažil se přehodit brankáře, ale to se mu kvůli slabé střele nepovedlo! Z tohohle mohl být gól.

85

Střídání v týmu Riga FC: ze hřiště odchází Fjodorovs, přichází Višņakovs.

82

A právě Daramy nyní v dobré příležitosti selhal! Míč se po centru z levé strany dostal celým vápnem na zadní tyčku, kde číhal právě zmiňovaný fotbalista Kodaně, jehož ovšem dokázal vychytat brankář Ozols!

79

Střídání v týmu FC Kodaň: ze hřiště odchází Falk, přichází Daramy.

73

Tak tohle byla obrovská šance k tomu, aby hosté srovnali! Laizāns dostal míč asi deset metrů před vápnem, jenže proti němu nikdo nevystoupil, tak si naběhl na hranici pokutového území a vypálil. Na jeho projektil si brankář Kodaně lehce sáhl, ale byl na něj krátký. Míč ovšem skončil pouze na tyči!

68

Střídání v týmu Riga FC: ze hřiště odchází Brisola, přichází Laizāns.
Střídání v týmu Riga FC: ze hřiště odchází Roger, přichází Rakels.

62

62. SOTIRIOU - 2:1

62

Kodaň právě vstřelila branku!
PIEROS SOTIRIOU dokázal penaltu proměnit. Střílel doleva po zemi, což sice brankář vystihl, nicméně byl na střelu krátký – 2:1!

61

61. Po ruce Paniće rozhodčí bez váhání nařídil pokutový kop

61

Santos posílal centr do vápna, Panić míč zasáhl rukou a rozhodčí jednoznačně ukázal na puntík! Domácí mají velkou šanci skórovat. K penaltě se staví Sotiriou.

60

Domácí budou mít k dispozici pokutový kop!

57

Hosté se dostali do brejku, který vedl Brisola. V okamžiku, kdy se dostal do vápna a chtěl zřejmě udělat kličku obránci a vystřelit, tak podklouzl a z nadějné situace tak nic není.

46

Domácí jdou do první půle bez Holseho. Toho na hřišti nahradil Santos. Přichází s jasným cílem – získat pro svůj tým převahu.

42

42. Vladimir KAMEŠS - 1:1

42

Riga FC právě vstřelil branku!
Neuvěřitelné! Hosté z první šance dokázali udeřit a srovnávají skóre! VLADIMIR KAMEŠS dostal skvělý míč mezi obránce, udělal si prostor, když přetlačil Nelssona a následně prostřelil i Grytebusta – 1:1! Asistence: Felipe Brisola.

38

Obrovské selhání! Fischer dostal dobrý míč do souboje, fantasticky přesprintoval vybíhajícího stopera a mohl jít sám na brankáře. Ten pomalu vybíhal a Fischer tedy zakončoval z hranice vápna, jenže míč se mu svezl po noze, takže letěl možná do desáté řady! Tohle měla být branka...

19

Vzápětí se domácí mohli dostat do vedení o dva góly, nicméně tentokrát si Ozols dokázal poradit proti střele, kterou za hranicí vápna vyslal Stage! A že šlo o hodně těžký zákrok!

18

18. Viktor FISCHER - 1:0

18

Kodaň právě vstřelila branku!
Tak do třetice mu to vyšlo! VIKTOR FISCHER dostal krásnou přihrávku do vápna, míč si zpracoval přímo do běhu a levačkou nedal Ozolsovi šanci – 1:0! Asistence: Pierre Bengtsson.

12

Ani napodruhé si Fischer nepřišel na Ozolse! Tentokrát střílel z pravé strany z rohu malého vápna, jenže fantastický zákrok brankáře Rigy mu zabránil ve skórování!

8

To už byla gólová šance! Po krásné kombinaci se z levé strany dostal do vápna Fischer. Jeho střela mířila na zadní tyčku, ale Ozols si dokázal poradit! Následně obrana lotyšského celku odvrátila balon mimo pokutové území!

FC Kodaň – Riga FC

3:1

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 18. Fischer, 62. Sotiriou (pen.), 90+3. Daramy – 42. Kamešs

Držení míče: 66 % : 34 %.
Střely na branku: 10:3. Střely mimo: 3:1. Rohy: 8:1. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 7:13.

FC Kodaň: Grytebust – Bengtsson, Nelsson, Papagiannopoulos, Bartolec – Falk, Stage, Zeca (C), Holse – Fische, Sotiriou.
Náhradníci: Johnsson, Varela, Thomsen, Daramy, Santos, Oviedo, Daghim.

Riga FC: Ozols – Pētersons, Černomordijs (C), Panić, Rugins – Brisola, Roger, Sharpar – Stugis, Kamešs, Fjodorovs.
Náhradníci: Uvarenko, Laizāns, A. Višņakovs, Šarić, Prenga, Rakels, Slavov.

Rozhodčí: Nijhuis (NED) – van Dongen (NED), van Zuilen (NED)

Odveta: Riga FC - Kodaň 1:0