Menu

Fotbal

Memoriál Václava Ježka

Česká rep. U18 – Lotyšsko U18

2:1

konec (2:0)

22.08.2019, 17:00 • Městský stadion, Masarykova 780/228, Ústí nad Labem-Bukov • Zdeněk Kamínek ml. (@ZdenekKaminek)

88

Stanislav Gabriel předkládal gólovou přihrávku Václavu Sejkovi. Akci přerušil zdvižený praporek pro ofsajd domácích (na ofsajdy 2:0).

85

Žlutou kartu za faul na útočné polovině inkasoval Filip Šilhart (CZE18). Obětí se stal Maksims Muzafarovs, ke kterému spěchá ošetřovatel.

81

Oskars Vientiess naštěstí pro domácí netrefil po rohovém kopu odkrytou bránu!

Dnešní utkání sleduje 401 divák.

79

Střídající Václav Sejk protáhl brankáře Lotyšska, který skokem vyrazil střelu na roh.

77

Více než čtyři stovky diváků budou svědky dalšího střídání. Místo Filipa Gedeona dostane šanci Filip Šilhart, aktivního Jonáše Kneifela se bude snažit nahradit Václav Sejk.

Gólová akce z 59. minuty nebyla uznána pro ofsajd, stav je tak stále těsný (2:1).

71

Další změna v sestavě Lotyšů. Denisse Solovjovse střídá Agris Glaudāns.

69

Stanislav Gabriel z dobré střelecké pozice na brankáře Lotyšska nevyzrál.

67

Aleksejs Kudeļkins zůstal ležet ve vlastním vápně, přivolán je lékař.

65

Střídání obou celků. Trávník opouští za Lotyšsko Gļebs Cvetkovs, místo kterého nastupuje Jēkabs Lagūns. Za Českou republiku se loučí s hrací plochou Martin Šubert, kterého nahradí Lukáš Hroník.

59

Petr Kurka zleva předal míč na střed JONÁŠI KNEIFELOVI, který prošel defenzivou Lotyšska jako nůž máslem a prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Gól ale nebyl uznán pro ofsajd (na ofsajdy 1:0).

52

52. Svetoslavs ČUGUNOVS - 2:1

52

Lotyšsko právě vstřelilo branku!
Po protiútoku a kombinační akci hosté snižují! SVETOSLAVS ČUGUNOVS zůstal pozapomenutý a prosadil se po otočce ve velkém vápně.

46

První střídání připravili Češi o přestávce. Davida Štětku nahradí Petr Nováček.
Střídají před úvodním hvizdem druhé půle také Lotyši. Odchází Dāvis Zeltiņš, přichází Rūdolf Zeņģis, na střídačku putuje také Kaspars Anmanis, kterého nahradí Renards Krišjānis. Změna nastane i mezi tyčemi v bráně Lotyšska, když na lavičku odchází Jānis Beks, zachytá si Sergejs Vilkovs.

44

44. Jakub KŘIŠŤAN - 2:0

44

Česko právě vstřelilo branku!
JAKUB KŘIŠŤAN pokutový kop k pravé tyči proměnil, Jānis Beks skákal na opačnou stranu.

43

Na hřišti zůstal ležet brankář Lotyšska, před penaltou tak dojde ještě k ošetření. Přivolán je lékař.

42

42. Penaltová situace.

42

Stanislav Gabriel v pokutovém území z přečíslení hledal Martina Šuberta, který byl faulován. Jan Petřík s nařízením pokutového kopu tentokrát neváhal.

37

37. Jonáš KNEIFEL - 1:0

37

Česko právě vstřelilo branku!
Češi jdou do vedení! Denis Budínský zprava nalezl před malým vápnem Stanislava Gabriela, který nejprve pálil do gólmana Lotyšska. Po odrazu míče předal posledně jmenovaný míč JONÁŠI KNEIFELOVI, který k levé tyči otevřel skóre. Asistence. Stanislav Gabriel.

21

Ze závaru v předbrankovém prostoru po rohovém kopu Jakuba Křišťana mohl těžit František Matys, defenziva soupeře odolala.

13

Také Lotyši vystrkují růžky! Z protiútoku mohl ohrozit domácí bránu Svestoslavs Čugunovs, naštěstí pro Čechy nepochopitelně fauloval.

13

Na tribunách to nyní zahučelo. Stanislav Gabriel hledal z pravé strany Jonáše Kneifela, který měl ale balón na dlouhou nohu.

8

Také Denis Budínský šel do souboje tváří v tvář gólmanovi soupeře. Jānis Beks zasahovat nemusel, levý záložník České republiky byl doslova za vteřinu dvanáct za hranicí velkého vápna obrán o míč. Jan Petřík posoudil hraniční obranný zákrok jako čistý.

3

Gļebs Cvetkovs se řítil do samostatného úniku, když ve velkém vápně upadl a byl o míč obrán protihráči. Všemu ale předcházel faul před pokutovým územím, a proto Jan Petřík nařídil přímý volný kop ve prospěch Lotyšska z velmi dobré pozice.

Na programu je také hymna České republiky.

Nejprve zazní hymna Lotyšska.

Česká rep. U18 – Lotyšsko U18

2:1

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 37. Kneifel, 44. Křišťan (pen.) – 52. Čugunovs

Karty:   85. Šilhart (CZE18)

Střely na branku: 11:1. Střely mimo: 7:5. Rohy: 11:0. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 7:18.

Česká rep. U18: Lichtenberg – Suchomel (C), Štětka (46. Nováček), Matys, Kurka – Gedeon (77. Šilhart), Křišťan – Šubert (65. Hroník), Kneifel (77. Sejk), Budínský – Gabriel. Trenéři: Jan Suchopárek, Michal Horňák, Filip Toncar.
Náhradníci: Horníček – T. Hájek, Hroník, Sejk, Toula, Borkovec, Nováček, Douděra, Šilhart.

Lotyšsko U18: Beks (46. Vilkovs) – Muzafarovs, Kudeļkins (C), K. Solovjovs, Timofejevs – Anmanis (46. Krišjānis), Vientiess – Zeltiņš (46. Zeņģis), Čugunovs, D. Solovjovs – Cvetkovs (65. Lagūns). Trenéři: Jakub Dovalil, Jānis Goba, Vjačeslavs Dusmanovs.
Náhradníci: Vilkovs, Glaudāns, Zeņģis, Lagūns, Krišjānis, Rakuls, Barkovskis, Valmiers.

Rozhodčí: Petřík – Koval, Hurych

Diváci: 401