Menu

Fotbal

2. německá Bundesliga

VfL Osnabrück – SV Darmstadt 98

4:0

konec (1:0)

19.08.2019, 20:30 • osnatel ARENA • 3. kolo • Tomáš Kubečka

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (22:22:39)
Držení míče: 55 % : 45 %.
Střely na branku: 8:1. Střely mimo: 8:3. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 16:16.
Je konec! Domácí Osnabrück zvládl dnešní duel s Darmstadtem a dokázal zvítězit vysoko 4:0. Osnabrück vlétl do utkání velmi aktivně a v 16. minutě se prosadil Etienne Amenyido! Darmstadt poté zlepšil svůj výkon a vypracoval si šance. Největší přišla po přímém kopu, ale Nils-Jonathan Körber vtáhl brilantní zákrok. Ve druhé půli už hosté otevřeli obranu a dočkali se trestu. Domácí celek totiž využil skulinky v obraně a přidal další tři branky.

90+1

Konec zápasu.

90+1

Nastavují se dvě minuty!

90

Domácí kombinují s míčem na polovině hřiště a už se nikam neženou. Nikdo z hráčů Darmstadtu už rozehrávku soupeře neatakuje.

88

Střídání v týmu VfL Osnabrück: ze hřiště odchází David Blacha, přichází Sven Köhler.

87

Střídání v týmu SV Darmstadt 98: ze hřiště odchází Marcel Mehlem, přichází Tobias Kempe.

86

Domácí fanoušci si dnešní večerní představení opravdu užívají a hlasitě fandí. Naopak početná skupina hostujícího celku je zamlklá.

85

Ulrich Taffertshofer dostal přihrávku na střed hrací plochy, ale už nechtěl rozjíždět útočnou akci a raději si pomohl zpětnou přihrávkou na stopery.

84

Domácí jsou při chuti a nadále se tlačí na polovinu soupeře. Darmstadt už v závěru dnešního souboje raději bráni v pěti hráčích.

83

Žlutou kartu dostává Victor Pálsson (SV Darmstadt 98).

82

Fotbalisté Darmstadtu by se už nejraději viděli v kabině. Dnešní zápas se exbundesligistovi opravdu nepovedl.

80

80. Marcos ÁLVAREZ - 4:0

80

Osnabrück právě vstřelil branku!
A domácí si dnešní duel užívají opravdu naplno! Nyní totiž přidávají čtvrtou branku! MARCOS ÁLVAREZ si připravil míč v blízkosti velkého vápna a technickou střelou dopravil míč do sítě!

79

Domácí nadále kombinují na vlastní polovině a nikam se neženou. Osnabruck si užívá závěrečné minuty dnešního duelu.

78

Tim Skarke si krásně přes hlavu obhodil svého strážce a pohotově zakončil. Střela mu však vůbec nesedla a míč prolétl nad břevnem.

77

Střídání v týmu VfL Osnabrück: ze hřiště odchází Anas Ouahim, přichází Marcos Álvarez.

76

Agbo se z pozice krajního obránce probil do pokutového území, ale rána se mu svezla po nártu a prolétla daleko od zadní tyče.

75

Hosté se bleskově vydali do útoku. Na přihrávku z pravé strany si naběhl Mathias Wittek, ale jeho zakončení placírkou prolétlo kolem zadní tyčky.

73

73. Anas OUAHIM - 3:0

73

Osnabrück právě vstřelil branku!
Domácí celek přidává také třetí branku! Po rohovém kopu Darmstadtu se Osnabrück dostal do brejku. První zakončení sice brankář srazil do tyče, ale ANAS OUAHIM míč doběhl a doklepl do sítě!

72

Darmstadt se po dlouhé době dostal do blízkosti pokutového území, ale asistent rozhodčího viděl ofsajd.

71

Anas Ouahim si znovu řekl o přihrávku na polovinu hřiště, nicméně jeho rozehrávka na pravou stranu skončila na kopačkách zadáků Darmstadtu.

70

Stopeři domácího mužstva uklidňují hru na polovině soupeře a nikam se neženou. Osnabrück si opravdu důsledně hlídá své vedení.

69

David Blacha poslal přihrávku na Tafferstshofera, jenže ani ten nedokázal najít spoluhráče v dobré pozici. Darmstadt nyní zlepšil pohyb.

68

Žlutou kartu dostává Lukas Gugganig (VfL Osnabrück).

67

Fabian Schnellhardt poslal prudkou přihrávku mezi obránce domácího celku, jenže Nils-Jonathan Körber přečetl hru a došel si pro míč.

65

Zadáci Darmstadtu se snaží provést konstruktivní rozehrávku, ale jejich spoluhráčům schází lepší pohyb. Domácí si soupeře hlídají opravdu skvěle.

64

Marcel Mehlem se skvěle vrátil před vlastní branku a parádním skluzem zastavil prudký centr z levé strany hrací plochy.

63

Střídání v týmu SV Darmstadt 98: ze hřiště odchází Yannick Stark, přichází Fabian Schnellhardt.

62

Dario Djumić vystoupil proti rozběhnutéhomu Taffertshoferovi a včasným skluzem odehrál míč do zámezí. Vhazovat budou domácí.

61

Ulrich Taffertshofer procedil přihrávku do pokutového území, jenže hostující brankář vyrazil ven z branky a schoval míč do rukavic.

60

Je za námi hodina hry a domácí celek stále drží vedení. Osnabrück navíc působí hodně běhavým dojmem a Darmstadt se nemůže dostat do hry.

59

Felix Agu odcentroval z pravé strany na malé vápno, jenže Marc Heider z malého vápna hlavou minul soupeřovu branku!

58

Lukas Gugganig poslal přihrávku na levou stranu, nicméně nikdo v modrém dresu jeho aktivitu nenapodobil. Duel je v posledních minutách statický.

57

Mandela Egbo dostal přihrávku na pravou stranu hrací plochy, nicméně jeho průnik neměl dlouhého trvání. Domácí si totiž pomohli taktickým faulem.

56

Marc Heider dostal přihrávku na pravou stranu, ale netroufl si na přechod na polovinu soupeře. Raději zasekl míč a pomohl si malou domů.

55

Hosté kombinují s míčem na vlastní polovině. Domácí fotbalisté jsou ale kondičně skvěle připravení a agresivně napadají rozehrávku už u stoperů.

54

Darmstadt působí hodně otráveným dojmem. Hostující celek se stále nemůže dostat do střeleckých pozic.

52

52. Kevin WOLZE - 2:0

52

Osnabrück právě vstřelil branku!
Domácí celek přidává druhou branku a výrazně se přibližuje k vítězství! KEVIN WOLZE si krásně narazil míč se spoluhráčem, dostal se do velkého vápna a prostřelil brankáře!

51

Lukas Gugganig dostal přihrávku na polovinu soupeře, ale zahrál proti vystupujícímu obránci šlapákem. Rozehrávat tak bude Darmstadt.

50

David Blacha získal míč na polovině hřiště a okamžitě otočil směr hry. Prudká přihrávka skončila na noze prvního obránce v oranžovém.

49

Anas Ouahim se po dalším prudkém centru z levé strany dostal do zakončení. Jeho pokus však mířil přímo do míst, kde stál brankář.

48

Etienne Amenyido fauloval na polovině hrací plochy a může být rád, že nedostal žlutou kartu.

47

Domácí se hned po startu druhého poločasu vydali do útoku, jenže jejich přechod na polovinu Darmstadtu byl hodně kostrbatý a Darmstadt získal míč.

46

Střídání v týmu SV Darmstadt 98: ze hřiště odchází Serdar Dursun, přichází Mathias Wittek.

46

Začal druhý poločas.
První poločas končí! Po úvodní pětačtyřicetiminutovce mohou být spokojenější domácí fotbalisté! Osnabrück vlétl do utkání velmi aktivně a v 16. minutě se prosadil Etienne Amenyido! Darmstadt poté zlepšil svůj výkon a vypracoval si šance. Největší přišla po přímém kopu, ale Nils-Jonathan Körber vtáhl brilantní zákrok. Do kabin se proto jde za stavu 1:0.

45+2

První poločas skončil.

45

David Blacha se nechal faulovat v blízkosti pokutového území soupeře a vybojoval ještě jeden přímý kop pro domácí celek. Darmstadt musí vyhlásit stav ohrožení.

44

Hosté se až nyní po delší době usadili na polovině domácího mužstva, jenže nikdo v oranžovém si zatím netroufl na zakončení.

43

Kevin Wolze se skvěle vrátil na vlastní polovinu a zastavil rodící se akci Darmstadtu. Domácí celek navíc vybojoval vhazování.

42

David Blacha potáhl míč po pravém křídle, jenže nedostal prostor k odcentrování. Prudký míč skončil na noze prvního obránce v oranžovém.

41

Etienne Amenyido dostal přihrávku do pokutového území, jenže musel hlavičkovat z ostrého úhlu a poslal míč do rukavic připraveného brankáře.

40

Žlutou kartu dostává Mandela Egbo (SV Darmstadt 98).

39

Marcel Heller pro změnu hledal rozběhnutého Dursuna, nicméně jeho pobídka byla čitelná a domácí obránci s přehledem odehráli míč do autu.

38

Kevin Wolze podpořil útočnou snahu domácího celku dlouhým sprintem po levé straně, jenže nedostihl prudkou přihrávku. Hosté mohou zaútočit.

37

Dario Djumić neunesl verdikt hlavního arbitra a pustil se do soupeře. Za svůj zkrat dostává žlutou kartu.

36

Ulrich Taffertshofer dostal přihrávku na levou stranu, jenže jeho rozehrávka na levou stranu skončila v zámezí. Vhazovat bude Darmstadt.

35

Zadáci domácího celku kombinují na vlastní polovině a Darmstadtu prakticky nepůjčují míč. Hostům však schází větší aktivita.

34

Mandela Egbo operoval s míčem na pravé straně, ale nenašel recept na důrazného obránce domácího mužstva.

33

Rohový kop už se Darmstadtu tolik nepovedl. Centrovaný míč byl příliš dlouhý a nikdo z hráčů v pokutovém území na něj nedosáhl.

32

32. Pálssonova možnost

32

Mohlo být vyrovnáno! Po přímém kopu se do zakončení hlavou dostal Victor Pálsson, ale Nils-Jonathan Körber jeho pokus vytěsnil na roh!

31

Lukas Gugganig přišel o míč na vlastní polovině a svou chybu hasil nedovoleným zákrokem. Darmstadt tak bude zahrávat další přímý kop.

30

Je za námi úvodní půlhodina dnešního utkání a zatím sledujeme hodně zajímavý duel. Domácí celek se rychle dostal do vedení, ale od té doby spíše brání.

29

Anas Ouahim na levé straně nasadil jesličky jednomu z obránců Darmstadtu. Následný centr byl příliš krátký a obrana hostů s přehledem zasáhla.

28

Tim Skarke vybojoval míč na levé straně, ale nedokázal procedit přihrávku za obranu domácího celku. Hráči ve fialovém brání opravdu dobře.

27

Žlutou kartu dostává Marcel Mehlem (SV Darmstadt 98).

26

Immanuel Höhn skvěle vystoupil a nechal Wolzeho v ofsajdovém postavení. Darmstadt v posledních minutách zvýšil aktivitu a snaží se hrát útočně.

25

Rozehrávka přímého kopu se však Darmstadtu vůbec nepovedla. Příliš vysoký centr přiletěl až na malé vápno, kam si pro něj došel brankář.

24

Serdar Dursun se pustil do dalšího hlavičkového souboje, ve kterém vybojoval faul na svou osobu a přímý kop ze zajímavé pozice.

23

Další obrovská šance domácích! Thomas Konrad se z ostrého úhlu opřel do padajícího centru, ale jeho rána levačkou skončila v boční síti!

22

Anas Ouahim si navedl míč do blízkosti pokutového území, kde si jej přehodl na pravačku, nicméně jeho skákavý pokus skončil v rukavicích brankáře.

21

Thomas Konrad dostal přihrávku na levou stranu, odkud odcentroval do pokutového území, ale jeho pobídku zastavil hned první obránce.

20

Darmstadt působí po úvodní brance domácího celku hodně zaskočeným dojmem. Hostům nyní nefunguje prakticky žádná kombinace.

19

Anas Ouahim se po levém křídle dral do zajímavé pozice, jenže si předkopl míč daleko před sebe a už nedokázal odcentrovat do pokutového území.

18

Domácí střelec se při zakončení lehce zranil a potřeboval ošetření. Podle všeho to ale není nic vážného a Amenyido může pokračovat ve hře.

16

16. Etienne AMENYIDO - 1:0

16

Osnabrück právě vstřelil branku!
Domácí celek se dostává do vedení! Do pokutového území přiletěl centr z levé strany, který byl prodloužen na zadní tyč a ETIENNE AMENYIDO dopravil míč do sítě!

14

Darmstadt rovněž zahrával rohový kop. Centrovaný míč propadl na značku pokutového kopu, kde jeden z hostů zahrál rukou.

13

Kevin Wolze dostal přihrávku na pravou stranu, kde dostal moře volného prostoru, jenže jeho centr mířil do rukavic připraveného brankáře.

12

Darmstadt zatím hraje hodně důrazně a hostujícímu celku to prochází. Hráči v oranžových dresech jsou aktivní a derou se do útoku.

11

Do rozehrávky domácího celku se musel zapojit brankář Nils-Jonathan Körber. Gólman domácího mužstva následně nakopl míč na polovinu soupeře.

10

Serdar Dursun byl faulován při rozehrávce z vlastní poloviny a může být rád, že si ze souboje neodnese nějaké vážnější následky. Vše se obešlo bez karetního trestu.

9

Následný rohový kop se domácímu celku vůbec nepodařil. Centrovaný míč přiletěl na značku pokutového kopu, kde kralovali obránci Darmstadtu.

8

Felix Agu se dostal s míčem u nohy až na hranici pokutového území, odkud vyslal prudkou střelu levačkou, kterou obránce srazil na rohový kop.

7

Darmstadt se až nyní poprvé v utkání pořádně podíval na polovinu svého soupeře. Rozehrávka z levé strany se však nezdařila.

6

Ulrich Taffertshofer přenesl míč na pravou stranu hrací plochy. Jeho pobídka však nabrala příliš velkou výšku a míč prosvištěl do autu.

5

Serdar Dursun si řekl o nákop na polovinu domácího celku, ale sám si nepohlídal své postavení a nechal se lapit do ofsajdové pasti.

4

Thomas Konrad si dal pozor na dlouhou rozehrávku Darmstadtu, pokryl si náběh jednoho ze soupeřů a kontroloval cestu míče do zámezí.

3

Domácí zahrávali první přímý kop dnešního utkání. Do zakončení se nakonec probil Etienne Amenyido, ale střela levačkou se mu svezla po placírce.

2

David Blacha po přerušení hry zakopl míč a může být rád, že nevyfasoval žlutou kartu. Hostujícím fotbalistům se to vůbec nelíbí.

1

Domácí fotbalisté obstarali výkop do prvního poločasu dnešního souboje. Dlouhý nákop na polovinu Darmstadtu však proskákal k hostujícímu brankáři.

1

Utkání právě začalo.
Dnes budeme sledovat souboj dvou týmů ze středu tabulky. O něco lépe je na tom hostující Darmstadt, který ve dvou duelech vybojoval čtyři body, zatímco Osnabruck získal jen tři. Domácí celek navíc potrápil v poháru Lipsko, se kterým prohrál 2:3. Naopak Darmstadt přehrál Oberneuland vysoko 6:1.
Dobrý večer všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání 2. Bundesligy mezi VfL Osnabruck a SV Darmstadt 98. Výkop je stanoven na 20:30.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:30.

VfL Osnabrück – SV Darmstadt 98

4:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 16. Amenyido, 52. Wolze, 73. Ouahim, 80. Álvarez

Karty:   68. Gugganig (OSN) – 27. Mehlem (DAM), 37. Djumić (DAM), 40. Egbo (DAM), 83. Pálsson (DAM)

Držení míče: 55 % : 45 %.
Střely na branku: 8:1. Střely mimo: 8:3. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 16:16.

VfL Osnabrück: Körber – Gugganig, Heyer, Konrad – Agu, U. Taffertshofer, Blacha (88. Köhler), Wolze – Ouahim (77. Álvarez), Heider, Amenyido.
Náhradníci: Kühn – Friesenbichler, Köhler, Granatowski, Farrona-Pulido, Álvarez, Sušac, Girth.

SV Darmstadt 98: Stritzel – Egbo, Djumić, Höhn, Holland – Stark (63. Schnellhardt), Pálsson – Heller, Mehlem (87. Kempe), Skarke – Dursun (46. Mathias Wittek).
Náhradníci: Schnellhardt, Wurtz, Kempe, Hertner, Mathias Wittek, Pfeiffer.