Menu

Futsal

Přípravný zápas

1.FC Nejzbach Vysoké Mýto – SK Sokil Chmelnickij

4:6

konec (2:3)

16.08.2019, 20:00 • Sportovní hala Chrudim • Petr Dejnožka

39:03

Bartaloš se přesouvá na útočnou polovinu, Nejzbach se pokusí s nepříznivým stavem ještě něco udělat!

38:06

Sokol právě vstřelil branku!
Naděje na vyrovnání hasí rychlou odpovědí DMYTRO SOROKA – 4:6!

37:54

Vysoké Mýto právě vstřelilo branku!
Rosůlek šikovně z přečíslení nabil LUKÁŠOVI MERKLOVI, který dokonal hattrick a přiblížil Nejzbach na dostřel 4:5!

36:51

Vysoké Mýto právě vstřelilo branku!
Tak přece jen ani Nejzbach ještě neřekl poslední slovo. Ukázková rána LUKÁŠE MERKLA o břevno zaplula do ukrajinské sítě. Uvidíme ještě drama?

33:22

Sokol právě vstřelil branku!
Rozestup mezi oběma celky se začíná zvětšovat! Hosté nyní rychle vykombinovali obranu Nejzbachu, na konci kombinace zakončil VLADYSLAV PERVIJĚJEV o břevno do Bartalošovy sítě – 2:5!

31:01

Sokol právě vstřelil branku!
Do branky Nejzbachu se postavil Daniel Bartaloš a jeho přivítání nebylo ze strany spoluhráčů zrovna přívětivé. Vágner ztratil před brankou balon, nabídl ho BOHDANU KRUČKOVI, který ho z bezprostřední blízkosti dostal za jeho záda – 2:4!

30:37

Jaroslav Kubát tvrdou ranou napálil břevno!

30:02

Konstantin Abzalov dostává za protesty proti výroku rozhodčího žlutou kartu.

26:18

A mohlo být vyrovnáno! Volný přímý kop zahrál Nejzbach na nohu Lukáše Merkla. Jeho první střela byla zablokována, vzápětí vystřelil jen těsně vedle pravé tyče ukrajinské klece!

23:38

Asi největší šanci druhého poločasu měl nyní Kyrylo-Ilja Babak! Z pravé straně postupoval sám na domácího brankáře, přízemní střelou na zadní tyč jen o kousek minul branku Nejzbachu!

19:05

Sokol právě vstřelil branku!
Ukrajinský celek se dostává hodně šťastným způsobem do vedení! ARTUR PODLJUK nevěděl při rozehrávce rohového kopu co s balonem, nakonec ho poslal směrem na branku a o gólmana Kubicu rozvlnil síť – 2:3!

18:40

Podljuk dostal nabito do předbrankového prostoru a ostrou ranou napálil levou tyčku Kubicovy branky!

17:13

Lukáš Merkl ale napálil jen rameno Lipčinského!

17:12

Netrvalo to dlouho a je to tu, desítka také pro Nejzbach!

14:52

Sokol právě vstřelil branku!
Nabídnutá šance byla dokonale zužitkována! ARTUR PODLJUK volil techniku, umístil míč po zemi k tyči a prostřelil Davida Kubicu – 2:2!

14:51

Jeníček fauluje, Sokil Chmelnickij bude kopat desetimetrový kop!

14:44

Tentokrát se do míče opřel Artur Podljuk, jeho rána pravačkou výrazně protáhla Kubicu! Skóre se ale nemění, Nejzbach je nadále o krok vpředu!

13:00

Vladislav Pervijejev to přehnal ve středu hřiště s důrazem na Jiráského, za což mu byla od rozhodčího udělena žlutá karta.

06:55

Vysoké Mýto právě vstřelilo branku!
Nováček nejvyšší české ligy obrací skóre utkání! Jeníček nadvakrát procpal míč na LUKÁŠE MERKLA, který se rychle z otočky opřel do míče a procpal ho pod noha brankáře Lipšinského – 2:1!

02:22

Vysoké Mýto právě vstřelilo branku!
A je vyrovnáno! Vágner držel míč kousek od branky zády ke gólmanovi, nakonec ho sklepl na pravačku PETRA JENÍČKA, jenž ostrou ránou namířil míč nekompromisně k tyči – 1:1!

00:46

Sokol právě vstřelil branku!
Naopak na druhé straně přichází první radost! Po faulu kousek od pokutového území se do standardní situace opřel VLADYSLAV ČERNYŠ, napoprvé neuspěl, dorážka ale již skončila za zády brankáře Nejzbachu – 0:1!

1.FC Nejzbach Vysoké Mýto – SK Sokil Chmelnickij

4:6

konec (2:3)

Zpět na online

Branky: 3. Jeníček, 7. Merkl (Jeníček), 37. Merkl, 38. Merkl (Rosůlek) – 1. Černyš, 15. Podljuk (10 m kop), 20. Podljuk, 32. Kruček, 34. Pervijejev, 39. Soroka

Karty:   13. Pervijejev (CHL), 31. Abzalov (CHL)

1.FC Nejzbach Vysoké Mýto: Kubica (21. Špinar, 31. Bartaloš) – Jeníček, Kubát, Vágner, Štanglica, Merkl, Lipavský, Rosůlek, Jiráský, Vladyka, Židik

SK Sokil Chmelnickij: Ševčenko (21. Lipšinskyj) – Kruček, Soroka, Chamdamov, Tokar, Podljuk, Pervijejev, Černyš, Abzalov, Hres, Babak

Rozhodčí: Kolbaba, Vodrážka