Menu

Florbal

Czech Open - Muži ELITA

FBC ČPP Bystroň Group Ostrava – SV Wiler-Ersigen

1:4

konec (0:3, 1:1)

08.08.2019, 12:30 • Jonáš Majtyka

A máme tu konce zápasu. SV Wiler-Ersigen si v úvodu vybojoval velmi dobrý náskok a ten bez větších problémů udržel až do konce. Ostrava si sice připsala několik dobrých šancí, jenže její koncovka byla nevalná, a tak se musí spokojit s porážkou 1:4. (13:22:11)

Konec zápasu.

39:09

Sládek se dostal do velmi slibné pozice, jenže se ještě rozhodl přihrát svému spoluhráči, který na míček těsně nedosáhl. Tohle Ostravští hodně překombinovali.

38:46

Ostrava to zkouší v šesti!

38:14

Posselt nyní dostal balonek do skrumáže v brankovišti. Žádný z jeho spoluhráčů se však neprosadil. V následné protiakci tvrdě pálil Affolter, jeho dělovku stihl Binder jen tak tak vyrazit ramenem.

37:24

Sovjákovi nyní hodně sedla střela, žel bohu ji ovšem obětavě zblokoval jeden z švýcarských beků, jenž bude mít na stehnu od míčku asi pořádný obtisk.

35:09

Wiler-Ersigen právě vstřelil branku!
SV Wiler-Ersigen si ale vzápětí vede třígólové vedení zpět! Po nahrávce Philippa Affoltera překonal domácího gólmana DENY KÄNZIG. Asistence: Philipp Affolter.

34:04

Ostrava právě vstřelila branku!
Nyní už ale Ostrava snižuje! Šindler opět vybídl k zakončení JANA DANIŠE a ten už se tentokrát nemýlil! Asistence: Šindler.

33:28

V rychlém protiútoku přihrával Daniš nabíhajícímu Šindlerovi, který měl před sebou napůl odkrytou klec. Mentrey se ale opět stihl přesunout.

29:50

Zapletal přihrál zpoza brány Sládkovi který ale trefil pouze připraveného Mentreye. V koncovce to zatím Ostravě hodně drhne.

28:06

Nakonec z dálky vypálil Affolter, jehož projektil kdosi tečoval vysoko nad břevno.

27:39

Domácí nyní čelí drtivému náporu, zatím ale odolávají.

26:03

Na druhé straně měl dobrou příležitost Louis, který však z levé strany těsně přestřelil.

25:16

Klimscha se od pravého mantinelu dostal až na osu hřiště, z dobré palebné pozice ale zamířil hodně mimo.

24:54

Ostrava si nyní připsala několik slibných šancí, jenže Mentrey je zatím pevný jako skála.

21:59

Dohnal dostal přihrávku na úroveň brankové čáry a povedlo se mu vytočit až před gólmana hostí. Toho ale z bezprostřední blízkosti neprostřelil.

20:40

Druhý poločas začal stejně, jako ten předchozí skončil. Švýcaři kontrolují svůj náskok a kombinují na vlastní polovině.

20:01

Začal druhý poločas.
Máme za sebou první poločas, v němž jsme v úvodu byli svědky drtivého nástupu švýcarského týmu. Ten si také po zásluze vybojoval třígólový náskok, který následně velmi účelně bránil. Uvidíme, zda Ostrava zápas aspoň zdramatizuje.

FBC ČPP Bystroň Group Ostrava – SV Wiler-Ersigen

1:4

konec (0:3, 1:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 35. Daniš (Šindler) – 5. Louis (Känzig), 7. Hofbauer (Affolter), 8. Louis (Schenk), 36. Känzig (Affolter)

FBC ČPP Bystroň Group Ostrava: Binder (Laja) – Juhaňák, Lípový, Klimscha, Zapletal, Šindler, Sovják, Daniš, Sládek, Posselt, Bauer, Kuczera, Kaloč, Dohnal, Stejskal

SV Wiler-Ersigen: Mentrey (Flury) – Bischofberger, Dudovic, Schenk, Sikora jun., Mutter N., Mutter C, Wälchli, Hofbauer, Väänänen, Moser, Ziehli, Bürki, Hollenstein, Känzig, Affolter, Pylsy, Louis

Průběh zápasu
1. poločas
04:17 WIE 0:1 Louis (Känzig)
06:53 WIE 0:2 Hofbauer (Affolter)
07:42 WIE 0:3 Louis (Schenk)
Přestávka po pol.
2. poločas
34:04 BGR 1:3 Daniš (Šindler)
35:09 WIE 1:4 Känzig (Affolter)
Konec