Menu

Fotbal

Liga mistrů (předkola)

CFR Kluž – Celtic Glasgow

1:1

konec (1:1)

07.08.2019, 20:00 • Stadionul Dr. Constantin Rădulescu, Kluž • 3. předkolo • Michal Luxa (@MisakMispulin)

Tipsport: 3.36 3.11 2.47 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+2

Žlutou kartu dostává Nir Bitton (Celtic FC), jenž u postranní čáry zastavil pronikajícího soupeře.

90

90. Edouard (CEL)

90

Centr letěl na zadní tyč, kde se nacházel Edouard, jehož hlavička zamířila vedle branky. Hostující útočník schoval obličej do dlaní, na znamení zmaru. Situace byla o to nebezpečnější, že brankář Arlauskis podklouzl.

87

Střídání v týmu Celtic FC: ze hřiště odchází Abd Elhamed, přichází Bitton.

86

86. Deac (CEL)

86

Kluž byla blízko vedení, ale míč do branky nepropasírovala. Přihrávku ze strany převzal za šestnáctkou Paun-Alexandru, jehož střela před brankářem ještě skočila. Bain tak vyrazil míč před sebe, kde se nacházel bráněný Deac, jehož nůžky zamířily nad břevno.

78

78. Paun-Alexandru (KLZ)

78

Skotské mužstvo se po další nepřesnosti zbavilo míče a už se staví na vlastní polovině. Kluž byla zatím s balonem velmi daleko, ale přenesení hry na pravou stranu se osvědčilo. Poté přišla přihrávka před branku, kde míč těsně nezasáhl střídající Paun-Alexandru.

76

76. Forrest (CEL)

76

Utkání jde do své koncovky a stav zápasu je stále vyrovnán! V poslední akci se Celtic hnal do otevřené obrany. Forrest si navedl míč zleva na střed, ovšem jeho zakončení proletělo jen vedle pravé tyče.

75

Střídání v týmu CFR Kluž: ze hřiště odchází Rondon, přichází Tucudean.

74

Střídání v týmu Celtic FC: ze hřiště odchází Šimunovič, přichází Jullien.

66

Střídání v týmu CFR Kluž: ze hřiště odchází Omrani, přichází Paun-Alexandru.
Střídání v týmu Celtic FC: ze hřiště odchází Morgan, přichází Ntcham.

64

Tak nyní může být Mateo Sušič (CFR Kluž) rád, že se nešel předčasně sprchovat. Kluž přišla na útočné polovině o balon a bosenský hráč přispěchal se skluzem na stojnou nohu soupeře.

59

Protesty na domácí lavičce byly příliš odvážné. Srbský rozhodčí přispěchal k jednomu z funkcionářů, kterému udělil žlutou kartu. Emoce začínají pracovat na plné obrátky.

51

51. Bain (CEL)

51

Kluž už sice rozehrála rohový kop, ale hlavní sudí celou situaci zastavil, jelikož se mu nelíbil souboj před brankou. Následný centr mířil před branku, kde míč zasáhl jeden z domácích hráčů. Balon pak mířil do protipohybu brankáře, ovšem Bain se výborně vrátil.

43

Žlutou kartu dostává Lewis Morgan (Celtic FC), jenž si ve vzdušném souboji pomohl rukou. Hostující hráč nešťastně trefil soupeře loktem do obličeje.

37

37. James FORREST - 1:1

37

Celtic právě vstřelil branku!
Panečku, tohle si domácí obránci za rámeček nedají! JAMES FORREST si v šestnáctce povodil hned dva soupeře a následně zakončil po zemi. Balon se od pravé tyče odrazil za brankovou čáru, a tak je stav zápasu znovu srovnán.

34

Žlutou kartu dostává Luis Aurelio (CFR Kluž), který musel zastavil rychlý protiútok skotského klubu. Portugalský obránce nestíhal, a tak si pomohl zatažením za soupeřovo rameno.

30

Dalším potrestaným hráčem je Boli Bolingo-Mbombo (Celtic FC), jenž zatažením za dres zastavil další akci rumunského soupeře. Hlavní rozhodčí neměl jinou možnost, než vytáhnout další žlutou kartu.

28

28. Mario RONDON - 1:0

28

Kluž právě vstřelila branku!
Domácí tým otevírá stav zápasu! Kluž se po rohovém kopu dostala k protiútoku, který byl zakončen brankou. MARIO RONDON načasoval svůj pohyb milimetrově a tím se také dostal za posledního obránce. Následně Venezuelan zakončil přesně mezi brankářovy nohy.

25

Žlutou kartu dostává Mihai Bordeianu (CFR Kluž), který si počínal trochu neobratně. Rumunský fotbalista se chtěl zezadu dostat k míči, ale trefil soupeře nohou do hrudi.

16

Rumunský tým vyslal zakončení proti brance, které bylo zastavené rukou. Ovšem Abd Elhamed měl ruku v přirozené poloze a hlavně u těla, a tak srbský sudí ukazuje, aby se pokračovalo dále.

6

Také na druhé straně bylo před brankou rušno! Na centr z levé strany si na první tyči nabíhal Djokovič, jenž vybojoval pouze roh. Po centru od praporku přišla hlavička, která zamířila asi půl metru nad břevno.

5

5. Edouard (CEL)

5

Mezi obránce dostal přihrávku Edouard, který si balon navedl více na střed. Jeho pokus pak mířil do míst, kde se nacházel domácí brankář, jenž pokus musel zkrotit na dvakrát.

CFR Kluž – Celtic Glasgow

1:1

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 28. Rondon (Deac) – 37. Forrest

Karty:   25. Bordeianu (KLZ), 34. Aurelio (KLZ), 64. Sušič (KLZ) – 30. Bolingo-Mbombo (CEL), 43. Morgan (CEL), 90+2. Bitton (CEL)

Držení míče: 53 % : 47 %.
Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 6:5. Rohy: 8:7. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 10:15.

CFR Kluž: Arlauskis – Sušič, Vinicius, Burca, Camora (C) – Deac, Aurelio, Bordeianu, Djokovič – Rondon (75. Tucudean), Omrani (66. Paun-Alexandru).
Náhradníci: Vatca – Butean, Cestor, Costache, Paun-Alexandru, Sylla, Tucudean.

Celtic Glasgow: Bain – Ajer, Abd Elhamed (87. Bitton), Šimunovič (74. Jullien), Bolingo-Mbombo – Forrest, Brown (C), McGregor – Christie – Edouard, Morgan (66. Ntcham).
Náhradníci: Gordon – Bitton, Griffiths, Hayes, Jullien, Ntcham, Šved.

Rozhodčí: Srdjan Jovanović – Uroš Stojković, Milan Mihajlović (všichni SRB)

Odveta: Celtic - Kluž 3:4